Plejáďanská múdrosť - SYMBOLY

Preklad z francúzskeho originálu: https://elixirsdesagesse.com/la-sagesse-pleiadienne/

Toto je realizácia výmen s Plejáďanmi, počas ktorých sme boli požiadaní, aby sme vykonali prácu očisty nášho vedomia. Táto práca je dôležitá, pretože po odľahčení je vedomie viac naklonené tolerovať prechod do 5. dimenzie. Bolo nám odovzdaných osem galaktických symbolov, panel nástrojov, s ktorými sme experimentovali. Na základe týchto skúseností ich teraz môžeme odovzdať každému, kto si želá.

Tieto symboly sú nástroje na transmutáciu vedomia, sú liečivými a transformačnými nástrojmi, ktoré umožňujú vedomiu sa vyvíjať. Aby ste toto dosiahli, musíte ich jednoducho poznať naspamäť, aby ste ich dokázali dokonale nakresliť z pamäte. Transponovaním do podvedomia prostredníctvom vedomia tieto symboly očisťujú a prenášajú vedomosti, ktoré uľahčia prechod do 5. dimenzie.

Pomáhajú s povedomím tým, že postupne vymazávajú rôzne traumy a zmeny. Toto čistenie je dôležitým prvkom pri prechode do vyšších dimenzií. Tieto symboly sú dverami do rôznych konceptov a prechodných priestorov, ktoré umožňujú prístup k planétam Plejád. Meditovať s týmito symbolmi, cítiť ich, kresliť ich, kým ich dokonale nepoznáte, je vzácnou pomocou; sú to dvere, cez ktoré treba vedome prejsť.

Kreslenie na kameň alebo v prírode umožňuje integráciu týchto symbolov do podvedomia Gaie, čo tiež uľahčí jej prechod a zároveň vytvorí galaktickú pečať podporujúcu Sily Svetla. V tomto prípade je dôležité vytvárať ochranu a kresliť vedome, v mene vašej prítomnosti JA SOM, pretože vzhľadom na temnotu, ktorá stále vládne, toto nie je triviálny čin.

Každý pocit je spojený so stavom vedomia a keďže sme všetci jedineční, všetci cítime veci iným spôsobom, takže nie je potrebné vymieňať si vnemy a porozumenia s ostatnými; Tým sa zabráni mentalizácii. Bez ohľadu na poruchy a traumy, ktoré tento proces môže odhaliť, tieto symboly sú jednoducho transformátory umožňujúce našim zmeneným vedomiam očistiť sa. Výsledky sú v súlade s odhodlaním, silou a usilovnosťou vykonať toto zasvätenie. Dôležité je, čo sa deje v srdci, v energetickej bytosti. Musíme sa preto zamerať na jednu vec: zapamätať si ich naspamäť, aby sme ich mohli reprodukovať inštinktom a všetko do seba prirodzene zapadne počas zmeny dimenzie.

Všetky tieto symboly a protokol môžete prenášať najjednoduchším možným spôsobom (iným bytostiam).

Protokol

– Začnite so symbolom Plejád a potom, v závislosti od svojej intuície, prejdite na ďalšie symboly. Po dokončení cyklu sa vráťte k symbolu Plejád. Začať a skončiť s Plejádami je nevyhnutné, pretože algoritmus je vytvorený podľa tohto princípu. Pred prechodom na ďalší symbol je potrebné vedieť dokonale nakresliť symbol z pamäte. Čím viackrát sú nakreslené, tým viac posilňujú kvantový tunel, spojenie s rôznymi planétami súhvezdia.

– Neváhajte požiadať o podporu fialovú energiu Svätého Germaina (Saint Germain), aby ste premenili obmedzujúce vzorce, ktoré sa prejavujú vo vašom vedomí, ako aj energiu Bohyne, aby vás upokojila. Dajte si všetku Lásku, empatiu a súcit, ktoré si zaslúžite v tomto odvážnom akte zdôrazňovania svojich nedostatkov, aby ste ich vymazali a zvýšili frekvenciu.

Pre stiahnutie symbolov kliknite na obrázok, kliknite pravým tlačidlom myši a potom „uložiť“.

Ak máte nejaké otázky, kontaktujte nás na adrese info@elixirsdesagesse.com.

 

OBRÁZKOVÉ SYMBOLY










Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023