Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko – druhý deň 12.11.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko

Poznámky z konferencie (schválené Kobrom) – druhý deň 12.11.2023

Stránka konferencie: https://ascension-thailand.com/

Preklad z anglického originálu: https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2023/11/chiang-mai-ascension-conference-day-2.html

Zrieknutie sa zodpovednosti pred zhliadnutím:

  •            Niektoré obrázky a grafy nemusia byť totožné s tými, ktoré ste videli na konferencii.
  • Obsah poznámok sa presne nezhoduje s tým, čo Kobra povedal. V procese zapisovania poznámok môže dôjsť k nesprávnemu počúvaniu, chybám v rukopise alebo vynechaniu.
  • Otázky týkajúce sa obsahu tohto dokumentu nebudú zodpovedané.

Obsah

  • 12. november 2023 (nedeľa) Otvorenie
  • Všeobecné oznámenie dňa 2
  • Vyrovnanie energie
  • Sny
  • Planetárny reset
  • Kolaps starej spoločnosti
  • Revolúcia
  • Mierová meditácia pre Izrael a Gazu
  • Otázky a odpovede 8
  • Reset WEF verzus Galaktický reset
  • Digitálne peniaze temných síl - CBDC
  • Chyby umelej inteligencie
  • Hojnosť v Novej Realite
  • Proces manifestácie
  • Zákon manifestácie
  • Otázky a odpovede 9
  • Zrušenie zmluvy duše s archónmi
  • Odpustenie
  • Ceremónia na manifestáciu hojnosti podľa svätého Germaina (Saint Germain)
  • Svetelné mandaly
  • Aplikácia „Starseeds Land“
  • Blíži sa k nám galaktická vlna Božského svetla
  • Meditácia Svetla
  • Otázky a odpovede 10
  • Pluto vo Vodnárovi
  • ATVOR
  • Svetelné telo
  • Cvičenie ATVOR
  • Bublina svetelnej ochrany
  • Návrat Bohyne
  • Krásny obrad
  • Skupiny Sesterstvo Ruže a Chrámy Bohyne
  • Ukončenie konferencie

 

12. november 2023 (nedeľa) Otvorenie

Všeobecné oznámenie dňa 2

Terry:
Dobré ráno, dámy a páni! Ako sa dnes máte? Včerajšok bol taký vzrušujúci a dnešok bude ešte vzrušujúcejší! Pred začiatkom si, prosím, nezabudnite vypnúť mobilný telefón. V miestnosti sa nesmie fotografovať. Žiadne jedlo vo vnútri, prosím. Môžete piť vodu, ale žiadne jedlo. Ďakujeme.

Dnes opäť vítame Kobru! (potlesk)

Všetci, vitajte späť! Je tu druhý deň konferencie. Myslím, že niektorí z vás mali zaujímavé sny alebo sa im diali zaujímavé veci. Ale skôr, ako sa započúvame do vašich príbehov, musíme zladiť naše energie. Nezabudnite si vypnúť telefóny.

Vyrovnanie energie

Zavrite oči a sledujte svoj dych. Pritom sa uvoľnite.

Keď sa nadychujete, vdychujete do svojej bytosti žiarivé biele svetlo a vydychujete žiarivé biele svetlo. Takto dýchajte ďalej... (rovnaká meditácia ako prvý deň)

A kedykoľvek budete pripravení, otvorte, prosím, oči.
Všetci, vítame vás späť.

 

Sny

Mal niekto zaujímavý sen, o ktorý by ste sa chceli podeliť? Toto je ten moment.

1. Včera v noci som mal silnú horúčku. Počas spánku som videl starý čínsky portál z dreva. Je tam 8 sedadiel. V strede sedela Číňanka. Ja som sedel na jednej zo stoličiek. Prekvapivo do miestnosti vstúpilo 8 mužov a žien. Jedným z nich bol Kobra. Robili sme nejaké simulačné veci. Mali sme spoločné 3 porozumenia. 1) Proces sa už začal. 2)Nachádzame sa vo veľmi kritickom čase. 3)Odteraz musíme byť veľmi opatrní. Tu sú posolstvá.

2. Nepamätám si presne, ale bol som informovaný, že dôjde k zmene protokolu „contact dish“ (protokol na prvý kontakt na svojom pozemku).

3. Bol som na úžasnom mieste bez matrixu. Bolo to ako po oslobodení planéty. A tam som bol človek, ktorého poznám, tento človek je v miestnosti a cítil som úľavu. Ďakujem, že ste tu, a ďakujem za Kobru! Víťazstvo!

4. Bol som mimo atmosféry a bol tam chlapík, ktorý bol zástupcom. Všetci sa okolo neho zhromaždili. Povedal: "Snažili sme sa ísť, ale sú tam zlí chlapi. Nemohli sme sa tam dostať, ale obdivujeme tú ženu". Keď som sa zobudil, mohol som zistiť, o čo ide. Ale bolo to zaujímavé.

5. Tesne predtým, ako som sa zobudil, som uvidel kód 1117.

Zaujímavé je, že na júlovej konferencii v Kjóte bola osoba, ktorá mala víziu alebo sen o vojenskom konflikte, ktorý sa začne v októbri na Blízkom východe. Bol to presne prorocký sen. Tieto sny môžu byť niekedy veľmi zaujímavé. Môžu spájať veci a stávajú sa. Je táto osoba teraz tu?

"Áno, KoBra. Čo chceš, aby som povedal?"

"Takže ty si ten, kto to povedal?"

"Áno"

"Dobre, môžeš mi povedať, o čom bol ten sen?"

"Zdalo sa mi, že idem hore a niekto mi povedal, že v arabských krajinách, v Iráne, Iraku alebo Sýrii, sa bude diať niečo veľké. A potom ma niekto ťahal za vlasy a ja som letel tam, kde som bol. A zobudil som sa. Videl som, že slnko jasne svieti."

"Dobre, ďakujem."

Dobre, v budúcnosti sa bude tento druh skúseností vyskytovať čoraz častejšie, pretože sme bližšie k Udalosti, pretože Sily Svetla sa neustále snažia posielať správy. Ak budete počúvať, budete ich dostávať viac.

 

Planetárny reset

Preklad textu z obrázku: Reset - Chcete začať odznova? Áno - Nie

Prvou témou, o ktorej budem hovoriť, je planetárny reset. Je to drastická zmena ľudskej spoločnosti na povrchu. Spoločnosť je štruktúrovaná veľmi neprirodzeným spôsobom. Je to teraz prevrátená spoločnosť, ktorá stále existuje vo vesmíre. Musí byť teda znovu zosúladená s božským zámerom. Aby sa tak stalo, prechádzame teraz fázou deštrukcie, v ktorej sa musia všetky formy a vlny zrútiť pred novým začiatkom.

Problémom v tomto procese je pripútanosť k starým formám. Pripútanosť ľudí k veciam, ktoré boli kedysi. Najsilnejšia je u ľudí, ktorí sú silne pripútaní k finančným záujmom na starom spôsobe života. Staré energetické spoločnosti a vojnoví páni. Všetci títo ľudia chcú zachovať veci tak, ako sú. Temné sily, keď si uvedomia, že nastanú zmeny, snažia sa vytvoriť paralelnú novú spoločnosť, o ktorej budem hovoriť neskôr. Ale tak, aby sa snažili prispôsobiť týmto zmenám a prežiť prechod. Samozrejme, že sa to nestane, ale taký je ich plán.

Skutočnou zmenou v ľudskej spoločnosti nie je zmena formy. Je to zmena podstaty spoločnosti. Zmení sa spoločenská zmluva. Zmení sa fungovanie ľudskej spoločnosti. K zmene dôjde nie preto, že ľudia chcú zmenu. Je to preto, že prichádzajúca energia je taká silná, že ľudia sú nútení sa zmeniť. Celý systém viery, všetky vzory, všetky programy sa rozdrvia. Pretože nebudú schopné prispôsobiť sa novej frekvencii. Predtým, ako sa táto zmena môže uskutočniť, musí sa starý systém zrútiť. Budem tu hovoriť o tom, ako sa systém zrúti.

 

Kolaps starej spoločnosti


Na tomto grafe (stabilný systém) máte starý systém, ktorý existoval pred pandémiou koróny v roku 2020. Tu všetko viac-menej fungovalo. Väčšina ľudí systému verila. Väčšina ľudí mala každodenný život občas prerušený.

V auguste 2019 sa Beta Časová Os zrútila. V tom momente Sily Svetla veľmi jasne videli, že nebude možné uskutočniť bezpečný prechod zo starej časovej línie na novú časovú líniu. S matematickou istotou sa táto stará spoločnosť úplne zrúti. Politický a finančný, celý systém sa zrúti. Neexistuje žiadna časová os, ktorá by od augusta 2019 zachovala starú spoločnosť.

Nanešťastie, temné sily si uvedomili to isté. Uvedomili si, že ich finančný systém sa zrúti už v januári 2020. Z tohto dôvodu zinscenovali pandémiu koronavírusu, aby odstavili povrchovú ekonomiku a zachovali systém. Takže skutočným dôvodom pandémie bolo zabrániť finančnému kolapsu. Systém sa stal nestabilným v marci 2020(kríza) a začalo sa uzatváranie (lockdown). V tomto čase došlo ku koronavírusu (zdanlivá stabilita). Obnova sa začala v roku 2022 (zdanlivá obnova). Nachádzame sa niekde tu (pred kolapsom spomaľovačov). Všetky tie koronavírusové balíky a všetky spomaľovače sa spotrebovali na udržanie systému v chode. A práve teraz sme tu. Systém v tejto chvíli nemá žiadny spomaľovač ani zálohu.

Je známe, že systém sa zrúti. keď sa zrúti, bude to nezvratný proces, takže ho nemožno zastaviť (keď sa systém zrúti, obnova už nie je možná). Bude to dosť drastické a intenzívne. Prvé príznaky kolapsu už boli pozorované. Myslím, že to bolo v apríli tohto roku, keď sa zrútili niektoré banky v USA. Jedna z veľkých švajčiarskych bánk je na pokraji kolapsu. UBS po 160 rokoch už neexistuje. Doteraz sa podarilo celú vec zvládnuť, ale dlhšie sa to už nedá zvládnuť.

Nehovoríme len o finančnom kolapse, ale aj o politickej a sociálnej zmluve. Spoločnosť funguje, pretože ľudia majú určitú mieru dôvery. Dôvera povrchového obyvateľstva voči politickému systému a spoločnosti je však čoraz menšia a menšia. Keď dôvera klesne pod určitú hranicu, nastane kolaps. Moment kolapsu je kľúčovým momentom pre rôzne časové línie a rôzne možné výsledky.

 


Revolúcia

Tento graf znázorňuje rôzne časové línie alebo možné následky kolapsu ľudskej spoločnosti. Toto je stará spoločnosť (trajektória pred krízou), ktorá sa začína rúcať. Toto je tlak alebo kontrola zo strany temných síl, takže v ľuďoch sa hromadí viac frustrácie (spoločenský tlak na krízu). Aj keď sa zdanlivo podriaďujú masám, ako sú zatvárania (lockdown), očkovanie, politická a finančná kontrola, vo vnútri ich energetického systému je tlak na kundaliní. Nesúhlas tam narastá. Väčší tlak na ľudí, toto vnútorné napätie začína rásť.

Ďalším faktorom je slnečná aktivita alebo galaktická slnečná aktivita, ktorá vysiela energie, ktoré spúšťajú energiu kundaliní. Tlak neustále stúpa až do určitého kritického okamihu, keď dôjde k explózii. Táto explózia energie kundaliní sa v určitom okamihu rovná tlaku spoločnosti smerom nadol (revolučná situácia). V tomto okamihu dôjde k revolúcii. Revolúcia je dynamikou napätia medzi dvoma silami, silou útlaku a ľudskou silou kundaliní. V tej chvíli je možných mnoho rôznych výsledkov. V závislosti od kľúčových aktérov zapojených do situácie určuje, čo sa stane.

Na povrchu planéty sa temné sily snažia využiť tento moment na zmenu formy potlačenia na niečo iné. Jedným z príkladov je Francúzska revolúcia. Cieľom ľudí zapojených do Francúzskej revolúcie bolo priniesť ľuďom viac rovnosti. V skutočnosti sa však stalo to, že ovládajúci ľudia alebo jezuiti infiltrovali francúzske slobodomurárske hnutie a ďalšie sily, aby zmenili formu vlády, a revolúcia sa stala násilnejšou.

Teraz však máme veľmi jedinečnú možnosť. My, ľudské rasy, budeme čoskoro kontaktovaní Silami Svetla. Sily Svetla využijú tento prelomový okamih na to, aby prekvapivo priamo zasiahli na povrchu planéty. Takže keď dôjde ku kolapsu povrchovej spoločnosti, bude to moment, keď Sily Svetla môžu priamo vstúpiť na povrch planéty, prevziať kontrolu nad masmédiami, začať rozširovať informácie, zatýkať zlých ľudí a dávať ľudstvu rady na vytvorenie novej spoločnosti.

Z tohto dôvodu sa temné sily obávajú finančného kolapsu, pretože vtedy sa Hra Skončí. Sily Svetla môžu systém kedykoľvek zrútiť. Čakajú však na optimálny okamih, keď budeme mať najplynulejší prechod. Ich cieľom je tento prechod čo najviac uľahčiť, aby sa distribučné reťazce zachovali neporušené. Vodu, elektrinu, internet a všetko, čo je potrebné zabezpečiť v čo najväčšej miere, keď sa to stane, a potom táto trajektória pôjde vyššie a vyššie (Možné pokrízové trajektórie). Toto je Plán.

Samozrejme, ľudia môžu robiť chyby. Mnohí ľudia sa určite zbláznia, pretože všetko, čomu verili a čo si mysleli, sa zrúti. Niektorí ľudia to neznesú ľahko. Takže bude platiť 1 - 2 týždne stanné právo. V uliciach bude vojsko a pre vlastnú bezpečnosť nebudete smieť vyjsť von, veľmi podobne ako pri korona uzávierkach (lockdown). Na prijímanie informácií budete mať k dispozícii televíziu alebo internet. Možno budete môcť vyjsť von a kúpiť si nejaké jedlo. Tí z vás, ktorí majú dôležité zamestnanie(rozvod elektriny, výroba potravín, ….), musia ísť do práce. Okrem toho však musíte zostať doma, kým sa situácia neupokojí. Zlí ľudia budú odstránení a dočasná vláda bude dávať pokyny ľudstvu a postupne budú Sily Svetla zavádzať nové liečivé technológie, jednotlivé zariadenia a podobne. Nebudem zachádzať do podrobností, pretože som o tom hovoril už pred rokmi, ale aj určité veci sú stále tajné. Chcel by som však povedať, že najdôležitejšie je, že budú uvoľnené informácie pre ľudstvo. Všetky dôkazy o temných silách a o tom, čo robili, a dôkazy o tajných spoločnostiach, všetky dôkazy o skutočnej histórii planéty a o mimozemšťanoch. Takže ľudia budú počas týchto týždňov absolvovať veľmi intenzívny vzdelávací kurz.

Niektorí z vás v tejto miestnosti budú kontaktovaní a možno sa vám dostane pomoci a asistencie od Síl Svetla v procese liečenia a učenia ľudstva. Skupiny Sesterstva Ruže budú pomerne intenzívne meditovať, aby priniesli rovnováhu a pokoj povrchovej populácii. Skupina na podporu Udalosti (The Event Support Group) sa bude rozširovať a bude aktívnejšia pri transformácii spoločnosti. Bude pre nich teda pripravených veľa aktivít.

Zverejnenie informácií bude pre väčšinu ľudí dosť šokujúce. Niektoré z nich sú náročné aj pre vás v tejto miestnosti. Ak si myslíte, že ste pripravení, nie ste pripravení. Nikto na to nie je pripravený. Bude to prekvapenie pre všetkých.

Najlepšie však je, že temné sily už nebudú útočiť, pretože zmiznú. Život bude oveľa jednoduchší. Na druhej strane sa budete musieť postaviť tvárou v tvár vlastnej vnútornej realite, ktorá bola potlačená. Svojím popieraním a minulosťou v tomto živote a v minulých životoch, a to všetko musí byť vyliečené.

Pre zvyšok ľudstva to bude svojím spôsobom jednoduchšie, pretože sa nemusia starať o financie. Dostanú liečebnú pomoc. Ale po psychologickej stránke budú vystavení mimoriadne stresujúcemu obdobiu, pretože sa zrúti všetko, čomu verili. Hoci nie sú pripravení, už nemáme čas. Hneď ako to bude pripravené, keď to bude dostatočne bezpečné, uskutoční sa to. 

Samozrejme, že temné sily sa môžu rozzúriť a pokúsiť sa vyvolať jadrovú vojnu. Ale to sa nestane, pretože Sily Svetla tieto rakety zachytia a zničia a všetky vojnou posadnuté hlavy budú nečinné. Predovšetkým v armáde niečo také prijme len málo ľudí. Jadrovú vojnu chce len veľmi málo ľudí a väčšina z nich nie je v armáde. Len kabala a niektorí psychopati chcú, aby sa to stalo. Kabala si tiež začína uvedomovať, že túto hru nemôže vyhrať, a odchádza do podzemných bunkrov, ktoré už nie sú bezpečné. Hnutie Odporu vojde dovnútra a povie: "Ahoj, sme tu". Temné sily sa v podzemných bunkroch necítia bezpečne, preto sa teraz skrývajú na povrchu. Teraz si uvedomujú, že ani v podzemnom bunkri nemôžu prežiť slnečný záblesk. Cítia sa zahnané do kúta.

 

Mierová meditácia pre Izrael a Gazu

Z tohto dôvodu sme začali mierovú meditáciu za Izrael a Gazu, ktorá sa koná každé štyri hodiny. Odporúčam vám, aby ste sa jej zúčastnili. Nahradíme ju každou nedeľnou meditáciou, aby sme pokračovali v stabilizácii regiónu. Môžeme obmedziť konflikt, aby nepresiahol hranice Izraela a Gazy. Je to ako rakovina. Ak izolujeme región rakoviny, nebude sa šíriť. Izrael a Gaza je veľmi silný vír, ktorý bol aktívny posledných 12 000 rokov. Do tohto regiónu prišli preživší z Atlantídy, veľkňazi z Atlantídy, ktorí tam založili civilizáciu. Niektorí z nich boli dobrí, iní sú zlí. Boj medzi kňazmi svetla a kňazmi temnoty ešte nie je vyriešený. Veľmi starý konflikt trvá aj po 12 000 rokoch. Možno o tom budem hovoriť vo svojom blogu. Preto vás prosím, aby ste sa zúčastnili na tejto hromadnej meditácii.

Budeme mať 20 minút prestávku. Chcel by som spomenúť, že sú tu šperky Bohyne, pretože teraz je čas, aby sme energiu bohyne čo najviac preniesli na povrch planéty. A neskoršia časť konferencie sa bude zaoberať touto energiou Bohyne. Ďakujem vám veľmi pekne.

Terry: Pre tých z vás, ktorí si dnes zabudli priniesť strieborné mince alebo šperky, ich môžete stále získať tu alebo tam.

(Prestávka)

Čas na zodpovedanie niektorých vašich otázok.

 

Otázky a odpovede 8

Otázka: Môžem dostať nejaké informácie o posvätných miestach alebo o víre Bohyne v okolí tejto oblasti, aby som ich mohol navštíviť dnes alebo zajtra? Je v okolí Chiang Mai nejaký vír vzostupu?
Odpoveď: Chiang mai je najsilnejší vír v Thajsku. V Chiang mai sa nachádzajú zaujímavé jaskyne, ktoré vedú do temnejších sietí. Severné Thajsko má veľa zaujímavých miest, takže stačí nasledovať svoje vnútorné vedenie pri hľadaní takýchto jaskýň, ktoré sú verejne prístupné. Stačí tam ísť a cítiť tam energiu.

Otázka: Aký je súčasný stav svetelnej mriežky v okolí Seattlu a Vancouveru? Existuje tam nejaká sieť pracovníkov Svetla? Aká je veľkosť a rozsah siete čintamání na obnovu tamojšej mriežke Svetla?
Odpoveď: Nie je v dokonalom stave. Nepoznám žiadnu skupinu, ktorá by tam na tom pracovala, ale môžete začať vysádzať malé čintamání drahokamovej triedy podľa vzoru Kvet Života.
Otázka: Čo tamojšia sieť pracovníkov Svetla?
Odpoveď: Rovnaká situácia. Len neviem, koľko ľudí a kto to robí, ale viem, že tam nejaké kamene sú.

Otázka: Môžeme sa spojiť so svojím vyšším ja písaním alebo kopírovaním (zle zachytené) …sútier…? A je táto ….sútra… infiltrovaná?
Odpoveď: Samozrejme, že je účinné kopírovať akýkoľvek druh …sútry… alebo mantry. Nemôžem sa vyjadriť k jej čistote. Musíte použiť vlastné vedenie.

Otázka: Zrúti sa súčasný systém zdravotnej starostlivosti, ak sa zavedú zdravotné lôžka (Med-Beds)?
Odpoveď: Po Udalosti sa zavedú nové zdravotnícke technológie. Zdravotnícky systém bude zachovaný aj po Udalosti, ale bude drasticky modernizovaný novými technológiami a lepším porozumením. Nebudú existovať len zdravotné lôžka (Med-Beds), ale aj ostatné.

Otázka: Môžeme zlúčiť a vytvoriť sieť cintamani medzi rôznymi mestami?
Odpoveď: Áno.

Dobre, budeme pokračovať v hlavnom programe.

 

Reset WEF verzus Galaktický reset


Budem hovoriť o plánoch medzi Silami Svetla a temnými silami. Obe majú v tej istej situácii odlišný plán.

Temné sily plánujú zhoršiť finančný systém. Vedia, že starý systém sa zrúti, preto urýchľujú plán na vytvorenie bezhotovostnej spoločnosti. Fyzickú hotovosť nie je možné sledovať. Ak používate hotovosť, nemôžu vidieť, čo kupujete a ako míňate peniaze. Máte teda určitý stupeň slobody. Ale ak používate elektrický prevod, všetko sa dá sledovať. Presne vedia, čo a ako míňate, a môžu kontrolovať finančný život a fyzický život.

 

Digitálne peniaze temných síl CBDC

Temné sily plánujú zaviesť centrálne vládne digitálne meny. Ich plánom je odstránenie hotovosti a všetky transakcie sa uskutočňujú prostredníctvom mobilných telefónov. Preto chcú, aby sme používali mobilné telefóny. Urobili všetkých závislými od mobilných telefónov. Chcú, aby ste mali digitálnu identitu v mobilnom telefóne. Mobilný telefón budete mať ako svoj preukaz totožnosti. Uloží sa v ňom odtlačok vášho prsta, sken očí a biometrické údaje. A váš bankový účet je v mobilnom telefóne. Takže temné sily môžu ukradnúť všetko, čo miniete pomocou telefónu. Ak vaše skóre sociálneho správania nie je dostatočne vysoké, môžu vám zablokovať účet alebo môžu určiť, ako, kedy a za čo míňate peniaze. Temné sily chcú takto kontrolovať všetko, kým nezavedú CBDC. Mobilné telefóny vás špehujú už teraz 24 hodín denne, 7 dní v týždni, pričom zaznamenávajú všetky vaše rozhovory, aj keď sú vypnuté. Takže v tejto miestnosti máme 400 špehovacích zariadení!

Plánom temných síl je pomaly to zaviesť a v určitom momente pripraviť falošný finančný kolaps. Povedali by: "Teraz sa starý systém zrúti a my máme nové riešenie!" Potom vám vložia bankový účet do telefónu a vy si môžete všetko vybrať z telefónu.

 

Chyby umelej inteligencie


Preklad textu z obrázku: Zlyhanie systému

V Hnutí Odporu sú hackeri, ktorí sa nabúrali do existujúceho finančného systému. Takže sa už nabúrali do centrálnych bankových systémov a CBDC.

Viem, že mnoho ľudí je za Bitcoin. Má určitý potenciál, ale teraz sú všetky transakcie s Bitcoinom sledované. Nie sú anonymné. Temné sily vedia, koľko a kam idú peniaze. Všetky transakcie Bitcoinu sa dajú vystopovať, pretože všetky počítače majú program na zaznamenávanie stlačených kláves (Keylogger stroke), ktorým môžu vystopovať, ktorý kláves ste v akom čase napísali. Môžu teda z údajov z rôznych počítačov vysledovať, čo ste urobili. Nedá sa to skryť, okrem kvantových počítačov. Ale kvantové šifrované počítače v tejto chvíli na povrchu planéty takmer nikto nemá. Teoreticky bude bitcoin bezpečný, ak bude mať sieť kvantových počítačov. Ale teraz môžu temné sily vystopovať všetky transakcie uskutočnené digitálnymi peniazmi, kreditnou kartou a bankovým prevodom, všetko.

Sily Svetla zavedú inú verziu finančného systému, keď sa starý rozpadne. Zavedú finančný systém, ktorého základom bude zlato. Zlato je ukryté na tajných miestach. Bude základom záložného účtu. Zlato teda bude základom nového finančného systému.

Zachovajú súčasný finančný systém, ktorý máte. Obvyklý bankový účet, ktorý máte, bude stále platný. Banky však budú 1-2 týždne zatvorené, takže nebudete mať prístup k svojim peniazom na ňom. Kreditné karty počas tohto obdobia nebudú fungovať. Hotovosť môžete použiť na nákupy v obchodoch, ak budú otvorené. Po príchode nového systému môžete svoj účet používať aj naďalej s nedotknutým zostatkom. Sily Svetla však zavedú kvantové počítače na prebudovanie nového finančného systému, ktorý bude krytý záložným účtom v zlatom štandarde. Zo záložných účtov bude pre ľudstvo uvoľnená hojnosť. Dostanete peniaze, ktoré boli ukradnuté kabalistami za posledných 50 rokov alebo ešte predtým. Každý jednotlivý človek na povrchu planéty dostane približne100 000, hrubým odhadom. Tieto peniaze budú základom na zlepšenie kvality vášho života. Pretože sa zavedú nové technológie, kvalita života sa drasticky zvýši, vznikne mnoho vynálezov a každý dostane hojnosť.

Pred Udalosťou je pre Sily Svetla veľmi ťažké zasiahnuť a poskytnúť hojnosť. Preto sa musíte spoliehať na svoje vlastné schopnosti manifestácie, aby ste si zabezpečili hojnosť pre svoj život. O tom budem čoskoro hovoriť.

Karanténa je uzavretý systém. Nič do nej nevstupuje a nič z nej nevychádza. Keďže ide o uzavretý systém, môžeme uplatniť 2. termodynamický zákon, čo znamená, že v starom systéme je čoraz viac entropie alebo chaosu a čoraz menej hojnosti. Temné sily využívajú svoje chápanie fyziky, aby využili energiu finančného systému na svoje obohatenie. Finančný systém na povrchu planéty je teda pre ne ako tepelné čerpadlo. Ohrieva určitú oblasť a expanziou okolie získava studený vzduch. Takže unášajú produktivitu ľudí a vyrobenú energiu využívajú na svoje obohatenie. Dostáva sa však do bodu zlomu a týmto bodom zlomu je moment finančného kolapsu. V ľudskej spoločnosti existuje čoraz väčšia nerovnosť, čoraz väčší tlak na ľudskú energiu Kundaliní. Nastane teda bod zlomu, keď stará spoločenská zmluva zanikne a začne sa nový systém.

Problémom, ktorý máme v procese oslobodzovania trvajúcom desaťročia, sú ľudia nazývaní Biele Klobúky vo vojenskom a finančnom systéme, ktorí pripravujú masové zatýkanie, a všetci, ktorí boli v tomto procese skorumpovaní. Máme veľa problémov v rámci dračích rodín, ktoré medzi sebou bojujú. Bojujú preto, aby sa rozhodli, "kto je vlastníkom záložných účtov". Takto sa premrhá veľa príležitostí. Z týchto dôvodov Sily Svetla pridali niekoľko zmien do pôvodného plánu. Bude oveľa viac priamych interakcií so Silami Svetla. Nebudú existovať žiadni sprostredkovatelia. Celý proces je teda o prinášaní hojnosti ľudstvu. Tí, ktorí sa to pokúsia zastaviť, budú fyzicky zatknutí a odstránení z procesu, pretože túto hojnosť je potrebné dať ľudstvu čo najskôr. Takže komunita bielych klobúkov už nebude v tomto procese tolerovaná.

Svätý Germain je kozmická bytosť a veliteľ plánu operácie na povrchu. Je to on, kto v roku 1775 vytvoril záložný účet. Tieto peniaze od roku 1775 investoval a úroky z nich teraz predstavujú bilióny dolárov, ktoré čakajú na uvoľnenie pre ľudstvo. Tieto peniaze sa teraz nemôžu uvoľniť, pretože sú skonfiškované. Ak by vám fond svätého Germaina chcel peniaze uvoľniť priamo, kabala peniaze zadrží a skonfiškuje. A vy budete vyšetrovaní, odkiaľ tieto peniaze pochádzajú. Zatiaľ to nie je bezpečné. Takže kým nebudú uvoľnené, musíte sa spoliehať na svoje vlastné manifestačné schopnosti.

 

Hojnosť v Novej Realite

Po rozpade Matrixu si uvedomíte, že v tomto vesmíre je oveľa viac hojnosti. Fyzickú a duchovnú hojnosť má zažiť každá bytosť vo vesmíre. Hoci je diamant na tejto planéte veľmi vzácny, existuje celá hviezda z diamantu. Táto planéta Lucy má v sebe bilióny biliónov karátov hojnosti. Jej cesta k nej je dlhá asi 50 svetelných rokov. Nie je to tak ďaleko, takže ak chcete, môžete si tam ísť po diamanty.

Finančná hojnosť je dôležitá pre zlepšenie kvality vášho života na povrchu planéty. Existuje štúdia, ktorá hovorí, že "viac príjmov, viac šťastia". Pretože ak máte viac peňazí a hojnosti, váš život sa stáva pohodlnejším. Ak ste chudobní, musíte odtiaľto ísť do Bangkoku pešo a trvá vám to jeden alebo dva týždne. Ak máte nejaké peniaze, môžete si kúpiť bicykel a cesta tam vám potrvá tri alebo štyri dni. S motorkou alebo autom to bude trvať jeden deň. Ak si kúpite letenku, je to odtiaľto jedna hodina cesty. Takže väčšia hojnosť, život je oveľa jednoduchší.

Samozrejme, že peniaze nie sú všetko. Máte zdravie, vzťahy a duchovný rast. Peniaze sú však v tejto chvíli nevyhnutné pre lepšiu kvalitu života.

Chcel by som vám dať niekoľko návodov, ako zhmotniť hojnosť vo vašom živote. Budem teda hovoriť o procese manifestácie. Má každý strieborné mince?

Nie? Dobre, tí, ktorí nemajú mince, kontaktujte Terryho, poradí vám.
Budeme mať 20 minút prestávku a potom budeme pokračovať. Ďakujem vám veľmi pekne.

(Prestávka)

(Ak máte len obyčajné mince alebo šperky, ktoré obsahujú trochu striebra, je možné ich použiť na ďalší obrad)

 

Proces manifestácie


Tu vám poskytnem niekoľko všeobecných zásad manifestácie, ktoré môžete použiť vo svojom živote pred Udalosťou. Môžete ich použiť bez ohľadu na okolnosti. Obrátené princípy používame na manifestovanie fyzickej a duchovnej hojnosti bez ohľadu na to, čo sa deje vo vašom živote. Čokoľvek sa vo vašom živote deje, je výsledkom a dôsledkom vašich minulých rozhodnutí a činov. Tento moment tu a teraz je silou, v ktorej môžete všetko zmeniť. Nebudem tvrdiť, že je to ľahké, ale aj tak môžete vo svojom živote urobiť radikálnu zmenu. Viem, že existujú útoky zo strany temných síl, ale tie nemôžu uniesť vášu manifestáciu, pretože sila manifestácie pochádza z vašej božskej iskry, z prítomnosti JA SOM. Odtiaľ môžete zmeniť okolnosti. Vaša prítomnosť JA SOM je bodom premeny. Je to brána manifestácie. Vaša myšlienka z ducha prechádza dverami do hmoty. Proces manifestácie je teda manifestáciou cez bránu.


Preklad textu z obrázku: Každá myšlienka, každý pohyb, vytvorí vlny cez nekonečné pole vedomia. Ste oveľa silnejší než si uvedomujete.

Všetko, čo robíte, hovoríte a cítite, vytvára vlnenie v kvantovom poli. Toto vlnenie vytvára interferenčný vzorec s inými vlneniami. Väčšina ľudí má zmätočné vzory alebo motivácie, takže vlnenie okolo nich je chaotické. Ale pomocou zámeru zamerania vytvárate silné rezonančné pole, prostredníctvom ktorého môžete ovplyvňovať kolektívne kvantové pole. Môžete tak ľahšie manifestovať.

 

Zákon manifestácie

Proces manifestácie má veľmi jednoduché princípy. Ak budete postupovať podľa týchto krokov, môžem vám zaručiť, že dokážete zhmotniť všetko. Chce to len čas, pretože sa nachádzame vo fyzickom svete, ktorý podlieha zákonom priestoru a času. Manifestovať šálku kávy trvá niekoľko minút. Manifestovať takúto konferenciu trvá niekoľko mesiacov. Manifestovať Udalosť trvá niekoľko desaťročí. Neznamená to, že je to nemožné, ale je to dosť náročné a vyžaduje si to viac času. Musíte sa neustále sústrediť.

Proces manifestácie je teda založený na troch jednoduchých princípoch.

1. Rozhodnutie (Zámer). Musíte sa rozhodnúť, čo chcete vytvoriť v mentálnej rovine. Nepleťte sa však. Musíte mať jasné rozhodnutie a konkrétnu predstavu, a tak sa to ľahšie manifestuje. Ak chcete nové auto, choďte sa naň pozrieť a musíte presne vedieť, ktorý rok, akú farbu, aký typ motora a čo najviac. Ak chcete ideálne telo, musíte mať predstavu, aké sú vaše prsty a krk. Ak chcete svoj vzťah so spriaznenou dušou a tak ďalej. Držte sa všeobecného rozhodnutia po celý čas.

2. Emocionálna energia (Vzývanie). Ide o emocionálnu podporu. Svoje rozhodnutie môžete fantazírovať s emocionálnym nábojom. Môžete preniesť myšlienku z mentálnej roviny do emocionálnej roviny a do éterickej roviny.

3. Fyzická činnosť. Bez akcie sa nemanifestuje/neprejaví, ale zostane na éterickej úrovni. Aby sa táto konferencia prejavila, raz bola v éterickej rovine. A potom som musel byť konkrétny. Miesto by malo byť v Thajsku, dátum by mal byť 11. - 12. novembra a potom som sa rozprával s organizátormi. Potom som zistil, že Chiang Mai má lepšiu energiu ako v Bangkoku, a tak sme sa presunuli do Chiang Mai. Aké je najlepšie miesto v Chiang Mai? A zistili sme, že táto miestnosť je najlepším miestom. A podnikli sme fyzické kroky, ako napríklad rezervovali sme miestnosť, oznámili sme to všetkým a sme tu. Trvalo to tri mesiace, ale manifestovalo/prejavilo sa to.

Rozhodnite sa teda v mentálnej rovine, použite emócie a vykonajte fyzickú akciu. A tento proces opakujte, kým sa nemanifestuje. Ak zmeníte názor, zablokujete proces. Ak ste v obchode s autami a poviete si "aha, vlastne to auto nechcem" alebo "nemám dosť peňazí, zabudnite na to", zastaví to proces. Aj keď nemáte peniaze, len si to stále predstavujte a podniknite nejakú akciu, a manifestácia sa dostaví.

Snažím sa manifestovať Udalosť posledných 30 rokov, a ak by som sa vzdal, zastavilo by to tento proces, takže sa nevzdám. Budeme pokračovať v procese manifestácie. Rodina Rothschildovcov v 18. storočí vytvorila súčasný bankový systém. Svojho rozhodnutia sa držali viac ako 250 rokov. Teraz majú globálny bankový systém. Ich rozhodnutie bolo veľmi silné a dostali presne to, čo chceli. Tento proces funguje pre všetkých. Vyžaduje si to čas, trpezlivosť a vzdelávanie, ale manifestuje sa to.

Toto je základ procesu manifestácie, máte nejaké otázky?

 

Otázky a odpovede 9

Otázka: Ak Rothschild manifestoval v priebehu desaťročí, môžem manifestovať dom pre svojho syna?
Odpoveď: Áno, samozrejme. Predstavte si dom, vygenerujte peniaze a dajte ho svojmu synovi. Základný princíp je veľmi jednoduchý.

Otázka: Raz ste spomenuli, že máte 400 projektov manifestácie, chcem vedieť, ako to robíte.
Odpoveď: Musíte mať veľmi jasnú myseľ podľa rozhodnutí. Vytvoríte si mentálnu mapu, a keď nastane situácia, podniknete správne kroky. A jednoducho tento proces opakujte.

Otázka: Vo svojom blogu ste spomenuli knihu “Návrat Svetla“, chcem vedieť, nakoľko je táto kniha pravdivá.
Odpoveď: Táto kniha je celkom spoľahlivá. Povedal by som, že na 75 percent. Zvyčajne takéto veci nehovorím, ale robím to, pretože táto kniha je dosť dôležitá.

Teraz budeme pokračovať v hlavnom programe.
Existuje ešte jeden dôležitý aspekt toho istého procesu, ktorým je de-manifestácia.

 

Zrušenie zmluvy duše s archónmi


Odmanifestovanie je proces odstraňovania nežiaducej reality z vášho života. Ak sa vo vašom živote stane čokoľvek, musíte povedať "NIE". Ak budete tento proces neustále opakovať, môžete to zo svojho života odstrániť. Znie to jednoducho, ale tiež to vyžaduje vytrvalosť. Ak teda máte niečo, čo nemôžete tolerovať, urobte to svojím rozhodnutím, potom svojou emóciou a podniknite fyzickú akciu. Ak máte suseda, ktorý vás neustále obťažuje, urobíte rozhodnutie, nabijete sa emóciou a podniknete fyzickú akciu, napríklad ho fyzicky zablokujete zo svojho života.

Chceme zrušiť zmluvu, ktorú sme prijali pri reinkarnácii na tejto planéte pred mnohými životmi. Preto túto zmluvu zrušíme. Urobili sme to už mnohokrát, ale musíme to robiť čoraz častejšie, pretože stále existuje veľa zmlúv, ktoré si neuvedomujeme. Keď ju zrušíme, podpíšeme vo svojom vedomí, že táto zmluva je neplatná. Urobíme to trikrát. Opakujte po mne.


Preklad textu z obrázku:

ODSTÚPENIE OD ZMLUVY

"V mene JA SOM, KTO SOM,

v mene Prítomnosti Božskej Duše, ktorou som,

v mene všetkých Vzostúpených Bytostí Svetla,

v mene Galaktickej Konfederácie,

v mene Galaktického Centra,

Vyhlasujem a nariaďujem zrušiť a anulovať všetky svoje minulé,

súčasné a budúce zmluvy a dohody uzavreté

medzi ktoroukoľvek časťou môjho bytia a temnými silami.

Všetky tieto zmluvy a dohody a všetky ich

dôsledky sú teraz úplne vymazané z mojej

reality.

Teraz som voľný,

teraz je vymazaná aj všetka karma celej mojej bytosti.

Som slobodná zvrchovaná bytosť Svetla,

odteraz až do večnosti.

Nech sa tak stane, a tak to je.

Vo Svetle,

(*Tu napíšte alebo podpíšte svoje meno*)"

 

(Túto vetu prečítal každý z prítomných trikrát." Iba "Nech sa tak stane, a tak to je" zopakovali všetci prítomní trikrát.)

Toto cvičenie môžete vykonávať doma, kedykoľvek budete chcieť.
(Spoločnosť Illustrator HAL poskytla účastníkom konferencie uvítaciu kartu s karikatúrou v troch jazykoch)

Existuje aj iná technika, ktorú môžete použiť na odmanifestovanie.

 

Odpustenie

Preklad textu z obrázku: Pustím to...  ...a tým sa to zrúti do nového možného výsledku.

V kvantovom poli sú všetky situácie vo vlnových formách, ktoré na seba navzájom pôsobia. Ak máte situáciu, ktorá sa nevyriešila, vaše pripútanie k tejto situácii ovplyvňuje kvantové pole. Vaša pripútanosť bráni tomu, aby sa to manifestovalo. Keď sa pripútanosti zbavíte, vlnová forma sa zmení, bude to jednoduchšie a situácia sa vyrieši sama. Musíte pochopiť, že vaše rozhodnutie nie je to isté ako vaša pripútanosť. Vaše rozhodnutie je to, čo chcete vytvoriť. Vaša pripútanosť je jadrom situácie, v ktorej sa nachádzate. Rozhodnite sa bez pripútanosti. Udržaním jasného rozhodnutia ste zodpovední za to, kde a ako sa čo manifestuje.

Ak máte kvantovú disharmóniu a problém je veľmi veľký a zložitý, sústreďte sa na bod, ktorý môžete vyriešiť. Keď sa malý problém vyrieši, do istej miery sa tým harmonizuje celá situácia. Potom vyriešite druhú časť a tretiu... A v určitom bode sa celá situácia harmonizuje a vyrieši. Tu sú niektoré prístupy, ktoré vám môžu pomôcť.

 

Ceremoniál na manifestáciu hojnosti podľa svätého Germaina

Prejdeme k jednej z najlepších častí konferencie. Urobíme rituálny obrad pod vedením svätého Germaina. Urobíme kruh okolo miestnosti.

(Všetci pod vedením Kobry a organizátorov presunú stoly pred pódiom, aby vytvorili veľkú platformu, na ktorej budú vystavené portréty svätého Germaina všetkých účastníkov. Vzhľadom na väčšie priestory sme mohli vytvoriť jeden kruh plynulejšie ako na konferencii v Kjóte).

Dobre, teraz vykonáme obrad, aby sme manifestovali hojnosť pre seba, pre svojich blízkych a pre celé ľudstvo.

Zatvorte oči a sledujte svoj dych.

Privolávame prítomnosť majstra svätého Germaina.
Opakujte po mne: Vzývam prítomnosť majstra svätého Germaina, aby priniesol hojnosť mne, mojim blízkym a celému ľudstvu. Nech sa tak stane a tak aj je.

Dobre, ideme jeden po druhom v smere hodinových ručičiek, položte mincu alebo čokoľvek iné na stôl a vráťte sa na svoje miesto. Umiestnite ich bez obalov, pretože bez nich by to bolo oveľa silnejšie. Žiadne rozprávanie, prosím.

(Všetci oboma dlaňami k Hojnosti na stole)

"Vzývame prítomnosť majstra svätého Germaina, nech znásobí hojnosť tisíckrát a tisíckrát v prospech vás, vašich blízkych, celej planéty a ľudstva. A hojnosť položená na stôl sa znásobuje tisíckrát a tisíckrát ako rieka hojnosti, ktorá preteká pre vás, vašich blízkych a celé ľudstvo. Tak nech sa stane a tak aj je."

Teraz si môžeme jeden po druhom začať brať veci zo stola a v tichosti sa vrátiť na svoje miesto, prosím.

Zostaňte v spojení s energiou svätého Germaina.
Budeme mať prestávku na obed, ale počas nej zostaňte v spojení so svätým Germainom a vnímajte jeho prítomnosť.
Veľmi vám ďakujem! Pokračujeme o 15:30 hod.

(Obedňajšia prestávka)

Všetci, vítame vás späť.
Teraz zatvorte oči, sledujte svoj dych a výdych.
Predstavte si stĺp modrého svetla, ktorý vychádza z oblohy, prechádza skupinou a smeruje do stredu Zeme.
Tento svetelný stĺp nás bude počas konferencie chrániť.

 

Svetelné mandaly

Skôr ako začneme hlavný program, rád by som vám predstavil Akmala. Je spojený s istou skupinou, ktorá vyvíja veľmi zaujímavú technológiu s veľkým potenciálom. Ďakujem.

Akmal: Ďakujem Kobra, dobrý večer všetkým. Je skvelé byť po dlhom čase opäť s vami. Technológiu, s ktorou pracujeme, Svetelné mandaly, sme začali pred 10 rokmi. Takže toto je naše desiate výročie (potlesk). Príbeh o Svetelných mandalách a o tom, ako sa to začalo, budeme skúmať spoločne. Dňa 14. novembra budeme mať špeciálnu oslavu a všetci ste vítaní, aby ste sa k nám pripojili!


Technológia Svetelnej mandaly, ako Kobra spomenul, poskytuje éterickú a neviditeľnú ochranu a liečenie. Okrem fyzického liečenia sa zameriavame na energetické, astrálne alebo emocionálne, psychické rovnováhy. Rozhodli sme sa v tom čase špecializovať. Preto sme vyvinuli súbor technológií. Začnem vám ukazovať.

 

Fialový štít


Toto je pre neviditeľné zásahy. Ako včera, niekto položil otázku o opakujúcich sa myšlienkach alebo o nejakých záchvatoch paniky a ľudia niekedy náhle prepadnú emóciám. Výzvou je, ako za týchto okolností zvýšiť našu vibráciu a znova sa spojiť s naším vyšším ja. Vždy, keď sa stane niečo, čo nás zrazí, použijeme to takto (potiahnite prístroj vzduchom od čela po zátylok). Používame najvyššiu ultrafialovú frekvenciu. Ako meditácia Fialového plameňa a Ochranného štítu, toto je najbližšia technológia. Pre svoju vyššiu frekvenciu pracuje s naším energetickým poľom. Takže to považujete za čistenie aury. Zvyšuje vibrácie aurických polí. Môžeme sa napojiť na vyššie ja pred negatívnymi emóciami a skúsenosťami v našom každodennom živote. Toto je na to veľmi dôležitý nástroj. Môžeme tie psychické vzorce odstrihnúť, keď máme negatívne skúsenosti, takže to veľmi pomáha.

 

Aktivátor 7 čakier

Teraz sa sústredíme na naše emócie sídliace v našich čakrách. Tieto čakry sú zodpovedné za kvalitu prenosu a spracovania emócií. Tento aktivátor 7 čakier resetuje naše čakry. Vysiela určité frekvencie vibrujúce s každou čakrou na správnu frekvenciu. Takže by bolo dobré to použiť na čakru na niekoľko minút, vpredu aj vzadu. Používa dobrú skalárnu technológiu so svetlom a zvukom na liečenie čakier. Keď máme problém, že nevieme, ktorá čakra nefunguje správne, môžete to použiť na obnovenie rovnováhy.

 

Mandala rezonátor

Potom máme dva typy technológií. Jeden je pre priestorový harmonizátor. Toto je puzdro z kremenného kryštálu v posvätnej geometrii na rozpýlenie svetla a okolo svojho priestoru vytvára štít, ktorý nás chráni pred akýmikoľvek negatívnymi rušeniami. Mimochodom, entity nemôžu existovať pod ultrafialovým svetlom. Takže toto je dobrý spôsob, ako zabezpečiť, aby nemohli vstúpiť do vášho poľa. K dispozícii je tiež 60 miliónov farieb, ako aj tesla cievka pracujúca s plazmou a magnetickým poľom. Ak si ho nasadíte na 20 minút, môže naplniť miestnosť ochrannou bublinou. Má veľa programov, ako sú hodiny Meridian, ktoré neustále vyrovnávajú našu energiu. Môžeme pridať aj program ako Antiaging (proti starnutiu). Svoju fotografiu, keď ste boli mladí a zdraví, vložíte pod prístroj, potom zvolíte určité nastavenie a hneď potom nastaví váše rezonančné pole.

 

Mandala vánok


Teraz máme tento osobný od tejto konferencie. Keďže ide o menšiu veľkosť, môžete si ho nosiť a odísť. Toto sa stane vaším osobným liečebným zariadením. Dokonca aj v rušnom preplnenom priestore ho môžete nosiť a udržiavať rovnováhu. Dá sa prepojiť so skenerom, ktorý od vás vyberie nejaké informácie a prenesie ich do týchto zariadení a vylieči vás správnymi frekvenciami. Aj v tomto zariadení sú tisíce položiek a programov.

 

Astrálna hviezda


Tento funguje ako delo. Astrálna hviezda je obrovský laser a skalárny žiarič. Má tisíce geometrických vzorov. Funguje na 6 základných dimenziách: mentálna, emocionálna, fyzická, éterická, astrálna. Laser prechádza cez špeciálny kryštál a vytvára špeciálnu emisiu bubliny svetla, čo je koherentný priestor v kvantovom stave. Takže môže vytvoriť špecifické rezonančné pole. Je to skoro ako chirurgický zákrok na konkrétny účel. Vo vnútri má rôzne programy. Odtiaľto môže napríklad vyžarovať energiu Reiki.

Dobre, predstavil som našu nedávnu produkciu a oznámil som 10. výročie na 14-teho, na ktoré ste srdečne vítaní. Budem hovoriť o Dračej Bráne a o tom, ako sú s ňou spojené informácie od Kobry a komunity pracovníkov svetla. Ďakujeme veľmi pekne za trpezlivosť! (potlesk)

 

Aplikácia Starseeds Land

Kobra: Ďakujem. Teraz by som chcel pozvať (nepočuteľné) na prezentáciu ich aplikácie.

Dámy a páni, rád by som predstavil našu aplikáciu pre našu komunitu pracovníkov svetla, aby mala medzinárodnú komunikáciu. Dokáže spontánne preložiť to, čo hovoríte, a môže sa neustále aktualizovať v našom systéme. Cieľom je prelomiť jazykovú bariéru. Ja a ďalší partneri teraz predstavíme túto aplikáciu.


Dobrý deň, som rád, že vás tu všetkých vidím. Používanie tejto aplikácie je ekvivalentné účasti na medzinárodnej komunikácii, aby ste spoločne podnikli kroky. Môže odstrániť stereotypy a vytvoriť sieť pre pracovníkov Svetla vo svete. Môže nás skontaktovať veľmi ľahko. Naša aplikácia sa volá Starseeds Land. Môžeme ju použiť na komunikáciu a prebudenie väčšieho počtu ľudí na celom svete. Na stiahnutie aplikácie sme distribuovali brožúry, ktoré obsahujú QR kódy. Počas prestávky vám poskytneme pokyny na inštaláciu.

V aplikácii je medzinárodná četovacia miestnosť s automatickým prekladom. Poskytuje bezplatné rádio a hudbu. Existuje fórum, kde si ľudia môžu vymieňať nápady a názory a spoločne diskutovať. Zahŕňame aj všetky články od Kobru, aby si ich ľudia mohli kedykoľvek prečítať. Môžete tiež skontrolovať umiestnenie energetických čiar a vírov po celom svete. Povzbudzujeme ľudí, aby si vybudovali viac tachyonových komôr. Existuje zábavná kvízová sekcia, v ktorej sa môžeme dozvedieť viac o informáciách o Kobrovi a novinkách o odhalení.

Táto aplikácia je stále vo vývoji, preto nám poskytnite veľa spätnej väzby. Pre konštruktívne názory dávame špeciálne ponuky. Ďakujem mnohokrát! (potlesk)

Kobra: Dobre, teraz budeme pokračovať v hlavnom programe pre dnešok.

 

Blíži sa k nám galaktická vlna Božského svetla


Budem hovoriť o niečom veľmi dôležitom z energetického hľadiska, a to je galaktická vlna lásky, ktorá je obrovskou vlnou energie. Pomaly sa začne vynárať zo stredu galaxie. Prejde galaxiou a spustí všetky transformácie. Galaktická energia prejde a premení úplne všetky reality, najmä realitu tejto planéty. Nastal čas, aby sme sa znovu spojili s tou galaktickou energiou. Je čas stretnúť sa s jednotlivcom a spojiť sa s touto energiou. Prejde transformáciou najprv individuálnej energie a potom energie planéty.

 

Meditácia Svetla

Urobíme krátku meditáciu, prostredníctvom ktorej sa spojíme s vyšším ja. Ako vieme, máme rôzne čakry. Existuje 7 čakier, ktoré sa spájajú s určitými špecifickými funkciami a úrovňou vedomia. Nad hlavou sa nachádza 8. čakra alebo čakra hviezdy duše. Súvisí to s naším vyšším ja. Je to portál, ktorý nám umožňuje získať skutočné spojenie s JA SOM Prítomnosťou. Urobíme krátku meditáciu, aby sme sa spojili s JA SOM Prítomnosťou.

Zatvorte oči a sledujte váš nádych a výdych.

Keď sa nadychujete, vdýchnite žiarivé biele svetlo.

Pri výdychu vydýchnite žiarivé biele svetlo.

Teraz vložte svoje vedomie do srdcovej čakry uprostred hrudníka. Zo svojej srdcovej čakry zavolajte svoje vyššie ja alebo prítomnosť svojej duše spievaním posvätnej mantry ÓM.

ÓM

Teraz vložte svoje vedomie do hviezdnej čakry duše 20 cm nad vašou hlavou. Dajte tam svoje vedomie. A vaša duša alebo vyššie ja odpovedá a posiela k vám energiu a prítomnosť spievaním mantry ÓM.

ÓM

A znovu vložte svoje vedomie do svojej srdcovej čakry. A zavolajte svoju dušu alebo vyššie ja zo svojej srdcovej čakry, alebo z celého svojho srdca, opätovným spievaním posvätnej mantry ÓM.

ÓM

Znovu vložíte svoje vedomie do čakry hviezdy duše a ako duša zaspievajte ÓM späť pre seba.

ÓM

Opäť vložíte svoje vedomie do svojho srdca a z celého srdca zavolajte svoju Prítomnosť JA SOM opätovným zaspievaním posvätnej mantry ÓM.

ÓM

Z duše → do vašej bytosti ÓM

Zo srdca → do duše ÓM

Z duše → do vašej bytosti ÓM

Zo srdca → do duše ÓM

Z duše → do vašej bytosti ÓM

Zo srdca → do duše ÓM

Z duše → do vašej bytosti ÓM

Vy a vaša duša vynorujú do Jednoty. Ty si Duša. JA SOM Duša. Túto skutočnosť potvrdzujeme zaspievaním ÓM trikrát. ÓM ÓM ÓM

Teraz len zostaneme v tichu ako Duša. Sme prítomní v Tichosti.

Pomaly si začnete uvedomovať svoje fyzické telo. Kedykoľvek budete pripravení, otvorte oči.

 

Chcel by sa niekto z vás podeliť o svoje zážitky počas meditácie?

1. Chcel by som vedieť, prečo počas meditácie stále plačem.

Odpoveď: je to výsledok spojenia s Dušou a niekedy môže dôjsť k uvoľneniu emócií. Ale toto nie je otázka, chcem, aby ste sa podelili o svoje skúsenosti. Ktokoľvek iný?

2. Cítila som božskú ženskú energiu, ďakujem.

3. Definitívne to otvorilo bariéru mojej mysle a videl som biele svetlo prechádzajúce cez čakru hviezdy duše a srdcovú čakru. Stal som sa menej agresívnym a bolo to také krásne, ďakujem veľmi pekne!

4. Z pravého oka mi zatiaľ vyšli slzy trikrát, prvýkrát, keď som dostal energiu ISIS, druhýkrát, keď som predvčerom bol iniciovaný Lúčom Centrálneho Slnka a tretíkrát keď sme robili túto meditáciu.

5. Videl som žiarivé krásne hviezdne biele svetlo prechádzajúce mojou srdcovou čakrou a cítil som sa spojený s každým v tejto miestnosti.

Veľmi dobre! Môžete to praktizovať, kedykoľvek budete chcieť mať spojenie so svojím vyšším ja. Niektorí ľudia to dokážu každý deň. Keď budete viac cvičiť, budete mať silnejšie spojenie so svojím vyšším ja. Dostanete od nej viac vedenia bez ohľadu na situáciu, v ktorej sa nachádzate. Je to veľmi jemná meditácia, ale môžete mať dobré následky pre váš život. So silnejším spojením s vyšším ja môže vstúpiť do vášho každodenného života a vy budete vedieť, čo robiť v každej situácii.

Dáme si krátku prestávku a pokračujeme v hlavnom programe. Ďakujem mnohokrát.

(Prestávka)

 

Otázky a odpovede 10

Otázka: Čo zvyčajne robí rodina Drakov v Kjóte v Japonsku? Hovorí sa, že ich korene sú spojené s čínskym Žltým cisárom a Sumerskou civilizáciou, ale je to pravda?

Odpoveď: Kjóto založili v 6-7 storočí. Od tej doby sú tam prítomní. Japonský klan drakov vzišiel z dynastie Tang v Číne. Takže ich pôvod môžeme vystopovať až k Žltému cisárovi, to je pravda.

Otázka: V čínskej histórii, legendárni 3 cisári na začiatku histórie približne pred 7000 rokmi, je to skutočný príbeh?

Odpoveď: V staroveku bola čínska civilizácia ovplyvnená istou kozmickou rasou. Mnohí z nich boli ranní cisári, ktorí boli v kontakte s touto rasou. Tak to bolo pred písanými dejinami.

Otázka: Prebieha v decembri nejaká globálna mierová meditácia?

Odpoveď: Ak ju vytvoríte, tak môžeme.

Otázka: Každým zmršťovaním vesmíru sa vytvorí nový vesmír? A vstúpia do cyklu aj nefyzické bytosti?

Odpoveď: Nefyzické bytosti sú už v tomto cykle. Už sa to deje.

(Krátke oznámenie čínskeho tímu týkajúce sa aplikácie predstavenej skôr)

Dobre, pokračujeme v hlavnom programe.

 

Pluto vo Vodnárovi

Chcel by som znova hovoriť o význame Pluta vo Vodnárovi. Energia Pluta vstupujúca do Vodnára prináša nové duchovné prebudenia do vedomia ľudstva. Konjunkciou Jupiter-Saturn v roku 2020 sme začali vstupovať do veku Vodnára. Bol to začiatok pandémie koronavírusu. V skutočnosti to vyvolalo veľkú otázku medzi ľudstvom o tom, čo sa skutočne deje. Jupiter už prešiel cez Vodnára. Urobil to aj Saturn. Teraz sa Pluto chystá vstúpiť do rovnakého znamenia.

Pluto vo Vodnárovi prinesie úplnú zmenu v našom vedomí. Prinesie úplnú a drastickú revolúciu ľudského vedomia. Naposledy sa tak stalo počas Francúzskej revolúcie. Bola to veľká vedecká revolúcia a svetový pohľad ľudí sa značne rozšíril. Ľudia začali chápať slnečnú sústavu a hviezdy oveľa ďalej. Ľudstvo začalo chápať, kde vo vesmíre stoja. Bol to prvý moment, kedy bol vytvorený balón, čo znamená, že bola vytvorená prvá letová technológia s ľudskou posádkou.

Tento obrovský prechod Pluta vo Vodnárovi prinesie oveľa pokročilejšie vesmírne technológie. Vesmírna technológia, ktorú máme, má už 100 a viac rokov. Poháňajú chemické palivo, čo je veľmi stará, zastaraná technológia. Počas tranzitu sa však predstaví oveľa pokročilejšia technológia.

Ako som povedal, mali sme krátky dotyk Pluta vo Vodnárovi od marca do júna tohto roku. Medzi januárom a septembrom budúceho roka budeme mať veľa interakcií medzi Plutom a Vodnárom. Po novembri budúceho roka zostane Pluto vo Vodnárovi viac ako 20 rokov a za ten čas sa vesmírna technológia na tejto planéte absolútne premení. Ľudstvo bude prijaté do Galaktickej Konfederácie. Táto planéta bude súčasťou Galaktickej Konfederácie. Je na čase.

(Prestávka)

Čas na niekoľkých vašich otázok.

 

ATVOR

Jedným z dôležitých aspektov tejto novej technológie je ATVOR. Je to technológia stĺpu svetla. Prvýkrát bol predstavený na Zemi v čase Atlantídy ako jednoduchý stĺp svetla. Bola značne rozšírená, aby pasovala na povrch planéty, pretože je tu príliš veľa anomálií. Používali sa oveľa pokročilejšie formy ATVOR a nedávno zaznamenali určitý technologický prelom. Zlúčili ATVOR a Mjolnir. Kedykoľvek aktivujete ATVOR, svetelné sily využívajú technológiu Mjolnir, ktorá odstraňuje subkvantové a kvantové anomálie.

Teraz je jeho intenzita okolo 5-7, pretože akákoľvek silnejšia môže vyvolať reakciu temných síl. Sily Svetla však počas niekoľkých nasledujúcich mesiacov pomaly zväčšia jej intenzitu, najmä keď Pluto vstúpi do Vodnára.

Keď bude ATVOR plne funkčný, môžu teleportovať a levitovať vaše telá na iné miesta. Aj keď sedíme v miestnosti, môžu ju aktivovať a teleportovať vás. V tomto bode je to nemožné s 5-7 percentnou intenzitou. Keď to bude funkčné na 100 percent, bude to Levitačný lúč. Použije sa pri záverečnej evakuácii z povrchu planéty. Temné sily nebudú zasahovať do procesu, pretože budú tiež odstránené.

 

Svetelné telo


ATVOR aktivuje Svetelné telo. Vaše Svetelné telo je skalárne harmonické energetické pole, ktoré aktivuje vašu Prítomnosť JA SOM. Po svojom vzostupe použijete svoje Svetelné telo ako vesmírnu loď. So svojím Svetelným telom môžete cestovať priestorom, kamkoľvek chcete. Budete trénovaní, aby ste to používali na cestovanie cez slnečnú sústavu po vašom vzostupe. Pred vzostupom je to váš vlastný ochranný štít. Existuje určitá pokročilá technológia na využitie princípu Svetelného telesa. Teraz vám o tom nemôžem povedať podrobne, ale táto technika manifestácie využívajúca princíp Svetelného tela môže urýchliť váš proces manifestácie. Všetky tieto techniky sú aktiváciou samotného Svetelného tela, čo znamená aktivovať vašu srdcovú čakru ako hviezdnu bránu do vašej Prítomnosti JA SOM, ktorá okolo vás vytvára toroidné pole.

Toto toroidné pole vyzerá presne ako Kvantový Fluktuačný Rezonátor.


Má rovnaký tvar ako Svetelné telo. Je to toroidné energetické pole s dvojitými špirálami idúcimi rôznymi smermi k rovnakej centrálnej hviezdnej bráne vo vnútri.

Toto toroidné pole aktivuje Svetelné telo aktiváciou toroidného harmonického skalárneho poľa okolo vášho tela. Zvyšuje vašu energiu kundalini a energiu manifestácie. Tento princíp sa používa na interdimenzionálne cestovanie vesmírom a prenášanie energie do fyzického.

Toroidné pole harmonizuje kvantovú fluktuáciu a odstraňuje subkvantovú anomáliu. Preto je dôležité spojiť sa so svojou Dušou. Toto spojenie znižuje subkvantovú anomáliu okolo vás a robí váš život harmonickejším. A Tachyonizovaný Kvantový Fluktuačný Rezonátor môže byť použitý ako nástroj na rovnaké použitie predtým, ako aktivujete svoje vlastné Svetelné telo.

Svetelné telo je vrcholným prejavom technológie ATVOR. Naše individuálne Svetelné telo je spojené s materskou loďou Veliteľstva Aštara. Materská loď sú kolektívne Svetelné telá bytostí, ktoré sa nachádzajú v materskej lodi medzi priestorom a časom. Takže skupina vedomá si všetkých veliteľov a éterických bytostí v tejto materskej lodi vytvára oveľa väčšie toroidné pole.

Táto materská loď vytvára veľmi vysokú frekvenciu stĺpu svetla, ktorý môže levitovať ľudské bytosti, keď príde čas evakuácie. Predtým vás chráni stĺp svetla a pomáha spojiť sa s vaším vyšším ja.

 

ATVOR Cvičenie

Teraz urobíme praktické cvičenie. Niektorí z vás to zažijú, alebo budete mať v tomto procese skúsenosť s velením Aštar. Môžete s nimi získať skutočné spojenie a zažiť ich energiu. Najprv urobíme krátku invokáciu na privolanie stĺpu svetla. A potom urobíme krátku meditáciu, aby sme aktivovali stĺp svetla.

Opakujte po mne trikrát:

„Vzývam stĺp modrého svetla, aby zostúpil na mňa a vytvoril sa okolo mňa.

Vyzývam Prítomnosť Ja Som, Kto Som.

Žiadam prítomnosť Ja Som, Kto Som, aby som sa ku mne pripojila a splynula so mnou."

(opakované 3 krát)

Teraz zatvorte oči. Sledujte, ako váš nádych a výdych.

Predstavte si materskú loď Veliteľstva Aštar, ktorá sa nachádza priamo nad týmto konferenčným centrom na obežnej dráhe Zeme.

Vizualizujte si stĺp Nebesky Modrého Svetla vychádzajúceho z tejto materskej lode, zostupujúci do tejto skupiny do stredu Zeme. Pokračujte v predstave materskej lode aj stĺpu Svetla.

Zamerajte sa na svoju duchovnú srdcovú čakru a zavolajte Veliteľstvo Aštara, opakovaní týchto slov vo vašom srdci: „Veliteľstvo Aštar, Veliteľstvo Aštar, Veliteľstvo Aštar“

Ako sa nadychujete, nadýchnite prítomnosť materskej lodi do svojho duchovného srdca.

Ako vydychujete, vydýchnite svoju prítomnosť vášho srdca do materskej lode.

Ako sa nadychujete, nadýchnite materskú loď dole do svojho srdca.

Ako vydychujete, vydýchnite svoju prítomnosť vášho srdca hore do materskej lode.

Dýchajte tak ďalej. Z materskej lode do srdca a zo srdca do materskej lode.

A môžete opakovať tieto slová vo svojom srdci: „ Veliteľstvo Aštar, Veliteľstvo Aštar, Veliteľstvo Aštar“

Opäť pomaly začínate cítiť svoje fyzické telo. Kedykoľvek sa budete cítiť pripravení, môžete otvoriť oči.

 

Je čas, aby sa niekto z vás podelil o svoje skúsenosti s meditáciou.

1. Mal som veľmi úžasný zážitok. Mal som veľmi intenzívne videnie. Zavrel som oči a počúval pokyny Kobru a naozaj som veľmi jasne videl materskú loď nad nami. Naozaj som videl, ako na nás zostupuje stĺp svetla.

2. Dýchal som podľa pokynov Kobru a cítil som sa vznášať sa vo vzduchu. Bol som v materskej lodi. Vnútri bol teplý vzduch a svetlo. Potom som povedal „povedz mi, či mám misiu, keď sa vrátim z lode“. Ďakujem!

Ako môžete vidieť, niekedy môžete mať skutočný kontakt s bytosťami na lodi, čo značne rozšíri vaše vedomie a to môže začať váš skutočný proces vzostupu.

 

Bublina svetelnej ochrany


Preklad textu z obrázku (v prvej osobe):

Nech ma obklopí bublina Svetla.

Nech jej Svetlo je mojím štítom a nech ma chráni pred všetkou negatívnou energiou.

A tak to je.

 

Skôr ako dokončíme túto časť, rád by som vám ukázal toto. Toto môže byť použité ako vaša vlastná ochrana. Môžete si predstaviť vajce nebesky modrého svetla, ktoré vás obklopuje, a urobiť krátke vzývanie alebo návrh na manifestovanie ochranného poľa okolo vás pred akoukoľvek negatívnou energiou.

Môžete to urobiť, nech ste kdekoľvek. Keď vojdete do vlaku, keď prídete domov, keď máte obchodné stretnutie, kdekoľvek potrebujete ochranu.

Keď aktivujete toto nebesky modré svetlo, v skutočnosti aktivuje technológiu Mjolnir/ATVOR na odstránenie anomálie.

Dáme si krátku prestávku a pokračujeme poslednou časťou programu. Ďakujem pekne (potlesk).

(Prestávka)

(Objaví sa veľa žien v bielych šatách a miesto konania začínajú zdobiť množstvom ruží.)

 

Návrat Bohyne

Energia Bohyne bola na tejto planéte potlačená od vytvorenia karanténneho stavu pred 26 000 rokmi. Počas nasledujúcich Archonských invázií bola potláčaná stále viac a viac. Prvá vážna invázia sa stala asi pred 5-6 000 rokmi. Pred touto inváziou existovalo určité vedomie, ktoré viedlo ľudí na povrchu planéty. Stále mali skutočnú krásnu energiu Bohyne. Ale po prvej Archonskej invázii boli tieto kultúry zničené. Ale Mysériá/Tajomstvá Bohyne boli stále uložené v chrámoch. Druhá Archonská invázia sa stala v 4. storočí a zničila všetky tie chrámy Bohyní a mystériá. A k mnohým inváziám, ako je táto, došlo počas storočí, kým pred niekoľkými desaťročiami nenastalo oživenie. Ale tretia Archonská invázia v roku 1996 aj to všetko zničila.

Ale v roku 2004 a 2012 sme znovu aktivovali tajomstvá Bohyne. A začali sme vytvárať mnoho skupín Sesterstva Ruže po celej planéte. Na povrchu planéty sme opäť oživili energiu Bohyne.


Preklad textu z obrázku:

ENERGIA BOHYNE

Ľudia boli naprogramovaní tak, aby verili, že byť mäkký a starať sa o iné cítiace bytosti je slabosť.

Táto povera sa rozšírila medzi povrchovú populáciu, aby potlačila starostlivú energiu Bohyne, čo je energia, ktorej sa temné sily najviac boja.

 

Ľudstvo bolo naprogramované tak, aby skrývalo mäkkú a jemnú energiu. Bolo to vnímané ako slabosť. Ale v skutočnosti je to najsilnejšia energia vo vesmíre, pretože dokáže liečiť a transformovať. Môže priniesť životu zmysel. Teraz je čas, kedy je táto energia obzvlášť potrebná, pretože všetko je na tejto planéte také ťažké. Všetko je také kruté, takže musíme priniesť viac energie Bohyne na liečenie.

Ďalším aspektom je vrátiť naspäť Krásu. Archonti a temné sily zámerne robia tento svet škaredým, najmä posledných niekoľko storočí. Vyvinuli škaredé umenie, architektúry a dizajny. Krásna architektúra a umenie nás spájajú s Dušou. Tak chceli, aby sa nám zrušilo spojenie. Staroveké umenie a architektúra boli vytvorené s cieľom priniesť spojenie s Dušou.

Ako sa blížime k momentu galaktickej vlny svetla alebo lásky, príde nová renesancia umenia a architektúry. Vráti krásu ako pred 500 rokmi. Krása bude opäť rešpektovaná.

 

Krásny obrad

Na dnešný večer je pripravená špeciálna ceremónia, ktorá má priniesť naspäť krásnu ženskú energiu. Chcel by som pozvať skupinu, aby pripravila a predstavila krásny obrad, ktorý vytvorili.

Ženy v bielych šatách stoja na pódiu: Najprv by sme sa chceli poďakovať Kobrovi a organizátorovi, že sa to môže uskutočniť. Vážime si túto vzácnu príležitosť predstaviť tento obrad Bohyne, ktorý bol inšpirovaný knihou, ktorú Kobra kedysi odporučil „Renesancia lásky“ (poznámka: myslím si, že myslela „Návrat Bohyne“ (Return of the Goddess)).

Tento obrad je na ukotvenie energie Bohyne lásky kdekoľvek na planéte. Dnes tu máme my, pracovníci Svetla, veľmi vzácnu príležitosť spoločne zavolať Bohyňu. Vizualizovať si energiu Bohyne, aby prúdila medzi nami, aby priniesla Svetlo. Toto Svetlo osvetľuje každý kút sveta.

Teraz začína obrad.

Plynula krásna a upokojujúca hudba.

Kňažky bohyne pochodujú so spojenými dlaňami; je ich 36, rozdelených do troch skupín po 12 na troch kvetinových oltároch.

Každá skupina vytvorí kruh a položí ruky pred seba spojené ruky pred seba s mantrou „nnnnn“, po ktorej nasleduje „iiiiiii“, aby sa ruky dali dole. Potom zdvihli ruky v "eeeeee" a potom spustili ruky "oooooo". Potom deväťkrát spieval mantru „ON“.

Potom, po krátkej prestávke, začnú kňažky chodiť v smere hodinových ručičiek okolo oltára.

Potom sa znova zastavili, natiahli ruky vysoko nad seba, potom ich roztiahli a spustili do pozície spojených rúk.

Potom jeden po druhom vzali z oltára kvet a oboma rukami ho držali vysoko vo vzduchu.

Po póze urobili kňažky gesto, aby si užívali vôňu kvetu. Potom opäť začali kráčať v smere hodinových ručičiek.

Po zastavení a zamávaní kvetom v rukách sa objali a potvrdili si lásku.

Publikum tlieskalo. Kňažky sa usmievali a kývali kvetinami všetkým, keď sa vrátili na svoje miesta. Energia bola veľmi krásna.

Kytice kvetov boli odovzdané Kobrovi a organizátorom. Na ich hlavy boli položené vence, čím sa vytvorila priateľská a príjemná atmosféra v miestnosti.)

Dobre, ďakujem veľmi pekne za krásny obrad! Teraz môžete vidieť, ako energia Bohyne všetko premieňa. Samozrejme, bude možné, aby ľudia na budúcich konferenciách zopakovali obrad.

 

Skupiny Sesterstvo Ruže a Chrámy Bohyne

Sesterstvo Ruže sa neustále tvorí okolo planéty. Môžete sa pridať. Môžete si tiež vytvoriť svoju vlastnú skupinu, pretože v budúcnosti bude potrebných viac skupín, keď sa priblížime k Udalosti. Sú potrebné na ukotvenie energie Bohyne.


Sily Svetla minulý rok požiadali o vybudovanie Chrámov Bohyní na povrchu planéty po viac ako 5500 rokoch.
Pracovníci Svetla už vytvorili chrámy v Japonsku, Taiwane, Maďarsku, Spojených štátoch a ďalších krajinách. Ak si chcete otvoriť svoj vlastný Chrám Bohyne, musíte mať fyzické miesto, ktoré je otvorené pre širokú verejnosť aspoň raz týždenne na dve hodiny. V tomto chráme môžete prezentovať energiu Bohyne povrchovému obyvateľstvu hudbou, tancom, meditáciou a všetkým, čo jej energiu vyjadruje. Môžete kontaktovať planetárnu sieť Sesterstva Ruže. Môžu vám dať nejaké usmernenie, alebo môžete kontaktovať mňa, ak chcete vytvoriť naozaj seriózny Chrám. Na povrchu planéty je potrebných viac chrámov.

Väčšina ľudí na povrchu planéty bola podrobená veľmi silnému matrix programovaniu. Energia Bohyne je kľúčom k rozpusteniu matrixu. Rozpúšťa všetko programovanie mysle, emócií a tela.


Ako sa blížime k polárnemu posunu, aktivujeme líniu bohyne alebo starý rovník. Mnoho ľudí robí aktivácie okolo línie, ako je kladenie čintamáni, aktivácia tachyónových komôr, budovanie chrámov Bohyní, otváranie skupín Sesterstva Ruže a okolo tejto línie budú galaktické čintamáni.
Toto je najdôležitejšia línia na planéte. Veľa ľudí sa ma pýta, kde je vír a línia, toto je číslo 1. Môžete priniesť a ukotviť toľko energie Bohyne, koľko len dokážete. Chcel by som vás požiadať, aby ste do tejto oblasti priniesli čo najviac svetla, ak sa cítite tak vedení.

 

Koniec konferencie

Keďže sme bližšie k Udalosti, konečne sa spojíme s našimi hviezdnymi bratmi a sestrami.

Naša rodina na oblohe a pod povrchom sa opäť spojí. Tiež čakajú na túto chvíľu.

Preklad textu z obrázku: Nevzdávaj sa
 

Pre nás všetkých sa začne veľmi vzrušujúca nová budúcnosť.


Budeme si môcť vybrať vaňu, vyrobenú z ruženínu alebo číreho kremeňa, alebo oboje!
Je to naša budúcnosť. To je dôvod, prečo organizujeme konferenciu, vytvárame takúto budúcnosť.

https://2012portal.blogspot.com


Myslím, že môj blog poznáte. Existujú aktualizácie o situácii. Môžete nájsť nejaké meditácie a pokyny a informácie od Síl Svetla.


Existuje skupina, ktorá robí mesačné liečenie so vzostúpenými majstrami a hviezdnymi lúčmi. Možno vám Anthem môže poskytnúť viac informácií o liečebnej skupine.

Anthem /Jedi: Pred rokmi som bol iniciovaný Kobrom. Odvtedy je tento systém liečenia lúčmi veľmi užitočný. V roku 2014 usporiadal Kobra prvú konferenciu na Taiwane. V tom istom roku v júli tam mal ďalšiu konferenciu a mali sme prvých liečiteľov. V roku 2015 sme teda začali s lúčmi liečenia. Takže je to asi 10 rokov, čo sme to začali. Nedávno sme o tom vydali aj knihu. Táto kniha je tiež o Tachyonových komorách.

Takže liečebné sedenie robíme pri každom splne mesiaca. Deň pred splnom, počas splnu a deň po splne. Počas splnu je medzi Zemou a Mesiacom otvorené plazmové vlákno a ľudia môžu cítiť silnú energiu Bohyne. Takže všetci liečitelia úrovne 2, môžete byť pozvaní do skupiny. Ďakujem vám Kobra, všetci nanebovstúpení majstri a všetky hviezdne lúče (potlesk).

Pre tých, ktorí sa zaujímajú o tachyonové produkty, čintamáni a galaktické kamene čintamáni a pre tých z vás, ktorí by chceli vytvoriť novú skupinu Sesterstva Ruže, tu sú webové stránky (v anglickom jazyku).

Tachyonové produkty: Tachyonis.org

Kamene čintamáni: Cintamani.space

Galaktické čintamáni: https://cintamanigalactic.blogspot.com/

Sesterstvo Ruže: Sisterhoodofrose.network

V budúcnosti môžu byť užitočné, aj keď máte pocit, že nie sú dôležité. Takže ak chcete, napíšte si ich.

Blížime sa k návratu Svetla.

Preklad textu z obrázku: Galaktické znovuzjednotenie

Vytvárame galaktické znovuzjednotenie.

Stretneme sa s našimi hviezdnymi priateľmi.

Preklad textu z obrázku: Aktivované

Aktivujeme naše misie.


 Zdieľame Svetlo.

Preklad textu z obrázku: Všetko bolo nemožné, kým to niekto neurobil.

Urobíme nemožné!

Táto konferencia končí dnes večer.

Chcel by som sa poďakovať, ale ešte to neskončilo.

Ďakujem organizátorom, Chatchai, Terry, Anthem, Akmal, Yang, prekladateľom, bohyniam za obrad. Ďakujem vám všetkým, že ste sem prišli a umožnili to.


A prajem vám veľa šťastia, potrebujeme veľa šťastia!

Udalosť nastane už čoskoro!!

Víťazstvo Svetla 432 Hz

https://youtu.be/49r_yVkd4DI

(Kobra spieval a tancoval na javisku. A všetky kňažky v bielych šatách tancovali na javisku od radosti a svetlá tancovali ako na diskotéke. Všetci v tejto miestnosti cítili, že Oslobodenie a Udalosť nastanú veľmi skoro...)

Poznámky zaznamenal Nogi

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023