Súrna meditácia za mier na Blízkom východe každé 4 hodiny

Od konca júla prebieha v Libanone konflikt medzi Izraelom a Hizbaláhom. Izrael zavraždil niekoľko vysokopostavených predstaviteľov Hizbaláhu s cieľom prinútiť Hizbaláh k vážnej odvete.

Bola zorganizovaná mierová meditácia, ktorá mala pomôcť zmierniť situáciu.

https://slovenskyportalsvetla.blogspot.com/2024/08/surna-meditacia-mier-izrael-libanon-iran.html

17. septembra Izrael začal ďalšiu tajnú operáciu s cieľom vyhodiť do vzduchu pejdžery (malé odkazovače), vysielačky a malé elektronické zariadenia Hizbaláhu. V dôsledku toho zahynulo najmenej 8 ľudí a približne 4 000 ľudí bolo zranených.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/israel-hacks-cellphones-of-hezbollah-causing-them-to-explode-may-have-assassinated-iran-president-same-way

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Rovnaká operácia sa uskutočnila aj 18. septembra v Bejrúte a Libanone a vyžiadala si 20 mŕtvych a 450 zranených.

Pravdepodobne ide o prípravu na vojenskú pozemnú operáciu Izraela v južnom Libanone.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/new-wave-blasts-rock-beirut-2nd-day-hand-held-radios-personal-devices-explode

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/numerous-reports-round-2-of-electronic-device-explosions-has-begun-in-beirut

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Objavili sa správy, že izraelský bezpečnostný kabinet dal premiérovi Benjaminovi Netanjahuovi a ministrovi obrany Yoavovi Gallantovi zelenú konať proti Hizbaláhu, aj keby to malo viesť k totálnej vojne.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/breaking-news-israeli-war-cabinet-grants-permission-for-war

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Izrael už presúva vojenské konvoje k libanonským hraniciam.

Objavili sa tiež správy, že libanonská vláda podporuje Hizbaláh v reakcii na útok Izraela namiesto toho, aby ho požiadala o upokojenie napätia. Konflikt proti Izraelu by mohol podporiť aj Irán.

Všetky posledné kroky na oboch stranách zvýšili možnosť vypuknutia totálnej vojny na Blízkom východe.

 

AKTUALIZÁCIA 29. 9. 2024:

27. septembra uskutočnil Izrael novú vlnu útokov v Libanone, údajne zameraných na infraštruktúru hnutia Hizballáh, vrátane centrály organizácie v rezidenčnej štvrti Bejrútu. Táto vlna úderov zabila vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/israel-drops-bunker-buster-bombs-on-apartment-complex-in-beirut-claims-hezbollah-headquarters

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/dead-body-of-hezballah-leader-recovered-from-rubble-intact

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Štrajky však úplne zničili aj šesť obytných domov, pričom zabili aj stovky libanonských rodín.

Hizballáh vyhlásil, že operácia Response sa začína dnes s cieľom odvety Izraelu za všetky útoky.

A objavujú sa správy, že Izrael čoskoro spustí pozemnú inváziu do Libanonu.

Existujú aj správy, že Izrael plánuje zabiť iránskeho najvyššieho vodcu, Ajatolláha Alího Chámeneího. To by mohlo mať za následok opätovné straty mnohých nevinných životov a prinútiť Irán zasiahnuť v Libanone na pomoc Hizballáhu.

Mnohé krajiny už evakuujú diplomatov a ich rodiny z Libanonu aj Izraela.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/germany-evacuates-diplomats-and-families-out-of-lebanon-and-israel

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

V dôsledku tejto novej vlny útokov, potenciálu pozemnej invázie a atentátu na iránskeho najvyššieho vodcu sa situácia ďalej vyhrotila, čím sa zvýšila možnosť, že Irán a ďalšie krajiny Blízkeho východu zaútočia proti Izraelu súčasne. To by mohlo viesť k ničivému vývoju konfliktu, ktorý by mohol vyvolať 3. svetovú vojnu.

 

AKTUALIZÁCIA 2024-10-01:

Existujú správy, že Irán spustil útočné drony a tie smerujú k Izraelu.

Existujú aj správy, že balistické rakety v Iráne sú zásobované palivom a na ich odpaľovacích zariadeniach. USA a Izrael veria, že tieto rakety budú odpálené v priebehu niekoľkých hodín, keď útočné drony dorazia do Izraela.

Kvôli tomuto vývoju USA a Izrael diskutujú o možnosti preventívneho útoku na Irán.

To povedie k ďalšej eskalácii konfliktu na Blízkom východe.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/urgent-attack-drones-launched-from-iran-iraq-border-ballistic-missiles-fueld-and-on-launchers

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

 

Preto budeme každé 4 hodiny organizovať meditáciu za mier medzi Izraelom, Libanonom a Iránom a vizualizovať deeskaláciu a mierové vyriešenie situácie čo najrýchlejšie.

Bohyňa chce mier a mier bude.

 Budeme pokračovať v meditácii každé 4 hodiny v nasledujúcich časoch:

04:15 SELČ

08:15 SELČ

12:15 SELČ

16:15 SELČ

20:15 SELČ

00:15 SELČ

Túto meditáciu môžete vykonávať aj vo svojom voľnom čase tak často, ako sa cítite byť k nej vedený.

Tu sú aktualizované pokyny pre túto meditáciu: (Odporúčaný čas pre túto meditáciu je 15 minút)

1. Použite vlastnú techniku, ktorá vás privedie do uvoľneného stavu vedomia

2. Vyjadrite svoj zámer priniesť mier a a vyliečenie situácie medzi Libanonom, Iránom a Izraelom.

3. Privolajte fialový plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh počas meditácie a aj po nej. Požiadajte ho, aby utíšil všetko, čo neslúži Svetlu.

4. Predstavte si stĺp ružového Svetla vychádzajúceho z Galaktického Centrálneho Slnka, ktorý zostupuje cez vaše telo hlboko do stredu Zeme.

5. Predstavte si, ako toto Svetlo prúdi cez vaše srdce a potom cez vaše ruky priamo ku všetkým, ktorých sa týkajú spory medzi Libanonom, Iránom a Izraelom, harmonizuje všetkých a prináša mier. Nechajte ružové Svetlo potom prúdiť ďalej a upokojovať všetky ostatné konflikty na celom svete. Predstavte si, ako fialový plameň očisťuje celý región Blízkeho Východu a odstraňuje všetky príčiny vojny.

6. Potom požiadajte prítomnosť Bohyne (Božskej Ženskosti), aby nasmerovala energie mieru a harmónie na všetky nevyriešené spory medzi Libanonom, Iránom a Izraelom, a na všetkých, ktorí sú do týchto konfliktov zapojení, najmä na ochranu civilistov pred vojenskými konfliktami v Libanone, Iráne a  Izraeli. Nechajte tieto energie potom prúdiť ďalej, nech liečia všetky ostatné konflikty na celom svete. Dovoľte týmto energiám, aby ešte niekoľko minút prúdili cez vaše srdce a potom cez vaše ruky do týchto konfliktov.

Bohyňa chce mier a mier bude.

 

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

https://youtu.be/jtO6PmbXUqU


 




Viac informácii nájdete na: https://www.welovemassmeditation.com/2024/09/urgent-meditation-for-peace-between-israel-and-lebanon.html

Telegram kanál: https://t.me/slovenskyportalsvetla

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024