Meditácia pre mier v Novej Kaledónii

Novú Kaledóniu dobylo Francúzsko v roku 1853. Odvtedy rozvoj výrazne zaostáva za väčšinou ostatných francúzskych štátov a vodcovia etnickej komunity Kanakov tvrdia, že čelia diskriminácii a chronickému nedostatku investícií.

V rokoch 2020 a 2021 sa uskutočnila séria referend o nezávislosti. Nepodarilo sa však dosiahnuť, aby sa Nová Kaledónia odtrhla od Francúzska.
Potom sa situácia v Novej Kaledónii od minulého týždňa zhoršila.

Protest sa začal minulý týždeň po tom, ako francúzski poslanci odhlasovali ústavné zmeny, ktoré by umožnili všetkým obyvateľom súostrovia hlasovať v miestnych voľbách. Mnohí pôvodní obyvatelia ostrova Kanak sa obávajú, že tento krok marginalizuje ich hlasy a oslabí snahy o získanie nezávislosti od Francúzska. Návrh prebudil napätie medzi obyvateľstvom Kanakov, ktoré je zväčša za nezávislosť, a európskym obyvateľstvom.

https://www.politico.eu/article/france-new-caledonia-riot-darmanin-crackdown-independence/
(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

https://www.msn.com/en-gb/news/world/french-forces-launch-major-operation-to-recapture-new-caledonia-airport-road-from-rioters/ar-BB1mFmyH

https://www.zerohedge.com/geopolitical/violent-new-caledonia-uprising-prompts-french-tiktok-ban-troop-deployment
(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Došlo k veľkým zrážkam medzi demonštrantami a políciou, ktoré si vyžiadali už šesť obetí. Počas nepokojov boli podpálené obchody, autá a vládne budovy.

V Novej Kaledónii je od stredy vyhlásený výnimočný stav s nočným zákazom vychádzania.

Dočasný zákaz TikTok bol tiež zavedený, pričom z francúzskej pevniny boli vyslané stovky bezpečnostných síl. Bezpečnostné sily začali rozsiahlu operáciu na prevzatie kontroly nad infraštruktúrou v celej Novej Kaledónii od demonštrantov za nezávislosť.

Aby sme uzdravili a priniesli mier do tejto situácie, budeme denne o 19:30 SELČ meditovať za mier v Novej Kaledónii. Túto meditáciu môžete vykonávať aj kedykoľvek inokedy.

Túto meditáciu využijeme na to, aby sme do situácie poslali uzdravenie, priniesli mier a harmóniu všetkým zúčastneným a predstavili si, ako sa situácia v Novej Kaledónii vyrieši tým najlepším možným spôsobom.

Tu sú pokyny pre túto meditáciu: (Odporúčaný čas pre túto meditáciu je 15 minút)

1. Použite vlastnú techniku, ktorá vás privedie do uvoľneného stavu vedomia

2. Vyjadrite svoj zámer priniesť mier a uzdravenie situácie v Novej Kaledónii.

3. Privolajte fialový plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh počas meditácie a aj po nej. Požiadajte ho, aby premenil všetko, čo neslúži Svetlu.

4. Predstavte si stĺp ružového Svetla vychádzajúceho z Galaktického centrálneho Slnka ako zostupuje cez vaše telo hlboko do stredu Zeme.

5. Predstavte si, ako toto Svetlo prúdi cez vaše srdce a potom cez vaše ruky priamo ku všetkým účastníkom situácie v Novej Kaledónii, harmonizuje všetkých a prináša mier. Predstavte si, ako sa konflikt rýchlo a čo najlepšie upokojuje, rieši a lieči. Nechajte ružové Svetlo prúdiť ďalej a liečiť všetky ostatné konflikty na celom svete.

6. Požiadajte prítomnosť Bohyne (božskej ženskosti), aby nasmerovala energie mieru a harmónie na všetky nevyriešené situácie týkajúce sa situácie v Novej Kaledónii a všetkých, ktorí sú do nej zapojení. Predstavte si, ako sa situácia v Novej Kaledónii vyrieši a prinesie mier a harmóniu všetkým zúčastneným. Nechajte tieto energie prúdiť ďalej a liečiť všetky ostatné konflikty na celom svete. Dovoľte týmto energiám, aby niekoľko minút pokračovali v prúdení cez vaše srdce a potom cez vaše ruky do tejto situácie v Novej Kaledónii.

Bohyňa chce mier a mier bude!

 

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

https://youtu.be/NMhUQgCGlz4

 

Víťazstvo Svetla!

 

Viac informácií nájdete na:

https://www.welovemassmeditation.com/2024/05/meditation-for-peace-in-new-caledonia.html 

Telegram kanál: https://t.me/slovenskyportalsvetla

 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024