Meditácia s Bohyňou na neutralizáciu negatívnych rituálov

Meditujeme každý utorok o 18.30 SEČ (Stredoerópsky čas)

Je to preto, aby sa zabránilo negatívnemu vplyvu temných rituálov vykonávaných kabalou, napríklad počas dnešného Sviatku všetkých zosnulých.

Tu je naša facebooková stránka na meditáciu:

https://www.facebook.com/events/1312840842910393

Pokyny:

1. Predstavte si žiarivý stĺp svetla vychádzajúci z Galaktického centrálneho slnka, ktorý prechádza cez vaše telo do srdca Gaje. Potom si predstavte jeden ďalší stĺp Svetla, ktorý vystupuje zo stredu Zeme cez vaše telo, cez všetky body Svetla v našej slnečnej sústave a v našej galaxii späť do Centrálneho Slnka. Teraz sedíte v dvoch stĺpoch Svetla, Svetlo prúdi smerom nahor aj nadol.

2. Teraz si nad hlavou, vo vnútri tohto žiarivého stĺpa Svetla, predstavte Bohyňu v podobe krásnej ženy, ktorá stelesňuje energie božskej ženskosti: bezpodmienečnú lásku, súcit, prijatie, mier, harmóniu, milosť, krásu a uzdravenie. Vnímajte jej energiu.

3. Zostúpte Bohyňu do svojho tela pri spievaní mantry ÓM. Zároveň môžete robiť mudru s rukami nad hlavou, potom ich spustiť a jemne položiť na srdce. Precíťte, ako energia Bohyne vstupuje do vášho tela a ukotvuje sa do vášho Srdca.

4. Privolajte prítomnosť bohyne Dou Mu, prítomnosť všetkých vzostúpených bohýň ako Isis, Maat, Hathor, Quan Yin, Mária Magdaléna, Biela Tara,..., aby pomohli zničiť všetky prebiehajúce temné rituály na planéte a obnoviť božské Svetlo a Spravodlivosť.

5. Natiahnite ruky pred seba a pošlite cez ne božskú ženskú energiu na všetky negatívne rituály, čím ich neutralizujete, urobíte ich neškodnými a neúčinnými a stratia všetku ich silu. Vidíte, ako všetky temné rituály miznú a rozpúšťajú sa vo Svetle a Láske Bohyne.

6. Teraz si predstavte, ako sa Galaktický centrálny slnečný stĺp Svetla rozširuje do hviezdnych čakier duše (nachádzajúcich sa 20 cm nad hlavou) všetkých bytostí zapojených do týchto rituálov, ako ich spája so Zdrojom a inšpiruje ich, aby od nich upustili. Vidíte ich, ako začínajú pracovať pre Svetlo.

7. Poďakujte všetkým bohyniam a všetkým svetelným bytostiam a precíťte vďačnosť za to, že sa tak stalo.

Bohyňa chce mier a mier bude!

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

https://youtu.be/lMX8vBS-mog

Víťazstvo Svetla!

 


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024