Naliehavá meditácia pre mier na Taiwane každé 4 hodiny

Od roku 2021 navrhujeme meditáciu pre Taiwan každé 4 hodiny.

https://www.welovemassmeditation.com/2021/09/meditation-for-taiwan-every-4-hours.html

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

V posledných dňoch sa situácia na Taiwane a v jeho okolí po inaugurácii nového prezidenta opäť vyostrila.

Jednak desaťtisíce ľudí na Taiwane protestovali proti sporným parlamentným reformám, ako aj proti vnímanému vplyvu Číny na demokraciu na ostrove.

https://www.msn.com/en-us/news/world/tens-of-thousands-protest-against-contentious-taiwan-parliament-reforms/ar-BB1mZDpl

Reformy dajú zákonodarcom právomoc požiadať armádu, súkromné spoločnosti alebo jednotlivcov o poskytnutie informácií, ktoré poslanci považujú za dôležité.

Taktiež budú kriminalizovať pohŕdanie parlamentom zo strany vládnych úradníkov a tento trestný čin sa bude trestať odňatím slobody.

Potom Čínska Ľudová Oslobodzovacia Armáda začala sériu spoločných cvičení v okolí Taiwanu, ktoré mali slúžiť ako „dôrazný trest za separatistické činy síl za nezávislosť Taiwanu a prísne varovanie pred zasahovaním a provokáciami vonkajších síl“.

https://www.bbc.co.uk/news/articles/cqvv29gpqn1o

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)


Okrem toho čínska štátna televízia (CCTV) 25. mája vyhlásila, že Čína získa späť Taiwan pravdepodobne začiatkom júna. Správa pre verejnosť zrejme slúži ako oznámenie o potenciálnej vojne s Taiwanom a možných politických sankciách a izolácii.

Útok na Taiwan začiatkom júna potvrdili aj zdroje Hala Turnera na čínskom ministerstve obrany.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/breaking-news-china-state-television-declares-will-take-taiwan-in-early-june

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Čína tiež verejne varovala Spojené štáty, aby ukončili všetky návštevy Taiwanu a dodržiavali politiku jednej Číny, inak aby sa pripravili čeliť následkom.

Vzhľadom na naliehavosť tejto situácie na Taiwane budeme každé štyri hodiny organizovať meditáciu za mier na Taiwane, aby sa zabránilo možnému vojenskému konfliktu medzi Taiwanom a Čínou.

Meditáciu budeme vykonávať v nasledujúcich časoch:

04:00 SELČ

08:00 SELČ

12:00 SELČ

16:00 SELČ

20:00 SELČ

00:00 SELČ

 

Pokyny: (odporúčaný čas na túto meditáciu je 15 minút)

1. Použite vlastnú techniku, ktorá vás privedie do uvoľneného stavu vedomia

2. Vyjadrite svoj zámer priniesť mier a uzdravenie situácie medzi Taiwanom a Čínou.

3. Privolajte fialový plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh počas meditácie a aj po nej. Požiadajte ho, aby premenil všetko, čo neslúži Svetlu.

4. Predstavte si stĺp ružového Svetla vychádzajúceho z Galaktického Centrálneho Slnka, ktorý potom zostupuje cez vaše telo hlboko do stredu Zeme.

5. Predstavte si, ako toto Svetlo prúdi cez vaše srdce a potom cez vaše ruky priamo ku všetkým, ktorí sú zapojení do situácie medzi Taiwanom a Čínou, harmonizuje všetkých a prináša mier. Predstavte si, ako sa situácie rýchlo a čo najlepšie vyriešia a uzdravia. Nechajte potom ružové Svetlo prúdiť ďalej a liečiť všetky ostatné konflikty na celom svete.

6. Požiadajte prítomnosť Bohyne (božskej ženskosti), aby nasmerovala energie mieru a harmónie na všetky nevyriešené situácie týkajúce sa situácie medzi Taiwanom a Čínou a všetkých, ktorí sú do nej zapojení. Predstavte si, ako sa situácia medzi Taiwanom a Čínou vyrieši a prinesie mier a harmóniu všetkým zúčastneným. Potom nech tieto energie prúdia ďalej a liečia všetky ostatné konflikty na celom svete. Dovoľte týmto energiám, aby niekoľko minút pokračovali v prúdení cez vaše srdce a potom cez vaše ruky do situácie medzi Taiwanom a Čínou.

Bohyňa chce mier a mier bude!

 

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

https://youtu.be/ErLfzvZYeck



Víťazstvo Svetla!

 

Viac informácií nájdete na:

https://www.welovemassmeditation.com/2024/05/urgent-meditation-for-peace-in-taiwan-every-4-hours.html

Telegram kanál: https://t.me/slovenskyportalsvetla

 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024