Bogota, Kolumbia – Poznámky zo semináru s Kobrom (5. – 6. máj 2024)

Poznámky zo semináru v Bogote z 5. mája 2024: Vylúčenie zodpovednosti:

Upozornenie: Toto je prepísaná verzia rukou písaných poznámok, ktoré autor urobil počas konferencie New Atlantis (Nová Atlantída) v Sedone, Arizona. Autor netvrdí, že presnosť týchto poznámok je 100% pravdivá. Použite svoj vlastný vnútorný úsudok a kritické myslenie. Niektoré obrázky a grafy nemusia byť totožné s tými, ktoré ste videli na konferencii. Obsah poznámok NIE JE presnou zhodou s tým, o čom hovoril Kobra. V procese môže dôjsť k nesprávnemu počúvaniu, chybám v rukopise alebo vynechaniu. Otázky týkajúce sa obsahu tohto dokumentu nebudú akceptované.

 

***Pred seminárom***

Kobra: Vitajte všetci. Je pre mňa veľmi dobré, že som tu, pretože táto krajina má z energetického hľadiska veľký potenciál.

Skôr než začneme, musíme urobiť niekoľko technických oznámení. Uistite sa, že ste podpísali zmluvu o mlčanlivosti. Vypnite svoje mobilné telefóny a prepnite ich do režimu v lietadle. V tejto miestnosti nie sú povolené žiadne hovory, nahrávanie, fotografovanie ani používanie sociálnych médií.

Môžete si robiť poznámky, ak chcete, a ste vítaní podeliť sa o tieto poznámky s ostatnými, najmä s tými, ktorí sú už dostatočne prebudení.

Kobra: Keďže sme všetci prišli z rôznych energetických prostredí, začneme tento seminár zosúladením našich energetických polí krátkou meditáciou.

 

Chcel by som vás poprosiť, aby ste si urobili pohodlie.

Vdýchnite do svojho fyzického tela biele svetlo a vydýchnite z neho všetky toxíny.

Potom vdýchnite biele svetlo a pri výdychu vyžiarte biele svetlo von všetkými smermi. Urobte to zo svojho fyzického tela.

Opakujte vyššie uvedené kroky pre svoje plazmové, éterické, astrálne, emocionálne a mentálne telá. Nakoniec zopakujte vyššie uvedené kroky pre celú vašu bytosť.

Začíname si uvedomovať, že JA SOM bytosť Svetla. Túto skutočnosť potvrdíme spoločným zaspievaním posvätnej mantry ‚ÓM‘.

Ako bytosť Svetla sa spájame s inými bytosťami Svetla v tejto skupine. Spolu vytvárame jednu veľkú bytosť Svetla. Táto skupina je bytosťou Svetla. SME bytosť Svetla.

Keď sa nadýchneme, vdýchnete do tejto miestnosti žiarivé biele svetlo. A keď vydychujeme, vyžarujeme z tejto skupiny žiarivé biele svetlo na všetky strany.

A dýchame ako Jedna skupina a ako Jedna bytosť. Vdychujeme Svetlo a vydychujeme Svetlo.

SME bytosť Svetla. Túto skutočnosť potvrdíme tým, že trikrát spoločne zaspievame posvätnú mantru ‚ÓM‘.

Ako Jedna bytosť Svetla sa spájame s inými bytosťami Svetla po celej planéte a vytvárame planetárnu sieť Svetla.

Môžete vidieť, cítiť alebo zažiť túto planetárnu sieť Svetla, ktorá rastie a rozširuje sa po celej planéte. Predstavte si všetky bytosti – páry, jednotlivcov, skupiny – spájajúce a rozširujúce túto planetárnu sieť Svetla. Predstavte si, ako všetka temnota mizne, všetky vojny končia, všetko utrpenie končí, až kým nebude celá planéta úplne pokrytá sieťou Svetla.

A toto je moment planetárneho oslobodenia. Túto skutočnosť potvrdíme spoločným zaspievaním posvätnej mantry ‚ÓM‘.

Teraz si môžete predstaviť našu galaxiu, Mliečnu dráhu, ako dvojitú špirálu plnú hviezd. Každá z týchto hviezd je bodom Svetla v galaktickej sieti Svetla.

A v strede galaxie je Galaktické Centrálne Slnko, ktoré posiela lúče Svetla na všetky hviezdy v galaxii. A všetky hviezdy v galaxii tiež posielajú lúč Svetla do slnečnej sústavy a planéty Zem.

Toto je naplnenie starého Galaktického proroctva, keď všetka temnota v galaxii zmizne a zostane len Svetlo. Stále si predstavujeme všetky tie hviezdy, ktoré vysielajú lúče Svetla na planétu Zem.

Teraz si predstavujeme, že planéta Zem je prijímaná ako bod Svetla v Galaktickej sieti Svetla.

Toto je konečné oslobodenie Zeme..

Toto je konečné Víťazstvo Svetla.

Túto skutočnosť potvrdíme tým, že trikrát spoločne zaspievame posvätnú mantru ‚ÓM‘.

Teraz si pomaly začneme uvedomovať vaše fyzické telo. Uvedomujeme si naše okolie. Uvedomujeme si zvuky okolo nás. A keď sme pripravení, môžeme otvoriť oči.

 

Všetci vitajte späť.

Teraz sme zosúladili naše energie a zosúladili sme sa so Svetlom.

 (Poznámka: Veľmi silný spev, ktorý sa ozýval celou miestnosťou a zosilnel, keď pokračoval s určitými tónmi po tom, čo počas neho videli aurické farby a/alebo vízie. Prepisovateľ mohol osobne vizualizovať/počuť predmety a kovy, ktoré zdanlivo rezonovali, čím ešte viac pozdvihol hĺbku poznámky)

 [Workshop formálne začína tým, že Kobra najprv odpovie na niektoré otázky]

 

***Otázky a Odpovede 1***

Otázka: Boli by tieto a/alebo podobné cvičenia niečo, čo by ste ľuďom odporučili praktizovať, brušné dýchanie pre fitness, zdravotné a psychologické účely – ako aj techniky vizualizácie dýchania svetla do rán na ich liečenie?

Odpoveď: Krátka odpoveď je áno.

 

Otázka: Zmenilo objavenie iných vesmírov niečo na časovej osi?

Odpoveď: Veľmi málo.

 

Otázka: Existuje paralelná (fyzická) časová os?

Odpoveď: Nie presne; dá sa k nim dostať a zažiť ich prostredníctvom snových stavov.

 

Otázka: Boli ste už v Kolumbii?

Odpoveď: Som tu prvýkrát.

 

[Kobra potom stručne vysvetľuje, čo sú tachyóny a hovorí o hlavnej kryštálovej vesmírnej stanici, ktorá vytvára červie diery pre tachyóny, aby dosiahli Tachyonové komory na povrchu Zeme.

Potom máme prestávku, aby sme sa všetci zhromaždili okolo tachyonových produktov, ktoré Kobra priniesol a ktoré bolo možné zakúpiť.

Prvý stôl: Kolekcie šperkov Bohyne.

Druhý stôl: Obyčajné, Agartanské a Tachyonizované čintamáni

Posledný stôl: Galaktický čintamáni, tektity z Lýri, kryštály Anavor (?), tibetský tektit a ATVOR kryštály.

Potom, čo všetci skončili s hľadaním/nákupom, si potom opäť sadneme na svoje miesta a prerovnáme svoje energie pomocou protokolu techniky ATVOR.

Po dokončení Kobra opakuje, aby sme nepoužili technológiu, keď sme v miestnosti, a znovu pripomína obsah zmluvy o mlčanlivosti.

Kobra potom hovorí, že odpovie na niekoľko ďalších otázok]

 

***Otázky a Odpovede 2***

Otázka: Bude do konečného oslobodenia dochádzať k ďalším oneskoreniam?

Odpoveď: Už bolo toľko oneskorení. Nevidím, že by toho bolo oveľa viac.

 

Otázka: Môžeme získať aktuálne informácie o situácii v sieti v Afrike?

Odpoveď: Došlo k pomalému a postupnému zlepšovaniu, a stále sa zlepšuje a poskytuje tak potrebné liečenie a úľavu.

 

[Stručná otázka o resetovaní finančného systému]

Odpoveď: Bude to v čase udalosti.

 

Otázka: Existuje proroctvo o Kondorovi a Orlovi. Má Kolumbia niečo spoločné s naplnením tohto proroctva?

Odpoveď: Áno, spolu s ďalšími krajinami Južnej Ameriky.

 

***Planetárne informácie***

Kobra: Planetárna Dračia línia je konečne aktivovaná v Amerike. Začína najprv v Argentíne, prechádza pohorím Čile, Peru, Ekvádoru, Kolumbie, Panamy, Guatemaly, Mexika a nakoniec Spojených štátov.

Je to jedna z najdôležitejších planetárnych línií, ktorá sa začína aktivovať, aby poháňala vpred energie Novej Atlantídy a pozdĺž nej sú rozsiahle podzemné tunely, ktoré boli vybudované za čias Atlantídy. Tieto tunely majú rôzne výstupné body na povrch, ako napríklad Mount Shasta v Kalifornii, Cueva de los Tayos v Ekvádore a baňa Muzo v Kolumbii.

Kmeň Muzo je stará kolumbijská rasa, ktorá toto tajomstvo držala tisíce rokov a bola strážcami tohto územia, čiže výstupného bodu. Španielski dobyvatelia ho hľadali, no nikdy ho nenašli.

Stále existujú niektorí z kmeňa Muzo, ktorí prežili a vedia o tomto tajomstve. Na uzdravenie a aktiváciu tohto bodu je potrebné vykonať energetickú prácu.

Keď sa aktivuje planetárna Dračia línia, toto a ďalšie vchody sa tiež aktivujú súčasne v Južnej Amerike, ako je Tiahuanaco v Bolívii a Titicaca medzi Peru a Bolíviou.

Preto sa tento seminár koná v Bogote v Kolumbii a je dôležitý, pretože Muzo je kľúčovou súčasťou tejto Dračej energetickej línie a tiež kvôli niektorým veľmi dôležitým kameňom, ktoré sa tam nachádzajú.

V Kolumbii sú tri hlavné kamene dôležité pre vzostup:

1. Prvý kameň je Euklas. Je modrý a vyzerá ako topaz, ale nie je, a často sa zamieňa za akvamarín. Miestni baníci o tom môžu vedieť.

Je to veľmi silný kameň pre vzostup a je veľmi vzácny. Dnes som si so sebou žiadne nepriniesol, pretože je to veľmi drahé. Euklas v Kolumbii sa nachádza v smaragdových žilách.

2. Ďalším kameňom, ktorý je dôležitý, sú kolumbijské tektiti, alebo kolumbianity.

Je to veľmi silný kameň z hviezdneho systému Sírius, podobný čintamáni, ale má oveľa jemnejšiu energiu a prináša energiu Bohyne. Pred príchodom Španielov bol známy ako „Piedra de Rayo“ (Kameň blesku) a domorodé kmene mali veľmi silné spojenie s energiami Bohyne, ktoré ho udržiavali v činnosti.

3. [Kobra toto zatiaľ nechal prázdne. Uverejnené v druhej časti semináru.]

Keď Španieli vtrhli sem, urobili tak na príkaz jezuitov, aby zničili a potlačili energie a víry Bohyne. Jezuiti poznali silu týchto energií Bohyne a nechali postaviť kostoly na každom vortexe, aby ich zničili.

Možno ste si všimli, že na všetkých najlepších miestach v Kolumbii je kostol, ktorý potláča energiu Bohyne.

Teraz Sily Svetla žiadajú ľudí, aby vykonali energetickú prácu na zvrátenie tejto situácie; táto práca pozostáva z pochovania kolumbijského tektitu v týchto víroch, pretože energia tektitu neutralizuje temnotu a vracia energiu Bohyne.

Ďalšia vec, ktorú žiadajú, je, aby sa ľudia z Kolumbie osobne stretli ako skupina každý týždeň, aby meditovali a vyčistili energiu, ktorá sa nahromadila v týchto oblastiach, aby priniesli späť energie Bohyne pomocou Fialového plameňa na očistenie týchto miest.

Kolumbia má veľa konfliktov kvôli nedostatku tejto energie a spôsob, ako to napraviť, je vysadiť Kolumbianity, aby prilákali a znovu ukotvili energiu Bohyne prostredníctvom meditácie.

Teraz tu vytvoríme jednu alebo viac skupín, aby sme sa stretli raz týždenne, aby sme vyčistili tieto energie. [Diskusia a hlasovanie o tom, ktorý deň sa stretnúť a o koľkej, a sa to odsúhlasí]

Kobra: Budete musieť byť veľmi oddaní, pretože pri takýchto veciach je na začiatku často veľa entuziazmu, kým sa účasť v priebehu času postupne zníži.

Otázka: Poznáte miesto v Paname, kde by sa to dalo urobiť tiež?

Odpoveď: Áno, ale je to veľmi nebezpečné, je to miesto nazývané El tapon del Darien

 [Kobra sa potom pýta tých z Kolumbie, ale nie z Bogoty, či by nechceli vytvoriť skupinu, aby sa mohli navzájom prepojiť. Toto je tiež diskutované a formované rovnakým spôsobom ako predtým.

Nakoniec hovorí, že odpovie na niekoľko otázok a po prestávke bude hovoriť o poslednom špeciálnom kameni: Smaragd]

 

***Otázky a Odpovede 3***

Otázka: Pomôže nám Hnutie Odporu zasadiť Kolumbianity?

Odpoveď: Budete to musieť urobiť sami, nie sú na povrchu.

 

Otázka: Môžeme to umiestniť pri kostoloch alebo to musíme zasadiť?

Odpoveď: Musíš to zasadiť.

 

[Otázka o špeciálnych horninách v Tichomorí a domorodých obyvateľoch, ktorí ich používali]

Odpoveď: Najprv by som ich musel vidieť.

 

Otázka: Môžeme robiť meditácie na liečenie vírov bez prítomnosti v nich?

Odpoveď: Nemalo by to dostatočne silný účinok na fyzickej úrovni. Musíme uzdraviť fyzické cez fyzické.

 

(Prestávka pred pokračovaním najprv dýchaním bieleho svetla, aby sme sa znova naladili)

 

***Otázky a Odpovede 4***

Otázka: Žijú ľudia stále v podzemných tuneloch Dračej línie?

Odpoveď: Keď sa Atlanťania po invázii pred 25 000 rokmi evakuovali z povrchu, vytvorili sieť miest a tunelov, ktoré sa čiastočne prepojili so sieťou Agarta.

Niektorí ľudia stále žijú v týchto mestách, zatiaľ čo iní odišli.

 

Otázka: Aký je význam Monserrate (hora s kostolom)

Odpoveď: Je to veľmi silný vír vzostupu, ktorý bol potlačený.

 

Otázka: Je jazero Guatavita, jedno z posvätných miest domorodých vodcov, tiež ďalším dôležitým miestom?

Odpoveď: Áno, jazero Guatavita je vír Bohyne.

 

[Otázky o rôznych typoch tektitov a kameňov.]

Odpoveď: Všetky budú dôležité pre stabilizáciu prechodu. Čím viac vírov sa aktivuje, tým harmonickejší bude prechod.

 

Otázka: Nastane pred Udalosťou chvíľa, keď si ľudia začnú uvedomovať všetky klamstvá a manipulácie?

Odpoveď: Bude to v momente Udalosti. Dovtedy bude veľmi málo uznania.

 

Otázka: Existujú techniky, ktoré by sme mohli urobiť a ktoré by fungovali pri liečbe slepoty a iných podobných stavov?

Odpoveď: Nie je to také ľahké. Povedal by som, že zázraky sa môžu stať, ale sú veľmi zriedkavé. V momente Udalosti budú povrchovej spoločnosti poskytnuté nové liečebné technológie.

 

[Otázka o slnečnom záblesku]

Odpoveď: O slnečnom záblesku som už hovoril na svojom blogu, o ktorom si môžete prečítať. Existuje preklad do španielčiny, ktorý má niekto v miestnosti a môže ho zdieľať.

 

Otázka: Čo sa stane so zvyšnými temnými silami po Udalosti?

Odpoveď: Budú sledovaní a vedení, aby opravili svoje minulé rozhodnutia a chyby.

 

Otázka: Navrhli by ste, aby používatelia aplikácie Starseeds land začali organizovať svoje vlastné skupinové meditácie?

Odpoveď: Áno

 

Otázka: Bude pred Udalosťou nejaká možnosť fyzického kontaktu svetelných bytostí? Odpoveď: Možno máte vnútorné vedenie, možno vás kontaktujú, ale nie je to jasné.

[Krátke a zle počuteľné otázky a odpovede o situácii v Kolumbii]

 

Otázka: Mohli by temné sily spustiť 3. svetovú vojnu?

Odpoveď: Sily Svetla odvracajú akékoľvek pokusy, o ktoré sa pokúsia.

 

Otázka: Ako budeme vedieť, kedy sa Udalosť začne?

Odpoveď: Bude to veľmi zrejmé.

 

***Smaragdy***

Kobra: Smaragdy sú pre Kolumbiu tretím a najdôležitejším kameňom. Môžu byť ťažené z iných lokalít, ale tie z Kolumbie majú najvyššiu frekvenciu zo všetkých. Tieto kamene majú mnoho rôznych funkcií, ktoré sa teraz stávajú dôležitými.

Predtým jednoducho nebol čas, ale teraz je čas ich aktivovať na veľmi špeciálne misie. Teraz budem hovoriť o skrytých tajomstvách smaragdov.

 

***Smaragdové tajomstvá***

Kobra: Smaragdové kamene sa stávajú dôležitými pre proces planetárneho oslobodenia. Smaragdy sa nachádzajú aj na iných miestach po celom svete, ale smaragdy z Kolumbie majú spomedzi všetkých najvyššiu vibračnú frekvenciu. Smaragd je kameň, ktorý má mnoho rôznych funkcií a niektoré z nich sú dosť dôležité pre čas, v ktorom sa teraz nachádzame, a pre proces planetárneho oslobodenia.

Predtým nebol optimálny čas prezradiť niečo o Smaragdoch. Teraz však nadišiel čas. A smaragdové kamene budú aktivované pre veľmi špeciálnu misiu.

Tajomstvá smaragdov boli pred ľudstvom veľmi dlho skryté. A z tých, ktoré boli známe temným silám, ich používali proti ľudskosti. Ale teraz je čas, aby ľudia Svetla použili Smaragdovú energiu pre dobro ľudstva a pre oslobodenie planéty.

Kobra potom diskutoval o 3 najdôležitejších funkciách smaragdov:

1. Smaragd slúži ako portál do podzemného kráľovstva Agarta. Smaragdové kamene môžu byť použité ako portál, cez ktorý máte prístup k energii Agarty – energii podzemného kráľovstva. Spojenie s Agartou prostredníctvom smaragdov je silnejšie ako len spojenie s vašou mysľou alebo prostredníctvom meditácie. Čím je smaragd čistejší, tým je spojenie silnejšie. Prírodné, surové a neošetrené smaragdové kryštály sú silnejšie ako kozmeticky ošetrené smaragdy. Avšak akýkoľvek tvar, stupeň, veľkosť smaragdu sa dá dobre použiť na spojenie a bude tiež dosť silné. Jednoduché a bežné a cenovo dostupné smaragdové kamene je možné zakúpiť tu v Bogote. Pred týmto dňom bola táto informácia skrytá, pretože nebol vhodný čas, aby sa ľudia začali takto priamejšie spájať s Agartou.

2. Smaragdy môžu byť použité na spojenie s energiou Bohyne. Zelená farba otvára srdcovú čakru. Nasadenie srdca a dýchanie môže začať liečiť fyzické a energetické systémy tela.

Ľudia, ktorí ho nosia veľmi blízko pri srdci, začnú najskôr pociťovať rovnováhu/harmonizáciu vo svojom imunitnom systéme. Jednoduché smaragdové kamene nestoja veľa a môžete si ich dať do prívesku na srdce a ten smaragd začne vyrovnávať celé energetické pole.

Ďalšou funkciou je, že nás spája so strateným rajom. Dá sa k tomu dostať aj umiestnením na pole srdca.

Existuje legenda o kmeni Muzo, že smaragdy sú slzy manželky planéty, ktorá stratila spojenie s energiou raja, pretože ju vnímali ako zamrznutú energiu tohto raja.

Z tohto dôvodu je veľmi dobré spojiť sa s Agartou, ktorá je najbližšie k stratenému raju Atlantídy.

3. Tretím a posledným tajomstvom smaragdov, ktoré poznajú temné sily, známe aj čiernej šľachte, bielej šľachte a okultistom, je, že môžu byť použité ako portál na prístup k skrytým vedomostiam.

To je dôvod, prečo temné sily nechceli, aby sa smaragdy dostali do rúk obyčajných ľudí, a tak chceli ovládať všetky kamene. Režú kamene, pretože tým strácajú silu. Takmer všetky kamene (na povrchu) boli rozrezané na menšie kúsky a stratili veľkú silu.

 

***Smaragdové dosky***

Kobra: Smaragdové dosky pochádzajú z čias Atlantídy od atlantského kňaza známeho ako Thoth, Hermes alebo Tehuti, ktorý písal jednoduchým jazykom, aby učil manifestáciu a spiritualitu.

Najdôležitejším kľúčom je „Ako hore, tak dole“ (Kapitola 11; Kľúč hore a dole), čo znamená, že čokoľvek sa stane na vyššej úrovni, má tendenciu prejaviť sa na fyzickom. Toto bolo hlavné tajomstvo Smaragdových tabuliek, vizualizovať alebo cítiť mysľou ako nástroj na manifestáciu vo fyzickom.

 

***Tajomstvo dosiek***

Kobra: Neskôr v histórii ľudia vytvárali menšie smaragdové tabuľky na rôzne účely.

Používali ich na spojenie so zelenou farbou a rôznymi miestami produkujúcimi smaragdy po tisíce rokov.

Najdôležitejšia je baňa Muzo spolu s baňou Chivor a Coscuez.

Kobra: Domorodí ľudia ťažili smaragdy, ale nie je to to isté ako dnes, pretože považovali smaragdy za posvätné kamene a používali ich na spojenie s Rajom.

Španielski dobyvatelia prevzali kontrolu nad ostatnými baňami, ale mali problém prevziať kontrolu nad baňou Muzo, pretože ľudia z Muzo boli najstatočnejší a mali okultné znalosti, čo spôsobilo, že to trvalo veľa času a veľa strát, kým mohli dobyvatelia prevziať kontrolu.

Akonáhle to urobili, začali používať bane a poslali mnohé z najlepších smaragdových kameňov, ktoré mali odviezť do Španielska. Španieli boli veľa zapojení do obchodovania so smaragdmi, pretože chceli zlato. Bolo to okolo 16.-17. storočia.

Ich hlavným obchodným partnerom v tom čase bola Mughalská ríša v Indii, ktorá v tých časoch nakupovala väčšinu smaragdových kameňov. Najlepšie smaragdy, aké sa kedy ťažili, išli do Indie. V Mughale bolo niekoľko cisárov/vládcov, ktorí mali spojenie s galaktickými energiami.

(menuje Akbara a ďalšieho, ktorého nebolo jasne počuť)

-ktorému sa to tak páčilo, lebo to posilnilo spojenie v meditácii.

Raj bol pre túto moslimskú dynastiu zelený, pričom indickí cisári Mughal nazývali smaragd „Kameňom raja“. Vládcovia tejto doby nariadili vyrezať drahokamy, aby vytvorili menšie smaragdové tabuľky s vpísaným veršom Trónu z Koránu, ktoré vytvorili mocnú energiu, ktorá opisuje silu Bohov alebo Zdroja. Bola to ich najsilnejšia ochrana pred temnotou. To je dôvod, prečo bola Mughalská ríša po mnoho stoviek rokov najúspešnejšou ríšou.

Kobra: Ďalším aspektom smaragdov je, že prinášajú hojnosť. Jednou z najbohatších ríš v histórii ľudstva bola Mughalská ríša. Aj preto chcelo Španielsko od 15.-16. storočia dobyť Južnú Ameriku, pretože na prejavovanie týchto energií mohlo použiť smaragdy. Aj preto mohli od 16. do časti 17. storočia ovládnuť polovicu sveta. Čerpali silu zo smaragdov, pričom niektorí toto tajomstvo poznali a čierna šľachta pomocou smaragdov vládla planéte.

Boli niektorí králi alebo vládcovia, ktorí tiež poznali toto tajomstvo a používali smaragdy vedome. To je dôvod, prečo dávajú smaragdy na svoje tróny alebo žezlá.

Jedným z dôvodov, prečo bola Perzská ríša v 18. storočí taká silná, bolo to, že ukradli všetky smaragdy z Mughalskej ríše.

Niektoré z týchto smaragdov sa dostali do anglických rúk v 19. storočí. Toto bol plán expanzie Britského impéria. Následné odobratie smaragdov bolo tiež dôvodom, prečo sa Kolumbii ekonomicky nedarilo tak dobre. Väčšina najlepších kolumbijských smaragdov odišla z krajiny.

Ľudia v Kolumbii musia vedieť, že smaragdy ako kameň môžu Kolumbii priniesť silu. Táto informácia bola donedávna zatajovaná, pretože temné sily ju chceli utajiť. Nastal však čas na jej odhalenie. Smaragdy sú jedným z najsilnejších kameňov, ktoré existujú na planéte. Teraz je tiež čas, aby ľudia Svetla vedome začali pracovať so Smaragdmi.

Bogota slúži ako globálne centrum obchodu so smaragdmi, takže je tu obrovský energetický potenciál. Pre tých, ktorí majú záujem načerpať energiu smaragdov, je Bogota domovom smaragdového múzea. Ak ste ešte nenavštívili toto múzeum, dôrazne vám odporúčame preskúmať toto múzeum.

 

***Otázky a Odpovede 5***

Otázka: Aké je spojenie medzi Novou Atlantídou a Kráľovstvom Agarta? Sú rovnaké?

Odpoveď: To isté. Kráľovstvo Agarta aktivuje Novú Atlantídu. Kráľovstvo Agatha je to, ktoré je aktivované v Novej Atlantíde. Pretože jadro Siete Agarta zostalo rovnaké od čias Starej Atlantídy v tom, že už 25 000 rokov drží energiu Starej Atlantídy pre celú planétu.

Kobra poznamenal, že v budúcnosti budeme mať prístup ku Kráľovstvu Agarta, momentálne je prístup obmedzený len na spojenie so Smaragdmi prostredníctvom meditácie.

 

Otázka: Povedali ste, že číre kamene sú najlepšie, ale potom ste tiež povedali, že prírodné sú tiež. Ktorý by bol teda lepší?

Odpoveď: Hrubý prirodzený stav je najsilnejší, taký jasný mliečny. Pokúste sa získať neleštené kryštály, pretože leštenie znižuje ich silu. Môžete použiť svoje vlastné vnútorné vedenie, aby ste zistili, ktorá je najlepšia voľba.

 

Otázka: Kde sú teraz Thothove smaragdové dosky? Odpoveď: Povedal by som, že na bezpečnom mieste.

 

Otázka: Chodia Plejáďania navštevovať vládcov ako Gustavo Petro, Putin, čínskych a afrických prezidentov/vládcov?

Odpoveď: Navštívili niektorých jednotlivcov v ruskej a čínskej armáde a telefonovali čínskemu prezidentovi. O ostatných neviem.

 

Otázka: Je niečo, čo môžeme alebo by sme mali urobiť s Lemúriou?

Odpoveď: Toto ešte nie je aktivované, takže to jednoducho nie je možné. Budeme musieť počkať.

 

Otázka: Existuje spojenie medzi zlatom a smaragdmi? A má to niečo spoločné s legendami o El Dorado tu v Kolumbii?

Odpoveď: V starej Atlantíde sa zlato používalo ako kov na privádzanie energie Svetla a energie Slnka. A veľa z toho zlata sa skrýva v podzemných tuneloch a v Kolumbii. Niektoré z domorodých kmeňov mali prístup k časti toho zlata. Ale toto sa nikdy neodhalí povrchovému ľudstvu, kým sa nenaučia byť v harmónii. Veľa zo zlata, ktoré bolo prvýkrát použité v Starej Atlantíde, domorodé kmene ho používali na podobný účel. Používali to na spojenie s duchovnou energiou a energiou Slnka a energiou duše Atma. A potom prišli Španieli a zobrali väčšinu zlata, ktoré nazbierali domorodí obyvatelia. Tak sa roztavili mnohé vzácne staré artefakty. Jezuiti dali príkaz španielskym dobyvateľom roztaviť toto zlato. Potom španielska čierna šľachta používala toto zlato aj na prinesenie moci Španielom. Potom španielska čierna šľachta používala toto zlato aj na prinesenie moci do španielskej ríše.

Takže smaragdy a zlato možno použiť na podobné účely. Smaragdy sú, samozrejme, oveľa silnejšie, ale zlato sa dá použiť podobným spôsobom. Navštíviť môžeme aj Múzeum zlata v kolumbijskej Bogote.

 

[Otázka o úmysle Svätého Germana ako jednej z jeho predchádzajúcich inkarnácií ako prieskumníka Krištofa Kolumba]

Odpoveď: Jeho poslaním počas tejto inkarnácie bolo spojiť svet. Španielski jezuiti to potom veľmi zneužívali.

 

[Otázka o legende o smaragdovom meste existujúcom na severnom póle a súvisiacej s istým svätcom]

Odpoveď: Toto všetko je založené na legende. To neexistuje.

 

Otázka: Akú úlohu zohrajú domorodí ľudia a ich história v procese vzostupu?

Odpoveď: Je to veľmi dôležité. Mali dlhé tradície, ktoré siahajú až do Atlantídy. Samozrejme, že sa to neskôr do istej miery skreslilo, ale je dobré kopať, pretože je veľa čo objavovať.

 

Otázka: Sme v procese vývoja z 3D na 5D, ale čo proces cez 4D? Ako sa to stane?

Odpoveď: Dobre, nie je to také jednoduché. Všetky dimenzie sa menia súčasne. Skutočný proces vzostupu začne až po Udalosti, najprv musia byť odstránené temné sily.

 

Otázka: Bude to dovtedy trvať dlho?

Odpoveď: Dúfam, že nie!

(smiech)

 

Otázka: Inkarnovali sa rôzne hviezdne semená ako rôzne hviezdne rasy predtým, ako prišli sem na Zem. Stalo sa to už predtým?

Odpoveď: Áno

 

Otázka: V poslednej dobe sa zvyšuje počet pozorovaní UFO. Je to niečo, čo bude stále pribúdať?

Odpoveď: Toto sa bude postupne zvyšovať. Je načase, aby sa začali prejavovať prirodzenejšie tak bezpečne, ako len dokážu.

 

[Pýtajúci sa otázku tvrdí, že chápe, že tachyóny sú všade okolo a môže sa k nim dostať kanalizovaním priamo do tela a ak je to možné a/alebo správne]

Odpoveď: Temné sily zablokovali väčšinu tachyónov dostať sa na povrch cez ich závojovú technológiu nabíjaním ionosféry. Volá sa HAARP.

Niektorí jedinci môžu mať priamy prístup k tachyónom, ale je to veľmi zriedkavé cez vlastný kanál. Nie je to bežné ani medzi duchovnými ľuďmi.

 

[Otázky o určitých duchovných technológiách, ktoré hovoria, že môžu smerovať tachyóny

Odpoveď: Väčšina z nich, ako napríklad spoločnosť v Arizone, ktorá predáva polohovacie kreslá, sú falošné

 

Otázka: Budú zimbabwské doláre použité ako súčasť plánu finančného resetovania?

Odpoveď: Zimbabwské doláre nestoja za nič (vezme náhodný kus papiera a ukáže ho miestnosti), stoja asi toľko.

(smiech)

 

Otázka: Ako môžeme povedať, že skupiny, ktoré tvrdia, že majú v čase Udalosti zohrávať svoju úlohu, sú skutočné?

Odpoveď: Veľmi málo z nich je skutočných alebo poskytne pomoc. Budete musieť použiť svoje vlastné vnútorné vedenie, aby ste zistili tie skutočné.

 

Otázka: Ak sa veci stanú veľmi ťažkými a zlými, dôjde k evakuácii povrchovej populácie? Odpoveď: Evakuácia je naplánovaná v momente posunu pólov.

 

Otázka: Akékoľvek návrhy, ako prekonať čakanie na Udalosť.

Odpoveď: Áno, nečakajte. Začnite ju realizovať vo svojom vlastnom živote.

 

Otázka: Viete o čínskej spoločnosti, ktorá predáva nylonové papuče s fotoaparátmi vo vnútri?

Odpoveď: O tomto som ešte nepočul.

 

Otázka: Nazýva sa vesmírna loď, ktorá bude evakuovať povrch, Nová Atlantída? Alebo Sananda?

Odpoveď: Dobre, nebude len jedna loď. Bude ich celá flotila; milióny za miliónmi.

 

***Protokol Odpustenia***

Kobra: Teraz si precvičíme pomôcku, ktorá veľmi pomáha pri odstraňovaní minulej karmy a energetických blokád, známej ako Protokol Odpustenia, ktorý využíva fialový plameň, ktorý nám dal Svätý German. Táto mantra by sa mala robiť trikrát a používať čo najviac a vždy, keď dôjde ku konfliktu. Je to veľmi dobré na uvoľnenie konfliktov a blokád.

Začneme teraz:

 

Vyhlasujem a nariaďujem

uvoľniť všetky moje konflikty

so sebou samým,

s mojimi rodičmi,

s mojimi deťmi (iba ak máte deti),

s mojím partnerom (iba ak máte partnera),

s mojimi priateľmi,

s Pracovníkmi Svetla,

a s inými ľuďmi.

Vyberám si odpustenie.

(opakujte tri krát)

 

A teraz si predstavte Fialový Plameň ako prichádza z neba, zostupuje cez vás proti smeru hodinových ručičiek a do Zeme.

Uvoľnite všetky konflikty a minulú karmu.

Nechajte to všetko odísť.

 

***Technické oznámenie a záverečná časť semináru***

Kobra: Ak niekto používa leteckú spoločnosť Lufthansa, dôrazne odporúčam, aby ste sa im vyhýbali... pretože stratili moju batožinu.

(smiech)

[Vysvetlenie: Kobra nám chcel priniesť novú meditáciu s použitím smaragdov, ktoré by sme si neskôr mohli kúpiť spolu s kolumbijskými tektitmi, ale na čas sa stratili kvôli lenivosti niektorých pracovníkov leteckých spoločností. Pokračoval, aby ich dostal späť na druhý deň, keď bola meditácia preložená (ale netreba dodáť, že situácia nebola najideálnejšia).

Kobra potom hovorí, že to znamená koniec semináru (s výnimkou meditácie na druhý deň) a žiada nás, aby sme poďakovali organizátorovi a potom aj prekladateľovi, čo robíme. Potom úprimne ďakujeme Kobrovi za to, že sa s nami podelil o svoj čas, energiu, trpezlivosť a lásku.]

Kobra: Víťazstvo svetla.

Všetci: Víťazstvo Svetla!

 

***Smaragdová meditácia*** (na druhý deň)

Poznámka: Kobra dal každému z nás smaragd na túto meditáciu a povedal nám, že smaragdy fungujú ako brány do Agarty.

 

Zatvorte oči.

Nadýchnite sa bieleho svetla a vydýchnite. Držte svoj smaragd v ruke a vnímajte jeho energiu.

Mierne otvorte oči a pozrite sa na svoj smaragd.

Znova zatvorte oči a cíťte, ako sa smaragd rozširuje a zväčšuje sa.

Smaragd stále rastie; môžete vidieť jeho steny a identifikovať niektoré staroveké hieroglyfy.

Smaragd je oveľa väčší ako vy a môžete na ňom vidieť zelené dvere.

Pozrite sa na dvere a prejdite nimi.

Za dverami sú zelené schody vedúce nadol a vy začnete zostupovať, keď vás obklopí a sprevádza ružové svetlo.

Pokračujte dole schodmi a dostaňte sa ku krásnemu jazeru plnému smaragdov.

Vojdite do smaragdového jazera a začnite cítiť, ako vás voda lieči.

Prejdite cez smaragdové jazero a uvidíte bytosti na druhej strane.

Vítajú vás.

Vyjdite na druhú stranu jazera a pozdravte ich.

Cíťte tú liečivú energiu a ako majú tieto bytosti pre vás špeciálne posolstvo.

Dajte si chvíľu, aby ste precítili a prijali správu

Môžete zdieľať a cítiť tú mocnú energiu raja a zostať tam niekoľko minút.

Potom sa s nimi rozlúčite a znova vstúpite do smaragdového jazera.

Cíťte, ako vám jazero umožňuje integrovať tento dar a novú energiu, ktorú vám dali bytosti z Agarty.

Dostaňte sa na druhú stranu jazera a začnite stúpať po schodoch späť.

Pokračujte v stúpaní, kým sa opäť dostanete ku dverám a opustite smaragd.

Poďakujte a znova pocítite, ako sa smaragd vracia do svojej pôvodnej veľkosti.

Nadýchnite sa a vydýchnite a môžete znova otvoriť oči.

 

Kobra nám povedal, že túto meditáciu môžeme pravidelne používať na cestovanie do Agarty a že vchod, ktorý si predstavujeme, je vchod do kráľovstva Agarta nachádzajúceho sa v Muzo.

Víťazstvo Svetla!

 

Preklad z anglického originálu: https://cosmicboundary.blogspot.com/2024/05/2024-workshop-notes-may-5th-6th-2024.html?m=1

 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024