Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024


Upozornenie: Toto je prepísaná verzia rukou písaných poznámok, ktoré autor urobil počas konferencie New Atlantis (Nová Atlantída) v Sedone, Arizona. Autor netvrdí, že presnosť týchto poznámok je 100% pravdivá. Použite svoj vlastný vnútorný úsudok a kritické myslenie. Niektoré obrázky a grafy nemusia byť totožné s tými, ktoré ste videli na konferencii. Obsah poznámok NIE JE presnou zhodou s tým, o čom hovoril Kobra. V procese môže dôjsť k nesprávnemu počúvaniu, chybám v rukopise alebo vynechaniu. Otázky týkajúce sa obsahu tohto dokumentu nebudú akceptované.

Poznámka autora: Zhromažďujeme finančné prostriedky na “zasadenie” kameňov Galaktických čintamáni v Los Angeles! Ak by ste chceli prispieť, navštívte stránku FundRazr page pre tento projekt. Ďakujem!

Vitajte na seminári v Sedone. Uistite sa, že ste všetci podpísali dohodu o mlčanslivosti a že máte vypnuté mobilné telefóny. Môžete si robiť ručne písané poznámky, ale nezdieľajte ich s tými, ktorí nie sú otvorení prijímať takéto informácie.

Je tu niekto zo Sedony (zdvihnú sa ruky)? Príďte si sadnúť do prvého radu. A je tu niekto z Arizony (zdvihnú sa ruky)? Dobre, je tu veľa ľudí z Arizony. Tento seminár je obzvlášť dôležitý pre tých ľudí, ktorí sú zo Sedony a iných častí Arizony.

Keďže sme všetci prišli z rôznych energetických prostredí, musíme zosúladiť naše energetické polia pomocou krátkej meditácie.

Vdýchnite do svojho fyzického tela biele svetlo a vydýchnite z neho všetky toxíny.

Potom vdýchnite biele svetlo a pri výdychu vyžiarte biele svetlo von všetkými smermi. Urobte to zo svojho fyzického tela.

Opakujte vyššie uvedené kroky pre svoje plazmové, éterické, astrálne (emocionálne), mentálne telá. Nakoniec zopakujte vyššie uvedené kroky pre celú vašu bytosť.

Teraz si uvedomíme, že JA SOM bytosť Svetla. Túto skutočnosť potvrdíme spoločným zaspievaním posvätnej mantry ‚ÓM‘.

V tejto skupine sme všetci bytosťami svetla a sme spolu prepojení ako bytosť svetla. SME bytosť svetla. Túto skutočnosť potvrdíme spoločným zaspievaním posvätnej mantry ‚ÓM‘.

Sme spojení s inými bytosťami svetla. Túto skutočnosť potvrdíme vyslovením posvätného slova ÓM (3-krát zaspievajte ÓM).

Teraz sme pripravení začať seminár.

V momente zatmenia Slnka sa rozhodneme znovu aktivovať víry Svetla a portály Svetla v SŠA. Dôjde k uzavretiu mnohých portálov temnoty a reaktivácii portálov Svetla. Svätý German a ďalšie vzostúpené bytosti z Veliteľstva Aštar práve teraz urýchľujú proces Vzostupu. Pred Veľkým zabudnutím v roku 1996 existoval plán vzostupu ľudstva. Tento plán bol skompromitovaný a v dôsledku toho sa zrútili mnohé víry vzostupu. Pred rokom 1996 boli 3 hlavné víry Vzostupu:

  1. Los Angeles. Je silne spojená s Aštarovou energiou
  2. Hora Shasta
  3. Sedona

Sily Svetla posielali do týchto miest obrovské množstvá Svetla. Boli to najsľubnejšie miesta na urýchlenie Vzostupu pre jednotlivcov a skupiny. V roku 1996 temné sily zrútili tieto víry, aby zabránili vzostupu ľudstva. Tie víry boli vtedy v chaotickom stave. Aj keď sa v blízkosti týchto vírov následne vykonala určitá energetická práca, nestačilo to.

1-2 týždne pred 4. aprílom 2024 začali Sily Svetla zatvárať temné portály na planéte. Tieto portály boli staré tisíce až desaťtisíce rokov. Sily Svetla na to používajú veľmi špeciálnu technológiu. Temné sily strácajú veľa sily na energetických rovinách. Sily Svetla boli schopné ukotviť Svetlo do víru v Sedone vo fyzickej rovine prvýkrát za 28 rokov, jeden deň pred seminárom. Bola 60% pravdepodobnosť, že sa to stane a skutočne sa to stalo. Toto bol veľký úspech reaktivácie Svetla v Sedone. Sedona je súčasťou projektu Síl Svetla.

Toto zatmenie Slnka vám prináša energiu, aby ste sa rozhodli pre Svetlo. Musíte urobiť bezpodmienečné silné rozhodnutie pracovať pre Svetlo. Toto zatmenie zatvorí tmavé portály a otvorí portály Svetla. Človek by mal ísť na cestu totality, energia tam bude veľmi silná. Toto je kľúčový moment pre SŠA.

Bytosti, ktoré úzko spolupracovali so Sedonou, sú:

1. Archanjel Metatron. S touto oblasťou veľmi intenzívne pracoval. Je strážcom portálu medzi dualitou a jednotou, ktorý sa nachádza v Orione. Je tiež strážcom Galaktického Centrálneho Slnka a tejto slnečnej sústavy. Pred rokom 1996 posielal Svetelné kódy z Galaktického centra ľuďom, ktorí navštevovali a žijú v Sedone. Stalo sa to prvýkrát za milióny rokov. Metatron sa spojí s ľuďmi v Sedone, keď na to bude pripravený.

2. Serafíni. Ich anjelskú prítomnosť bolo cítiť pred rokom 1996 prostredníctvom hudby, umenia, meditácie atď. Keď budú pripravení, spoja sa s ľuďmi v Sedone. Najprv začnú spolupracovať s umelcami žijúcimi v Sedone. Môžeme očakávať, že v nasledujúcich 1-2 rokoch uvidíme znovuzrodenie krásneho umenia v Sedone.

3. Plejáďania. Kontaktujú ľudí v Sedone telepaticky aj fyzicky. Môžete ísť v noci do Bell Rock a Cathedral Rock a požiadať, aby sa tam objavili Plejáďania. Podmienky sú veľmi priaznivé pre kontakt. Pokúsia sa posielať aj telepatické správy. Plejáďania sa snažia otvoriť centrálny kanál na komunikáciu s ľuďmi tu v Sedone. Ľudia žijúci v Sedone môžu očakávať, že ich Plejáďania budú kontaktovať.

90% mimozmyslovej komunikácie (channeling) na povrchu planéty sú zavádzajúce. Často sú to len myšlienky ľudí.

Podmienky v Sedone pred rokom 1996 boli pre Prvý kontakt mimoriadne priaznivé. Temné sily naplnili priestory medzi Sedonou a Orionom temnotou. Použili temnú mágiu a infiltrovali sa s Drakoniánmi (Draco). Komercializácia hnutia New Age bola výsledkom infekcie víru v Sedone od roku 1996. Sily Svetla túto infekciu zvrátili pred niekoľkými mesiacmi. Svetelný vír v Sedone sa opäť začína prebúdzať.

4. Veliteľstvo Aštar plánuje byť opäť aktívne v Sedone. Chcú zvýšiť koncentráciu ľudí v Sedone, ktorí majú duchovný potenciál.

Veliteľstvo Ashtar tiež plánuje kontaktovať ľudí žijúcich vo víroch Phoenix a Tucson.

Okrem Sedony, Phoenixu a Tucsonu sú v Arizone dva menšie víry, ktoré si tiež zaslúžia pozornosť:

a. Meteorický kráter Flagstaff

b. Veľký kaňon

Sily Svetla pracujú na reaktivácii týchto vírov. Reaktivácia týchto vírov bude až do zatmenia veľmi intenzívna. Potom bude pokrok na nich pokračovať po zvyšok roka.

Otázka: Niekto videl na oblohe červenkastú guľu. Mal elipsoidný alebo guľový tvar.

Kobra odpovedal, že niektoré plejádské lode môžu takto vyzerať.

Prvý kontakt sa začal v Arizone a teraz pokračuje.

Otázka: Osoba s prístupom k informáciám na vysokej úrovni z ministerstva obrany sa pýtala, či v roku 1996 národnosocialistická exilová vláda prerušila kontakt s povrchovou populáciou.

Kobra: Jedna časť Iluminátov sa dostala do podzemia v roku 1996. Nikde o tom nie je záznam

Ríšsky ľud mal rôzne náboženské identity. Boli mimoriadne negatívne. Prerušili všetky kontakty s americkou armádou. Hoci boli heterogénni z hľadiska ideológie, boli nútení navzájom spolupracovať. Ich cieľom bolo vytvoriť podzemnú civilizáciu (4. ríšu), po ktorej by sa mohli vynoriť z podsvetia a dobyť povrch Zeme. To sa samozrejme nesmelo stať.

Otázka: Okolo 15:30 / 16:00 dňa 3. apríla jedna pani pocítila pokles energie a musela si ľahnúť. Prečo sa to stalo.

Kobra: Silám Svetla sa podarilo poslať Svetlo do víru Sedona vo fyzickej rovine od 13:00 3. apríla. Toto pokračovalo asi 2 hodiny. Temné sily potom chceli potlačiť Svetlo a práve vtedy sa tá dáma mohla tak cítiť.

Kobra: Do Sedony môžete priviesť chorých ľudí, je tu obrovský liečebný potenciál. Ale zároveň tu musí byť dostatok zdravých ľudí, nemôžete mať len chorých.

Sila víru v Sedone sa zvyšuje. Minulý týždeň bola v Sedone konečne aktivovaná Tachyónová komora. Sedona je skôr multidimenzionálny vír ako ten vo Phoenixe. Phoenix je posilňovací vír, ktorý tlačí energiu do siete. Vír vo Phoenixe je tiež veľmi dôležitý a vo Phoenixe musí byť Tachyonová komora. Každý, kto má záujem o zriadenie Tachyonovej komory vo Phoenixe, môže poslať e-mail na adresu cobraresistance@gmail.com.

Otázka o kritickom množstve 30 000 ľudí na meditáciu pre úplné zatmenie Slnka v SŠA. Kobra povedal, aby sme si predstavili dosiahnutý počet 30 000.

Otázka o Morro Bay. Kanál IndigoAngel na YouTube odporučila osoba, ktorá položila otázku. Osoba povedala, že tento kanál YouTube hovorí o energetických líniách a tektonických platniach. Kobra povedal, že existujú určité prirodzené víry, ktoré sa tam aktivujú, ale na Zemi je oveľa viac mriežok.

Otázka o rodine Robinsonovcov na Havaji. Kobra povedal, že stavajú bunkre, aby sa pokúsili prežiť prichádzajúci slnečný záblesk.

Otázka, či sú na ranči Skinwater ešte Reptiliáni. Kobra povedal, že v rokoch 1993/1994 tam mali základne Reptiliáni a Reticuláni. V týchto oblastiach sa nevykonáva dostatok liečiteľskej práce a treba to riešiť.

Kobra: Cítite to (hanba? vina?) a ustúpte do svojho energetického poľa a spojte sa so Svetlom.

Okolo tohto zatmenia Slnka je veľa strachu/drámy a médiá hovoria ľuďom, aby ani nechodili von. Toto zatmenie je veľmi silné a vidieť ho bude veľmi prospešné. Len si musíte dávať pozor na oči, preto používajte špeciálne okuliare. Sledovanie úplného zatmenia Slnka je jedným z najkrajších momentov, ktoré môžete na tejto planéte zažiť. Mohlo by dôjsť k dopravným zápcham a strate mobilného signálu len preto, že toľko ľudí cestuje na rovnaké miesto v rovnakom čase, ale všetci prežijeme 8. apríla.

Galaktické Centrálne Slnko sa pripravuje byť aktívnejšie. Energie z Galaktického Centrálneho Slnka začínajú dosahovať povrch planéty ako sa zatvárajú temné portály.

Tachyóny sú prvé častice vytvorené počas posledného kozmického cyklu. Sú to teda častice, ktoré sú najviac zosúladené so Zdrojom. Existujú dve možnosti využitia Tachyonovej energie:

1. Liečebné komory

2. Komory, ktoré tachyonizujú predmety

Temné sily majú svoju závojovú technológiu v zemskej ionosfére. Tento závoj blokuje vysokoenergetické kozmické lúče, s ktorými tachyóny cestujú. Tachyonové komory využívajú špeciálnu technológiu hyperdimenzionálnych červích dier, aby priniesli tachyóny na povrch planéty. Táto technológia je schopná priviesť tachyóny na Zem z vesmírnej stanice.

Smaragd je veľmi dôležitý kameň. Je to kameň skutočného okultného poznania. Otvára portály do Agarthy.

Otázka o vzťahoch, ktoré majú Anasaziovia s mimozemšťanmi. Kobra odpovedal, že títo ľudia mali prastaré spojenie s bytosťami zo Síriusu a Galaktického Centrálneho Slnka. Toto spojenie stále udržiavajú.

Otázka o tom, či entita Yaldabaoth je rovnaká ako Jahve. Kobra odpovedal, že sú to rôzne veci.

Otázka o Zjavení. Kobra odpovedal, že Zjavenie bola vízia, ktorú dala anjelská bytosť jednému z kresťanských otcov pred menej ako 2000 rokmi. Obsahuje popisy boja medzi Silami Svetla a Temnými silami a o posune pólov. Avšak skutočný plán (pre Vzostup ľudstva) sa od vydania Zjavenia mierne zmenil. Plán vzostupu ľudstva bol sformulovaný pred 25 000 rokmi.

Rochester bol vybraný ako miesto pre seminár, pretože je to miesto, kde sa pretínajú cesty úplného zatmenia Slnka a Starého Atlantiku/rovníka Bohyne.

Bola tu otázka o zmene energie v Los Angeles, všetci tam boli zmätení. Kobra odpovedal, že v Los Angeles prebieha boj medzi Silami Svetla a Temnými silami. V San Franciscu tiež prebieha energický a magický veľký boj. Tieto miesta majú v súčasnosti veľmi polarizovanú energiu. Kobra povedal, že ak znovu aktivujeme vír v Los Angeles, bude to obrovské. Všetky doterajšie pokusy zlyhali.

Otázka o Atlantskej mriežke strachu. Kobra odpovedal, že Temní Atlanťania sa pokúsili implantovať nejakých Pracovníkov Svetla asi pred 3-4 týždňami. Niektoré implantácie boli úspešné, ale záležitosť je už vyriešená. Kobra povedal, že existuje veľa temných atlantských portálov a je potrebné ich zatvoriť. Stane sa tak v najbližších mesiacoch. Kobra povedal, že toto je práca, ktorú treba robiť viac na individuálnej úrovni a meditácie s tým môžu neskôr pomôcť.

Kobra odpovedal, že plodnosť žien sa po Udalosti zlepší. Dokonca aj 1000-ročná žena môže byť tehotná, ak si to želá.

Kobra povedal, že tachyónový satelit obieha okolo Zeme s frekvenciou 2 hodiny na celú otáčku. Zakaždým, keď prejde nad, červia diera sa aktivuje. Medzi jednotlivými otáčkami sú veľmi minimálne oscilácie, t.j. nemusíme sa obávať, že by účinnosť tachyonových komôr s časom klesala.

Otázka o tom, ktoré hviezdne bytosti sú u nás prítomné v tomto čase. Kobra odpovedal, že sú tu s nami Plejáďania, Síriania a nejaké anjelské bytosti.

Otázka o čísle 26 000. Osoba, ktorá položila otázku, povedala, že toto číslo súvisí s polomerom galaxie (poznámka autora: Zem je od galaktického stredu vzdialená približne 26 000 svetelných rokov). Kobra odpovedal, že Kabala prijíma svoje rozkazy prostredníctvom gama lúčov z čierneho slnka. Teraz prestali dostávať pokyny.

Otázka o Benjaminovi Fulfordovi. Kobra odpovedal, že skupina Chiméra je teraz preč. Kabala je vydesená, pretože nemajú žiadnu skutočnú stratégiu. Preto skúšajú najrôznejšie taktiky ako koronavírus, vojna na Ukrajine, vojna v Gaze. Nebudú môcť získať úplnú kontrolu nad povrchovou populáciou, pretože už nemajú vedenie od Chiméry.

Otázka o medbeds (liečivé lôžka) vo filmoch o Jamesovi Bondovi. Kobra odpovedal, že toto je stará galaktická technológia, ktorá je známa Hnutiu Odporu, Plejáďanom a sieti Agartha.

Čierna šľachta chce ovládať ľudí na povrchu cez zdravotné problémy. Preto sme v absurdnej situácii, keď Hnutie Odporu má medbeds len 30 metrov pod povrchom, no my ich nemáme.

Čierna šľachta sú staré rímske rodiny. Pred 26 000 rokmi sa presťahovali z Blízkeho východu do Turecka do Grécka do Ríma na iné miesta. V ich pokrvných líniách sa inkarnovali dobrí aj zlí ľudia.

Nová Atlantída je kódové označenie, ktoré dal Francis Bacon (t. j. Svätý German) ľudstvu od pádu Atlantídy.

Pred 26 000 rokmi a pred tým bolo na Zemi veľa Svetla. Na Zemi boli prítomné chrámy liečenia a vzostupu, kým Temné sily nepokazili Atlantské kňazstvo. Temné sily začali experimentovať s implantátmi. V Atlantíde boli obrovské kryštály. Celá Atlantída sa ponorila pod oceán kvôli nesprávnemu experimentu.

Cieľom Svätého Germana je priviesť Atlantídu späť. SŠA majú základy na vytvorenie Novej Atlantídy. Vo Francúzsku bolo v polovici 18. storočia, v rokoch 1750-1780, veľa slobodomurárskych lóží. Príslušníci francúzskej šľachty boli súčasťou takýchto lóží. Bolo veľa duší, ktoré sa inkarnovali do francúzskej šľachty. V roku 1775 existovali mystické školy, ako napríklad:

1. Lóža Deviatich Sestier

2. Lóža Candorra

3. Lóža Philalethes

4. Lóža Isis

Benjamin Franklin bol členom lóže 9 sestier. Tam dostal inštrukcie na vybudovanie SŠA. Dostal inštrukcie, aby napísal Ústavu SŠA a Deklaráciu nezávislosti, aby získal nezávislosť od Britov. Francúzi boli pre nezávislé SŠA naklonení. Svätý German sa niekoľkokrát objavil vo fyzickej rovine, keď sa tieto dokumenty písali. Chcel zabezpečiť slobodu pre ľudí v SŠA. Temné sily prenikli do SŠA a Francúzska cez ich jezuitský bankový systém. Snažili sa narúšať americkú ústavu. Kobra povedal, že táto krajina bude slobodná.

Mnoho ľudí inkarnovaných v SŠA prináša nové vynálezy a liečenie. Koncom 19. storočia/20. storočia bolo v SŠA veľa duchovných zjavení.

Po 2. svetovej vojne došlo k paktu medzi americkou armádou a Reptiliánmi, Drakoniánmi a Reticulánmi. Velenie Aštar bolo nútené sa stiahnuť.

V roku 1952 mohol byť v televízii otvorený kontakt medzi velením Aštar a SŠA. Ale bohužiaľ to nebola cesta, ktorá bola zvolená. Namiesto toho tu boli tajné vesmírne programy, odtrhnuté civilizácie a podzemné civilizácie. V roku 1996 Temní páni z Orionu prišli na Zem počas archonskej invázie. Škody z toho sa zvrátia v najbližších mesiacoch. Pluto vo Vodnárovi otvára brány Svetla.

Teraz je mimoriadne dôležité, aby si ľudia pamätali Atlantídu. Počas Atlantídy bolo veľa Svetla, liečivých kryštálov, Vzostúpených Bytostí, bola to civilizácia Svetla. Chceme, aby sa dobrá Atlantída znovu narodila. Po Udalosti budú Ostrovy Svetla, zdravotné lôžka (medbeds) a nový finančný systém.

Je to najvyšší účel, aby sa v SŠA stavali Chrámy Bohyne.

Jeden z prítomných povedal, že 31. marca bol vo Phoenixe otvorený chrám bohyne. Kobra povedal, aby odoslali informácie, aby ich mohli pridať do zoznamu Chrámov Bohyní na celom svete. (Pozn. autora: stránka so zoznamom chrámov bohyní na celom svete bola kedysi takáto, ale zdá sa, že práve teraz nefunguje).

Ukotvenie Energie Bohyne je momentálne kľúčové. To výrazne zníži násilie, ktoré by mohlo nastať pri prechode tejto planéty. Ľudia v sebe toľko potláčajú hnev a strach. Ľudia sú zapojení do matrixového systému. Ich vedomosti sú úplne z tohto systému. Šetria si na dôchodok. Kobra povedal, že sme ešte nevideli nič, čo sa týka reakcie ľudí, keď systém skolabuje.

Kobra zdôraznil dôležitosť skupín Sesterstva Ruže (Sisterhood of the Rose), ako aj šperkov Bohyne.

Plejáďania majú veľa energie Bohyne. Z tohto dôvodu s nami momentálne masovo nepracujú. Energia Bohyne je kľúčom k privedeniu Novej Atlantídy. Ľudia môžu písať knihy a spomínať na svoje časy v Atlantíde. Je toho veľa, čo treba obnoviť.

Pluto vo Vodnárovi je ten správny čas na odpustenie a uvoľnenie temných Atlantských energií. Ľudia sa cítia vinní za to, čo sa stalo v posledných fázach Atlantídy. Potrebujú si odpustiť a znovu vytvoriť civilizáciu Svetla. V posledných fázach Atlantídy bol príliš veľký tlak. Ľudia sa museli vysporiadať s množstvom temných bytostí.

Sedona je vír pre Novú Atlantídu. Môžete ísť do parkov v Sedone a meditovať pri spomienkach na Atlantídu.

V momente zatmenia Slnka môžete urobiť individuálne a kolektívne rozhodnutie priviesť Atlantídu späť. To znamená priviesť späť Novú Atlantídu Svetla.

Najmä v Sedone tu ľudia môžu chodiť do rôznych vírov a privolávať si spomienku na Atlantídu. Väčšina z nás mala inkarnácie v Atlantíde. Môžeme získať vízie a správy o Atlantíde. V iných častiach Arizony sa ľudia môžu pokúsiť urobiť to isté, ale tieto víry ešte nie sú aktívne. Sedona je naozaj kľúčovým miestom.

Pluto bude vo Vodnárovi do začiatku septembra. Veľa temných možností sa dovtedy zrúti. Medzi 1. septembrom a 19. novembrom vykonajú Temné sily svoj posledný pokus o vytvorenie chaosu. Ale dovtedy tam bude oveľa väčšia prítomnosť Svetla, čo výrazne zníži účinnosť Temných síl. Kobra by mal v najbližších týždňoch dostať viac informácií a tiež by mal mať väčšie povolenie povedať nám, čo sa deje v zákulisí.

Kobra nás požiadal, aby sme si znova predstavili Novú Atlantídu.

Otázka o „Viviane Chauvet“. Niekto spomenul kanál The Stargate Experience na YouTube a povedal, že je to dobré.

Otázka o činnosti CERN-u 8. apríla. Kobra odpovedal, že to bol pokus Temných síl znovu otvoriť portál a mohlo by to mať menší úspech.

Otázka o tom, kam umiestniť kamene čintamáni v južnej Kalifornii. Kobra odpovedal: Santa Monica, (Pacifik) Palisades, Malibu. A pre severnú Kaliforniu Kobra odpovedal, že ich môžete umiestniť do oblasti SF Bay Area, San Jose a San Mateo. (Pozn. autora: Verím, že aj na Mt. Shasta sa oplatí zasadiť galaktické čintamáni)

Otázka, či je Elon Musk biely alebo čierny klobúk. Kobra povedal, že je zmätený klobúk.

Otázka o Pracovníkoch Svetla, ktorí čelia extrémnym útokom v posledných týždňoch, počnúc decembrom. Kobra povedal, že Sily Svetla výrazne znižujú silu týchto útokov a odhaduje sa, že ich frekvencia klesá.

Kobra povedal, že implantácie sa už s najväčšou pravdepodobnosťou nebudú opakovať.

Kobra povedal, že kľúčom je získať viac ľudí, aby robili prácu Svetla. Ak túto prácu vykonáva len malá skupina ľudí, potom každý musí urobiť viac.

Kobra povedal, aby sa povedalo ľuďom v Sedone, čo sa deje, ale jednoducho. A tým, ktorí sú otvorení, môžete zdieľať ďalšie informácie. Spiritualita je súčasťou cestovného ruchu tu v Sedone.

Agarťania sa objavia po Udalosti a pomôžu pri budovaní Novej Atlantídy.

Kobra sa s nami podelil o nejaké Atlantské mantry. Prvá z nich je stará asi 200 000 rokov:


1. Tulay ayy ayyy

Toto sme spievali nahlas niekoľko minút.

Tulant Lapalan je staroveký názov pre Atlantídu. Tu Lay je skratka pre Tulant Lapalan.

 

2. Tria ChoRa Ko Fa Ro

Toto sme spievali nahlas niekoľko minút.

Táto mantra je stará asi 20 000 rokov. Spája matku, otca a dieťa. Môže otvoriť srdce vnútorného dieťaťa v nás. Tria znie ako slová „slobodný“ a „trojica“. Kobra poznamenal, že zvuky najzákladnejších slov sa od Atlantídy nezmenili. Napríklad matka bývala „ma“ a otec bol „sta“.

 

3. Yō Dā

HaYō Hā

Wo-ay Yā

HaYō Hā

Túto mantru sme spolu spievali niekoľko minút.

Táto mantra vyvoláva energiu všetkých 4 prvkov. Vyvoláva energiu Zdroja. Energia Zdroja bola manipulovaná na Zemi už od čias Atlantídy.

Niektorí z publika sa podelili o svoje skúsenosti:

  • Jedna osoba videla, že sú vo vysokej katedrále s množstvom zlata všade. Cítil sa ako doma. Boli v chráme.
  • Iná osoba mala pocit, že kráča medzi stromami na slonoch. V pozadí boli hory so snehom. Cítili to pri recitovaní druhej mantry zdieľanej vyššie.
  • Iná osoba mala pri recitovaní tretej mantry pocit, že prechádza jaskyňami naplnenými kryštálmi.
  • Iná osoba mala pri recitovaní 1. mantry pocit, že pláva s veľrybami a delfínmi. Pri spievaní 2. mantry sa cítila uvoľnene. Pri spievaní 3. mantry cítila, že sila je veľmi silná. Cítila energiu draka.
  • Iná osoba mala pocit, že jej vnútorné dieťa pozná význam každej mantry skôr, ako nám Kobra ich význam vôbec povedal. Mala pocit, že si pamätá, ako ich spievať.

Otázka, s ktorým kameňom by ľudia žijúci v Sedone mali pracovať. Kobra odpovedal, že existuje kameň s názvom Seraphinit, ktorý sa nachádza iba v Rusku. Je spojený so Serafínmi, ktorí sú archanjeli. Kobra povedal, že ti pomôže, ak ten kameň nájdeš. Serafinitové kamene veľmi pomôžu pri práci s energiou v Sedone.

Kobra povedal, že kmeň Toltékov dostal meno od Tulanta Lapalana.

Otázka o Druidoch. Kobra povedal, že v Írsku existujú tajomstvá Bohyne aj Druidov, ako aj biela mágia.

Kobra povedal, že remeslá sa teraz viac ukazujú, keď je Pluto vo Vodnárovi.

Otázka o kmeni v Gabone. Meno bolo niečo ako „aweeti“ (?). Kobra povedal, že určité kmene majú staré atlantské a predatlantské spojenie. Ich šamani majú ústne tradície, ktoré sú extrémne staré.

Otázka týkajúca sa Sanat Kumara. Kobra povedal, že prišiel z oblasti Galaktického Centrálneho Slnka, potom išiel na Venušu a potom na Zem. Zostáva tu 80 miliónov rokov až do oslobodenia planéty.

Otázka o Dao. Kobra povedal, že aj Dao má trojicu otec – matka – dieťa.

Otázka o pôvode Olmékov. Kobra povedal, že sú starým Atlantským kmeňom. Majú priamych potomkov z Atlantídy. Majú viac ako 1000 rokov.

Kobra povedal, že teraz je dôležité pamätať si na Atlantídu. 99% informácií o Atlantíde sú dezinformácie, Pat môže poslať odkazy, ktoré majú pravdivé informácie o Atlantíde.

Otázka o Lemurii a Mu, pretože osoba, ktorá otázku položila, sa cítila viac prepojená s týmito civilizáciami. Kobra povedal, že boli predchádzajúcou civilizáciou (t.j. pred Atlantídou). Budú aktivované neskôr.

Otázka o práci, ktorú robia siete Agartha pred Udalosťou. Kobra povedal, že stabilizujú energie. Po Udalosti bude s nimi možná kultúrna výmena.

Otázka o drakoch. Kobra odpovedal, že Draci nie sú Reptiliáni. Draci tiež nie sú Drakoniáni. Existovali fyzickí draci. Niektoré boli pozitívne a niektoré negatívne.

Kobra sa s nami podelil o veľmi užitočný protokol, ktorý môžeme použiť na zatvorenie temných portálov v nás. Odtlačok tráum je v nás vypálený. Tieto temné portály v nás existujú aj vo fyzickej rovine. Tento protokol môžeme použiť na vyčistenie nášho energetického poľa od toho, čo sa nám stalo v minulosti. Odpúšťame osobám alebo situáciám, aby sme uvoľnili odtlačok traumy z našich energetických polí. Odpúšťame tým, ktorí nám ublížili. Protokol bol taký -

Najprv trikrát nahlas vyslovíme nasledovné:

“Vyhlasujem a nariaďujem uvoľniť všetky moje konflikty s mojimi rodičmi, s mojimi deťmi, s mojím partnerom, s Pracovníkmi Svetla, s inými ľuďmi, a s temnými silami. Vyberám si odpustenie.”

Potom sme mali zavrieť oči a predstaviť si fialový plameň prichádzajúci z oblohy rotujúci proti smeru hodinových ručičiek. Uvoľňujeme všetky naše konflikty tým, že ich vhodíme do tohto fialového plameňa. Vhodíme naše konflikty do fialového plameňa a necháme ich odísť. Po niekoľkých minútach, keď sme pripravení, môžeme otvoriť oči.

Otázka o rozdiele medzi odpustením niekomu a spravodlivosťou. Kobra povedal, že energia spravodlivosti je veľmi dôležitá energia. V mnohých prípadoch však nie je možné prejaviť energiu spravodlivosti. Skutočná spravodlivosť sa prejaví až po Udalosti. Kobra tiež povedal, že ak nemôžete dosiahnuť spravodlivosť, táto energia vo vás môže hniť. To môže byť veľmi škodlivé. Kobra povedal, že keď príde správny čas, dôjde k zúčtovaniu. Je to preto, že človek nemôže rásť ako Duša, ak nerozumie tomu, čo urobil iným. Keď zvíťazia Pracovníci Svetla/Sily Svetla, potom bude spravodlivosť.

Jedna osoba povedala, že videla, že zažíva separačnú chorobu, t. j. odlúčenie od Boha. Dala to do fialového plameňa.

Kobra povedal, že vyššie uvedený protokol môže byť silným zážitkom. Mali by sme to robiť čo najviac, to sa veľmi odporúča. Pomôže nám to uzavrieť temné portály v nás.

Ďalej sme v skupinách spievali prvú Atlantskú mantru (mantru Tu Lay). Kobra povedal, že spievanie v skupinách ju robí oveľa silnejšou. Môžeme to spievať v skupinách, aby sme aktivovali víry Svetla. Musíme stáť spolu v kruhu. Kruh musí mať aspoň 3 ľudí. Ľudia musia stáť spolu v dokonalom kruhu (t. j. bez elipsoidov/iných tvarov). Všetci ľudia musia zdvihnúť ruky približne do výšky ramien. Ruky všetkých ľudí by sa mali takmer dotýkať, to znamená, že kruh musí byť tesný.

Potom sme spolu začali spievať mantru Tu Lay. Po niekoľkých minútach sme prešli na mantru Me Ta Tron (t.j. Metatron), pričom ruky sme stále držali na úrovni ramien. Po niekoľkých minútach spievania metatronovej mantry sme mohli spustiť ruky a vrátiť sa na svoje miesta.

 Me Ta Tron

Niektorí ľudia sa podelili o svoje skúsenosti -

  • Jedna osoba mala pocit, že jej Metatron po celý čas pomáhal držať ruky hore
  • Iná osoba mala pocit, že jej ruky sú super stabilné a že to bol veľmi silný zážitok
  • Iná osoba povedala, že mala v minulosti veľa intenzívnych silných zážitkov a toto bolo na vrchole s týmito zážitkami
  • Iná osoba mala pocit, že jej srdce horelo. Kobra povedal, že Metatronova energia je energia Ohňa Svetla.

Kobra povedal, že nebol čas dať nám túto mantru skôr. Teraz je však ideálny čas na praktizovanie tejto mantry v Sedone.

  • Iná osoba povedala, že cítila teplo a silu a že sa cíti šťastná

3-cípy trojuholník a 12-cípa hviezda sú symboly Metatrona. Metatron priniesol triangulačný proces do vesmíru.

  • Ďalšia osoba povedala, že si chcela uzemniť ruky pri robení mantry Tu Lay + Metatron. Kobra povedal, že si dokážu predstaviť, že sa uzemňujú nohami. Vedeli si predstaviť, že ich nohy sa ukotvujú do Zeme.

Kobra povedal, že tento protokol je super výkonný a nerobí to s ľuďmi, ktorí nie sú pripravení.

  • Ďalšia osoba povedala, že na začiatku videla fialové svetlo. Kobra povedal, že to môže pomôcť pri čistení a zaisťuje, že energia zostane vyvážená.
  • Iná osoba videla obraz Atlantídy. Videla dvojitú špirálu Svetla smerujúcu do Zeme.

Kobra povedal, že hranie na skutočnom klavíri a počúvanie veľmi jemnej hudby vyvoláva anjelské energie. Skutočné klavíry boli veľmi módne v 18. a 19. storočí. Ak sme schopní počúvať skutočnú klavírnu hudbu naživo, mali by sme to urobiť. Kobra pozval dobrovoľníkov, aby prišli hrať na klavír v prednej časti miestnosti. Prihlásili sa traja ľudia a bol to veľmi jemný a príjemný zážitok.

Kobra povedal, že proti tomuto semináru bol silný odpor. Aby sa to podarilo, bolo treba veľa vytrvalosti, plánovania a ochrany.

Jedna osoba povedala, že temné sily pokrývajú oblohu chemtrails.

Ďalšia osoba sa pýtala, ako sa ľudia môžu stretnúť v Los Angeles, aby meditovali. Kobra povedal, že ľudia sa určite môžu zhromaždiť v L.A., aby meditovali a zasadili galaktické kamene čintamáni.

Iná osoba povedala, že na ceste do Sedony z Amsterdamu videla veľa synchronicity.

 

Preklad z anglického originálu: https://votl628.blogspot.com/2024/04/personal-notes-from-new-atlantis.html

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023