Seminár Protokolov Vzostupu v Indii s Kobrom 20.12.2023

Seminár Protokolov Vzostupu v Indi


Preklad z anglického originálu: http://regret2revamp.com/2023/12/27/ascension-protocols-workshop-by-cobra/?continueFlag=871d7eacd807b9219fc3cada1205a433

 

20. decembra 2023; Naí Dillí, BHARAT

Vitajte všetci! Prišli sme z rôznych prostredí a energetických podmienok. Poprosil by som všetkých, aby sa dali do pohodlia. Po prvé, všetci musíme zosúladiť svoju energiu, aby sme mohli pokojne vstrebať múdrosť.

MEDITÁCIA: (Toto je len popis, nie celý)

  • Zatvorte oči. Začnite sa sústrediť na svoj dych. Vdýchnite žiarivé biele svetlo, pri výdychu nechajte biele svetlo preniknúť cez vás a uvoľnite to, čo nepotrebujete.
  • Proces nádych – výdych sa opakoval s fyzickým telom, plazmovým telom, éterickým telom, emocionálnym telom, mentálnym telom.
  • SOM bytosť svetla. Túto skutočnosť potvrdíme vyslovením posvätného slova ÓM (3-krát zaspievajte ÓM).
  • V tejto skupine sme všetci bytosťami svetla a sme spolu prepojení ako bytosť svetla. TVORÍME jednu bytosť svetla. Túto skutočnosť potvrdíme vyslovením posvätného slova ÓM (3-krát zaspievajte ÓM).
  • Na tejto planéte sme spojení s inými bytosťami svetla a tvoríme planetárnu sieť svetla. Túto skutočnosť potvrdíme vyslovením posvätného slova ÓM (3-krát zaspievajte ÓM).
  • V tejto galaxii sme spojení s inými bytosťami svetla a tvoríme medziplanetárnu sieť svetla. Túto skutočnosť potvrdíme vyslovením posvätného slova ÓM (3-krát zaspievajte ÓM).
  • Teraz si predstavte túto skupinu v nebesky modrom stĺpe svetla. Prichádzajúce z neba, smerujúce do jadra zeme a prichádzajúce z jadra zeme smerujúce do neba. Spája nás s naším najvyšším cieľom.
  • Teraz si predstavte fialový plameň prichádzajúci od Svätého Germaina a točí sa proti smeru hodinových ručičiek okolo skupiny, odstraňuje všetku temnotu a poskytuje skupine ochranu.
  • Uvedomte si svoje okolie a keď budete pripravení, môžete otvoriť oči.

Dúfam, že každý pozná môj blog. Teraz budem hovoriť o planetárnej situácii. Môžete si robiť poznámky, zdieľať ich s tými, ktorí rozumejú alebo sú ochotní porozumieť, ale povedzte im, že je to vaša interpretácia a pri počúvaní a písaní môžete urobiť chybu. Nikto nemôže zaznamenať presné slová. NEZDIEĽAJTE NIČ O KOBROVI OSOBNE S NIKÝM (keďže všetci podpísali dohodu o mlčanlivosti). Nefotografujte. Musím si zachovať vysokú ochranu.

 

O PLANETÁRNEJ SITUÁCII

V posledných rokoch sme prešli veľmi intenzívnou očistou. V kozmickom meradle došlo k najvyšším zmenám. Zem je poslednou planétou, ktorá prechádza touto transformáciou. Pozitívne účinky sme zatiaľ nezaznamenali. Povrch Zeme je posledným bodom, kde dôjde k transformácii.

Tento rok došlo k niekoľkým dôležitým zmenám.

  • Topletové bomby boli odstránené.
  • Nebezpečné situácie boli vyriešené.
  • Pozitívna časová os bola zabezpečená. Planéta Zem je v bezpečí. Odteraz dôjde k obrovskej transformácii, ale veľké nebezpečenstvá boli odstránené.

Takže Sily Svetla sa teraz môžu priblížiť k povrchu. Najprv to bude postupné, potom sa to zrýchli. Nastane prielom, veci sa pohnú veľmi rýchlo. Bude to náhle a ľudia budú prekvapení. Veci sa zdajú byť normálne, potom zrazu dôjde k prielomu.

Ako sa to presne stane, neviem povedať. Do tohto procesu sa zapojí veľa slobodnej vôle. Základná časová os je bezpečná, ale detaily sa menia podľa rozhodnutia silnej slobodnej vôle. Ľudia čelia impulzom a musia posilniť svoju slobodnú vôľu. Odteraz malý počet ľudí používa slobodnú vôľu vedome a rozhoduje o tom, čo sa deje na tejto planéte. Väčšina ľudí používa slobodnú vôľu negatívne a len málokto ju používa pozitívne. Je to energický boj medzi pozitívnou slobodnou vôľou a negatívnou slobodnou vôľou. Zvyšok ľudí sú diváci, ktorí si užívajú veci ako sociálne siete, pozerajú televíziu. Je to boj mysle a vôle, je to duchovná vojna.

Teraz dosahujeme vrchol projektu Atlantis. Budem hovoriť podľa západnej astrológie. Pluto opäť vstúpi do Vodnára o mesiac (január 2024). Zem bude mať otrasujúce energetické zmeny. Energia začne prinášať odhalenia. Boli vrstvy umelej kontroly, kvôli ktorým bol nulový kontakt. Existuje mnoho vrstiev tohto ovládania, z ktorých niektoré boli demontované. Niektorí ľudia dostávajú bezpečnostnú previerku, aby mohli začať hovoriť. Začnú, keď dostanú signál. Podelia sa o skúsenosti o mimozemskom živote, o tom, čo videli, počuli, o skutočných skúsenostiach. Ako to dopadne, nikto nevie. Sú ľudia, ktorí to tlačia, sú ľudia, ktorí to zastavujú. Ale pozitívny tlak je stále silnejší. Vedomie sa pripravuje. Ľudia sú vo svojom vedomí pripravení.

Ľudia majú pomalý vývoj. Na malé zmeny je potrebných veľa inkarnácií. Za posledných päť storočí bolo menej mimozemského zapojenia. Mimozemšťania tiež spolupracujú s Agarthou v oblasti technológií. Sú ľudia, ktorých kontaktovala sieť Agartha. To nakoniec povedie k Evolúcii pre ľudstvo. Kolektívne úsilie.

Teraz si položíme otázky:

 

Otázky-Odpovede

Otázka 1 – Povedali ste, že budete hovoriť podľa západnej astrológie. Prečo je rozdiel v západnej a indickej astrológii?
Odpoveď – Ide o rôzne interpretácie tých istých situácií kvôli kultúrnej interpretácii energií. Je tam rozdiel asi 2000 rokov. Západná astrológia je presnejšia a kratšia, zatiaľ čo indická je hlbšia.

Otázka 2 – Čo sa týka mimozemšťanov, ktorí stvorili ľudí – Anunnaki, môžete to rozviesť?
Odpoveď – Zecharia Sitchin napísal túto knihu.
Táto informácia nie je správna. Veľa vecí a informácií je nesprávne interpretovaných.

Otázka 3 – Môžete hovoriť o incidente v Roswelli?
Odpoveď – Incident sa stal, pretože na tejto planéte je veľa anomálií.
Americká armáda zajala mimozemské bytosti, uväznila ich a niektorí boli mŕtvi. Takýchto incidentov bolo veľa.

Otázka 4 – Podľa knihy „Zákon jedného (Law of One)“ mohli niektorí mimozemšťania navštíviť Zem v minulosti.
Odpoveď – Áno, mimozemšťania navštevujú už dlho, ale zatiaľ to nie je verejné.

Publikum – K dispozícii sú však údaje o stretnutiach s mimozemšťanmi. Je to na internete.

KOBRA – Áno, je to na vaše posúdenie.

Otázka 5 – Čo sa týka vstupu Pluta do Vodnára o mesiac, nejaký dátum?
Odpoveď – 21. január.

Otázka 6 – (Zdieľanie skúsenosti) Okolo roku 1994-95 som mal okolo 25-26 rokov. Mňa a niektorých ľudí v mojej skupine kontaktovali energie. Bolo povedané, že Zem dostane svetlo a bude veľa chaotických udalostí.
Odpoveď – Veľmi dobré. V rokoch 94-95 došlo k mnohým kontaktom.

Otázka 7 – Udalosť bude teraz skôr alebo sa oneskorila?
Odpoveď – Načasovanie udalosti sa nezmenilo. Čas medzi udalosťou a Supervlnou / Slnečným Zábleskom je teraz dlhší. Ľudia potrebujú čas na spracovanie. Udalosť bude časom pravdy, odhalení a odstránenia/odzbrojenia zlých vecí. Potom bude čas na spracovanie. Potom dôjde k slnečnému záblesku a posunu pólov.

Teraz budeme pokračovať. Dovoľte mi hovoriť o Tachyónových časticiach.

Energia Galaktického Centrálneho Slnka je Tachyónová energia. Tachyón bol prvou časticou, ktorá vznikla, keď sa zrodil vesmír. Má najvyššie možné vibrácie. Vytvára priame spojenie so Zdrojom. Závoj bol vytvorený temnými silami, aby zabránil Tachyónovej energii dostať sa na planétu. Tachyóny sú absorbované ionosférou a nedostanú sa na povrch. Z tohto dôvodu ľudia nie sú v harmónii, zdraví a šťastní. Ak bude dostatok Tachyónovej energie, ľudia budú zdravší a šťastnejší. Plejáďania požiadali KOBRU, aby vyvinul Tachyónové komory, aby sa na planétu dostalo viac tachyónov. Komora má dve časti.

1.           1. Prvá časť – Obežná dráha Zeme

               2. Druhá časť – Fyzická časť komôr na povrchu Zeme.

Priniesol som nejaké Tachyonizované kamene a ukážem ich. Budeme mať 20 minútovú prestávku a produkty si môžete zakúpiť.

Zoznam kameňov

  1.       Čintamáni (Sírius)
  2.       Galaktické čintamáni (galaktické centrálne slnko)
  3.        Kolumbijské tektiti (Sírius)
  4.        ATVOR akvamarínové kryštály (pomoc pri meditácii ATVOR; technológia ATVOR pomáha pri procese vzostupu)
  5.       Zafír – Osobná ochrana, odstraňovanie prekážok
  6.        Meteority – očisťujú naše jemné vzorce
  7.        Šperky Bohyne – na ukotvenie prítomnosti Bohyne
  8.        Produkty na ochranu mobilného telefónu alebo domu pred elektromagnetickým žiarením

Vitajte späť. Pokračujeme v hlavnom programe. Opäť zladíme svoje energie.

Meditácia na vyrovnanie energie: Zopakovala sa rovnaká meditácia ako predtým.

Začneme otázkami.

 

Otázky-Odpovede

Otázka 1 – Už niekoľko mesiacov snívam o chaotických udalostiach. Prečo? Ako ničenie 3D štruktúr a katastrofy.
Odpoveď – Prírodné pohromy na stanú v istom moment pred finálnym slnečným zábleskom. Musí sa uskutočniť očista Zeme. Ľudia majú tieto sny už niekoľko desaťročí.

Otázka 2 – O Udalosti dávate kvalifikovaný odhad. Aký je dôvod dať kvalifikovaný odhad?
Odpoveď – Je to len orientácia, nie predpoveď. Nikto nevie, kedy sa Udalosť uskutoční, pretože existuje slobodná vôľa. Existujú modely a scenáre pre kvalifikovaný odhad.

Otázka 3 – Sme ako duša tvorení časticami Tachyónu? Ako zažiť Tachyóny?
Odpoveď – Iba tí, ktorí sú osvietení, majú prístup k Tachyónovým časticiam. Naše spojenie s Tachyónom sa stratilo. Kamene sú spôsob, ako sa s tým znova spojiť. Duša fyzicky neexistuje, existuje na átmickej/budhickej rovine.

Otázka 4 – Ako každodenná meditácia Víru Bohyne pomáha pri pritiahnutí Udalosti. Aké denné meditácie pomáhajú pri vzostupe?
Odpoveď – Meditácia Víru Bohyne pomáha pri uľahčovaní transformácie, pretože na planéte nie je dostatok energie Bohyne. Viac energie Bohyne na planéte znamená, že proces bude menej násilný a harmonickejší. Pre proces vzostupu uvediem v tomto seminári niekoľko meditácií.

Otázka 5 – Kedy prišlo k skresleniu medzi indickou a západnou astrológiou? Urán, Neptún, Pluto – tieto 3 planéty nie sú slnečnou sústavou podľa védskej astrológie.
Odpoveď – Bez ďalekohľadu nie sú viditeľné. Boli pridané v západnej astrológii potom, čo boli vynájdené. Ale aj bez nich existujú.

Otázka 6 – Lúče Majstrov sú pre Indov novinkou. Chcel by som sa spojiť s našimi Bohmi a Bohyňami.
Odpoveď – Vysvetlím to neskôr v tejto časti.

Otázka 7 – Niektoré kamene čintamáni žiaria, keď sú osvetlené, niektoré nie.
Odpoveď – Drahokam triedy čintamáni svietia, iné nie. Drahokam je silnejší.

 

Nový projekt Atlantis

Teraz diskutujeme o Indii; Svätý Germain sa snaží znovu aktivovať sieť svetla. Začalo sa to v marci 2023 a zvýšila sa v júni až júli. Musíme spoločne znovu aktivovať sieť svetla v Indii. Predtým bola silná v Indii, ale bola deaktivovaná. Na éterických rovinách sú v Indii línie a víry. Tieto línie sa pripájajú k energetickým sieťam.

V čase pádu Atlantídy existovali dve veľmi vyspelé kráľovstvá. Jedno bolo v južnej časti Indie, t. j. v Tamil Nadu. Existuje významná štruktúra s názvom Ram Setu. Druhé bolo údolie Indus v Radžastáne. Bolo to silné kráľovstvo. Po páde Atlantídy obe civilizácie do určitej miery prežili. Viedli ich duchovní králi. Spojenie sa pomaly znižovalo. Temné sily infiltrovali obe civilizácie na severe aj na juhu. Tieto civilizácie boli najpokročilejšie na planéte.

Archeológovia našli veľa dôkazov; ale to bolo potlačené vládou. Niektoré nálezy presahujú chápanie archeológie. Mali 7000-9000 rokov. Skazenie dôkazov sa stalo kvôli temným silám, ktoré sa ich snažili udržať.

Zapojili sa aj mimozemšťania a došlo k vojne. Pozitívnym aspektom tejto vojny je, že Aldebarania boli zapojení do Severného kráľovstva. Ale temný Drakoniáni zvíťazili. Pred 5000-6000 rokmi bola v Indii jadrová vojna. Púšť Rádžastán je spôsobená jadrovým výbuchom. V okolí je veľa oblastí rádioaktívneho žiarenia. Bolo to opísané v Mahabharate. Aldebarania prehrali a Drakoniáni vyhrali vojnu. Začali prenikať do siete kňazov v Indii. Existuje obrovská sieť chrámov, do ktorých začali prenikať a boli ovládnutí Drakoniánmi. Na povrchu sú chrámy kontrolované vládou. Ale v zákulisí ich kontroluje sieť kňazov. Táto sieť je veľmi silná a existuje v mnohých indických chrámoch.

Ďalšou vrstvou k tomuto je sieť čiernej šľachty v Indii. Sú v kontakte aj s politickými stranami. Niektoré majú viac ako 100 rokov, niektoré aj viac ako 2000 rokov. Väčšinou existujú v Radžastáne, Severnej Indii, Tamil Nadu, Kerele.

Tesne predtým, ako som sem prišiel, na mňa zaútočili. Veľa rituálov čiernej mágie bolo urobených niektorým ľuďom, keď sme ohlásili tento seminár. V chrámoch v štruktúre kňazstva sa konajú veľmi silné rituály. Môžete cítiť energiu, ktoré chrámy sú zo svetla a ktoré nie.

Ďalšia vec v Indii je, že kňazské štruktúry prenikajú do hnutia New Age v Indii. Ovláda ich štruktúra Drakoniánov.

Sily Svetla sa snažia reaktivovať určité chrámy a posvätné miesta po celej Indii. Sily Svetla prikázali zakopať kamene čintamáni a Galaktické čintamáni na týchto posvätných miestach, aby sa chrámy mohli reaktivovať. Čintamáni môžu byť zakopané v chrámoch a byť používané počas meditácie vo fialovom svetle. Ak chcete pomôcť pri čistení týchto chrámov, vzývajte Boha alebo Bohyňu tohto chrámu, aby ho očistili.

Silné energetické víry sa aktivujú v oblastiach ako Tamil Nadu, Kerala, okolo Dillí, Rádžastán.

  •          DELHI: Červená pevnosť, stará oblasť Dillí musí byť znovu aktivovaná
  •          AGRA: TAJ MAHAL je veľmi silná štruktúra. Má osemuholník, je založený na posvätnej geometrii. Je to mocný duchovný stroj, ktorý prináša svetlo. Jeho cieľom bolo priniesť svetlo na zem. Je to kotva pre Galaktické Centrálne Slnko. Po pyramíde je to druhá najdôležitejšia budova na planéte. Je to hlavný kotviaci bod pre galaxiu M87. Je veľmi dôležité vytvoriť sieť čintamáni okolo Tádž Mahalu. Bol vytvorený ako splynutie medzi indickou a moslimskou (alebo moghulskou) kultúrou, má to najlepšie zo všetkých kultúr. Bol vyvinutý tak, aby priniesol nebo na zem, nielen turistické miesto. Je to planetárna mandala pre galaxiu M87.
  •          JAIPUR: Ďalší vír je v starom meste Jaipur. Vyžaduje sa tam veľa fialového plameňa.
  •          UDAIPUR: Veľké jazero Udaipur (jazero Pichola) je vír Bohyne.
  •          KAŠMÍR: Šrínagarské jazero v Kašmíre je vírom Bohyne.
  •          OBLASTI V LADAKU: Niektoré kláštory.
  •          JUŽNÁ INDIA: Hrot KANYAKUMARI je najdôležitejší v Indii. Je potrebné ho reaktivovať pomocou kameňov čintamáni a Galaktických čintamáni. THANJAVUR/TANJORE je vstupný bod pre energiu Bohyne v Indii. Bola skazená počas islamskej invázie.

Keďže toto je koniec Kaliyugy, je potrebná energia Durgy. Kali je jedným z hlavných aspektov Durgy, ktorý sa stratil v tejto temnote. Energia Durgy sa musí vrátiť. Dá tejto planéte spravodlivosť. Je potrebné odstrániť temnotu. Aby ste tomu pomohli, môžete sa spojiť s Durgou, navštíviť svätyne, navštíviť chrámy Durga. Návod je dostupný na mojom blogu, čo robiť a ako znovu aktivovať sieť svetla. Svetelné bytosti začali posielať energiu, ľudia potrebujú pomôcť.

Teraz budem hovoriť o aktivácii hojnosti. Svätý Germain pracuje pre hojnosť. V Indii je najväčším problémom hojnosť. Ľudia boli naprogramovaní, aby zostali chudobní. Finančné systémy udržujú ľudí v chudobe. Svätý Germain poskytuje pomoc pri aktivácii hojnosti. Pripojte sa k Svätému Germainovi a JA SOM prítomnosť a privolávajte hojnosť. Svätý Germain začal aktivovať zlato v Indii. Zlato je dôležité. Indické chrámy zbierali zlato od ľudí už tisíce rokov. Chrámy majú tony zlata. Islamskí útočníci vzali väčšinu zlata, stále veľa zostáva v chrámoch. Potrebujeme znovu aktivovať zlato. Môžeme robiť meditáciu, aby sme sa spojili so zlatom, znovu ho aktivovali a videli, ako sa dáva ľuďom v Indii.

Banky v Indii zvolali chrámy na výmenu zlata. Zlato patrí ľuďom a trastu Svätého Germaina. V Indii existujú kolaterálové účty, ktoré majú priniesť hojnosť.

Teraz sa budeme zaoberať otázkami:

 

Otázky-Odpovede

Otázka 1 – Môžete spomenúť čierne šľachty v Indii?
Odpoveď – Nie je to na najvyšší účel zdieľať.

Otázka 2 – Ako vyvolať energiu Bohyne v chrámoch?
Odpoveď – Môžete robiť meditáciu víru Bohyne alebo spievaním mantier Bohyne tohto chrámu.

Otázka 3 – Spomenuli ste Thanjavur. Ktoré chrámy v Thanjavure?
Odpoveď – Mnohé chrámy v Thanjavure majú energiu Bohyne.

Otázka 4 – Existujú v Indii centrá energie Bohyne?
Odpoveď – Existuje veľa sietí. Vyhľadávaním môžete nájsť.

Otázka 5 – Spomenuli ste, že existovala staroveká jadrová vojna, ktorú vyhral Drakoniáni. Ale v našich písmach je napísané, že dobrí ľudia zvíťazili.
Odpoveď
– Písma sú infiltrované. Nie je to úplná pravda. Temní prepísali a reprezentovali, že svetlo vyhralo celú vojnu.

Otázka 6 – Aby sme pritiahli energiu Bohyne, musíme nosiť viac zlata?
Odpoveď – Nie. Zlato je pre energiu Hojnosti. Striebro pomáha viac sa spojiť s energiou Bohyne.

Otázka 7- Zažili sme útoky čiernej mágie a ohrozenie života. Skúšame všetky meditácie. Niekedy to funguje, ako meditácia s fialovým plameňom. V opačnom prípade sú tam blokády. Ako sa môžeme chrániť?
Odpoveď – Keď bol seminár ohlásený, temné kňazstvo organizovalo silné sedenia rituálov čiernej mágie. Ale teraz ich svetelné sily odstraňujú. Posledných pár týždňov došlo k odporu alebo zablokovaniu. Všetky útoky sú teraz odstránené. Boli intenzívne v posledných 2-3 týždňoch. Meditácia bude teraz jednoduchšia.

Meditácia 3: Meditácia bola vykonaná s nebesky modrým stĺpom svetla, po ktorom nasledoval fialový plameň, ktorý okolo skupiny smeroval proti smeru hodinových ručičiek, potom opäť nebesky modrý stĺp svetla.

Začneme otázkami.

 

Otázky-Odpovede

Otázka 1 – Hovorili ste o energetických centrách a kameňoch čintamáni a mantrách alebo meditáciách na týchto miestach; ako často to všetko robiť a aký je postup?
Odpoveď – Môžete to robiť pravidelne alebo podľa vášho vnútorného vedenia. V ideálnom prípade by to malo byť každý deň alebo pravidelne.

Otázka 2 – Od septembra cítim vibrácie na tvári a hlave. Do tej miery, že je to veľmi nepríjemné. Prečo je to tak?
Odpoveď – Keď sa ľudia začnú prebúdzať, zablokovaná energia začne prúdiť a vy máte pocity.

Otázka 3 – Ako sa volá miesto v Džajpure, ktoré je energetickým centrom?
Odpoveď – Celé staré mesto Džajpur. Je to veľký vír.

Otázka 4 – Aký bol účel Devadasi v starovekom indickom kráľovstve?

Odpoveď – Devadasis sa používa na ukotvenie energie Bohyne prostredníctvom tanca alebo umenia. Kvôli inváziám a kňazským praktikám sa to pokazilo.

Otázka 5 – Je kameň čintamáni osobný alebo ho možno zdieľať medzi členmi rodiny?
Odpoveď – Je lepšie, ak každý používa svoj vlastný kameň, ale možno ho zdieľať.

Otázka 6 – Rezonuje Šiva Jyotirlingas s energiou svetla?
Odpoveď – Áno, ale musia byť očistené, potom môžu ukotviť energie vzostupu.

Otázka 7 – Je chrám Tirupati Balaji v Andhra vedený Silami Svetla?
Odpoveď – Nie je to pre môj najvyšší účel povedať. Musíte ísť so svojím vnútorným vedením.

Otázka 8 – Mnohí z nás čelia finančnej kríze. Aký je váš návrh. A veľa ľudí má problémy s chorobou. Ako bude o nich postarané počas Udalosti alebo galaktickej supervlny?
Odpoveď – Pre finančnú hojnosť praktizujte Manifestáciu. Ide o 3-krokový proces – rozhodnutie, vzývanie a konanie. Trvá to čas, kým sa prejaví, ale je to možné. To isté platí pre fyzickú hojnosť. Pre chorobu po Udalosti budú k dispozícii liečebné technológie.

Otázka 9 – Teraz médiá opäť hovoria o COVID a prípady v Kerale pribúdajú.
Odpoveď – Netreba sa báť. Aj keď to bolo povedané ako nový variant, ale je to rovnako stará vec. To prejde.

Otázka 10 – Keďže Udalosť sa čoskoro uskutoční. Ak má niekto záujem o nehnuteľnosť alebo investíciu, čo navrhujete.
Odpoveď – Ak ste k tomu vedení, urobte to. Nemá to žiadnu súvislosť s Udalosťou. Môžete žiť normálne a riadiť sa vašimi pokynmi.

 

ATVOR

Je to najdôležitejšia technológia Síl Svetla pre individuálnu prípravu. Je vyvinutý Galaktickou Federáciou Svetla. Je upravený a značne rozšírený, aby sa zmenšila anomália. Meditácia piliera svetla je to, čo Sily Svetla používajú na boj proti anomálii. Zaviedol som aktivačné kamene ATVOR. Majte ho v ruke pri meditácii stĺpa svetla. To uľahčuje spojenie Síl Svetla s vami.

Dávam vám afirmácie, ktoré pomáhajú pri aktivácii stĺpa svetla. Vyslovte toto vyhlásenie 3-krát.

Afirmácie na aktiváciu ATVOR

1.       Vyzývam stĺp čistého bieleho svetla, aby zostúpil na mňa a vytvoril sa okolo mňa.
2.       Vyzývam prítomnosť JA SOM, KTO SOM.
3.       Žiadam prítomnosť JA SOM, KTO SOM, aby sa ku mne pripojila a splynula so mnou.

MEDITÁCIA ATVOR

[TRIKRÁT vysloviť afirmácie a VIZUALIZUJÚCI PILIER SVETLA PRICHÁDZAJÚCEHO Z MATERSKEJ LODE VELITEĽSTVA AŠTAR]

Môžete ho používať pravidelne alebo podľa vášho vedenia na spojenie sa so Silami Svetla. Používajú ho na odstránenie anomálie. Toto tiež spája Sily Svetla a sieť Agartha. Táto meditácia je zároveň ochranným štítom. Ľudia to musia začať viac praktizovať.

 

ODPUSTENIE

Je to veľmi dôležité. Je to proces, ktorým uvoľňujeme pripútanosť k minulým skúsenostiam. Minulé skúsenosti sú výsledkom anomálie. Táto energia zostáva v energetickom poli. Ak odpustíte, uvoľníte pripútanosť a uvoľníte túto energiu. Uvoľnenie pomáha dobrému zdraviu. Nie je dobré mať takú energiu na proces vzostupu.

AFIRMÁCIE NA UVOĽNENIE VŠETKÝCH KONFLIKTOV A NA ODPUSTENIE (MEDITÁCIA)

Vyhlasujem a nariaďujem uvoľniť všetky moje konflikty s mojimi rodičmi, s mojimi deťmi, s mojim partnerom, s inými ľuďmi a s ostatnými pracovníkmi Svetla. Vyberám si Odpustenie.

[3KRÁT povedzte vyššie uvedenú afirmáciu, VIZUALIZUJTE SI FIALOVÝ PLAMEŇ PRICHÁDZAJÚCI ZHORA A HOĎTE DO NEHO VŠETKY KONFLIKTY]

Je to dobrá technika na uvoľnenie starých energií. Afirmáciu môžete zdieľať aj s ostatnými. Povedzte to 3KRÁT alebo VIAC. Potom použite meditáciu fialového plameňa a hádžte konflikty do fialového plameňa. Môžete ho používať pravidelne alebo podľa potreby.

Teraz sa budeme zaoberať otázkami.

 

Otázky-Odpovede

Otázka 1 – Občas cítime energiu iných ľudí, keď sa stane niečo zlé. Ako keď dôjde k zlej udalosti alebo nešťastiu, sme emocionálne rozrušení. Čo s tým robiť?
Odpoveď – Ak si urobíte ATVOR, ochráni vás to pred emóciami iných alebo Gaje (Zeme) v núdzi.

Otázka 2 – Je duchovná hierarchia univerzálnym zákonom?
Odpoveď – Duchovná hierarchia NIE JE Hierarchiou ovládania, ale vnútorným vedením.

Otázka 3 – Existuje príbeh o lordovi Ganeshovi. Akoby sa narodil ako človek a jeho hlava bola rozrezaná a potom nahradená hlavou slona. Je to pravda?
Odpoveď – Toto je symbolický príbeh. Uskutočnilo sa veľa genetických experimentov s ľuďmi a inými druhmi.

Otázka 4 – Prečo sa nemôžeme pripraviť a viesť vojnu s temnými silami?
Odpoveď – Môžete sa pokúsiť zistiť, kam vás to zavedie.

Publikum – Ale ako sa celé ľudstvo môže spojiť a ovládať temné sily?
COBRA – To je dôvod, prečo robíme meditácie a robíme semináre a konferencie na prebudenie.

Otázka 5 – Čo je príkaz Aštar, ktorý ste spomenuli v meditácii ATVOR?
Odpoveď – Sú to naši galaktickí bratia a sestry, ktorí pomáhajú ľudstvu. Môžete si o tom prečítať v mojom blogu (https://2012portal.blogspot.com).

Otázka 6 – Mám silné vibrácie, ktoré ma obťažujú pri meditácii. Čo mám robiť?
Odpoveď – Prvá vec je znovu sa spojiť so svojím vnútorným vedením. Akonáhle dôjde k opätovnému pripojeniu, všetko ostatné bude nasledovať.

Otázka 7 – Existuje mnoho teórií ľudského pôvodu alebo evolúcie, ako napríklad ET alebo Anunnaki. Čo je pravda?
Odpoveď – Na Zemi bol vytvorený jeden prúd. Väčšina bola geneticky vytvorená mimozemskými bytosťami.

Týmto uzatvárame hlavný program. Dúfam, že ľudia začnú aktivovať chrámy a víry v Indii.

VÍŤAZSTVO SVETLA !!!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023