Seminár Protokolov Vzostupu s Kobrom (Cobra) 10. septembra 2023 v Nemecku

Preklad z anglického originálu: https://german-cobra-posts.welovemassmeditation.com/2023/09/ascension-protocols-workshop-with-cobra.html

 

Seminár Protokolov Vzostupu s Kobrom (Cobra) 10. septembra 2023 v Nemecku

23.09.2023

 


Tu sú poznámky z malého semináru s Kobrom, ktorý sa konal 10. septembra 2023 v Bavorsku, v Nemecku.

Veľké ďakujem patrí Amanitalinde, Felipovi a Marcovi, ktorí písali poznámky a spolupracovali v harmónii na vytvorení tohto dokumentu, a Debre, ktorá súhlasila s vykonaním korektúr a úprav pre bezchybnú angličtinu.

Upozornenie: Obsah poznámok NIE JE presne to, čo Kobra povedal. V procese sa vyskytli chyby pri počúvaní, typografické chyby a veľa opomenutí. Tento prepis je spoľahlivý asi na 75 %.

 

~Začiatok poznámok~

 

Otváracia meditácia

Kobra: Tento seminár robíme, aby sme ukotvili energie v Nemecku. Začneme krátkou meditáciou, keďže sme prišli z rôznych prostredí a musíme si zladiť naše energie.

Sledujte svoj dych a urobte si pohodlie. Nadýchnite sa žiarivého bieleho svetla, a pri výdychu uvoľnite zo svojho fyzického tela všetky choroby, bolesť, traumu atď. Vdýchnite žiarivé biele svetlo do svojho fyzického tela, a vydýchnite žiarivé biele svetlo na všetky strany. A pokračujte v takomto dýchaní.

To isté pre plazmové telo, aby sa uvolnili všetky bloky a anomálie.

To isté pre éterické telo, vdychujte žiarivé biele svetlo do všetkých čakier a meridiánov, aby sa uvolnili všetky bloky.

To isté pre astrálne alebo emocionálne telo, uvoľňujúc všetky emócie ako smútok, vinu, hnev, strach, atď.

To isté pre mentálne telo, vdýchnite do svojej mysle žiarivé biele svetlo a uvoľnite všetky pochybnosti, obavy, mentálne bloky, akékoľvek negatívne myšlienky. Vdýchnite do svojej mysle žiarivé biele svetlo, a vydýchnite žiarivé biele svetlo na všetky strany, a pokračujte v takomto dýchaní.

Teraz sa nadýchnite žiarivého bieleho svetla do celého vašeho bytia, a začnete si uvedomovať, že ste bytosťou svetla. Aby sme to potvrdili, trikrát zaspievame “ÓM”.

A ako bytosť svetla, spojíme sa s ostatnými bytosťami svetla. Teraz sme obrovskou bytosťou svetla a potvrdíme to zaspievaním “ÓM” trikrát.

Teraz sa pripojíme k iným bodom svetla, a planetárna sieť svetla rastie. Toto je dokončenie planetárnej siete svetla, koniec temnoty, kde ostáva len svetlo. A potvrdíme to zaspievaním “ÓM” trikrát.

Teraz si môžete predstaviť Galaktické Centrálne Slnko, ktoré vyžaruje svetlo, a posiela ho všetkým hviezdam a našej malej planéte. Toto je dokončenie starého proroctva, keď všetka temnota zmizne, ten čas práve nastal. A potvrdíme to zaspievaním “ÓM” trikrát.

Začnete si uvedomovať svoje telo, podlahu pod vami, a keď ste pripravení, otvorte oči.

 

Účel semináru

Účelom tohto semináru je znovu-aktivovať svetlo v Nemecku, v ktorom sú kľúčové energetické víry pre planetárne oslobodenie, hlavne pre úlohu oslobodenia v Európe. Žijeme v intenzívnych časoch, v poslednej fáze očisty. Trvá to dlho a je to náročné, ale dosiahli sme pokrok. Mnohí očakávali koniec temnoty v 2012, ale 2012 bol len otvorením portálu.

Dobrou správou je, že sme v záverečnej fáze očisty. Je to podporené astrologickými konfiguráciami a kozmickými cyklami.

Tento rok 2023 je rokom návratu svetla; k tomuto svetlu sa môžu pripojiť len prebudení. Po zabudnutí v roku 1996 sme mali tri desaťročia stredoveku s takmer žiadnym svetlom na povrchu planéty; deštrukcia spoločnosti pokračovala. Štruktúra spoločnosti sa musí zrútiť, aby sa mohla zrodiť nová, a štruktúra spoločnosti sa zrúti do polárneho posunu, takže musíme ukotviť svetlo, aby sme vytvorili novú spoločnosť. Môžeme začať ukotvovať svetlo pre novú spoločnosť formovaním Ostrovov Svetla.

September je začiatkom astrologickej konfigurácie, ktorá naštartuje určité veci intenzívnejšie. Už sa dejú veci, ktoré pripravujú cestu. Stále existuje obrovské množstvo primárnych anomálií. Subkvantová anomália blokuje tok svetla zvonku na povrch našej planéty. Zahaľuje našu planétu ako obrovský oblak. Naším cieľom je urobiť prielom cez tento oblak anomálie, aby sa konečne zrodil Vek Vodnára. Individuálne spojenie so svetlom neustále rastie a rozširuje sa, a toto svetlo sa prepája s planetárnou sieťou svetla.

Pokrok s Čintamání: Sú dôležitou súčasťou tejto planetárnej siete svetla.

Je čas vytvoriť prielom. Anomália, ktorá sa nahromadila, je ako oblak okolo planéty a my musíme tento oblak rozpustiť. Za prvé, individuálnym spojením so svojím Vyšším Ja prostredníctvom meditácie. Za druhé, cez planetárnu sieť svetla, tachyónovú sieť, a sieť chrámov Bohyne. 

(Viac informácií o tachyónových produktoch, tachyónových komoráchknihe Plejádska tachyónová komoraChrámoch Bohyne and sieti Chrámov Bohyne nájdete na týchto stránkach.)

September je veľkým posunom cez oblak. Prvá fáza Ostrovov Svetla prebieha, september je nový impulz.

 

Úloha Nemecka

Nemecko je krajina, ktorá je bojiskom medzi Silami Svetla a temnými silami. V Mníchove je vír vzostupu.

 V Mníchove boli templári, ktorí tu ukotvili staroveké tajomstvá. Tento templársky rád vlastnil kameň čintamání, nie je ďaleko od Mníchova. Na začiatku 20. storočia existovalo niekoľko okultných skupín, ako napríklad Rád rytierov Čierneho Kameňa, mali čintamání a vlastnili templárske tajomstvá. Nachádzali sa v Untersbergu, kde je obrovský energetický vír, ako časová kapsula, a veľa ľudí sa ho chcelo zmocniť. Bol pripojený k sieti Agartha. Táto skupina sa dostala do kontaktu so spoločnosťou Thule, ktorú založil Rudolf von Sebottendorf. Strávil čas v Istanbule (Turecko) a Solúne (Grécko) a vytvoril  spoločnosť Thule, no tá bola infiltrovaná temnými silami, aby ukradli tajomstvá.

Mária Orsič kontaktovala Alderabancov (zo súhvezdia Býka) a dostala inštrukcie, ako postaviť kozmickú loď. Profesor Schumann si uvedomil, že je to možné a našiel financie na jej vybudovanie. Bol to prvý prototyp kozmickej lode od čias Atlantídy a bola postavená neďaleko Mníchova. Ale spoločnosť Thule založila nacistickú stranu (NSDAP) a pokúsila sa prevziať vesmírn
y program. Takže v tom istom čase existovali dva paralelné tajné vesmírne programy, Mária Orsič a spoločnosť Thule, jeden bol pozitívny, druhý negatívny. V rokoch 1920 a 1930 došlo k okultnej bitke, a žiaľ, temné sily bitku vyhrali v roku 1930 proti Silám Svetla.

Problémom ľudí je poslušnosť a konformita; robia to čo hovor
ia v rádiu, televízii a na internete. To je dôvod, prečo je možná vojna. Nasledujú svoju naprogramovanú myseľ.

Tajný vesmírny program
odišiel do zákulisia v roku 1945. Americké jednotky prišli do Nemecka a skonfiškovali technológiu v Mníchove, ako aj v továrňach v Prahe a severnom Taliansku, skôr ako to mohli vziať iné frakcie ako Rusi, a vytvorili si vlastný vesmírny program.

Po 2. svetovej vojne vytvorilo Hnutie Odporu sieť pod metrom, ktorá siahala až k Alpám, a ak sa niečo stane, môže pojať státisíce alebo milióny ľudí.

Okultná vojna bola prehraná v roku 1930, a existuje veľa programovania mysle.
Programovanie musí byť vyčistené, aby sa stalo centrom pre svetlo. Mníchov je špeciálny pre Prvý Kontakt kvôli vesmírnemu programu.

Potrebné je uzdravenie ľudí, z minulosti, a z toho čo sa stalo za posledných 100 rokov od roku 1930. Energetická situácia v Nemecku od koronavírusu nie je dobr
á. Musí nastať uzdravenie tohto regiónu, a to je jeden z dôvodov, prečo je toľko odporu. Toto je tiež energetický dôvod, prečo sa v Nemecku zatiaľ žiadna konferencia nekonala. Nie je na to pripravené, je tu príliš veľa kontroly, tak tu treba ukotviť svetlo. Ale s týmto seminárom sme vytvorili dobrý základ.

Je dôležité vyliečiť minulosť pomocou meditácie, liečebných skupín, Fialového Plameňa, Budhistických Stĺpov, na znovu-ukotvenie svetla. V Bavorsku je obrovský portál pre kontakt, obrovský potenciál pre Prvý Kontakt, ale treba ho energeticky vyliečiť, aby sa vyčistila minulosť ľudí, potrebná je aj aktivácia vírov, čintamání, budhistické stĺpy a fialový plameň. Dôležité víry, ktoré potrebujú liečenie sú napríklad v Mníchove, Hanau, Augsburgu, Untersbergu, Frankfurte, Ulme, Berlíne.

 

Otázky a odpovede:

Otázka:
Je niečo, čo môžeme urobiť?
Odpoveď: Vytvorte liečivé skupiny a aktivujte a liečte víry. Je veľmi dôležité stretnúť sa vo
fyzickej skupine. Ak dôjde k temnej infiltrácii skupiny, ak člen skupiny začne vo vnútri skupiny vytvárať nezhody, je jednoducho najlepšie sa tohto člena zbaviť, inak by sa skupina pomaly rozpadla.

Otázka: Aká je úloha Švajčiarska?
Odpoveď: Švajčiarsko je pozorovateľ a vždy bolo neutrálne.

Otázka:
A úloha Rakúska?
Odpoveď: Časť Untersbergu je v Rakúsku. Berlín je tiež vír, ale teraz sa zameriavame na južné Nemecko.

(prestávka)

 

Krátka meditácia na vyrovnanie energií: Zatvorte oči a sledujte svoj dych. Vdychujte a vydychujte žiarivé biele svetlo.

 

Nástroje na spojenie sa so Silami Svetla

Budeme robiť meditáciu, aby sme sa spojili s Vyšším Ja a Silami Svetla, aby sme aktivovali planetárnu sieť svetla, čo bude veľmi dôležité.

Nastávajú silné astrologické aspekty. Pluto začne ísť priamo 10. októbra a zatlačí dopredu. Veci sa nehýbali, ale teraz to bude zaujímavejšie.

ATVOR technológiu priniesla Centrálna Rasa pred miliónmi rokov, a bola použitá zjednodušená verzia Stĺpu Svetla. Táto technológia bola vylepšená pre problematické a náročné planéty, aby bolo možné preniknúť cez oblak, a my ju budeme používať. Musí byť výkonnejšia, aby prenikla cez anomáliu. Vytvára ochranný štít a spája nás so Silami Svetla. Cvičte to denne a pravidelne.

Od roku 1996 vedú temné sily kampaň proti Galaktickej Konfederácii a Veliteľstvu Aštar (Ashtar Command). Toto bolo nedávno opäť zastavené pomocou Stĺpov Svetla. Od roku 1996 bolo veľa programovania proti svetlu, pretože keď sa znova napojíme, svetlo príde na planétu. Problémom je dôvera, ľudia ju stratili. Opätovné pripojenie znamená opätovné získanie dôvery. So Stĺpom Svetla môžete mať svoju vlastnú skúsenosť, aby ste získali dôveru a boli vedení; Galaktická Konfederácia a Veliteľstvo Aštar môžu pracovať na vašom liečení. Vyliečia vaše energetické pole a následne sa pripojí k sieti.

Aktualizovaná verzia meditácie ATVOR:

Zatvorte oči, sledujte váš dych počas nádychu a výdychu. Predstavte si stĺp nebesky modrého svetla, ktorý zostupuje z oblohy, a prechádza vaším telom do stredu Zeme. Potom si predstavte druhý stĺp nebesky modrého svetla vyžarujúceho zo stredu Zeme, ako prechádza cez vaše telo hore k oblohe. Teraz sedíte v dvoch stĺpoch svetla, ktoré prúdi smerom nahor a smerom nadol, vaše telo je úplne zaliate týmto stĺpom svetla.

Teraz trikrát zopakujte:

“Vzývam stĺp modrého svetla,

aby zostúpil na mňa a vytvoril sa okolo mňa.

Vzývam prítomnosť Ja Som, Kto Som.

Žiadam prítomnosť Ja Som, Kto Som,

aby sa ku mne pripojila a splynula so mnou.”

Precíťte prítomnosť stĺpa modrého svetla v oboch smeroch. Ten, ktorý prichádza z neba, prichádza z materskej lode Veliteľstva
Aštar, ktorá vyžaruje tento stĺp svetla. Keď sa nadýchnete, nadýchnite sa do srdca a potichu povedzte “Veliteľstvo Aštar”. A keď vydýchnete, pošlite túto energiu do materskej lode, vydýchnite do materskej lode, a takto dýchajte ďalej. Toto zopakujte ešte niekoľkokrát.

Pomaly si uvedomte svoje fyzické telo, podlahu pod vami, ste tu a teraz, a keď budete pripravení, môžete otvoriť oči.

Táto meditácia je opätovným spojením s našou pravou rodinou, opätovným spojením domova. Ľudské masy sa musia opäť spojiť s našimi hviezdnymi bratmi a sestrami. Predtým, ako pôjdeme globálne, musíme najprv vytvoriť malé skupiny. Reaktivuje
to mriežku planéty. Je to veľmi dôležité pre Udalosť. Je to najdôležitejší z protokolov Vzostupu, silnejší ako protokol uvedený v Kjóte. Pomáha spojiť sa s vyššími dimenziami, a zosilňuje spojenie pre nás samých a pre planétu. Presne minulý týždeň sa tieto podmienky začali.

Dokáže vyvolať emócie a silné energie. Sme tu na to pripravení. Je to spojenie do vyšších dimenzií a na ochranu. Pomôže to aj planéte. Cvičte doma, robte to pravidelne. Čoskoro bude zverejnená.

 

Meditácia Odpustenia:

Ešte jedna meditácia, niečo veľmi dôležité, je odpustenie – odstrihnúť sa od starej spoločnosti a toho, čo sa rúca, odrezať energetické spojenia/väzby. Odpustenie sebe, rodičom, rodine, partnerom a ostatným Pracovníkom Svetla. Je dôležité odpustiť týmto väzbám, aby vás to oslobodilo, inak sa Udalosť stane dosť ťažkou a vy budete ovplyvnení kvôli týmto väzbám. Pri polárnom posune to bude ťažké, ak máte väzby. Uvoľnite tieto väzby; všetky tie bezvýznamné boje medzi ľuďmi sú nezmyselné.

Zatvorte oči, sledujte svoj nádych a výdych, vdychujte žiarivé biele svetlo, vydychujte žiarivé biele svetlo.

Teraz zopakujeme trikrát:

“Vyhlasujem a nariaďujem
uvoľniť všetky moje konflikty so sebou samým, s mojimi rodičmi, s mojím partnerom (iba ak máte partnera), s mojimi deťmi (iba ak máte deti), s Pracovníkmi Svetla, a s inými ľuďmi. Vyberám si odpustenie.”

A teraz si predstavte Fialový Plameň ako prichádza z neba, cez vás, a vhoďte tieto konflikty do Fialového Plameňa. Len ich uvoľnite, pustite to, všetko do Fialového Plameňa... len dajte všetko do Fialového Plameňa, len to pustite.

Pomaly si uvedomujte svoje fyzické telo, uvedomujete si, že ste tu a teraz, a keď budete pripravení, môžete otvoriť oči.

Keď máte problém s kýmkoľvek, môžete použiť
tento postup. Praktizujte to vždy, keď máte konflikt.



Otázky a odpovede:

Otázka:  Treba sa niečoho obávať, čo sa týka kométy, ktorú bude čoskoro vidieť?
Odpoveď: 23. septembra, počas rovnodennosti, môže byť viditeľná kométa nad Európou okolo 4. alebo 5. hodine ráno. Niet sa čoho báť.

Otázka: Čo môžete povedať o Maďarskom víre?
Odpoveď: Maďarský vír sa zotavuje, celkom pekne rastie.


(prestávka)

 

Krátka meditácia na vyrovnanie energií: Nádych a výdych, uvoľniť.

Kamene Čintamání si môžete kúpiť tu a galaktické Čintamání tu.


Otázky a odpovede:

Otázka: Aký je rozdiel medzi galaktickým
čintamání a pôvodnými čintamání?
Odpoveď: Pôvodný
čintamání pochádza zo Síria, galaktický čintamání je novší a ešte silnejší, pochádza zo stredu galaxie. Centrálna Rasa žije najbližšie k centrálnemu galaktickému Slnku a galaktické čintamání je posilnené touto energiou. Bude veľmi nápomocné. Galaktické čintamání má priame spojenie s galaktickým Centrálnym Slnkom. Nie je spojený so Síriom; pochádza z oblasti bližšie ku Galaktickému Centrálnemu Slnku. Je veľmi silný a nie pre každého, preto sa uvoľňuje pomaly.

Otázka: Keď dôjde ku kolapsu spoločnosti, ktorá časť bude zasiahnutá ako prvá?
Odpoveď: Všetko je prepojené; bude to postupné, ale potom náhle, čo vyústi do Udalosti. Keď sa spoločnosť zrúti, zasiahne to každého. V náhlej fáze dôjde k Udalosti.

Otázka: Dôjde nakoniec k náhlemu masívnemu objaveniu sa lodí na oblohe?
Odpoveď: Plán Síl Svetla je začať sa objavovať viac a viac, nie nevyhnutne náhle. Sily Svetla sa stále viac a viac približujú k planéte. Ďalšie odhalenia sa objavia, keď sa Pluto budúci rok vráti do Vodnára.

Otázka: A čo kontaktný protokol Contact Dish“?
Odpoveď: Kontaktný
protokol sa môže uskutočniť aj pred Udalosťou; akonáhle to bude bezpečné, nadviaže sa kontakt. Po udalosti to bude jednoduchšie. Na to je potrebný súkromný pozemok s rozmerom 30x30 metrov. Súkromné vlastníctvo je dôležité z právneho hľadiska, inak by mohla zasiahnuť armáda. Ľudia, ktorí takýto priestor nevlastnia, budú na túto príležitosť pozvaní.

Subkvantová anomália blízko povrchu je prepletená s ľudským podvedomím, to je posledný problém. ATVOR je na to účinný, ale musí mať správnu intenzitu kvôli ľudskému prepojeniu. Energie ATVOR a Fialového Plameňa sú upravené, pretože inak by boli príliš silné na to, aby sa dali zvládnuť.

 

Meditácia na spojenie s Vyšším Ja:

Meditácia na spojenie s vaším Vyšším Ja, s vaším kauzálnym telom, aby ste získali ľahšie spojenie so svojím Vyšším Ja:

Zatvorte oči, sledujte váš nádych a výdych. Sústreďte sa na chvíľu na váš dych.

Ako sa nadychujete, vdýchnite do svojho srdca dúhové svetlo a vydýchnite dúhové svetlo zo srdca do svojho okolia. Dýchajte tak ďalej. A ako tak dýchate, uvedomíte si, že ste obklopení dúhovou energiou, vašim kauzálnym telom.

Pokračujte v dýchaní a vydychovaní tejto energie, a potom spievajte mantru „Óm Mani Padme Hum“, aby ste ju aktivovali.

Teraz vdýchnite do svojho kauzálneho tela svetlo dúhovej farby a spievajte mantru „Óm Mani Padme Hum“, vzývajúc drahokam (Vyššie Ja) lotosu. A teraz zostávame v tichu a precíťte tú dúhovú prítomnosť okolo vás a vo vašom srdci.

A pomaly si uvedomujete svoje fyzické telo, otvorte oči, keď ste pripravení, a ste tu a teraz.


(prestávka)


Krátka meditácia na vyrovnanie energií: Urobte si pohodlie. Vdýchnite a vydýchnite žiarivé biele svetlo.

 

Proces Manifestácie

Toto nám dáva nástroje na uľahčenie vecí v našich životoch. Aby proces manifestácie fungoval, existujú tri kľúčové zložky. Ak budete cvičiť, pôjde to, garantujem.

1. Rozhodnutie: Najdôležitejšie. Akékoľvek rozhodnutie sa okamžite začne prejavovať, pretože je to iskra slobodnej vôle. Ak zmeníte rozhodnutie, zrušíte proces manifestácie a vytvoríte nový, vytvoríte chaos. Rozhodnite sa, čo chcete urobiť, vytvoriť. Potrebujete mať jasno v tom, čo chcete vytvoriť. Teoreticky môžete vytvoriť čokoľvek, čo chcete. Nech sa ľudia rozhodnú akokoľvek, vyhrajú tí, ktorí majú silnejšie rozhodnutie.

Úroveň rozhodnutia je na mentálnej rovine. Manifestácia si vyžaduje čas na fyzickej úrovni; manifestácia šálky kávy trvá 15 minút, kúpa domu môže trvať dva roky. Musíte sa držať rozhodnutia, kým sa neprejaví. Rothschildovci uspeli, pretože 200 rokov sa držali rovnakého rozhodnutia pre finančný systém, ktorý máme teraz. Digitálny finančný systém má len 10 rokov a veľa ľudí ho nechce, takže zlyhá.

Vyhrajú tí, ktorí majú v rozhodnutí najjasnejšie. Získajte väčšiu jasnosť v rozhodovaní v rozhovore s rôznymi časťami svojej osobnosti, súhlaste a zjednoťte všetko do jediného rozhodnutia. Odporúča sa nechať si svoje rozhodnutie v tejto fáze pre seba, inak by vám iní ľudia navrhli, aby ste to nerobili a zasahovali by do vášho rozhodnutia. Toto je samozrejme manipulácia temných síl, ale zlepšuje sa to.

2. Vzývanie: Vzývanie je vloženie emocionálnej energie. Predstavte si to, vizualizujte si to, precíťte to, vzývajte, zrýchľujte. Prílišná pripútanosť k výsledku môže blokovať tok.

3. Fyzická aktivita: Zvyčajne musíte vykonať fyzickú činnosť.

Pre úspech opakujte 3-krokový cyklus, kým sa to neprejaví. Faktory proti tomu, alebo prečo to trvá dlho, zahŕňajú: Ak iní ľudia nie sú v súlade s vaším rozhodnutím, rozhodnutia iných ľudí, temné sily, anomália, chce to čas. Väčšina ľudí nebude šťastná, takže o tom nehovorte s ostatnými, buďte ticho, kým nebudete mať nejaké výsledky. Temné sily sa dotýkajú ľudí okolo vás, aby vás zablokovali.

Môžete robiť toľko manifestačných procesov, koľko chcete. Ak ste v prúde, je to magnetická manifestácia a je to jednoduchšie. Opýtajte sa svojho Vyššieho Ja, čo chcete manifestovať? Manifestácia procesu Vzostupu je príkladom toho, čo môžeme manifestovať.


Otázky a odpovede:

Otázka: Ako môžu temné sily ovplyvniť naše manifestácie?
Odpoveď: Tlačia na slabé miesta, na ľudí okolo vás, aby zablokovali manifestáciu.

Otázka: Prečo teraz niektorí Pracovníci Svetla už nie sú napádaní a niektorí sú napádaní intenzívnejšie?

Odpoveď: Temné sily nemajú k dispozícii toľko zdrojov ako kedysi, preto zameriavajú útoky na vybraných ľudí.

Otázka: Vzhľadom na to, že môže prísť Udalosť a potom tsunami, je ešte čas postaviť nový dom?

Odpoveď: Čokoľvek vám hovorí vaše vnútro, riaďte sa tým, čo cítite.

 

Cvičenie Jasnosti:

Poznámka: Na ukončenie semináru nás Kobra požiadal, aby sme napísali krátky príbeh o dokonalom živote, Cvičenie Jasnosti. Aby sme to urobili, vezmeme si kúsok papiera a napíšeme krátky príbeh o našom dokonalom živote veľmi podrobne. Napíšte názov: „Môj dokonalý život“.


O niekoľko minút neskôr Kobra povedal: „To, čo ste napísali, je vaše rozhodnutie. Vezmite si to domov a choďte za manifestáciou svojho dokonalého života.“

Víťazstvo Svetla!

~Koniec poznámok~

 

Ak chcete zistiť viac informácií o Kobrovi a informáciách, ktoré zdieľa, navštívte jeho webstránku The Portal.

 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023