Naliehavá meditácia za mier v Izraeli

V sobotu ráno miestneho času podnikol Hamas prekvapivý útok na južný Izrael. Svoju veľkú ofenzívu nazvali "Operácia Al-Aksá Potopa" a uviedli, že je motivovaná stupňujúcimi sa izraelskými útokmi na Palestínčanov

https://www.zerohedge.com/geopolitical/israel-state-war-hamas-after-palestinian-militants-launch-unprecedented-incursion

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/israel-under-attack-800-missiles-fired-from-gaza-hamas-enters-israel-by-land-and-by-air-idf-declares-state-of-war

Na Izrael bolo vypálených viac ako 5 000 rakiet.

Bojovníci Hamasu potom prekročili hranice na viacerých miestach pozdĺž hranice Izraela s pásmom Gazy.

Okrem pozemnej cesty prešli militanti do Izraela aj po mori a letecky.

Izrael v reakcii na vpád Hamasu spustil tzv. operáciu "Železný meč". Povolal záložníkov a útočí na ciele v Gaze, keďže premiér Benjamin Netanjahu povedal, že "sme vo vojne".

Po odvetných izraelských leteckých útokoch v pásme Gazy zahynulo 198 Palestínčanov a najmenej 1610 ľudí bolo pri týchto útokoch zranených.

Od 7. októbra o 19:30 UTC stúpol počet Izraelčanov zabitých pri útoku Hamasu na najmenej 200 a viac ako 1100 ľudí bolo zranených.

Každé 4 hodiny budeme organizovať mierovú meditáciu pre Izrael, aby sme pomohli harmonizovať situáciu a konflikt sa mohol vyriešiť mierovou cestou.

Túto meditáciu budeme vykonávať od 7. októbra o 23:00 SELČ (Stredo-európsky letný čas), potom každé 4 hodiny v nasledujúcich časoch:

03:00 SELČ

07:00 SELČ

11:00 SELČ

15:00 SELČ

19:00 SELČ

23:00 SELČ

 

Pokyny pre túto meditáciu: (Odporúčaný čas pre túto meditáciu je 15 minút)

1. Použite vlastnú techniku, ktorá vás privedie do uvoľneného stavu vedomia.

2. Vyjadrite svoj zámer priniesť mier a uzdravenie do konfliktu v Izraeli.

3. Privolajte fialový plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh počas meditácie a aj po nej.Požiadajte ho, aby premenil všetko, čo neslúži Svetlu.

4. Predstavte si stĺp ružového Svetla, ktorý vychádza z Galaktického centrálneho Slnka a zostupuje cez vaše telo hlboko do stredu Zeme.

5. Predstavte si, ako toto Svetlo prúdi cez vaše srdce a potom cez vaše ruky priamo ku všetkým účastníkom konfliktu v Izraeli, harmonizuje všetkých a prináša mier. Predstavte si, ako sa tento konflikt rýchlo a čo najlepšie rozpustí, vyrieši a vylieči. Potom si predstavte, ako sa humanitárna pomoc dostáva k ľuďom v Gaze a ako sa ich situácia rieši najlepším možným spôsobom. Nechajte potom ružové Svetlo prúdiť ďalej nech lieči všetky ostatné konflikty na celom svete.

6. Požiadajte prítomnosť Bohyne (božskej ženskosti), aby nasmerovala energie mieru a harmónie na všetky nevyriešené situácie týkajúce sa situácie v Izraeli a všetkých, ktorí sú do nej zapojení. Nechajte tieto energie prúdiť ďalej a liečiť všetky ostatné konflikty na celom svete. Nechajte tieto energie ešte niekoľko minút prúdiť cez vaše srdce a potom cez vaše ruky do týchto situácií.

Bohyňa chce mier a mier bude.

 

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

https://youtu.be/OwOA_HiM0ec

  


 

Viac informácií nájdete na:

https://www.welovemassmeditation.com/2023/10/urgent-meditation-for-peace-in-israel-every-4-hours.html

 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024