Konferencia Vzostupu vo Phoenixe, Arizona, USA – druhý deň 04.02.2024

Poznámky z konferencie (schválené Kobrom) – druhý deň 04.02.2024

Stránka konferencie: https://2012portal.events/events/ascension-conference-phoenix-arizona-usa-2024/

 Preklad z anglického originálu: https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2024/02/phoenix-ascension-conference-day-2.html

Poznámky zaznamenal Nogi

Vylúčenie zodpovednosti pred zhliadnutím

        Niektoré obrázky a grafy nemusia byť totožné s tými, ktoré ste videli na konferencii.

        Obsah poznámok sa presne nezhoduje s tým, o čom Kobra hovoril. V procese zapisovania poznámok môže dôjsť k nesprávnemu počúvaniu, chybám v rukopise alebo vynechaniu.

        Otázky týkajúce sa obsahu tohto dokumentu nebudú zodpovedané.

Obsah

  • Otvorenie 4. februára 2024 (piatok)
  • Všeobecné oznámenie dňa 2
  • Energetické zosúladenie
  • Pozorovanie vesmírnych lodí
  • Otázky a odpovede 6
  • Planetárny reset
  • Kolaps starej spoločnosti
  • Revolúcia
  • Energia Bohyne pre pokojný prechod
  • Otázky a odpovede 7
  • WEF reset verzus galaktický reset
  • Digitálny finančný systém
  • Nový finančný systém
  • Hojnosť v Novej realite
  • Úplné zatmenie Slnka v apríli 2024
  • Voľby 5. novembra
  • Otázky a odpovede 8
  • Otázky a odpovede 9
  • Kalifornia a Arizona
  • Proces manifestácie
  • De-manifestácia
  • Nechaj to tak
  • Ceremónia manifestácie hojnosti Svätého Germaina
  • Otázky a odpovede 10
  • Galaktická vlna lásky
  • Meditácia Svetla
  • ATVOR/Protokol Vzostupu
  • Svetelné telo
  • ATVOR cvičenie
  • Ochranná Bublina Svetla
  • Otázky a odpovede 11
  • Návrat Bohyne
  • Chrám bohyne
  • Ženská sexuálna energia
  • Obrad Bohyne
  • Koniec konferencie

 

Otvorenie 4. februára 2024 (piatok)

 Všeobecné oznámenie dňa 2

Debra:

Vitaj späť. Dnes je druhý deň Konferencie Vzostupu vo Phoenixe! Bavíte sa? [potlesk] Dobre! Videl niekto včera v noci vesmírne lode? [pár zdvihnutých rúk] OK. Možno sa dnes niekto zo skupiny podelí o svoje zaujímavé príbehy. Opäť, volám sa Debra. Pred začiatkom si prejdime niekoľko pripomienok. Pre tých, ktorí si nezakúpili obedový bufet, je k dispozícii miesto navyše. Tachyonový stôl je k dispozícii počas prestávok. Strieborné mince, o ktorých včera večer hovoril Patrick, sú všetky vypredané. Uskutoční sa stretnutie majiteľov tachyonových komôr. Na konci dňa budeme mať veľmi špeciálny obrad Bohyne. Chcela by som Bohyniam pripomenúť, že na konci obeda máme oblečené všetky biele šaty. K dispozícii sú kvetinové korunky. V tejto miestnosti sa nerobia žiadne fotografie ani videá, ide o veľmi prísne zásady napísané v dohode o mlčanlivosti.

Všetko v poriadku! Predstavme si Kobru. Veľmi sa tešíme, ďakujeme! [potlesk]

Kobra: Všetci, vitajte späť!

Tu je rýchla otázka. Videl niekto vesmírnu loď? 3..4... bože môj! Ok, perfektné! O príbehy sa podelíte o niečo neskôr.

V tejto chvíli musíte vypnúť mobilné telefóny. Vonku môžete používať mobily, ale nie tu. Žiadna fotografia, žiadny záznam, ale môžete si zapisovať do poznámok. Teraz začneme.

 

Energetické zosúladenie

Poprosil by som vás, aby ste sa uvoľnili.

Zatvorte oči a sledujte, ako váš dych vchádza a vychádza. Pritom relaxujte.

Ako sa nadychujete, vdýchnite do svojej bytosti žiarivé biele svetlo a vydýchnite žiarivé biele svetlo. Dýchajte tak ďalej... (rovnaká meditácia ako prvý deň)

A kedykoľvek budete pripravení, otvorte oči.

Všetci, vitajte späť.

Pozorovanie vesmírnych lodí

Niekto, kto by sa chcel podeliť o svoje včerajšie skúsenosti s vesmírnymi loďami? To by chcel počuť každý.

1.    Včera ráno som mal veľmi zaujímavý príjem dát. A večer som pomocou svojho kyvadla komunikoval s andromedánskými veliteľmi. Vyzval som ATVOR, aby sa spojil s materskými loďami. Bol som na balkóne, aby som sa pozeral na oblohu. A videl som viac farieb svetla. Tak som povedal svojej spolubývajúcej, aby sa prišila pozrieť na to svetlo, aby som to potvrdil. Tiež videla to isté svetlo. Bola to veľmi zaujímavá skúsenosť [nepočuteľná] Volám Sily Svetla, aby boli odvážnejšií a robili veci správne a konali, prosím. 
2.       Po včerajšej konferencii sme krátko meditovali a volali lode. Nič sme nevideli. Dnes ráno, pred konferenciou, som sa prechádzal v zoo a na chvíľu som videl na oblohe žiariaci objekt. Myslel som, že chcú povedať, že sú tu.
3.       Včera ma naviedli pozrieť sa na oblohu. Tak som sa niekoho spýtal kam sa dá ísť na túru, kde by som mohol ísť meditovať. Prišiel som tam a urobil som, čo ma napadlo. A potom som videl lietajúci objekt. Pohybovali sa v priamke, 2-krát žiarili belavo modrou farbou. Určite to nebola hviezda. Potom mi poslali nejakú vibračnú vlnu s modro-bielym svetlom. A objavili sa lode žltej farby. Opakovali, aby zastavili a šli rýchlo. Znelo to zábavne a pozitívne. 
4.       Po včerajšej konferencii som sa vrátil do svojho Air B & B a sledoval som nočnú oblohu z okna. Jedna z hviezd sa dala do pohybu. Išlo to hore-dole, tancovala. A potom som cítil, ako moje srdce prechádza lúčom do lode a tancuje s nimi na lodi.
5.       Dnes ráno som hľadal akékoľvek správy o iných Phoenixových svetlách v mainstreamových médiách. Na jednom televíznom kanáli som našiel jednu správu, ktorá uverejnila článok o niektorých objektoch vo vzduchu vo Phoenixe, ktorý bol zverejnený hodinu po skončení konferencie.

OK, ako vidíte, je tu niekoľko odpovedí. Nie je veľa pozorovaní, ale myslím si, že v tejto fáze je to takto lepšie. Treba si dávať pozor, ale keďže sme vo vortexe, tak im to uľahčilo.

Môžete v tom pokračovať aj po návrate domov. Sú bližšie, budú sa objavovať pravidelnejšie. Takže teraz je čas spojiť sa s nimi. Toto je dobrý začiatok.

Predtým, ako začneme s hlavným programom, môžem odpovedať na niekoľko vašich otázok.


Otázky a odpovede 6

Otázka: Povedali ste včera, že Spojené štáty sú spúšťačom celej planéty?

Odpoveď: Budem o tom hovoriť neskôr.

Otázka: A čo vír Bohyne vo Phoenixe?

Odpoveď: Táto oblasť zoologickej záhrady je vír Bohyne. A vír Vzostupu je v oblasti Tempe.

 

Otázka: Včera ste spomenuli, že niektoré negatívne plazmové implantáty boli odstránené. Bude každý implantát zo všetkých ľudí odstránený pred Udalosťou?

Odpoveď: Boli odstránené. Zostáva primárna anomália, ktorá je za tým.

Otázka: Sú vo fyzickom tele?

Odpoveď: Nie, ale fyzické biočipy zostávajú.

Otázka: Takže sme nimi stále ovplyvnení?

Odpoveď: Do istej miery áno.

Otázka: Dobre, takže už neexistujú žiadne éterické implantáty.

Odpoveď: Presne tak.

 

Otázka: Ako sú Arkturiáni zapojení do procesu planetárneho oslobodenia?

Odpoveď: Sú tu, aby priniesli myšlienku, pracujúc veľmi v mentálnej rovine. Pracujú so zabezpečením povrchovej populácie, aby získali pravdivé informácie. Sú súčasťou Galaktickej Konfederácie. Špeciálne spolupracujú s Aldebaranmi a vojenskou kampaňou na tejto planéte.

 

Otázka: Chcel by som vedieť viac o situácii v Sedone.

Odpoveď: Tam je situácia veľmi zložitá. V Sedone je 7 hlavných vírov a veľa sekundárnych vírov a všetky sú kontaminované a potrebujú čistenie. Robila sa čierna mágia a tak ďalej, treba ich očistiť a pracovníci Svetla tam musia ukotviť čistý zámer.

 

Otázka: Máte nejaké informácie o tom, čo sa stalo na Floride 1. januára tohto roku? Hovorili o „všetká situácia sa vyriešila“ alebo „konečný osud“ niečo také. Chcel by som vedieť, či o tom niečo neviete.

Odpoveď: Moje zdroje nepotvrdzujú, či sú skutočné.

 

Otázka: Ak by som mal napríklad 5 000 dolárov, čo by bolo efektívnejšie, kúpiť a zakopať jeden veľký galaktický čintamáni, alebo kúpiť a zakopať toľko malých čintamáni, koľko si môžem dovoliť?

Odpoveď: Závisí to od víru a na túto otázku nie je možné odpovedať všeobecne.

 

Otázka: Keďže spúšťačom sú USA, ako môžeme prispieť zakopaním čintamáni k hladkému prechodu?

Odpoveď: Áno, toto veľmi pomôže. Dnes o tom budem diskutovať.

 

Otázka: Mohli by ste nám povedať, čo sa stalo na Maui?

Odpoveď: To, čo sa minulý rok stalo na Maui, bol, žiaľ, riadený útok energetickou zbraňou, čo bolo dosť hrozné.

 

Otázka: Môžete nám povedať o zmenách v Hierarchii? Pozícia Svätého Germaina sa nedávno zmenila. Lucifer sa vrátil do Svetla. Mohli by ste nám poskytnúť nejaké informácie?

Odpoveď: Bytosť nazývaná Lucifer bola zajatá Silami Svetla pred mnohými rokmi. Keď si uvedomil, čo urobil, dobrovoľne sa vydal do centrálneho slnka. Svätý Germain nastúpil v októbri do pozície koordinátora procesu planetárneho oslobodenia. Zmien je teda veľa. Galaktická Konfederácia pracuje pomerne intenzívne. Veliteľstvo Aštar je zodpovedné za oslobodenie planéty a spolupracuje so Svätým Germainom. Sú lídrom celého procesu v slnečnej sústave. Existuje viac vyšších bytostí mimo našej slnečnej sústavy, ako je Metatron, ako som včera spomenul. Kráľ sveta Sanat Kumara a ďalšie bytosti sa tu nenachádzajú. Majú rôzne zameranie a pracujú z vyššej dimenzie na rôznych miestach v celej galaxii. Všetci pracujú s energiou zo stredu galaxie. Povedal by som, že ich štruktúra sa stala efektívnejšou, čo odráža skutočnú situáciu.

Teraz prejdeme k hlavnému programu dnešného dňa.


Planetárny reset

Budem hovoriť o planetárnom resete. Má to rôzne aspekty a jedným z nich je, že stará spoločnosť sa musí zrútiť, pretože stará spoločnosť nie je v súlade s princípom Svetla.

 

Kolaps starej spoločnosti

Tento kolaps musí nastať, aby sa mohla zrodiť nová spoločnosť. Bude to riadený kolaps alebo riadená revolúcia a bude to znovuzrodenie spoločnosti. Toto je situácia pred koronavírusom. Systém zrejme fungoval. Keď sa však zdroje takmer vyčerpali, temné sily vytvorili situáciu s koronavírusom, aby to zmiernili. To bolo pred rokom 2019, toto je 2020-2021 a teraz sme tu (pred kolapsom). Vyčerpali všetku energiu a vyčerpali zdroje, takže v určitom bode je kolaps nevyhnutný. 

 

Revolúcia

Existujú rôzne časové línie, ktoré sa môžu stať, keď systém skolabuje. Máme tu spoločenský tlak, ktorý sa zrýchľuje a zintenzívňuje, temné sily sa blížia ku konečnému okamihu. Tlak je v skutočnosti v ľudskej energii Kundalíní. Snažia sa to potlačiť, potom sa energia hromadí v ľuďoch. V určitom bode sa energia, ktorá sa nahromadila v ľuďoch, a tlak, ktorý kabalisti vyvíjajú, dostanú na rovnakú úroveň. To je moment revolúcie. To je moment zmeny. To je najdôležitejší moment celého procesu, pretože tento moment určuje, čo sa bude diať potom. Takže toto je ten najchaotickejší moment, ale môže to byť moment nového znovuzrodenia. Sily Svetla vedia, že táto chvíľa príde, a snažia sa viesť časovú os tak, aby bola čo najpriaznivejšia. Vedia to a veľmi dobre rozumejú energii a dynamike. Vedia pracovať s ľudskou energiou Kundalíni. Existujú rôzne faktory, ktoré ovplyvňujú ľudskú energiu Kundalíni; niektoré sú vnútorné a iné vonkajšie. Vonkajšie faktory sú aktivita galaktického centrálneho slnka a nášho fyzického slnka. Zakaždým, keď sa priblížime k solárnemu maximu, ľudská energia Kundalíni sa aktivuje. Slnko vyžiari výron korónovej hmoty a častice zo slnka aktivujú ľudskú Kundalíni. To je dôvod, prečo máme počas slnečného maxima viac revolúcií a viac protestov. Očakáva sa, že budúci rok budeme v slnečnom maxime.

Čím drastickejší je tlak na energiu Kundalíni, tým skôr energia Kundalíni exploduje. Je to vždy veľmi rýchly proces. Ak sa pozriete do kníh histórie, všimnete si, že všetky revolúcie boli veľmi rýchle udalosti. Skutočný moment zmeny je asi niekoľko dní. Ale len čo sa to stane, úplne to zmení celý politický, priemyselný a finančný systém.

 

Energia Bohyne pre pokojný prechod

Okamih, ktorý sa stane, je najdôležitejší. Celé Sesterstvo Ruží potrebuje meditovať a prinášať energiu Bohyne, pretože moment má obrovský potenciál násilia. Musíte meditovať, aby ste rozptýlili túto násilnú energiu kanalizovaním energie Bohyne, najmä v momente zmeny. Takže žiadam všetky skupiny Sesterstva Ruže (SOTR – Sisterhood of the Rose), aby meditovali a usmerňovali energiu Bohyne, keď sa to stane, aby sa stabilizovala a harmonizovala zmena. Dosiahli sme bod, kedy je moment zmeny nepredvídateľný. Toto je moment, kedy by malo byť Sesterstvo Ruže pripravené. Nemusíte čakať na správy na mojom blogu. Kedykoľvek sa to stane, musíte sa zorganizovať a začať meditovať, aby ste priniesli energiu harmónie. To nič nezablokuje, ale vyhladí prechod.

Temné sily si uvedomili, že hra je takmer u konca. Takže sa snažia vytvoriť ďalšiu jadrovú vojnu, ktorá sa nestane. Chcú však prejaviť oveľa väčší chaos a svetových vojen. Čokoľvek sa snažia prejaviť, na planéte už existuje dostatočné povedomie, ale stále nie je dostatočné pochopenie starého systému. Temné sily využívajú masmédiá na vysielanie obrazov násilia a vojen. Ľudia sú vystavení týmto obrazom a hovoria o tom, vizualizujú to a manifestujú to. V Spojených štátoch sa chystá nový film s názvom „Občianska vojna (Civil War)“. Toto je zámerne vyvolať občiansku vojnu a to je to, čo chcú. Chcú, aby si to ľudia predstavovali, vizualizovali, báli sa toho a venovali tomu pozornosť. To je depresia. Toto nie je optimálna časová os. Optimálna časová os je vzostup planéty.

To je dôvod nedávnych rastúcich aktivít Sesterstva Ruží. Energia Bohyne je najdôležitejšou energiou, ktorá je v tejto chvíli potrebná. Musím to znova a znova zdôrazniť. Najdôležitejšou energiou je energia Bohyne. Energie Bohyne musí byť na planéte stále viac a viac. Musia existovať samoorganizované skupiny, ktoré pracujú pre energiu Mieru, ktorá je v tejto chvíli najdôležitejšia.

Budeme mať 20 minútovú prestávku a budeme pokračovať v hlavnom programe.

 

 (Krátka prestávka)

 

(Dcéra Debry sa objavila na pódiu a povedala účastníkom, že je šťastná, že vidí na konferencii toľko mladých ľudí, pretože má pocit, že mladí ľudia sú tak zaujatí sociálnymi sieťami, že strácajú čoraz viac duchovnosti. A všetkým povedala, že neskôr usporiadala stretnutie, aby si vymenila kontakty a veľa nápadov počas ďalšej prestávky.)

Debra: Ďakujem, ste poprední vodcovia budúcnosti. Ste pre tento svet takí dôležití a je dôležité, aby ste boli zjednotení.

Dobre, môžem vám odpovedať na niektoré otázky.

 

Otázky a odpovede 7

Otázka: Ako ste spomenuli Spojené štáty ako spúšťač, bol som zvedavý na váš názor na kandidáta Kennedyho Jr. Viem, že bol pod pomerne veľkým tlakom, vďaka čomu som si myslel, že je dobrý chlap.

Odpoveď: Nie je hlavným hráčom. Je len zaujímavým doplnkom celého procesu, ale celú situáciu už nezmení. Teraz máme len Bidena alebo Trumpa. (smiech)

 

Otázka: Chápeme, aká dôležitá je energia Bohyne. Moja otázka znie, sú vo vesmíre nejaké iné Bohyne?

Odpoveď: Áno, samozrejme.

Otázka: Druhá otázka je, keď robíme masovú meditáciu, ako viete, koľko ľudí sa zúčastňuje?

Odpoveď: Mám svoje zdroje.

 

Otázka: Keď ste hovorili o implantátoch, spomenuli ste, že Lurkeri sa skrývajú v tieni našej aury. Mali ste na mysli slovo náš osobný tieň?

Odpoveď: Áno.

 

Otázka: Moja otázka sa týka covid-injekcií. Musíme sa obávať výmeny účinku injekcií?

Odpoveď: Nie.

 

Otázka: Moja otázka sa týka Ostrova Svetla. Za akých podmienok sú vytvorené? Musí tam byť vír?

Odpoveď: Budú vytvorené, keď na to bude správny čas. Keď ľudia dokážu navzájom harmonicky žiť a pracovať. Toto je prvý krok k spolutvoreniu a koexistencii, potom idú k ďalšiemu kroku.

Myslím, že teraz je dosť otázok, takže budem hovoriť o 2 verziách Resetu.

 

WEF reset verzus galaktický reset

Zlí a dobrí chlapci majú svoju vlastnú verziu Resetu. Temné sily na tejto planéte nie sú kreatívne. Majú iných ľudí, ktorí za nich robia kreatívnu prácu. Myšlienka Resetu prišla z môjho blogu a iných zdrojov asi pred 10 rokmi. Všetky tie temné sily, ktoré čítali môj blog, chceli tento nápad využiť, tak ho ukradli a prekrútili a prišli s vlastnou verziou resetu. Toto je vysielané prostredníctvom bežných médií. Ale to, čo chcú resetovať, je všetko. Chcú digitalizovať náš život.

Chcú, aby všetci používali mobilné telefóny a zostali pri nich. Chcú, aby sme používali digitálnu menu, pretože digitálny život je úplne sledovateľný. Môžu sledovať a analyzovať a manipulovať s každou z činností pomocou mobilného telefónu. Pamätajte však, že žijeme vo fyzickom svete, nie v digitálnom svete.

Sily Svetla chcú odviesť našu pozornosť z fyzického sveta Tu a Teraz do svojho duchovného sveta, ktorý vytvorili. Všetky tie technologické spoločnosti ako Microsoft a všetky tie sociálne médiá ako Meta sú ďaleko od duchovného sveta. Chcú uniesť vašu myseľ. Sociálne siete nepodporujú našu kreativitu. Každý deň dostávate obrovské množstvo obsahu a spracovávate ho a sústredíte sa len na to. Pre tých najprebudenejších je čas, aby sa od neho detoxikovali. Nemusíte byť úplne odpojení (offline), ale musíte nájsť rovnováhu medzi fyzickým svetom a digitálnym životom.

 

Digitálny finančný systém

Najvyššia vrstva temných síl vie, že sa blíži slnečný záblesk, pokúšali sa rozdrviť finančný systém a pripraviť úplný pozorovací systém, ktorým je digitálny finančný systém. Ak dôjde ku kolapsu súčasného finančného systému, požiadajú vás, aby ste si stiahli aplikácie do telefónu a bankové účty a všetky sú nainštalované vo vašom telefóne. Ľudia si to však našťastie uvedomujú a bránia sa. Ďalšou stratégiou, ktorú by sme mohli urobiť, je čo najviac využívať fyzickú hotovosť. Snažte sa vyhnúť kreditným kartám a online platbám, pretože každá online transakcia podporuje ich kontrolný systém. Fyzická hotovosť je fyzickým prejavom hojnosti. Všetky online transakcie zostávajú v mentálnej rovine, takže kedykoľvek ich použijete, neuýchľujete svoju hojnosť. Ak používate fyzickú hotovosť, pomáhate fyzickej manifestácii. O tom budem hovoriť neskôr.

Temné sily chcú vytvoriť svoj vlastný digitálny finančný systém, ale Hnutie Odporu vytvorilo svoju vlastnú verziu digitálneho finančného systému, ktorá prekoná temný systém. Kedykoľvek sa pokúsia spôsobiť finančný kolaps a zaviesť digitálne meny centrálnej banky, zrazu si všimnú, že ich systém nefunguje, pretože systém prebralo Hnutie Odporu. Hnutie Odporu má oveľa pokročilejšiu technológiu umelej inteligencie, ktorá preniká ich podzemnými základňami na povrch a preberá internet a bankový systém. Toto sa vykoná okamžite. Keď temné sily zavedú kolaps, bude to hotové a keď si ľudia otvoria svoj účet a zistia, že je v ňom viac peňazí.

 

Nový finančný systém

Nový finančný systém plánovaný Silami Svetla je podporený fyzickým zlatom. Časť zlata pochádza z Filipín, časť z Malajzie, časť z Dračích rodín, časť z Hnutia Odporu, ktoré boli pôvodne skonfiškované rodinou Rothchildovcov. Všetko zlato, ktoré bolo podkopané, bude základom nového finančného systému.

 

Hojnosť v Novej realite

Musíte pochopiť, že hojnosť na tejto planéte je veľmi veľmi malým fragmentom skutočnej hojnosti mimo povrchu planéty. Ak ľudia nájdu diamant takto veľký (4 palce), už viac pre svoj život nepotrebujú. A 50 svetelných rokov odtiaľto je hviezda, ktorá je celý diamant. Viete si predstaviť, koľko peňazí v nej je?

Tento vesmír je plný hojnosti fyzicky aj duchovne. Ale na tejto planéte kvôli karanténe a zákonu entropie existuje chudoba. Masa bez hojnosti môže byť kontrolovaná; masu s hojnosťou nemožno kontrolovať.

Táto štatistika ukazuje, že ľudia, ktorí majú viac peňazí, sú šťastnejší. Peniaze dávajú možnosti. S peniazmi môžete slobodnejšie vykonávať svoju slobodnú vôľu. Toto vie Kabala, preto od nás chcú peniaze.

Po Udalosti sa hojnosť každému vráti a vyrieši toľko problémov. Dôležité je, že ľudia, ktorí majú toľko hojnosti, musia byť pripravení. Sú zvyknutí byť chudobní a zrazu ich zaplaví energia hojnosti. Vy všetci v tejto miestnosti a iní duchovní ľudia tiež nie ste zvyknutí narábať s toľkými peniazmi, takže sa musíte vedieť správne rozhodnúť. Chcel by som vás požiadať, aby ste sa psychologicky pripravili na využitie hojnosti pre život vášho vyššieho ja. Môže to byť skutočne prospešné pre váš život.

 

Úplné zatmenie Slnka v apríli 2024

Teraz budem hovoriť o situácii v Spojených štátoch. Tento rok sa uskutočnia dve hlavné udalosti, ktoré určia budúcnosť tejto krajiny. Prvým z nich je úplné zatmenie Slnka 8. apríla tohto roku. Tu môžete vidieť celkový vplyv zatmenia. V tejto oblasti bude úplné zatmenie Slnka. Táto udalosť má dôležitú úlohu v osude tejto krajiny. Toto bude moment rozhodnutia pre USA ako celok, aká bude budúcnosť. Toto bude chvíľa pre všetkých amerických občanov, aby sa spoločne rozhodli o budúcnosti tejto krajiny.

Toto je myšlienka Síl Svetla, ale rád by som navrhol ľuďom žijúcim v tejto krajine, aby zorganizovali masovú meditáciu len pre ľudí v Spojených štátoch. Len americkí občania sa zúčastňujú meditácie v momente zatmenia Slnka. Účelom meditácie by bolo urobiť rozhodnutie, aby sa táto krajina opäť stala Novou Atlantídou. [potlesk]

Urobte Atlantídu opäť skvelú! [smiech]

Neorganizujem ju, pretože to nie je môj účel. Toto môže byť organizované za týmto účelom pre všetkých občanov tejto krajiny.

Spolu s úplným zatmením je tiež dôležité meditovať. Môžete si to vygoogliť a nájsť súvisiace miesta. Sily Svetla chcú, aby sa ľudia zorganizovali, našli si miesto a meditovali so zatmením Slnka.

Ďalším dôležitým aspektom je, že rovník Bohyne je veľmi blízko k dráhe úplného zatmenia Slnka. Sú takmer rovnaké. To, čo sa stane so zatmením, je aktivácia starého rovníka Bohyne prechádzajúceho Spojenými štátmi. Aktivuje energiu Novej Atlantídy.

Sily Svetla tiež žiadali, pretože ďalšou operáciou je zakopať čo najviac galaktických kameňov čintamáni pozdĺž línie pred zatmením. Tieto kamene pomôžu tomuto procesu. Pôjde o dvojitú aktiváciu galaktických kameňov čintamáni a rozhodnutie skupiny o budúcnosti tejto krajiny.

Povedal by som, že Svätý Germain bol dosť nešťastný z toho, ako sa situácia v Spojených štátoch za posledných pár desaťročí zhoršila, pretože jeho pôvodným projektom bolo vybrať si túto krajinu ako lídra vo veku Vodnára. Teraz sa situácia napravila. Preto vám teraz môžem dať niekoľko pokynov.

(Zobrazila sa tabuľka podobná efemeride)

Toto je astrologická situácia Spojených štátov na niekoľko nasledujúcich mesiacov, predpovedaná podľa tabuľky narodenia Spojených štátov (4. júla 1776, 17:10). Astrologická situácia USA v tomto roku je skutočne veľmi dobrá. Sám som tiež prekvapený! [smiech] Existuje toľko informácií, že USA sa tento rok zrútia. V skutočnosti to, čo sa môže stať, je pravý opak. Základ je dobrý, ale musí sa znova aktivovať. Môže sa znovu aktivovať v okamihu zatmenia Slnka. Ako vidíte na tabuľke, niektoré tranzity sú v tom čase naozaj dobré. Všetky zahŕňajú slobodnú vôľu. Jupiter (nepočuteľný) je naozaj dobrý aspekt, ktorý prináša rozhodnutia pre hojnosť a nový začiatok lepšieho života.

 

Voľby 5. novembra

Druhý moment, ktorý rozhodne o tejto krajine. Keďže Pluto opustí Vodnára a vstúpi do Kozorožca v septembri a znovu vstúpi do Vodnára 19. novembra. Voľby budú len dva týždne pred vstupom Pluta naspäť do Vodnára. Inými slovami, toto je posledná chvíľa pre temné sily, aby vytvorili chaos. V čase volieb sa pokúsia vyvolať občiansku vojnu. Dôveryhodné zdroje sledujú čas konania volieb. Jedným z možných výsledkov je, že Trump vyhrá; je to veľmi pravdepodobné, že sa to stane. Existuje ďalší časový plán, že sa voľby neuskutočnia. Od Hnutia Odporu sú to dosť podobné informácie, ale povedali, že ak sa voľby uskutočnia, budu unesené a Trump vyhrá. Existuje ďalšia možnosť, v ktorej sa Kabala pokúsi zavraždiť Trumpa. Trump má veľmi silnú ochranu, ale existuje malý potenciál, že sa to môže stať. Účelom Kabaly je vyvolať vojnu v tejto krajine.

Ale Sily Svetla majú svoj vlastný prekvapivý plán, ktorý môže spustiť niečo, čo teraz nesmiem povedať. Účelom Síl Svetla je urobiť tento prechod čo najpokojnejší. Chcú umožniť voľby. Časové obdobie medzi dňom volieb a 11. novembrom bude veľmi zaujímavé. V tom čase máme veľmi dobrý tranzit. To bude prekvapenie. S vtedajšími astrologickými aspektmi máme cit a duchovnú inšpiráciu, takže čas volieb nebude predvídateľný. Môže to byť aj brutálny moment, takže Sily Svetla chcú, aby sme meditovali, aby sme dosiahli rovnováhu a privolali spravodlivosť. Sesterstvo Ruží sa v tom čase spojí a bude meditovať, aby vzývalo Bohyňu spravodlivosti Justitiu.

Ak budú pracovníci Svetla robiť svoju prácu, ukotví to Svetlo a celá časová os planéty pôjde oveľa ľahšie a harmonickejšie. Samozrejme, že Sily Svetla musia vykonať svoju vlastnú prácu. Musia byť aktívnejší na povrchu. Musia priniesť väčšiu ochranu pre pracovníkov Svetla a informátorov. V Spojených štátoch je toľko materiálov a dôkazov o odhaleniach. Toľko vesmírnych plavidiel tu pristálo a toľko pozorovaní v Arizone. Existuje toľko dôkazov o podzemných základniach. To všetko treba zverejniť.

Máte zatiaľ nejaké otázky?

 

Otázky a odpovede 8

Otázka: Je stále dobré ísť za Trumpom, nie je to tak?

Odpoveď: Je to vaša osobná voľba. Povedal by som, že Trump je Šedý klobúk a Biden je Čierny klobúk.

 

Otázka: Zatmenie Slnka bude v Quebecu v Kanade pred prechodom cez USA. Ako teda môžeme my Kanaďania požiadať o pomoc?

Odpoveď: Pre Kanadu môžete meditovať aj s ľuďmi v Kanade.

 

Otázka: Mali by sme my americkí občania meditovať z domu na zatmenie Slnka namiesto toho, aby sme išli na miesto, kde uvidíme úplné zatmenie?

Odpoveď: Je to na vás.

Otázka: Dáte nám nejaké inštrukcie pre masovú meditáciu?

Odpoveď: Na požiadanie môžem pomôcť, ale neorganizujem to.

 

Otázka: Sú ľudia ako Trump a Biden skutočnými osobami?

Odpoveď: Áno, sú to ľudia ako vy. [smiech]

 

Otázka: Som navigovaný do Mexika. Poznáte nejaké miesto, cez ktoré vedie línia?

Odpoveď: Áno, stačí si to vygoogliť a môžete nájsť cestu zatmenia.

Otázka: Je to o starej línii Bohyne.

Odpoveď: Niekto iný, nie ja, skúmal a má informácie.

 

Otázka: Meditujúci sú len Američania. Musia sa narodiť v USA alebo musia mať občianstvo?

Odpoveď: Musia byť občanmi Ameriky.

Pred dokončením tejto časti by som rád pozval Číňanov, ktorí prezentujú aplikáciu siete pracovníkov Svetla po celom svete. Američania môžu tiež použiť túto aplikáciu na jednoduchšiu komunikáciu.

Preklad textu z obrázku:

Online Domov Jednoty pre globálnych pracovníkov Svetla

Naša vlastnoručne vyvinutá aplikácia s názvom „Starseeds Land“ bola predbežne vytvorená a v súčasnosti je bezplatne otvorená pre všetkých pracovníkov svetla na celom svete.

Bezhraničná diskusná miestnosť, ktorá bola inšpirovaná konferenciou v Paríži, sa chystá odstrániť všetky národné a jazykové bariéry vytvorené temnou riadiacou mriežkou, aby každý mohol rovnako komunikovať a vymieňať si kontakty.

Diskusná miestnosť obsahuje viacjazyčnú rozhlasovú stanicu, ktorá celý deň prehráva meditačné audio a hudbu.

Krištáľový strom je multifunkčná sekcia pre pracovníkov svetla. Používatelia môžu nahrať svoje denníky zakopávania Čintamáni alebo kryštálov do systému Planetárnych energetických línií a všetky rôzne systémy svetelných mriežok môžete priamo zobraziť na mape. Okrem toho je tu dôležitá astrologická pripomienková funkcia.

Starseeds Land je úplne v súlade s informáciami z blogu 2012portal, zodpovedajúci názov môžete získať vykonaním kvízu.

Aplikácia sa nazýva aj „Aktivácia vlasti“. Prostredníctvom toho poskytneme komunitu, ktorá je kontrolovateľná, bezpečná a plná pozitívnej energie pre všetkých pracovníkov Svetla na celom svete.

Starseedsland si môžete stiahnuť dvoma spôsobmi nižšie:

1. Medzinárodní používatelia (vrátane Hongkongu, Macaa a oblasti Taiwanu)

Vyhľadajte „Starseeds Land“ v obchode Apple Store (iPhone) alebo Google Play Store (Android).

Ak sa aplikácia nedá nájsť cez App Store, odporúča sa stiahnuť pomocou QR kódu nižšie.

2. Používatelia z pevninskej Číny

(alebo skopírujte tento odkaz cez prehliadače: https://a.bbbang.net/j9fues

[Pozývací kód: VOTL]

Môžete sledovať náš oficiálny účet, aby ste získali spätnú väzbu na svoje otázky a získali informácie o aktualizácii aplikácie

Twitter: starseedsland Sina Weibo: starseedsland

(poznámka prekladateľa: anglickáverzia je aj tu)

 

[Prednášajúci vysvetlili publiku, čo hovorí tento leták]

Teraz budeme mať 20 minút prestávku.

 

(Krátka prestávka)

 

V tejto chvíli môžem odpovedať na niekoľko vašich otázok.

 

Otázky a odpovede 9

Otázka: Vedeli by ste poradiť dobrú ochrannú techniku pred tým čo vylučujú očkovaní (shedding)?

Odpoveď: Veľa ľudí si s tým nerobí starosti.

 

Otázka: Videl som obrázok starého rovníka, ktorý vedie do Mexika. Išiel som tam v decembri, ale vládni úradníci túto oblasť uzavreli. Boli tam v tom čase nejaké aktivácie alebo obrady?

Odpoveď: Žiaľ, oni to vedia a zablokovali to pre blokovanie informácií.

 

Otázka: Dnes ráno Benjamin Fulford povedal, že Kaliforniu zasiahne obrovské zemetrasenie a útok cunami. Ochránia nás Sily Svetla a tamojší vír?

Odpoveď: Do istej miery áno. O Kalifornii budem hovoriť neskôr.

 

Otázka: Máte nejaké informácie o tom, kedy čínsky komunista [nepočuteľný] zomrie pred Udalosťou? [smiech]

Odpoveď: Na túto otázku neviem/nemôžem odpovedať. [smiech]

 

Otázka: Aká je situácia na hore Shasta?

Odpoveď: Je o niečo lepšia ako Sedona, ale stále potrebuje viac čistej energie.

 

Otázka: Ako by sa mali pracovníci svetla chrániť pred primárnou anomáliou?

Odpoveď: Hlavná vec je spojiť sa so svojím vyšším ja. Čím viac sa spájate so svojím vyšším ja, tým viac ste chránení.

 

Otázka: Niekto povedal, že Srdcová čakra zeme je modrá cesta. Keď ste spomenuli Novú Atlantídu, myslel som si, že čakra Nového srdca zeme je niekde naokolo?

Odpoveď: Mnoho ľudí má na tú istú vec rôzne pohľady. Nevenoval by som tomu príliš veľkú pozornosť.

 

Otázka: Môžete nám povedať niečo o podzemí letiska v Denveri?

Odpoveď: Toto je stará správa. Toto miesto bolo vyčistené pred niekoľkými rokmi.

Otázka: Je teda pod letiskom mesto Svetla?

Odpoveď: Toto je vlastne pevnosť Hnutia Odporu. Je tu malé mesto Svetla.

 

Otázka: Bude aktivácia novej Lemúrie?

Odpoveď: Lemurská energia bude tiež reaktivovaná najmä na subkontinentoch v Ázii a v Tichom oceáne. 

 

Otázka: Sú v USA hviezdne brány?

Odpoveď: Aký druh?

Otázka: Prichádzajú nové?

Odpoveď: Áno.

Otázka: Moja otázka sa týka kameňov čintamáni. Bývam v menšej dedine v USA, kde nie je veľa kameňov. Mohli by ste nám poskytnúť kontaktné informácie? Oh! [Práve našiel tú správnu osobu a všetci zatlieskali.]

 

Kalifornia a Arizona

Dobre, v tomto bode budem hovoriť o Kalifornii a Arizone. Pôvodný plán vzostupu Síl Svetla na prechod do Veku Vodnára bol spustiť aktiváciu Veku Vodnára z Kalifornie. Takže od druhej svetovej vojny sa v Kalifornii reinkarnovalo veľa duší. Rodia sa na rôznych miestach v Kalifornii, najmä vo vnútri víru. Existujú tri hlavné víry; prvý je v Los Angeles. Bol aktivovaný pred niekoľkými storočiami, kde sa inkarnovala Lady Mary. Španielsky názov Los Angeles znamená „Naša Pani Anjelov“. Bolo to dosť aktívne, ale po druhej svetovej vojne, keď velenie Aštara vstúpilo do slnečnej sústavy, jeho energia bola ukotvená v tomto víre, najmä v oblasti Santa Monica, Panamint Valley a Edward Airforce. Boli hlavným kotviacim bodom pre proces vzostupu celej planéty v rokoch 1953-1954.

Ďalší dôležitý vír bol v San Franciscu. Španielsky názov pre toto mesto je Svätý František, ktorý bol reinkarnáciou Kuthumiho. Takže tam bola ukotvená jeho energia, ktorá začala od druhej svetovej vojny.

Tretí dôležitý vír bol v hore Shasta. Neopisoval by som, čo sa tam stalo.

Tieto tri víry sa mali pripravovať od druhej svetovej vojny, aby začali Vek Vodnára. V roku 1995 sme boli veľmi blízko k planetárnemu prelomu. Aktivovali sa víry a aktivity pracovníkov Svetla žijúcich v týchto oblastiach. Boli sme si veľmi blízko!

Bohužiaľ, rozhodnutia niektorých kľúčových pracovníkov Svetla v týchto oblastiach tento proces zablokovali. Potom došlo k invázii Archonov v roku 1996. Tieto miesta boli napadnuté plazmi a Kongo bolo napadnuté. Los Angeles bol hlavný vstupný vír, takže chceli potlačiť vzostup.

Sily Svetla mali záložný plán, ktorým bol spustiť vzostup v Arizone. V Arizone boli ďalšie skupiny duší reinkarnované v troch hlavných víroch: Phoenix, Tucson a Sedona. Tie duše ešte nie sú všetky aktivované. Niektorí sú prebudení a vykonali svoju prácu. Niektorí vstúpili do Hnutia Odporu. Ale ostatné ešte nie sú aktivované, keďže to bol záložný plán.

Útok na kalifornské víry v roku 1996 bol taký intenzívny, že takmer zrútil tamojšiu svetelnú mriežku. Sily Svetla sa v roku 2019 rozhodli reaktivovať kalifornskú sieť a začali povrchové operácie na reaktiváciu vírov. V San Franciscu sa uskutočnili špeciálne aktivácie čínskych dračích rodín, ktoré zahŕňali tajnú spoločnosť v Kalifornii. Ale eskalovalo to a spôsobilo fyzické konflikty s umierajúcimi ľuďmi. Takže Sily Svetla operácie zrušili. Temné sily sa pokúšali viesť občianske vojny a Sily Svetla ich blokovali. Hlavným orchestrátorom temnej strany bol Michael Aquino. Minulý rok v decembri spáchal samovraždu. Odvtedy Sily Svetla úspešne reaktivujú víry.

Niektoré duše boli reinkarnované v Arizone, všetky budú opäť aktivované v momente zatmenia Slnka. Hlavné víry zostávajú rovnaké: Phoenix, Tucson a Sedona. Bolo by skvelé, keby bola v Sedone plne aktívna tachyónová komora. Tiež by bolo dobré mať Sesterstvo Ruže v Sedone a všetkých tých miestach v čase zatmenia Slnka. Nemôžem o tom všetkom hovoriť, pretože stále existujú tajné záležitosti, ale povedal by som, že Sily Svetla sa teraz zameriavajú na Kaliforniu a Arizonu ako spúšťače veku Vodnára. S množstvom škôd neviem, ako dopadnú všetky operácie. Situácia je veľmi chúlostivá. Len pozor na situáciu v tejto oblasti v najbližších mesiacoch. Môžu sa tam diať zaujímavé veci.

Kvôli kolapsu v Kalifornii koncom roku 2019 to spôsobilo možnosť pandémie. Niektorí pracovníci Svetla v iných krajinách urobili nesprávne rozhodnutia, ktoré tiež urýchlili kolaps. Obrovský potenciál Kalifornie ešte nebol úplne reaktivovaný. Stále to nie je bezpečné. Pre tých z vás, ktorí sú v Kalifornii a Arizone, ukotvite Svetlo čo najviac, pretože je to kľúčový moment.

V rámci slnečnej sústavy došlo k určitému pokroku niektorých síl špeciálnych rás. Sú umiestnené v ďalekom dohľade Mesiaca s vojenskými technológiami. Je pre nich jednoduchšie vykonávať operácie mimo dosahu Zeme, pretože sú na druhej strane Mesiaca. Niektoré vojenské operácie Aldebaranov sa skončili pred niekoľkými hodinami. Odstránil väčšinu temnej prítomnosti na temnej strane Mesiaca. Stále tam zostáva temnota, ale čoskoro sa vyčistí, povedal by som, že v priebehu niekoľkých týždňov. Aldebaranská flotila sa približuje k povrchu planéty. Bude umiestnená na obežnej dráhe Zeme. A v určitom bode bude Aldebaranský vojenský personál umiestnený pod zemou a na povrchu planéty a pod oceánmi. Neviem povedať, čo sa v tejto chvíli presne stane, ale stanú sa zaujímavé veci.

Aldebarani majú veľa bojových skúseností s drakoniánskymi rasami. Energia drakoniánských rás je chrbtovou kosťou súčasného finančného systému. Väčšina duší politikov, bankárov a právnikov je od drakoniáncov (Draco). Prišli na Zem pred mnohými rokmi. Keď nastane Udalosť, Aldebarania sa o nich postarajú. Vedia si s nimi poradiť.

Androméďania pochádzali z rovnakej galaxie ako čierna šľachta. Takže Androméďania vedia, ako sa s nimi veľmi dobre vysporiadať, najmä s rodinami Orsini, Aldobrandini a Paravicini.

Existuje mnoho ďalších rás, ktoré sa zúčastňujú rovnakých operácií. V tejto slnečnej sústave vyhlásili špeciálne pravidlá o tom, kto sem prichádza a odchádza. Toto miesto je teraz špeciálnou slobodnou zónou. Predtým boli určité rasy zvedavé, aby sem prišli, ale temné sily to znemožnili. Ale teraz duše v slnečnej sústave oslobodia našu slnečnú sústavu. [potlesk]

Povrchovým veliteľom je Svätý Germain, ktorý má po mnohých reinkarnáciách veľa skúseností. Boli aj iné osoby, ktoré mali rovnakú dušu ako Gróf Svätý Germain. Bol francúzskym ministrom vojny. Takže jeho minulá reinkarnácia - bol generálom. Vie, ako sa s tým vysporiadať. V tomto bode by vojenské operácie na povrchu planéty mali byť v súlade s Galaktickým Kódexom.

Ostatné situácie v slnečnej sústave sú pod kontrolou. Určitý pokrok je a niektorý nie je veľký. Ako som nedávno uviedol na mojom blogu, existuje temná sieť, ktorá sa nachádza pod Indiou a Afrikou. Časť siete sa nachádza v slnečnej sústave, ktorá je z väčšej časti vyčistená.

Posledné zostávajúce bojové pole je pod povrchom a na povrchu planéty. Blížime sa k okamihu.

Myslím, že informácií je o tom dosť. Teraz budem hovoriť trochu o procese manifestácie.

 

Proces manifestácie

Proces manifestácie je veľmi jednoduchý. Základný princíp je veľmi jednoduchý. Včera som hovoril o toroidnom tvare vesmíru. Samotný proces manifestácie je v skutočnosti toroidná hviezdna brána, kde myšlienka duchovnej roviny prechádza hviezdnou bránou a prejavuje sa vo fyzickej rovine. Jediná vec, ktorá blokuje prejav, je subkvantová a kvantová anomália. Sily Svetla, ktoré nemajú takúto skúsenosť, nechápu, prečo majú ľudia na zemi také ťažkosti prejaviť hojnosť. Pre nich sú to také jednoduché kroky; rozhodnutie, vyvolanie energie a prejavenie (manifestácia). Život je pre nich veľmi jednoduchý. Ale tu máme také rušenie, že nám trvá oveľa viac času, kým manifestujeme to, čo chceme.

Základné princípy sú veľmi jednoduché. Máme tri kroky. Prvým krokom je rozhodnutie. Aby sme sa mohli rozhodnúť, musíme mať veľmi jasno v tom, čo sa chystáte manifestovať. Ak ste v sebe zmätení, čo chcete, nebudete to môcť fyzicky prejaviť. Ak v tom máte veľmi jasno, manifestuje sa to presne tak, ako ste chceli.

Ak by moje rozhodnutie bolo ako „chcem niekedy niekde konferenciu o vzostupe...“, trvalo by to oveľa viac času. Ak by som chcel „Konferenciu o vzostupe vo Phoenixe, Arizona 3. a 4. februára“, tak sa to stane. Ak sa viac sústredíte, ľudia budú vedieť, čo chcete, a ľahšie sa to takýmto spôsobom manifestuje.

Druhým krokom je vzývanie. Ide o privolanie emocionálnej energie pre toto rozhodnutie. Fantazírovať o tom, vizualizovať si to, želať si to a túžiť po tom. Všetko to emocionálne vzývanie presunie manifestáciu z mentálnej roviny.

Potom potrebujeme fyzickú činnosť vo fyzickej rovine. Bez fyzického konania zostáva prejav v mentálnej a emocionálnej rovine. Potrebujete fyzickú aktivitu, aby ste prejavili to, čo chcete. Nehovorím len k vám v tejto miestnosti, ale aj k Silám Svetla. Učím Svätého Germaina, ako manifestovať. [smiech]

Opakovaním týchto krokov znova a znova je prejav 100 percent zaručený, pretože je to prirodzený zákon. Záleží, ako dlho to bude trvať. Bude to chvíľu trvať, kým sa to prejaví, pretože sme v časopriestorovom kontinuu a je tu toľko anomálií. Fľašu vody dokážem manifestovať za pár sekúnd. Potreboval som niekoľko mesiacov na to, aby som manifestoval túto konferenciu. Na manifestáciu Udalosti potrebujem desaťročia. Ak si to v polovici rozmyslím, nič sa nestane. Musím sa každú sekundu sústrediť na rozhodnutie. Kľúčom je „nikdy sa nevzdávať“. Robte rozhodnutia, vzývanie a konanie. A potom opakujete a opakujete a všetko sa môže manifestovať. To je všetko!

Bohužiaľ, vodcovia Kabaly poznajú rovnaké princípy. Chodili do škôl mystérií a učili sa o rovnakom procese. Uplatňujú tento zákon a stali sa úspešnými. Môžete však byť lepší a efektívnejší ako oni. Môžete sa viac sústrediť. Vaša schopnosť manifestácie môže byť lepšia, pokiaľ sa venujete Svetlu. Ľahšie sa prejavuje a trvá to menej času, ak pracujete pre Svetlo. Trvalo 200 rokov, kým manifestovali finančný systém, ale trvalo len niekoľko desaťročí, odkedy začali operácie na manifestáciu Udalosti. Takže je to asi 10-krát rýchlejšie. Sme 10-krát efektívnejší a silnejší, ak pracujeme pre Svetlo. Ich sila je číslo; využívajú väčšinu povrchovej populácie. Našou silou je spojenie so Svetlom a Svetlo zvíťazí. Je to nevyhnutné, je to súčasť fyziky všetkých rozmerov. Inak to ani nemôže byť. Existujú kvantové rovnice, ktoré vysvetľujú, že s odstupom času do budúcnosti, entropia vyhasne a Svetlo zvíťazí. Nedá sa to zmeniť, pretože je to zákon fyziky. Svetlo vyhrá. Máme slobodnú vôľu a môžeme sa rozhodovať.

 

De-manifestácia

Môžete požiadať o zrušenie manifestácie niečoho. Najprv sa rozhodnete, že chcete niečo zo svojho života dostať preč. Ak by ste mali rakovinu, urobíte rozhodnutie „Odstránim túto rakovinu zo svojho tela na celý svoj život“. Potom vyvoláte svoje emócie pre rozhodnutie. A vykonáte fyzickú akciu.

Môžete zrušiť zmluvu medzi vami a temnými silami, pretože každý na tejto planéte s nimi musel podpísať zmluvu, aby mohol vstúpiť na Zem. Kľúčom je zrušenie a de-manifestácia zmluvy. Vaša slobodná vôľa môže rozhodnúť zmeniť situáciu. Povedali by: „máte s nami zmluvu. Musíš pre nás pracovať." ale po zrušení zmluvy im len poviete „choďte preč“.

Preklad textu z obrázku:

ODSTÚPENIE OD ZMLUVY

"V mene JA SOM, KTO SOM,

v mene Prítomnosti Božskej Duše, ktorou som,

v mene všetkých Vzostúpených Bytostí Svetla,

v mene Galaktickej Konfederácie,

v mene Galaktického Centra,

Vyhlasujem a nariaďujem zrušiť a anulovať všetky svoje minulé,

súčasné a budúce zmluvy a dohody uzavreté

medzi ktoroukoľvek časťou môjho bytia a temnými silami.

Všetky tieto zmluvy a dohody a všetky ich

dôsledky sú teraz úplne vymazané z mojej

reality.

Teraz som voľný,

teraz je vymazaná aj všetka karma celej mojej bytosti.

Som slobodná zvrchovaná bytosť Svetla,

odteraz až do večnosti.

Nech sa tak stane, a tak to je.

Vo Svetle,

(*Tu napíšte alebo podpíšte svoje meno*)"

 

 (Túto vetu si každý v publiku prečítal trikrát." Iba "nech sa tak stane, a tak to je" sa zopakovalo trikrát.)

 

Nechaj to tak

Keď máte príliš veľa opozície zo subkvantovej anomálie a keď sa z toho stane príliš veľký chaos, chcete to jednoducho zahodiť a nechať to ísť. Urobte niečo iné a reštartujte sa s novým rozhodnutím. Urobte to silnejšie a začnite nový proces manifestácie. Jedným z príkladov je, ako sme manifestovali túto konferenciu. Keď sme to začali manifestovať, bolo tam obrovské množstvo opozícií. Takže v určitom bode sme to potrebovali jednoducho zahodiť a začať nový cyklus a potom to bolo oveľa hladšie. Ak by som to neurobil, dnes by som sa nezúčastnil.

Ďalšou technikou de-manifestácie je, keď máte situáciu zkomplikovanú mnohými prvkami, nesnažte sa vyriešiť všetko naraz. Je toho jednoducho príliš veľa a nemôžete urobiť všetko. Zamerajte sa len na malú časť problému, ktorú dokážete zvládnuť, a vyriešte jeden po druhom. Keď problém vyriešite, vytvorí sa rezonančné pole, ktoré má tendenciu vyriešiť zvyšok problémov. Vyriešite jeden problém, potom prejdete k ďalšiemu a tento proces opakujete a vysielate opakované signály do kvantového poľa, ktoré zharmonizujú celú situáciu.

Je čas na obed. Začíname o 15:30.

Začneme rituálom Svätého Germaina.

 

Obedná prestávka

 

Máte so sebou striebro alebo zlato? Má niekto s vami portrét Svätého Germaina?

Okolo tohto stola urobíme kruh.



Ceremónia manifestácie hojnosti Svätého Germaina


Ponáhľajte sa! Je to ako nastupovanie do lietadla. [smiech]

Dobre, toto nie je kruh. Toto je chaos. Všetci, vráťte sa na svoje miesta! Urobíme to znova.

Skupina A, poďte urobiť kruh, jeden po druhom, a držte sa za ruky. Teraz nastúpi skupina B. [smiech]

Jeden veľký kruh, čo najväčší. A skupina B vytvorí menší vnútorný kruh. A skupina C vytvorí ešte jeden menší vnútorný kruh.

Dobre, urobíme obrad pre hojnosť. Budeme vzývať vzostúpenéhú bytosť Svätého Germaina.

Zatvorte oči a sledujte, ako váš dych vchádza a vychádza.

Teraz sa privoláme prítomnosť Svätého Germaina. Opakujto po mne:

„Vzývam prítomnosť Svätého Germaina, aby priniesol hojnosť mne, mojim blízkym a celému ľudstvu. Nech sa tak stane a tak to aj je. Nech sa tak stane a tak to aj je. Nech sa tak stane a tak to aj je.“

Teraz si predstavte prítomnosť Svätého Germaina stojaceho nad vašou korunnou čakrou.

Vizualizujte si jeho prítomnosť vo svetelnom tele zostupujúcom z korunnej čakry do vášho fyzického tela, až kým nebudete cítiť, že ste stelesnením Svätého Germaina. Jeho svetlo vyžaruje z vášho energetického tela. Stávate sa Svätým Germainom.

Ste Svätý Germain.

Som Svätý Germain. {opakované 3-krát}

Položte sem svoj predmet na stôl jeden po druhom a vráťte sa na svoje miesto.

Ticho. Pamätajte, že stelesňujete Svätého Germaina.

Opakujte po mne:

„Vzývam prítomnosť Svätého Germaina, aby tisíckrát znásobil hojnosť na stole hojnosti v prospech nás samých, našich blízkych a celého ľudstva. Nech je to tak a tak to je. Nech je to tak a tak to je. Nech je to tak a tak to je." (opakované 3 krát)

Zostávame v tichu a zarovnáme sa s energiou Svätého Germaina a hojnosťou.

Otvorte oči a vezmite si svoj predmet. Nehovorte a buďte dôslední. Nechajte energiu prúdiť.

Znova si predstavte, že táto hojnosť prúdi na celú planétu.

Teraz ďakujeme Svätému Germainovi za obrad.

Teraz sa vráťte na svoje miesta.

 

Chce sa niekto podeliť o vlastnú skúsenosť? Najmä tí, ktorí sa tohto ceremoniálu zúčastnili na minulých workshopoch alebo konferenciách. Svoj výsledok môžete zdieľať s každým v tejto miestnosti.

1.       Zúčastnil som sa toho už na minulých konferenciách. Som typický typ čo používa kreditnú kartu a takmer som skrachoval [nepočuteľné pre nedostatok mikrofónu]. Ale keď som prijal zmenu, cítil som, že je všetko v poriadku. Takže tento obrad sa pre mňa vydaril. Oceňujem, že sa teraz cítim „je to v poriadku“.
2.       Zúčastnil som sa toho tiež. Moje financie sa nikdy nezlepšili. Ale ja som stvorenie nekonečného vesmíru. Takže namiesto toho, aby som mal veľa peňazí, som spokojný duchovne. Vesmír ma oslavuje. Je tiež v poriadku mať veľa peňazí, len nech to tečie.
3.       Toto je moja prvá skúsenosť v obrade. Počas celého obradu som cítila božskú mužskú energiu. Bolo úžasné, že táto energia chráni a umožňuje ženám prijať energiu hojnosti.
4.       Som vďačný Svätému Germainovi, aj keď nie som milionár a väčšinou som nikdy v živote nemal pocit, že mám dosť peňazí. Bol som na 10 konferenciách Vzostupu. Zakaždým, keď počujem oznámenie o konferencii, zistím, že 5 000 dolárov sa záhadne nahromadilo na účte, ktorý mal predtým iba 500 dolárov. Ak budete verní sami sebe, peniaze sa vám budú hrnúť!

Dobre, dáme si krátku prestávku.


(Krátka prestávka)

 

Môžem odpovedať na niekoľko vašich otázok.

 

Otázky a odpovede 10

Otázka: Mjanmarsko je už dlho vojenským režimom a nie je demokratizované, ale je tam aj veľa vírov?

Odpoveď: Existujú, ale nie sú čistené a aktivované.

 

Otázka: Existuje v USA nejaký božský mužský energetický vír alebo línia?

Odpoveď: Existujú, ale všetky budú aktivované, keď nastane správny čas.

 

Otázka: Plejáďania zvykli spolupracovať s Rusmi a teraz sú to Aldebarania, ktorí s nimi spolupracujú?

Odpoveď: Môžem len povedať, že Rusi už nespolupracujú s Plejáďanmi. Spolupráca sa takmer úplne zrútila. Stále existuje určitá komunikácia, ale už nie taká ako predtým. A medzi nimi a Aldebaranmi sa nenadviazala žiadna spolupráca, okrem niekoľkých krátkych správ, ktoré hovorili „upokojte sa“ k medzinárodným konfliktom, a to je všetko.

 

Otázka: V sanskrte sa píše o „kongrese“, ktorý je v skutočnosti „znalejší“.

Odpoveď: Zistím, ale nie teraz.

 

Otázka: Je nejaký pokrok na víroch v Bukavu v Kongu?

Odpoveď: Áno, urobil sa veľký pokrok a rozširuje sa za Kongo do ďalších subsaharských oblastí.

 

Otázka: Aký je energetický stav Rumunska?

Odpoveď: Rovnako ako inde. V Rumunsku je veľa dôležitých vírov, na ktorých musíme popracovať. Sú aktivované do určitej miery, ale nie dostatočne. Musí byť organizovaných viac skupín Sesterstva Ruže.

Otázka: A čo na Floride?

Odpoveď: Tam je to lepšie.

 

Otázka: Dovoľte mi objasniť, je časový rámec procesu vzostupu od roku 1975 do roku 2075?

Odpoveď: Nie, to som nepovedal.

Otázka: A čo Udalosť?

Odpoveď: Udalosť je pred slnečným zábleskom.

 

Otázka: Kedy má Ježiš narodeniny? Je to na jar?

Odpoveď: Zdá sa, že áno.

Otázka: Kedy presne?

Odpoveď: Okolo rovnodennosti.

 

Otázka: Môžete komentovať vojnu na Ukrajine? Čoskoro to skončí?

Odpoveď: Situácia na Ukrajine je opäť okultná vojna medzi Silami Svetla a temnými silami. Povedal by som, že existuje 30-percentná pravdepodobnosť, že vojna sa čoskoro skončí, o 2 mesiace.

 

Otázka: Aké sú vaše znalosti o rasách zo súhvezdia Lýra?

Odpoveď: Toto je zložitá otázka, pretože existuje veľa informácií, ktoré hovoria, že odtiaľto pochádza humanoid. Ale toto je len jedno z hlavných miest, kde sa objavili humanoidi. Miesto je v skutočnosti viac zamerané na anjelský pôvod, nie až tak na ľudské rasy. Iba spojenie medzi humanoidom a Orionom je stelesnením anjelského tela v humanoidnom tele.

 

Otázka: Aj ja mám otázku týkajúcu sa Mjanmarska. V južnej a severnej časti Mjanmarska je toľko obchodovania s ľuďmi. Vedia Sily Svetla a robia niečo pre tento problém?

Odpoveď: Problém je v tom, že sa reinkarnovaných veľa plazov do ľudských tiel, ktorí ešte nie sú vyčistení. Preto to trvá tak dlho a ešte sa to nevyriešilo.

Teraz budeme pokračovať v hlavnom programe.

 

Galaktická vlna lásky

Budem hovoriť o prichádzajúcej galaktickej vlne lásky. Už som hovoril o vedeckom aspekte vlny, ale toto je aspekt obrovskej vlny lásky, ktorá bude vyžarovať z galaktického centra v celej galaxii. Aj pri obrovskej vlne nezostane žiadna anomália. Existuje veľa starých proroctiev o vlne lásky. Na to čaká veľa tajných skupín. Stane sa tak, keď sa odstráni dostatočné množstvo anomálií. Povrch tejto planéty je ohniskom vlny. Jedným z kľúčových miest je Arizona, verte alebo neverte. [potlesk]

Prečo práve Arizona? Arizona má dlhú históriu prítomnosti Plejáďanov. Boli dosť aktívni v tejto oblasti, aby sa ukotvila kozmická energia. V Sedone sú víry, ktoré je potrebné čo najviac aktivovať, aby ukotvili energiu nielen pre USA, ale pre celú planétu. Je dôležité uzemniť energiu pre USA, ktorá môže byť spúšťačom pre celú planétu.

 

Meditácia Svetla

Aby ste boli schopní ukotviť energiu, je vždy dôležité spojiť sa so svojím vyšším ja alebo prítomnosťou duše. Urobíme krátku meditáciu, vďaka ktorej sa budete môcť spojiť so svojou dušou. Dúfam, že každý má 7 hlavných čakier. Vo výške 5 palcov nad hlavou je ôsma čakra, ktorá sa nazýva čakra hviezdy duše. V tejto meditácii sa spojíme s čakrou Hviezdy duše.

Zatvorte oči a sledujte, ako váš dych vchádzať a vychádzať.

Vizualizujte si žiarivo bielu guľu svetla 5 palcov nad vašou hlavou. Venujte všetku svoju pozornosť sfére svetla. Je to vaša čakra hviezdy duše. Je to váš vstupný bod alebo portál pre vašu dušu, aby vstúpila do reality.

Vzývame prítomnosť svojej duše spievaním posvätného „ÓM“

Venujte svoju pozornosť čakre hviezdy duše a duša si odpovedá „ ÓM “

Zamerajte sa na svoju srdcovú čakru a zo srdca vzývajte prítomnosť svojej Duše. " ÓM "

Znova dajte svoje vedomie do čakre hviezdy duše. Vaša duša reaguje na vašu osobnosť. " ÓM "

Od srdca k duši „ ÓM “

Od duše k osobnosti „ ÓM “

…(Tento proces sa opakuje. Podľa môjho počtu sme ÓM spievali 34-krát!)

Zostávame v tichu a integrujte energiu do vášho tela.

Keď ste pripravení, otvorte oči.

 

Chcel by sa niekto z vás podeliť o svoje zážitky počas meditácie?

1.       Cítil som žiarivé biele svetlo prichádzajúce z mojej duše dole do môjho tela. Cítil som teplo vĺn svetla.
2.       Cítil som sa napadnutý a počul som hlas nejakej entity. Chcel by som povedať bytosti, ktorá na mňa zaútočila, že máme slobodnú vôľu. Nie sme proti vám, ale nie ste vítaní. V našom tele, v našich hlasoch máme túto Lásku. Nepodarí sa vám to.
3.       Cítil som, že som stratil prehľad o tom, kto komu odpovedá. Ale myslel som si, že o to ide. Stratíme prehľad o tom, kto komu odpovedá, a zlúčime sa ako jedna bytosť. Plná integrácia mojej duše do môjho tela.
Kobra: Veľmi dobre!
4.       Cítil som, že zvuk ÓM sa stále zosilňuje.
5.       Cítil som sa, ako keby sme boli vyzdvihnutí vyššie do chrámu v Himalájach, spievajúc ÓM medzi mníchmi. Počul som, ako sa deti smejú vonku v zoo, a myslel som si, že toto je dokonalé.
6.       Cítil som, že významné množstvo svetla prichádza a prechádza priamo medzi srdcovou čakrou a čakrou hviezdy duše.
7.       Chvíľu mi trvalo, kým som sa vrátil. Mám chronickú bolesť hlavy. Cítil som, ako mi svetlo prichádza do srdcovej čakry. A videl som fialovo-zelené svetlo, ktoré prechádzalo celým mojím telom a odnášalo bolesť s láskou. Potom som otvoril oči a moja bolesť hlavy bola preč!

Túto meditáciu môžete praktizovať vždy, keď chcete nadviazať spojenie so svojou dušou. Spojenie s vaším vyšším ja je najdôležitejším kľúčovým faktorom pri planetárnom oslobodení. Preto sa s vami delím o túto meditáciu.

Teraz sa s vami podelím o technológiu ATVOR.

 

ATVOR/Protokol Vzostupu

ATVOR je pokročilá technológia stĺpu svetla. Sily Svetla využívajú túto technológiu z vyššej dimenzie do nižšej dimenzie, tiež z materských lodí na planétu. ATVOR je niekoľkokrát modernizovaný, pretože stav povrchu planéty nie je rovnaký ako na každej planéte; energetický podpis na povrchu je veľmi nezvyčajný a skreslený. ATVOR potrebuje pretlačiť cez všetky tie vrstvy deformácií a harmonizovať ich. Nedávno sa spojila s technológiou Mjolnir. Sily Svetla implementujú kvantové delo so stĺpom svetla. Teraz sem posielajú špeciálne frekvencie na odstránenie primárnej anomálie. Toto je čoraz efektívnejšie. Sily Svetla zvyšujú intenzitu Mjolniru. Keď sa dostane do plnej sily, môže niekoho veľmi rýchlo vyliečiť a môže pomôcť procesu vzostupu. V určitom okamihu bude táto technológia použitá na teleportovanie ľudí z povrchu planéty ako konečná evakuácia.

Každý z vás má okolo seba neustále individuálny stĺp svetla, ktorý bude spojený s určitou platformou alebo materskou loďou umiestnenou na nižšej obežnej dráhe. Každý z vás má tú platformu, materské lode vám vždy posielajú stĺp svetla a operátor pomôže vašej životnej situácii cez stĺp svetla.

Problém je v tom, že na povrchu je príliš veľa anomálií a na fyzickej úrovni k vám môže prísť len malý zlomok svetla. Ďalším problémom je, že keď sa vám Sily Svetla snažia pomôcť vo vašej životnej situácii, sú tu iné ľudské bytosti. Títo ľudia, žiaľ, majú slobodnú vôľu. A bohužiaľ, existuje veľká väčšina ľudí so slobodnou vôľou, ktorí sú proti svetlu. Len veľmi málo ľudských bytostí je vedených do svetla. To je dôvod, prečo niekedy Sily Svetla zlyhajú pri svojej činnosti. Sú ľudia, ktorí s nimi nechcú spolupracovať. Viem, že toto je veľmi frustrujúca situácia pre Sily Svetla aj pracovníkov Svetla.

Niektorí ľudia sa cítili uzdravení a niektorí necítili nič. Existujú rôzne skúsenosti, ktoré ukazujú, že ATVOR je efektívnejší, ak sme v prírode, ďaleko od umelých vecí okolo. Je pre vás jednoduchšie byť v prírode a privolať svoju dušu, aby zasiahla do situácie alebo problému, ktorý máte. Existuje jednoducho toľko anomálií, najmä anomálií spojených s Lurkerom, ktorý sa hromadí vo vašom tieni. Keď budú odstránené, ATVOR bude oveľa efektívnejší.

 

Svetelné telo

Pokročilý ATVOR môže aktivovať vaše svetelné telo, aby ste mohli vzostúpiť do vyššej dimenzie. Keď sa stanete supravodivosťou, vystúpite z brány do vyššej dimenzie a stanete sa vzostúpenou bytosťou. To je konečný stupeň technológie ATVOR.

Proces vzostupu je duchovný aj technologický proces. Duchovný proces je o expanzii a transformácii vášho vedomia. Technologický proces je o zvyšovaní vibračnej frekvencie technológiou ATVOR. Vzostúpené bytosti vám pomôžu vzostúpiť pomocou tejto technológie. Toto toroidné pole je štruktúrou vášho svetelného tela. Každé mimozemské plavidlo má rovnaké toroidné pole ako ich motor, ale je to pokročilejšie. Stred poľa je vaše vlastné centrálne slnko. Toto je miesto, kde je ATVOR prevádzkovaný, aby do vás priniesol vyššiu dimenziu. Centrom vírov je hviezdna brána, kde dochádza k inverzii. Odtiaľ vyššia dimenzia konverguje do fyzickej hmoty.

Veliteľstvo Aštar je spojenectvo s mnohými mimozemskými bytosťami, vzostúpenými aj nevzostúpenými bytosťami svetla, aby oslobodili túto planétu.

Aštar vstúpil do slnečnej sústavy v roku 1953. Toto je teraz posledná fáza prípravy na planetárny vzostup.

Svätý Germain pracuje na povrchu planéty rovnakým spôsobom ako Aštar pracuje vo vesmíre. Všetci koordinujú toto planetárne oslobodenie. Lode velenia Aštar sa značne rozšírili po celej slnečnej sústave a v najbližších mesiacoch sa rozšíria ešte viac.

V poslednej fáze konečnej evakuácie pred polárnym posunom a galaktickou supervlnou bude teleportovať materská loď ľudí z povrch planéty pomocou technológie ATVOR. Energia lúča bude dosť silná. Ľudia sa potrebujú len uvoľniť. Lúč zväčší váš strach počas levitovania. Ale okrem toho bude všetko v poriadku. Tí, ktorí nechcú byť evakuovaní, budú mať iné skúsenosti. Cunami vyhasne 99 percent životov zostávajúcich na povrchu, okrem Ostrovov Svetla, ktoré budú chránené pokročilou technológiou. Ale okrem toho všetci tí, ktorí nemajú vyššiu frekvenciu, zmiznú.

Tí, ktorí sú teleportovaní materskými loďami, budú poslaní na miesto v závislosti od ich duchovnej úrovne. Podľa nového plánu budú tí, ktorí sú viac zosúladení so svetlom, poslaní na planétu v Plejádach. Veľká väčšina ľudstva bude teleportovaná na planétu v hviezdnom systéme Aldebaran. Zem prejde premenami. Po posune pólov môžu na planéte žiť len tí, ktorí sú zosúladení s novou frekvenciou. Toto miesto bude skutočným rajom. Táto planéta má obrovský potenciál. Dokáže dosiahnuť dokonalú rovnováhu a môže byť prínosom pre ľudí, ktorí vedia oceniť prírodu. Budú strážcami tejto planéty.

 

Cvičenie ATVOR

Teraz urobíme krátke vyvolanie ATVOR. Pre tých, ktorí si kúpili kryštál ATVOR (kúpil som stĺpcový akvamarín. Sú veľmi kvalitné a milujem ich!), držte ho v ruke.

Sily Svetla ma tiež požiadali, aby som predstavil nové zasvätenie, ktoré sa bude volať „lúč ATVOR“. Keď ste zasvätení, môžete ľahšie pristupovať k ATVOR. Keď to bude pripravené, bude to prezentované na budúcich konferenciách.

Ok, teraz vykonáme vyvolanie ATVOR.

Zatvorte oči a sledujte, ako váš dych prichádza a odchádza.

Teraz si predstavte farbu nebesky modrého stĺpa svetla prichádzajúceho z neba, ktorý cez vás prechádza do stredu Zeme. A predstavte si stĺp svetla v rovnakej farbe, ktorý vychádza zo stredu zeme k oblohe.

Predstavte si materskú loď priamo nad vami ako zdroj stĺpu svetla, ktorý zostupuje, a stĺp svetla zo stredu zeme smeruje k materskej lodi.

Ako sa nadychujete, vdýchnete do svojho srdca energiu z vesmírnej lode velenia Aštar.

Pri výdychu vydýchnite energiu svojho srdca do vesmírnej lode.

Dýchajte tak ďalej.

Pri každom nádychu potichu poviete „Veliteľstvo Aštar“.

Pri každom výdychu potichu poviete „ Veliteľstvo Aštar “.

Pomaly si uvedomujete svoje fyzické telo a keď ste pripravení, otvorte oči.

Môžete sa podeliť o svoje skúsenosti z krátkej meditácie


1.       Vynáral som sa so svetlom a skutočne som cítil jeho vibrácie každou bunkou môjho tela.
2.       Mal som problém predstaviť si farbu Aštarovho modrého lúča. Sám som sa čudoval, ako sa môžem spojiť s veliteľstvom Aštar bez toho, aby som poznal farbu?
Kobra: Môžete sa pripojiť len k energii.
3.       V skutočnosti som sa cítil teleportovaný ku dnu lode. Nemohol som sa dostať do lode, ale bol to skvelý zážitok.
4.       Mohol som sa dostať do materskej lode a stretol som viacero rás s rôznymi tvarmi. V lodi som videl obrovský modro-biely kryštál v tvare šesťuholníka, o ktorom som si myslel, že je motorom lode.
5.       Mal som pocit, že som pozvaný na horskú dráhu alebo čo.
6.       Cítil som energiu vo svojom tele tak intenzívne. Wow!

Sily Svetla využívajú svetlo nebesky modrej farby a biele svetlo. Testujú, ktorá z nich je efektívnejšia. V predchádzajúcej verzii som používal biele svetlo, ale nedávno som použil svetlo modré. Môžete si vybrať, ktoré sa vám hodí. Ale myslím si, že nebeské modré svetlo je účinnejšie na transmutáciu primárnej anomálie.

Je aj invokácia stĺpu svetla, ktorý môžete použiť, aj nebesky modré svetlo.

Opakujte po mne:

„Vzývam stĺp modrého svetla, aby zostúpil na mňa a vytvoril sa okolo mňa.

Vzývam prítomnosť Ja Som, Kto Som.

Žiadam prítomnosť Ja Som, Kto Som, aby sa ku mne pripojila a splynula so mnou."

(opakované 3 krát)

 

Ochranná Bublina Svetla

Preklad textu z obrázku (v prvej osobe):

Nech ma obklopí bublina Svetla.

Nech jej Svetlo je mojím štítom a nech ma chráni pred všetkou negatívnou energiou.

A tak to je.

Predstavím ďalšiu techniku ochrany využívajúcu rovnakú technológiu. Môžete si predstaviť bublinu nebesky modrého svetla, ktorá vás obklopuje, a urobiť krátke vzývanie alebo návrh na manifestáciu ochranného poľa okolo vás pred akoukoľvek negatívnou energiou. Môžete použiť toto vzývanie. (opakované 3 krát)

V tejto chvíli môžem odpovedať na niekoľko vašich otázok.

 

Otázky a odpovede 11

Otázka: V rozhovore z júna minulého roka ste spomenuli, že časový rámec medzi Udalosťou a slnečným zábleskom je veľmi krátky, čo prekvapilo veľa ľudí. Ale v nedávnej aktualizácii ste povedali, že medzi týmito dvoma scenármi bude dosť dlhé obdobie. Aký je pohľad Síl Svetla na to práve teraz?

Odpoveď: Situácia je veľmi premenlivá. Neustále sa mení v závislosti od situácie a existuje slobodná vôľa, ktorá rozhoduje o výsledkoch. Nedávno zistili, že zrýchlená verzia nebude fungovať dobre kvôli slobodnej vôli povrchovej populácie. Z tohto dôvodu bol plán rozšírený až do posledného slnečného záblesku. Opäť, toto nie je konečná verzia, ale je to len súčasné chápanie, ktoré sa môže opäť zmeniť. Ak sa Udalosť stane veľmi skoro, chápeme, že ľudstvo si niekedy môže užívať slobodu pripraviť sa na proces vzostupu a vyváženú galaktickú supervlnu.

Otázka: Môžu Sily Svetla regulovať galaktickú vlnu svojimi Dysonovými sférami?

Odpoveď: Môžu to regulovať, ale nemôžu to zastaviť.

 

Otázka: Patrick: Spomenuli ste, že keď zakopávame kamene čintamáni do zeme, ukotvuje to anjelské bytosti v tejto oblasti. Čo tak držať kameň a vzývať anjelské bytosti a môžeme skutočne presadiť a pracovať pre planetárnu sieť?

Odpoveď: Presne tak.

 

(Tu je niekoľko špeciálnych otázok a komentárov Patricka o kameni Cintamani)

Otázka od Pat: Keď zakopeme kamene čintamáni do zeme, ukotví to anjelskú bytosť k planéte, takže ak držitelia kameňov čintamáni držia kameň a modlia sa alebo posielajú požehnanie planéte a ľudstvu, počujú anjeli čintamáni ich modlitby a budú požehnania posielané priamo do energetickej svetelnej siete planéty?

Cobra: Presne tak.

 

Patov pohľad (Táto časť je pridaná po konferencii):

Naozaj dúfam, že to mnohí ľudia pochopia, pretože priamy kontakt s kameňmi a vlastne posielanie požehnaní a modlenie sa, všetky tieto veci sú veľmi účinné spôsoby, ako pracovať s mriežkou čintamáni, a myslím si, že je to práve teraz zúfalo potrebné. To mi hovorí moja intuícia, pretože toto je jeden zo základných dôvodov, prečo sme vytvorili mriežku, pretože moja intuícia mi hovorí, že kamene čintamáni fungujú ako fyzické kotvy, takže umožňujú týmto anjelským bytostiam pôsobiť vo fyzickej rovine spôsobom, akým nemohli fungovať pred vytvorením tejto siete, teraz je všetko na svojom mieste, tieto kamene sú zhadzované na všetkých kontinentoch, sú v oceánoch, sú v posvätných jaskyniach a teraz môžu mať skutočne hlboký vplyv na túto fyzickú reality, ale stále potrebujú, aby sme to iniciovali, pretože máme priame spojenie so situáciou na povrchu, pretože pracujeme, žijeme a dýchame na povrchu a komunikujeme s obyvateľstvom na povrchu.

 

Otázka: Temné sily dokážu so svojimi technológiami pôsobiť anomáliou a prečo Sily Svetla nemôžu urobiť rovnakú technológiu na zrušenie efektu?

Odpoveď: Technológie temných síl sú iné. Sú viac vodítkom a akosi lepšie pracujú s anomáliou, než aké majú Sily Svetla. Ale technológia Síl Svetla môže fungovať lepšie v éterickom kvantovom podpriestore. Technológie temných síl využívajú zdroje pre povrch planéty a ich vesmírne lode a akékoľvek technológie, ktoré používajú, majú veľmi malý prevádzkový pomer mimo slnečnej sústavy.

 

Otázka: Chápem to tak, že po fyzickom polárnom posune sú ľudia chránení na ostrovoch svetla a len málo ľudí sa vracia na zem. Aká by bola úloha týchto bytostí?

Odpoveď: Budú stabilizovať energiu planéty, pretože energia planéty po polárnom posune bude veľmi intenzívna.

 

Otázka: Môžu Sily Svetla bombardovať všetkých, ktorí sa skrývajú vo svojich bunkroch?

Odpoveď: Na povrchu planéty máme ťažkú situáciu. Skrývajú sa, pretože sa boja Síl Svetla. Ale temní na nás zaútočia, ak ich teraz odstránia Sily Svetla.

 

Otázka: Ako vyzerajú Archoni? Sú reinkarnované v ľudskom tele, ale ako vyzerali predtým?

Odpoveď: Niektoré z nich vyzerajú ako hady, iné ako pavúky, hmyz a iné zvieratá.

 

Otázka: Aké technológie alebo techniky by sme mali použiť na liečenie rakoviny? Ktorá je spoľahlivejšia západná medicína alebo orientálna medicína?

Odpoveď: Nejde ani tak o technológiu, ale o maximálne čistenie nášho energetického poľa. Meditácia na zosúladenie so svetlom je prospešná. Musíte nájsť rovnováhu medzi technológiou a duchovnými prácami. Kľúčom je rovnováha medzi západnou a východnou medicínou.

 

Otázka: Ako by sme mali dať dokopy ľudí z Arizony a Kalifornie?

Odpoveď: Dnes som už dal dosť inštrukcií, takže sa riaďte nimi.

Dáme si krátku prestávku a pokračujeme poslednou časťou programu.

(Krátka prestávka)

 

 (Debra oznámila dámam, aby mali krátke stretnutie ohľadom obradu bohyne.)

 

Návrat Bohyne

Budem hovoriť trochu o energii Bohyne. Toto je dnes najdôležitejšia energia na povrchu planéty. Vo vesmíre vždy existuje dokonalá rovnováha medzi ženskou a mužskou energiou. Ale na tejto planéte je rovnováha veľmi narušená. Teraz je čas priviesť energiu Bohyne späť. Energia Bohyne je čistota, ktorá prináša lásku, súcit, krásu a harmóniu. Energia, ktorá existuje vo vyšších rovinách. Energia je prítomná v galaktickom strede a v celom vesmíre. Treba ju sem vrátiť. Najjednoduchší spôsob, ako ju priviesť späť sem, je ľudská reinkarnácia na povrchu planéty, aby sme otvorili bránu do vesmíru a energiu môžeme ukotviť do planetárnej siete a našich vlastných fyzických tiel. Počas ľudskej histórie bola energia takmer po celý čas prítomná až do série archonských invázií. Pri poslednej invázii v roku 1996 bola energia úplne vymazaná z povrchu planéty. Začala sa vracať v roku 2012 tranzitom Venuše cez Slnko, ku ktorým došlo v rokoch 2004 a 2012. Portál sa opäť otvoril a energia Bohyne začala vstupovať.

Energia Bohyne je mäkká, nie tvrdá. Mäkkosť nie je slabosť. Je mimoriadne silná. Je to najsilnejšia energia vo vesmíre. Energia Bohyne je ako voda; funguje pomaly, ale veľmi efektívne. Je to energia na porazenie Kabaly. [potlesk]

Jedným z aspektov energie Bohyne je energia krásy. Ale táto energia je v masmédiách veľmi skreslená. Pochopenie krásy sa stráca, pretože potláčanie krásy v ľudskej histórii bolo také intenzívne. Došlo k potlačeniu umenia, hudby, tanca a ženského fyzického tela. Všetky tajomstvá a učenia sú stratené. Teraz je umenie škaredé. Hudba už nie je hudba. Tanec už nie je tanec. Existuje mnoho skreslení toho, ako dnes prejavujeme krásu. Masmédiá diktujú, ako majú ženy vyzerať. Toto je hore nohami. Spôsob, akým by sa ženské telo malo prejavovať, je zo srdca alebo z prítomnosti duše. Krása duše sa prejavuje vo fyzickom tele, nie z módnych časopisov. [potlesk]

Ako som hovoril o portáli 2025 a návrate Bohyne a vzostupe novej Atlantídy alebo novej renesancie, energia krásy sa dostane na povrch planéty, pretože archetyp krásy je večný. Je vo vyšších dimenziách, pochádza zo Zdroja. Prejaví sa vo fyzickej rovine.

Sesterstvo Ruže bolo vytvorené s cieľom priviesť späť energiu Bohyne. Na povrch planéty. V posledných desaťročiach sa na planéte vytvorilo mnoho skupín so špeciálnou pomocou Isis Astara, ktorá bola veľkňažkou. [potlesk]

Tá vedie z druhej strany ešte efektívnejšie. Mnohí ľudia majú skúsenosť s jej prítomnosťou, kontaktom a inšpiráciou. Toto je skutočné sesterstvo. Energia skutočného sesterstva znamená - žiadna žiarlivosť, žiaden konflikt, ale len harmóniua, spolupráca a inšpirácia. Táto harmonická energia bude prítomná v povrchovej populácii najmä medzi pracovníkmi Svetla. To bude jeden z kľúčových úspechov návratu energie Bohyne.

 

Chrám Bohyne

Pred niekoľkými rokmi mi Sily Svetla dali pokyn, aby som začal aktivovať chrámy Bohyní na povrchu planéty. Niektoré chrámy sú už otvorené pre širokú verejnosť. Podmienky sú veľmi jednoduché. Musíte mať fyzický priestor, potom ho niekoľkokrát týždenne otvoriť verejnosti, aby ľudia mohli zažiť energiu bohyne, ktorá sa odohráva vo vnútri. Môžete hrať hudbu, meditovať, tancovať a akékoľvek iné activity, ktoré manifestujú jej energiu. Niektoré chrámy sú otvorené v Japonsku, Európe a USA, šíri sa z nich svieža energia Bohyne.

Na povrchu planéty aj po tisícročiach stále existujú fyzické chrámy Bohyne. Ale chrámy Bohyne by teraz mali niesť novú a čerstvú energiu. Môžete si vytvoriť svoje vlastné chrámy. Ukotvenie energie Bohyne na fyzickej úrovni je teraz najdôležitejšie.

 

Ženská sexuálna energia

Matrica (Matrix) na tejto planéte je dosť silná. Temné sily budujú na planéte tisíce tisíc vrstiev najmä okolo ženskej sexuálnej energii. Je to kľúč k planetárnemu oslobodeniu. Potlačenie je také silné a to je kľúčový dôvod, prečo sa oslobodenie tak oneskorilo. V skratke ide o aktiváciu ľudskej energie kundalíni. Povrchová populácia na to nie je pripravená. Takmer nikto na to nie je pripravený. To je hlavný dôvod, prečo to trvá tak dlho. Takže teraz používame mierny, nie taký riskantný, ale veľmi pomalý proces. Množstvo energie Bohyne na povrchu planéty je jedným z hlavných faktorov, ako rýchlo prejdeme do nového veku Vodnára.

Toto je opäť starý rovník Bohyne. Línia bude aktivovaná, ak bude vysadených veľa galaktických čintamáni a mnoho Sesterstiev Ruží sa vytvorí spolu pozdĺž tejto línie. Energia Bohyne môže byť plne prítomná na povrchu planéty.

Na tomto mieste by som chcel pozvať skupinu Sesterstva Ruže, ktorá pripravila krásny ceremoniál. [potlesk]

 

Obrad Bohyne

Debra: Ďakujem za pozvanie, Kobra.

Bohyne budú pozvané do tejto miestnosti, keď si pozrieme toto krásne video.

Oficiálne video Ayla Schafer „Rose“.

Obrad Bohyne pochádza z knihy „Návrat bohyne“, ktorú odporúča Kobra.

(Popis tohto krásneho obradu som v poznámkach v angličtine vynechal, aby som prejavil úctu Bohýň, ktoré sa zúčastnili. Prečítajte si knihu alebo sa zúčastnite budúceho stretnutia, aby ste sa sami dozvedeli viac o ceremónii)

 

Ďakujem! Konferencia je takmer na konci, ale ešte nie.

Chcel by som poďakovať organizátorom. Debra, Mimi. Chcel by som sa vám poďakovať, Patrick a Terry. Ďakujem Silám Svetla. Ďakujem Bohyniam, ktoré urobili krásny obrad. Ďakujem všetkým, ktorí sem prišli a vynaložili toľko úsilia a času, aby sa mohli zúčastniť tejto konferencie!

 

Koniec konferencie

Už sme skoro tam, tak to nevzdávajte!

Po všetkých tých rokoch sa spojíme s našou hviezdnou rodinou. Už sme skoro tam.

Toto je naša budúcnosť! Ak chcete manifestovať vaňu, vyrobenú z ružového kremeňa alebo číreho kremeňa, alebo oboje!

Pre tých z vás, ktorí nepoznáte moju webovú stránku, budete naďalej dostávať informácie týkajúce sa planetárneho oslobodenia. Môžete to zdieľať s každým, kto tomu rozumie. Nezdieľajte to s niekým, kto tomu nie je otvorený. [smiech]

Pre tých, ktorí sú zasvätení v Lúčoch na úrovni 2, máme mesačné relácie. Liečitelia 2. úrovne sa môžu zúčastniť za každého splnu. Pomôže vám to na duchovnej ceste.

Pre tých, ktorí si chcú kúpiť tachyonové produkty, čintamáni a galaktické čintamáni kamene, a pre tých z vás, ktorí by chceli vytvoriť novú skupinu Sesterstva Ruže, tu sú webové stránky.

Tachyónové produkty Tachyonis.org

Kamene čintamániCintamani.space

Galaktické čintamánicintamanigalactic.blogspot.com 

Aktivity Sesterstva RužeSisterhoodofrose.network

Svetlo sa po 25 000 rokoch vráti! Svetlo s nami zostane navždy!

Spojíme sa s našou galaktickou rodinou! So všetkými galaktickými rasami! Stretneme nášho hviezdneho brata a sestru!

Teraz je čas aktivovať naše misie tu v USA a na celej planéte!

Je čas podeliť sa o svetlo!

Všetko bolo nemožné, kým to niekto neurobil.

Urobíme nemožné možným!

Táto konferencia končí dnes večer.

A prajem vám všetkým veľa šťastia na vašej ďalšej ceste!

Teraz je ten čas!


Víťazstvo Svetla 432Hz

(Kobra spieval a tancoval na pódiu s Bohyňami. Bola to ďalšia super konferencia, na ktorej sme všetci cítili, že Udalosť sa naozaj priblížila!)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023