Meditácia na odpútanie sa od Číhača (Lurker)

Keďže temné atlantské siete boli úplne odstránené, začal sa proces oddeľovania Číhača (Lurker) od povrchovej populácie.

Energetické pole, emocionálne a mentálne aktivity človeka pochádzajú z nefyzických tiel, konkrétne z éterického tela, emocionálneho tela a mentálneho tela, spolu s fyzickým telom, ktoré používame na manifestáciu našich zámerov na fyzickej úrovni. Nanešťastie sú všetky tieto telá infikované Číhačom.

https://slovenskyportalsvetla.blogspot.com/2024/08/seminar-vzostupu-v-azii-vzostup-drakov.html

https://www.lemurialight.com/compressionbreakthrough/2024/ascension-workshop-rise-of-the-dragons-malaysia-2024

https://www.golden-ages.org/2024/08/05/2024-july-cobra-ascension-workshop-in-asia-rise-of-the-dragons-workshop-note-by-igag-2/

https://the-liberation-of-planet-earth.blogspot.com/2024/07/the-note-of-rise-of-the-dragons-taipei-workshop-written-by-japanese-lightworker.html

Očakáva sa, že tento proces odpútavania sa bude najintenzívnejší v období od augusta do októbra. Bude to čas hlbokej vnútornej práce a čas posilňovania vnútorného spojenia so Svetlom.

Viac informácií o Číhačovi nájdete v týchto príspevkoch:

https://2012portal.blogspot.com/2023/07/planetary-situation-update-and-kyoto.html

https://slovenskyportalsvetla.blogspot.com/2023/09/aktualizacia-situacie-15092023.html

https://2012portal.blogspot.com/2023/10/situation-update.html

https://slovenskyportalsvetla.blogspot.com/2023/12/aktualizacia-situacie-v-suvislosti-s.html

Počas seminára o aktivácii dračích síl v Tchaj-peji KoBra spomenul, že meditačná technika Číslice Osem - „Prerušenie väzieb, ktoré zväzujú“ sa veľmi odporúča každému, kto chce urýchliť proces odpútania sa od Číhača.

https://www.imagerynet.com/ties/ties.html

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

https://beyondtheveil2017.blogspot.com/2018/02/cutting-ties-bind-figure-eight.html

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Číslica Osem je symbol, ktorý umožňuje osobe chrániť svoj vlastný priestor alebo územie na fyzickej aj nefyzickej úrovni.

A pri používaní neónového modrého Svetla má účinok priťahovania ochrany každej osoby alebo bytosti do ich vlastného kruhu. Je to dôležitý krok, ktorý pomáha dvom bytostiam rozísť sa. Neónovo modré Svetlo tiež pomáha dvom bytostiam pred inváziou alebo kontrolou zo strany druhej bytosti. 


Tu sú pokyny:

1. Použite vlastnú techniku, ktorá vás privedie do uvoľneného stavu vedomia

2. Vyjadrite svoj zámer použiť túto meditáciu ako nástroj na urýchlenie procesu odpútania vášho fyzického tela, plazmového tela, éterického tela, astrálneho tela a mentálneho tela od Číhača.

3. Privolajte fialový plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh počas meditácie a aj po nej. Požiadajte ho, aby utíšil všetko, čo neslúži Svetlu.

4. Predstavte si, že sedíte alebo stojíte v kruhu zlatého Svetla na zemi okolo vašich nôh. Polomer tohto kruhu je dĺžka vašej vlastnej ruky s vystretými prstami. Potom si priamo pred sebou predstavte ďalší kruh zlatého Svetla, ktorý je približne rovnako veľký ako ten váš a práve sa dotýka vášho kruhu, ale neprekrýva ho. Predstavte si, že Číhač pevne stojí na zemi v tomto kruhu.

5. Teraz si od bodu, kde sa tieto dva kruhy dotýkajú, predstavte žiarivé neónovo modré Svetlo, ktoré prúdi okolo Číhača v smere hodinových ručičiek. Predstavte si, ako toto žiarivé neónovo modré Svetlo prúdi po zemi zľava dookola, až kým sa celý kruh neobkreslí žiarivým modrým Svetlom.

6. Potom nechajte toto neónovo modré Svetlo z miesta, kde sa tieto dva kruhy dotýkajú, ďalej prúdiť na zem proti smeru hodinových ručičiek, okolo ľavej strany vášho kruhu a späť k miestu, kde sa tieto dva kruhy dotýkajú, aby ste vytvorili úplnú číslicu osem. Toto žiarivé neónovo modré Svetlo nechajte prúdiť okolo osmičky niekoľko minút.

7. Ako Svetlo ďalej prúdi, pocíťte, ako ste vy, Číhač a žiarivo modré Svetlo, ukotvení do zeme.

8. Teraz si predstavte, ako žiarivý fialový plameň od Svätého Germana pretína spojenia a oddeľuje dva kruhy, čím Vás odpútava od Číhača. Nakoniec poďakujte všetkým bytostiam, ktoré pomáhali pri oslobodzovaní vás a ľudstva od Číhača.

Víťazstvo Svetla!

 

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

https://youtu.be/_m_D6uARkkE


Viac informácii nájdete na: https://www.welovemassmeditation.com/2024/08/meditation-for-disentangling-from-lurker.html

https://slovenskyportalsvetla.blogspot.com/2024/07/rozuzlenie-04072024.html

Telegram kanál: https://t.me/slovenskyportalsvetla

Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024