Meditácia Smaragdová Agarta

Počas seminára v Bogote Kobra odhalil, že smaragdové kamene sa stávajú dôležitými pre proces oslobodenia planéty.

Nájdete ich po celom svete, ale tie z Kolumbie majú najvyššiu vibračnú frekvenciu.

Smaragd je kameň, ktorý má mnoho rôznych funkcií a niektoré z nich sú veľmi dôležité pre dobu, v ktorej sa práve nachádzame, a pre oslobodenie planéty.

Tu sú 3 najdôležitejšie funkcie smaragdu:

1. Smaragdy slúžia ako portál do podzemného kráľovstva Agarta. Smaragdové kamene môžete použiť ako portál, cez ktorý sa dostanete k energii Agarty - energii podzemného kráľovstva. Spojenie s Agartou prostredníctvom smaragdov je silnejšie než len spojenie s mysľou alebo prostredníctvom meditácie. Čím je smaragd čistejší, tým je spojenie silnejšie.

2. Smaragdy sa dajú použiť na spojenie s energiou bohyne. Zelená farba otvára srdcovú čakru. Priložením na srdce a dýchaním možno začať liečiť fyzické a energetické systémy tela. Smaragdy nás tiež spájajú so strateným rajom.

3. Smaragdy sa dajú použiť ako portál na prístup k skrytým vedomostiam.

Ďalším aspektom smaragdov je, že prinášajú hojnosť.

Kobra predstavil ľuďom, ktorí sa zúčastnili na seminári v Bogote, meditáciu Smaragdová Agarta. Je potrebné ju vykonávať so smaragdovým kameňom, pretože smaragdy sa teraz aktivujú ako zelené dvere, cez ktoré sa môžete spojiť s Agartou.


Nižšie sú uvedené pokyny na meditáciu: (Odporúčaný čas na túto meditáciu je 15 minút)

1. Zavrite oči. Nadýchnite sa bieleho svetla a vydýchnite. Držte smaragd v ruke a vnímajte jeho energiu.  Mierne otvorte oči a pozrite sa na svoj smaragd. Opäť zavrite oči a pocíťte, ako sa smaragd rozširuje a zväčšuje. Smaragd stále rastie; môžete vidieť jeho steny a identifikovať niektoré starobylé hieroglyfy. Smaragd je oveľa väčší ako vy, stáva sa veľkým ako dom a vidíte na ňom zelené dvere.

2. Pozrite sa na dvere a prejdite nimi. Za dverami sú zelené schody vedúce nadol a vy začnete zostupovať, keď vás obklopí a sprevádza ružové svetlo. Pokračujte dole schodmi a prídete ku krásnemu jazeru so smaragdovou farbou vody a plnému smaragdov na dne jazera.

3. Vstúpte do smaragdového jazera a začnite cítiť, ako vás voda lieči. Preplávajte smaragdovým jazerom a uvidíte bytosti na druhej strane. Vítajú vás. Sú to ľudia z Agarty. Vyjdite na druhú stranu jazera a pozdravte ich.

4. Vnímajte túto liečivú energiu a to, že tieto bytosti majú pre vás špeciálne posolstvo. Doprajte si chvíľu na precítenie a prijatie tohoto posolstva. Môžete zdieľať a cítiť túto silnú energiu raja a zostať v nej niekoľko minút.

5. Potom sa s nimi rozlúčte a vstúpte späť do smaragdového jazera. Vnímajte, ako vám jazero umožňuje integrovať tento dar a novú energiu, ktorú vám dali bytosti z Agarty. Dostaňte sa na druhú stranu jazera a začnite stúpať po schodoch späť. Pokračujte v stúpaní, až kým sa opäť nedostanete k dverám a neopustíte smaragd.

6. Poďakujte a znovu pocíťte, ako sa smaragd vracia do svojej pôvodnej veľkosti. Nadýchnite sa a vydýchnite, a môžete opäť otvoriť oči.

Víťazstvo Svetla!

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

https://youtu.be/5_0g43LroPY

Viac informácii nájdete na: https://www.welovemassmeditation.com/2024/06/emerald-agartha-meditation.html

Telegram kanál: https://t.me/slovenskyportalsvetla

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024