Súrna meditácia pre zmierenie medzi Ruskom, Ukrajinou a NATO každé 4 hodiny

Od začiatku konfliktu v roku 2022 každé 4 hodiny meditujeme za mier medzi Ruskom, Ukrajinou a NATOm.

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

V poslednom čase sa však situácia zhoršila.

Ukrajina a NATO útočia na radar varovania pred jadrovými raketami, ktorý Rusko zriadilo s cieľom zistiť odpálenie medzikontinentálnych balistických rakiet a poskytnúť Rusku možnosť reakcie.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/flash-urgent-russia-early-warning-nuclear-missile-radar-attacked

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/second-russian-nuclear-missile-warning-radar-hit-by-ukraine-also-an-attempt-to-hit-a-third

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

NATO a SŠA zároveň pokračujú v stupňovaní situácie. Dodávajú Ukrajine lietadlá F-16, ktoré sú schopné niesť jadrové zbrane.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/lavrov-russia-will-interpret-arrival-of-f-16s-in-ukraine-as-nuclear-sphere 

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Rusko vníma tento krok ako zámerný signál v jadrovej oblasti. Snažili sa varovať SŠA a NATO pred jadrovými dôsledkami, ak by pokračovali na ceste, ktorou sa vydali proti Rusku.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/medvedev-again-warns-nato-stop-what-youre-doing-or-nuclear-consequences

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Okrem toho SŠA povolili Ukrajine používať zbrane dodané zo SŠA na útoky vo vnútri Ruska.

Hoci sa povolenie údajne obmedzuje na malý kúsok ruskej Belgorodskej oblasti, ktorý sa týka bojov na druhej strane hranice v ukrajinskej Charkovskej oblasti, útočné drony útočia na ciele v Tatarstane, ktorý je od Ukrajiny vzdialený 1 200 km.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/drones-attack-interior-russia-after-biden-gives-ukraine-permission

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Rusko tiež varovalo Ukrajinu, že útoky na ruské systémy varovania pred raketovým útokom budú zastavené a odpoveď môže byť asymetrická.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/flash-russia-formally-warns-united-states-against-miscalculations-that-could-have-fatal-consequences 

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Je úplne jasné, že situácia medzi Ruskom a NATOm sa opäť vyhrotila a potenciálne by mohla viesť k tretej svetovej vojne.

Preto budeme pokračovať v meditácii každé štyri hodiny a vizualizovať zmiernenie napätia medzi Ruskom a NATO.

Budeme pokračovať v meditácii každé 4 hodiny v nasledujúcich časoch:

02:30 SELČ

06:30 SELČ

10:30 SELČ

14:30 SELČ

18:30 SELČ

22:30 SELČ

Túto meditáciu môžete vykonávať aj vo svojom voľnom čase tak často, ako sa cítite byť vnútorne vedení.

 

Pokyny pre túto meditáciu: (Odporúčaný čas pre túto meditáciu je 15 minút)

1. Použite vlastnú techniku, ktorá vás privedie do uvoľneného stavu vedomia

2. Vyjadrite svoj zámer priniesť mier a uzdravenie do situácie medzi Ruskom, Ukrajinou a NATO.

3. Privolajte fialový plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh počas meditácie a aj po nej. Požiadajte ho, aby premenil všetko, čo neslúži Svetlu.

4. Predstavte si stĺp ružového Svetla vychádzajúceho z Galaktického Centrálneho Slnka, ktorý zostupuje cez vaše telo hlboko do stredu Zeme.

5. Predstavte si, ako toto Svetlo prúdi cez vaše srdce a potom cez vaše ruky priamo ku všetkým, ktorí sú zapojení do situácie medzi Ruskom, Ukrajinou a NATO, harmonizuje všetkých a prináša mier. Nechajte ružové Svetlo potom prúdiť ďalej a liečiť všetky ostatné konflikty na celom svete.

6. Požiadajte prítomnosť Bohyne (Božskej Ženskosti), aby zabránila použitiu akýchkoľvek jadrových zbraní v situácii medzi Ruskom, Ukrajinou a NATO.

7. Potom požiadajte prítomnosť Bohyne (Božskej Ženskosti), aby nasmerovala energie mieru a harmónie na všetky nevyriešené situácie medzi Ruskom, Ukrajinou a NATO a na všetkých, ktorí sú do týchto situácií zapojení, najmä na ochranu civilistov pred vojenským konfliktom na Ukrajine. Nechajte tieto energie potom prúdiť ďalej, nech liečia všetky ostatné konflikty na celom svete. Dovoľte týmto energiám, aby ešte niekoľko minút prúdili cez vaše srdce a potom cez vaše ruky do týchto situácií.

Bohyňa chce mier a mier bude.

 

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

https://youtu.be/HxzLB_ntYOk

Víťazstvo Svetla!

 

Viac informácií nájdete na:

https://www.welovemassmeditation.com/2024/06/urgent-meditation-for-de-escalation-between-russia-ukraine-and-nato-every-4-hours.html

Telegram kanál: https://t.me/slovenskyportalsvetla

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024