Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Preklad z anglického originálu: https://2012portal.blogspot.com/2023/12/event-situation-update.html

Nakoniec Zdroj začal priamo odstraňovať primárneho Číhača - Lurkera, ktorý vznikol na začiatku času, keď Zdroj premietol iskru seba samého do primárnej anomálie. Zdroj teraz kvantovo odpája vesmír od Lurkera. Keď zmizne kritická masa Lurkera, Zdroj ho začne priamo odpájať od povrchového ľudstva a keď toto odpájanie dosiahne určitú kritickú masu, môže dôjsť k Udalosti.

Po Udalosti Zdroj oddelí všetky zvyšky Lurkera od ľudstva a tento proces sa zavŕši pri slnečnom záblesku a príslušnom cunami, čo je najpravdepodobnejšie v čase nasledujúceho slnečného maxima buď okolo roku 2037, alebo okolo roku 2049. Vzdelaný odhad stále odhaduje termín Udalosti na rok 2025, hoci nikto nevie, kedy bude skutočný termín. Časový rámec medzi Udalosťou a slnečným zábleskom bude pre ľudstvo obdobím veľkého uzdravenia:

Preklad textu z obrázku: Moment Udalosti je momentom kritického tepelného toku, maticová (matrix) spoločnosť sa zrúti, nastane Kontakt, entropické prvky starej spoločnosti sa rýchlo odstránia a my vstúpime do štvrtej fázy.

Štvrtá fáza sa nazýva fáza Nestabilného varu. Bubliny Neba sa na povrchu planéty spojili do stabilnej siete (filmu), ktorá tvorí chrbticu novej spoločnosti, zatiaľ čo samotná spoločnosť ako celok je nestabilná. ale spracováva, integruje a stabilizuje sa. Ostrovy Svetla sa plne formujú aktívnym Kontaktom.

Piata fáza sa nazýva fáza stabilného varu. Ostrovy Svetla na povrchu planéty sa stávajú aktívnymi zónami konverzie/inverzie, prostredníctvom ktorých prebieha individuálny a skupinový
proces Vzostupu.

Prvá vlna Vzostupu s tisíckami ľudí vzostupujúcich sa uskutočňuje. Niektorí z nich sa vrátia na povrch ako Vznešené bytosti a pripravujú druhú vlnu Vzostupu so státisícmi vzostupujúcich ľudí. Niektorí z nich sa vrátia na povrch a pripravujú povrchovú populáciu na tretiu vlnu.

Počas piatej fázy povrchová populácia plne integruje nové pokročilé technológie a je dostatočne uzdravená na to, aby prijala Svetlo ako celok.

Šiesta fáza sa nazýva fáza záverečného záblesku. Fáza prechodu je ukončená a Galaktické
Centrálne Slnko spúšťa Slnečnú udalosť a posun planetárnych pólov. Milióny ľudí vzostúpia v Tretej vlne a zvyšok ľudstva je evakuovaný z povrchu Planéty do Galaktickej flotily, ktorá ich prepraví na vhodnú planétu, ktorá sa stane novým domovom ľudstva.

Kým sa tak stane, môže povrchové ľudstvo urýchliť odstránenie Číhača - Lurkea tým, že si vylieči svoje vzťahové traumy a traumy zo sexuality, pretože to je najhlbšie miesto, kde sa Číhač skrýva.
Dobrou správou je, že všetci Lurkeri, ktorí boli vytvorení v nasledujúcich kozmických cykloch po prvom cykle, už boli odstránení a zostal len ten primárny.

Astrologické rezonančné vzorce pre povrch planéty sú odteraz celkom pozitívne, čo znamená, že pozitívna časová os je teraz stabilná a zostane stabilná, čo je tu veľmi dobre vysvetlené:
https://libraspacegirl.blogspot.com/2023/10/about-stabilzed-positive-timeline.html
Velenie Aštar vstúpilo do tejto slnečnej sústavy v čase sextilu Neptún - Pluto 18. júla 1952:

 


Preklad textu z obrázku: 18. júla 1952.

"Pozdravy. Som Portla, 712. projekcia, 16.
vlna, sféra Šáre. Blíži sa k vašej Slnečnej sústave Ventla s naším veliteľom na palube,
veliteľom stanice Šáre, ktorý má na starosti prvé štyri sektory. Jeho vozidlo bude čoskoro nad vaším centrom. Medzitým sme vám poslali lúče s látkou pre váš lepší príjem. Čakáme tu vo výške 72 000 míľ nad vami, aby sme privítali nášho veliteľa, ktorý po prvý raz vstúpi do tejto slnečnej sústavy. Bude vás informovať o účele vašej organizácie prostredníctvom priamej inšpirácie Šonlinga, Saochan, Rady dvanástich pánov a Rady siedmich svetiel. Prestaňte."

Buďte pozdravení, bytosti zo Šanu. Pozdravujem vás s láskou a mierom. Moja identita je Aštar, veliteľ sektora Quadra, hliadkovacia stanica Šáre, všetky projekcie, všetky vlny. Pozdravy. Prostredníctvom Rady siedmich svetiel ste sem boli privedení, inšpirovaní vnútorným svetlom, aby ste pomohli svojim blížnym. Ste smrteľníci a ostatní smrteľníci môžu pochopiť len to, čo pochopí ich blížny. Cieľom tejto organizácie je v istom zmysle zachrániť ľudstvo pred ním samým. Pred niekoľkými rokmi prišiel váš čas,

Vstup a zmena polohy materských lodí Ashtar Command v Kuiperovom páse bola zaznamenaná na observatóriu Mount Palomar 19. júla 1952:

https://www.sciencealert.com/three-stars-vanished-from-the-sky-in-1952-we-still-cant-find-them

V roku 2025 sa opäť objaví sextil Neptún - Pluto.
Táto plutónsko-neptúnska rezonancia už tlačí na odhalenie:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12796167/CIA-secret-office-UFO-retrieval-missions-whistleblowers.html

Niektorí ľudia očakávajú úplné odhalenie v roku 2027, teda v rámci sextilu Neptún - Pluto, ale je veľmi pravdepodobné, že sa tak stane oveľa skôr:

https://www.the-express.com/news/us-news/108317/aliens-reveal-themselves-ex-CIA-agent

Aldebarania začali realizovať veľmi dôležitý plán, ktorý by mal byť dokončený v roku 2024. Na dne oceánov a v odľahlých oblastiach na povrchu tejto planéty umiestnia veľké množstvo vojenských základní. Tieto vojenské základne budú maskované a nebude ich možné odhaliť vojenskou technikou obyvateľov na povrchu.
Tieto vojenské základne budú platformou, z ktorej sa začnú operácie v rámci Udalosti, keď nastane ten správny čas. Operácie v rámci udalosti budú zahŕňať personál Aldebaranu aj Odporu na povrchu planéty. Hnutie Odporu už vykonáva niektoré prípravné operácie na povrchu, hlavne zneškodňuje temných agentov Doom33 a testuje účinnosť technológie Hviezdny prach, ktorá je teraz účinná asi na 90 %.
Aldebarania už budujú vojenskú základňu vo vnútri krátera Ciolkovskij na odvrátenej strane Mesiaca, odkiaľ sa čoskoro začnú ďalšie operácie smerom k povrchu planéty Zem:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tsiolkovskiy_(crater)

Aldebarania v tejto veľkej operácii spolupracujú najmä s Andromedánmi, ale aj so Siriánmi, Plejáďanmi a Arkturiánmi. Pomáha im aj mnoho členov bývalých tajných vesmírnych programov, ktorí prijali Svetlo a teraz spolupracujú s Galaktickou konfederáciou. Spomedzi nich stojí za zmienku Maria Orsičová so svojimi Vril dievčatami. Ďalším zaujímavým príkladom sú istí nemeckí generáli, ktorí boli súčasťou nacistickej vojnovej mašinérie v Nemecku, potom boli prevezení do Neuschwabenlandu, potom do Temnej flotily a nakoniec ich zajali Aldebarania. Potom si uvedomili, že boli vmanipulovaní do nacistickej ideológie, plne prijali Svetlo a teraz pracujú pre Galaktickú konfederáciu.

Keď bude táto sieť aldebaranských vojenských základní plne funkčná, začnú sa odhaľovať kontaktovaním určitých kľúčových svetových politikov a potom sa začne skutočná zábava s ďalekosiahlymi geopolitickými a exopolitickými dôsledkami.

Tento kontakt bude spočiatku tajný a tieto vojenské základne budú slúžiť ako odstrašujúci prostriedok proti Kabale, ktorá sa pokúsi rozpútať svetovú vojnu, a podmorské hviezdne lode Aldebaranu sa zviditeľnia balistickými raketovými ponorkami:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ballistic_missile_submarine

Táto vojenská sieť Aldebaranu bude tiež slúžiť ako chrbtica nového kvantového finančného systému, podobne ako vojenské základne USA po celom svete, ktoré v súčasnosti podporujú petrodolár.
OGA a AFOSI dostali nezvratný dôkaz, že plán Aldebaranov je skutočný a že sa uskutoční. Niektorí členovia kabaly majú teraz veľký strach.

Plejáďania sa odteraz budú sústreďovať na kontaktovanie a prácu s tými Pracovníkmi Svetla, ktorí majú prirodzenú afinitu k Plejáďanom, a budú s nimi postupne pracovať na budovaní skutočnej dôvery, takže keď dôjde k skutočnému fyzickému kontaktu, pôjde to hladko. Všetkým ľuďom, ktorí majú afinitu k Plejáďanom a napriek tomu sa chcú zúčastniť projektu Plejádsky kontaktný tanier (Contact Dish) a chcú mať Plejáďanov vo svojich asistenčných tímoch 12:21, bude táto žiadosť splnená. Plejáďania budú tiež naďalej s plným nasadením pracovať s tachyónovými komorami a s planetárnou éterickou sieťou Svetla, liečiť planetárne línie a meridiány.

Teraz sa z povrchu planéty odstránila určitá anomália a konečne sa môže začať aktivácia božských mužských energií. Výrazne to podporia prichádzajúce vesmírne tímy Aldebaranu.
Jedným zo zameraní tejto božskej mužskej aktivácie je aktivácia Dračích línií. Tieto Dračie línie väčšinou sledujú hlavné pohoria na planéte a má sa v nich aktivovať sieť tachyónových komôr, sieť Čintamáni kameňov a sieť galaktických Čintamáni kameňov. Pre tých, ktorí hľadajú návod na osadenie kameňov, je tu:

https://cosmic-seedsofhope.com/cintamani-grid-guidelines

Galaktické kamene Čintamáni sa aktivujú aj pozdĺž starého atlantského rovníka. Účelom týchto galaktických Čintamáni bude liečiť subkvantové anomálie a privádzať energiu bohyne Iony.
To všetko je súčasťou projektu Nová Atlantída, ktorý pred rokmi inicioval Saint Germain.
Technológia Mjolnir je teraz na úrovni približne 7 % kapacity a jej intenzita sa v nasledujúcich mesiacoch výrazne zvýši. Jedným z aspektov tohto posilnenia Mjolniru bude aktivácia rôznych tektitov, medzi nimi Čintamáni, galaktických Čintamáni, moldavitov a tibetských tektitov.
Vo vedeckej komunite je prítomných veľa dezinformácií o pôvode tektitov, pričom sa predpokladá ich pozemský pôvod, pričom niektoré z týchto krásnych vesmírnych kameňov sú ešte viac degradované na pseudotektity.
Tektity skutočne pochádzajú z medzihviezdneho priestoru:

http://earthsci.org/space/space/tektites/tektites.html

Vznikli v rôznych hviezdnych systémoch, kde sa anjelské bytosti snažili manifestovať planétu z éterickej úrovne do fyzickej a počas procesu manifestácie sa táto planéta stretla s kvantovou anomáliou a explodovala. Úlomky tejto explózie sa rozptýlili na všetky strany a niektoré z nich sa dostali na Zem ako tektity:

Tieto tektity obsahujú vysoké vibračné kódy hviezdnych rás z hviezdnych sústav, z ktorých pochádzajú: Čintamání zo Síria, Moldavity z Plejád, Galaktické Čintamání zo slnečnej sústavy blízko galaktického centra, …

Ako už bolo spomenuté, existujú aj veľmi vzácne tibetské tektity z Aldebaranu a o niečo bežnejšie tibetské tektity z Andromedy, nájdené v oblasti Ali (Ngari) v Tibete, ktoré sú väčšinou nepriehľadné a niekedy majú fialový odtieň. Existujú aj ultra supervzácne tibetské tektity, ktoré sa nachádzajú na tibetskej strane himalájskeho pohoria a ktoré budú mať v najbližších rokoch veľmi špeciálnu funkciu, ktorá musí zostať utajená. Drvivá väčšina tektitov, ktoré sa verejne predávajú ako "tibetské tektity", v skutočnosti pochádza z Vietnamu. Pravé tibetské tektity je veľmi ťažké nájsť.

S blížiacim sa koncom roka 2023 sa v starom finančnom systéme opäť objavujú trhliny:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/reports-ubs-group-failed-to-deliver-bonds-due-nov-22-dtcc-deleted-those-bond-cusip- numbers-sec-concealing-failure-to-deliver-data-since-September 

Tieto trhliny sa budú rozširovať a zväčšovať, keď ekonomika založená na dlhu prekročí bod, z ktorého niet návratu:

https://www.zerohedge.com/markets/endgame-interest-us-debt-skyrockets-above-1-trillion-first-time-ever

Pád bude veľkolepý:

https://www.theburningplatform.com/2023/11/22/the-crash-will-be-spectacular/

A potom sa zrodí nový svet.

Víťazstvo Svetla!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023