GALAKTICKÝ KÓDEX

Galaktický Kódex si môžete vypočuť tu.

Planéta Zem je poslednou planétou v tomto vesmíre pod okupáciou Temných Síl, posledným pozostatkom galaktických vojen, ktoré zúrili v galaxii milióny rokov.

Ako sa Galaxia oslobodzovala z područia Temných Síl, Sily Svetla sa vyvíjali z vojenských síl vytvorených z naliehavej potreby brániť základné slobody vnímajúcich bytostí smerom k harmonickej galaktickej a vesmírnej spoločnosti.

Keďže bytosti v Galaktickej Konfederácii sa duchovne vyvinuli, zosúladili a spojili sa s Vzostúpenými Majstrami, objavili vnútorný kódex, ktorý upravuje všetky vzájomné vzťahy medzi bytosťami Svetla a ich vzťah k Temným Silám a okupovaným planétam.

Tento kódex sa nazýva Galaktický Kódex a predstavuje právny základ pre všetky činnosti Konfederácie v tejto a iných galaxiách. Tento Kódex nie je nepoddajným súborom vonkajších zákonov, ale systematizovaným kódexom vnútornej etiky všetkých duší Svetla, ktorý všetky bytosti Svetla prijímajú zo svojej slobodnej vôle, pretože odráža ich vnútornú pravdu.


Teraz uvedieme Galaktický Kódex vo forme, ktorá je zrozumiteľná priemernej prebudenej bytosti v ľudskej spoločnosti.

 

Kapitola I: Zákon Božej Milosti.

Každá cítiaca bytosť má neodňateľné a bezpodmienečné právo na pozitívnu životnú skúsenosť.

Aby sme vysvetlili Kapitolu I, musíme pochopiť, že utrpenie a bolesť nemajú žiadnu hodnotu v osvietenej Galaktickej spoločnosti oslobodenej od vplyvu Temných Síl a iných aspektov kozmickej anomálie.

Oceniť bolesť, utrpenie a obetu ako súčasť zážitku rastu bolo súčasťou programovania Temných Síl s cieľom ľahšie zotročiť obyvateľstvo okupovaných planét.

Bezpodmienečná pozitívna životná skúsenosť každej cítiacej bytosti v oslobodenom vesmíre je zaručená vnútorným spojením každej živej bytosti so Zdrojom a posilnená silou Vzostúpených Majstrov nad hmotou, ktorá im umožňuje pomáhať všetkým živým bytostiam v ich úsiliu smerom k Zdroju a poskytnúť im životné potreby.

Život nikdy nemal byť tvrdou prácou a bojom, ale skôr cestou radosti a kreativity.
Rôzne podkapitoly Kapitoly I upravujú všetok život v oslobodenom vesmíre a všetky vzťahy medzi bytosťami Svetla tak, aby nikdy nemuselo dochádzať ku konfliktom. Poďme si vysvetliť podkapitoly:

 

Kapitola I/1:

Každá cítiaca bytosť má neodňateľné a bezpodmienečné právo na fyzickú a duchovnú hojnosť.

Táto podkapitola zaručuje pozitívnu životnú skúsenosť pre každú bytosť v oslobodenom vesmíre. Vzostúpení Majstri sa starajú o všetky životné potreby a fyzické a duchovné bohatstvo a krásu pomocou moci, ktorú majú nad vykúpenou hmotou oslobodeného vesmíru.

 

Kapitola I/2:

Každá cítiaca bytosť má neodňateľné a bezpodmienečné právo na Vzostup.

Táto podkapitola vysvetľuje, ako Vzostúpení Majstri používajú svoje pokročilé chápanie duchovnej technológie Vzostupu a využívaním Elektrického Ohňa Vykúpenia pomáhajú všetkým bytostiam, ktoré si slobodne zvolia Vzostup.

 

Kapitola I/3:

Každá cítiaca bytosť má neodňateľné a bezpodmienečné právo zlúčiť sa s inými bytosťami v pomere k jej pozícii v Mandale Rodiny Duší.

Táto podkapitola je nástrojom úpravy všetkých vzťahov vo vnútri rodiny duší. Zaručuje splynutie bytostí opačnej polarity (duše dvojičky, spriaznené duše) a zosúladenie všetkých ostatných bytostí bez ohľadu na ich stav vývoja a vonkajšie podmienky.

 

Kapitola I/4:

Každá cítiaca bytosť má neodňateľné a bezpodmienečné právo na všetky informácie.

Táto podkapitola je zárukou, že všetky bytosti dostanú všetky informácie, ktoré potrebujú, aby pochopili svoju úlohu vo vesmíre, väčšiu perspektívu evolúcie a všetky ostatné časti, ktoré potrebujú pre svoje rozhodnutia, rast a blahobyt.
Všetky tieto údaje poskytujú Vzostúpení Majstri alebo iné bytosti, ktoré dohliadajú na vývoj rôznych rás a civilizácií.

 

Kapitola I/5:

Každá cítiaca bytosť má neodňateľné a bezpodmienečné právo na slobodu.

Táto podkapitola uvádza, že každá bytosť má neobmedzený potenciál rastu a životných skúseností. Keďže všetky bytosti v oslobodenom vesmíre vytvárajú iba pozitivizmus, ich sloboda nikdy nie je v rozpore so slobodou iných bytostí.

 

Kapitola II: Zákon o Rozdelení Strán Konfliktu

Každá vnímajúca bytosť má neodňateľné a bezpodmienečné právo byť oddelená a chránená pred negatívnymi činmi iných vnímajúcich bytostí.

Táto kapitola upravuje podmienky v tých častiach vesmíru, ktoré boli práve oslobodené spod vplyvu Temných Síl, ale ešte neboli prijaté do Konfederácie.

Vyžaduje, aby Sily Svetla vždy rozdelili strany konfliktu, aby ich ochránili pred vzájomným poškodzovaním sa. Potom Sily Svetla konflikt sprostredkujú, kým sa nevyrieši. Táto časť sa často používa na ukončenie vojen a iných ozbrojených konfliktov.

 

Kapitola III: Zákon Rovnováhy

Každá vnímajúca bytosť, ktorá sa rozhodla žiť a konať v rozpore s princípmi Galaktického Kódexu a odmieta alebo nie je schopná ich teraz prijať a vyrovnať dôsledky minulých činov, bude odvedená do Centrálneho Slnka, reštrukturalizovaná do základnej elementárnej podstaty a začne nový cyklus evolúcie odznova.

Táto časť upravuje vzťahy medzi Silami Svetla a Silami Temnoty. Keď sú porazené, bytosti, ktoré patria k Silám Temna, majú možnosť prijať Galaktický Kódex, urobiť všetko pre to, aby napravili chyby, ktoré urobili, a potom žiť pozitívne. Ak ho prijmú, je im odpustené a pridajú sa ku Konfederácii.

Ak to nie sú schopní alebo ochotní prijať, sú odvedení do Centrálneho Slnka, ich osobnosť a esencie duše sú reštrukturalizované pomocou Elektrického Ohňa a ich božská iskra začína nový cyklus evolúcie.

 

Kapitola IV: Zákon Zásahu

Galaktická Konfederácia má neodňateľné a bezpodmienečné právo zasiahnuť vo všetkých situáciách, v ktorých sa porušuje Galaktický Kódex, bez ohľadu na miestne zákony.

V tejto kapitole je opísaná politika Svetelných Síl týkajúca sa obsadených planét. Konfederácia si vyhradzuje právo zasiahnuť vo všetkých oblastiach, civilizáciách, planétach alebo slnečných sústavách, kde sa porušuje Galaktický Kódex. Má na to právo bez ohľadu na postoj miestnych civilizácií k tomuto zásahu. Vždy má právo použiť všetky mierové prostriedky vzdelávania a regulácie.

Ak dôjde k porušeniu kritického množstva zásad Galaktického Kódexu, má právo použiť vojenskú silu. Osobitnými prípadmi sú planéty pod priamou okupáciou Temných Síl.  Temné Sily zvyčajne berú miestne obyvateľstvo ako rukojemníkov, aby zabránili postupu Síl Svetla. Na Zemi sa vyhrážali jadrovou vojnou, ak by Sily Svetla zasiahli.

To je hlavný dôvod, prečo Sily Svetla ešte neoslobodili túto planétu (a nie takzvané „nezasahujeme, pretože rešpektujeme slobodnú vôľu“, alebo že „budeme sa len pozerať, ako trpíme“). Ako v každej rukojemníckej situácii, aj tu je potrebné veľa šikovného vyjednávania a taktického prístupu. Táto situácia sa teraz rieši a planéta Zem bude čoskoro oslobodená.

 

Kapitola IV/1:

Každá vnímajúca bytosť má neodňateľné a bezpodmienečné právo obrátiť sa v prípade potreby na Galaktickú Konfederáciu a Galaktická Konfederácia má právo pomôcť bez ohľadu na miestne zákony.

Táto podkapitola dáva právny základ pre zásah a pomoc všetkým rukojemníkom Temných Síl. Sily Svetla vždy robia všetko, čo je v ich silách, aby pomohli a zlepšili životné podmienky všetkých vnímajúcich bytostí, a to aj na Zemi. Situácia na planéte Zem len naznačuje, akú väčšiu moc mala temnota nad Svetlom na tejto planéte. Našťastie sa to teraz mení.

 

Kapitola IV/2:

Galaktická Konfederácia má neodňateľné a bezpodmienečné právo na vykonávanie Galaktického Kódexu a na dobytie oblastí, v ktorých sa Galaktický kódex porušuje, v prípade potreby aj vojenskou silou.

Táto podkapitola dáva právny základ pre oslobodenie okupovaných planét vojenskou silou. Vojenské sily Konfederácie odstránia alebo poskytnú pomoc pri odstraňovaní zástupcov Temných Síl a oslobodia rukojemníkov. Potom ostatné sily Konfederácie usmerňujú proces prijatia planéty do Konfederácie tým, že inštruujú miestne obyvateľstvo.

Možno niektorí ľudia majú pocit, že Konfederácia nemá právo zasahovať, a že ľudstvo má právo riešiť svoje problémy samo. To jednoducho nie je pravda. Mnohé vojny po celej planéte a neustále porušovanie základných ľudských práv dokázali, že ľudstvo nie je schopné riešiť svoju situáciu samo.

Preto je oveľa lepšie, keď dostane múdrych strážcov, ktorí ho budú viesť. Konfederácia poskytne pomoc pri výmene súčasných pánov bábok (Temných Síl), ktorých si ľudstvo pozvalo už dávno v Atlantíde. Potom sa Galaktický Kódex konečne stane univerzálnym etickým kódexom v celom vesmíre a temnota už nebude existovať.

 

Zdroj: http://2012portal.blogspot.com/2012/04/galactic-codex-normal-0.html 

Galaktický Kódex preložený do rôzných jazykov:

 https://www.youtube.com/playlist?list=PL7ABu6rErg5GgJ2FjeX94GRwQVhO_Qz2z

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023