Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

 

Sesterstvo Ruže zorganizovalo rozhovor s hlavným poskytovateľom spravodajských služieb Kobrom "Cobra", aby prediskutovali dôležitosť nadchádzajúceho úplného zatmenia Slnka, ktoré sa uskutoční v Spojených štátoch v pondelok 8. apríla 2024. V tomto rozhovore Kobra a Debra, líderka Planetárnej Siete Sesterstva Ruže, diskutujú o tom, ako je toto zatmenie príležitosťou pre ľudí v Spojených štátoch rozhodnúť o optimálnej budúcnosti pre USA; a ako to predstavuje významný moment rozhodnutia o tom, aká bude ich budúcnosť.

Aby sme využili tento silný moment, 8. apríla presne o 18:18 UTC (20:18 SELČ) sa uskutoční 20-minútová globálna hromadná meditácia a Kobra a Debra hovoria o dôležitosti účasti čo najväčšieho počtu ľudí, aby nový cyklus manifestácie mohol začať vytvárať najpozitívnejšiu časovú os. Diskutujú tiež o sile zatmení, obnove ústavy Spojených štátov, o úlohe, ktorú Svätý German zohral pri vzniku Spojených štátov a o úlohe, ktorú zohráva dnes, o voľbách v SŠA v roku 2024, o astrológii Pluta vo Vodnárovi, o „ Veľkom Prebudení“, Soche slobody, Veku Vodnára, Indiánoch, rovníku Bohyne a energii Bohyne a mnohom ďalšom.

Rozhovor si môžete vypočuť na YouTube kanáli Sesterstva Ruže “Sisterhood of the Rose” tu:

https://youtu.be/GfBZo-sKk4g

Tu je prepis rozhovoru:

Debra: Dobrý deň, volám sa Debra a som líderkou Planetárnej Siete Sesterstva Ruže. Dnes mám opäť to potešenie hovoriť s Kobrom, ktorý je hlavným poskytovateľom spravodajských služieb pre Hnutie Odporu, kde na svojom blogu 2012portal.blogspot.com ponúka dôležité planetárne a galaktické informácie. Vitajte, Kobra, a ďakujem Vám za tento rozhovor.

Kobra: Ďakujem za pozvanie. A ahojte všetci.

Debra: Áno. Dnes hovoríme predovšetkým o veľmi obľúbenej téme v Spojených štátoch a na celom svete...o nadchádzajúcom úplnom zatmení Slnka, ktoré sa uskutoční v Spojených štátoch v pondelok 8. apríla. A aby sme využili tento silný moment, na vrchole zatmenia sa uskutoční 20-minútová synchronizovaná meditácia o 18:18 UTC, čo je 14:18 východného času tu v USA. Takže, Kobra, na začiatok, môžeš prosím vysvetliť, prečo je zatmenie mocným časom na veľkú, synchronizovanú meditáciu? Ako napríklad aký astrologický význam má zatmenie a výslednú energiu, ktorú vytvára?

Kobra: Dobre. Všetky zatmenia, najmä zatmenia Slnka, sú veľmi silné momenty. A sila tohto okamihu je v tom, že zatmenie, najmä zatmenie Slnka, vytvára bránu, cez ktorú môžete zosilniť svoju slobodnú vôľu. Takže všetky rozhodnutia slobodnej vôle urobené v momente úplného zatmenia Slnka sú oveľa silnejšie a sústredený zámer v tom momente je mimoriadne silný. Takže hromadná meditácia v momente zatmenia Slnka je mnohonásobne zväčšená. A cesta totality pôjde cez Spojené štáty, takže toto konkrétne zatmenie bude pre Spojené štáty obzvlášť dôležité.

Debra: Áno, áno. Povedali ste, že v roku 2024 budú dve udalosti, ktoré budú mať najväčší vplyv na budúcnosť SŠA. Jedným je toto zatmenie Slnka 8. apríla a druhým sú prezidentské voľby 5. novembra. Ako je teda možné, že toto zatmenie predstavuje príležitosť na okamih rozhodnutia pre občanov SŠA, aby sa rozhodli, aká bude naša budúcnosť? Aký je účel robiť túto hromadnú meditáciu špeciálne pre Spojené štáty počas tohto zatmenia?

Kobra: Toto zatmenie je príležitosťou pre kritickú masu ľudí v Spojených štátoch rozhodnúť o optimálnej budúcnosti pre túto krajinu. Takže vizualizovať, vyvolať a začať prejavovať optimálnu budúcnosť pre Spojené štáty; je to vlastne začiatok cyklu manifestácie tej optimálnej budúcnosti. Toto je teda príležitosť, ktorú toto zatmenie dáva občanom Spojených štátov.

Debra: A ako ste spomenuli, zatmenie je príležitosť využiť našu slobodnú vôľu, a preto by sme to v tomto bode robili, však?

Kobra: Áno.

Debra: A chápeme, že kritické množstvo, cieľom je, aby meditáciu vykonávalo 30 000 občanov USA. Prečo je dôležité, aby títo ľudia boli občanmi USA?

Kobra: Je to preto, že o budúcnosti tejto krajiny sa má rozhodnúť a len ľudia, ktorí sú obyvateľmi Spojených štátov, alebo by som povedal skôr občania SŠA, sú tí, ktorí majú najväčšiu moc a sú tými správnymi ľuďmi, aby urobili to rozhodnutie.

Debra: Dobre. Pomôžu aj ľudia z iných krajín, ktorí sa zúčastnia meditácie, podporiť vplyv tohto?

Kobra: Áno, samozrejme. Ľudia z iných krajín budú tiež robiť túto meditáciu a môžu ju podporiť, ale hlavné zameranie a hlavné rozhodnutie musia urobiť ľudia z SŠA.

Debra: Dobre, dobre. Aký vplyv bude mať dosiahnutie tohto kritického množstva 30 000 na SŠA a ako to ovplyvní celkovú situáciu? Postaví nás to na pozitívnu časovú os vpred?

Kobra: Ak dosiahneme kritickú masu 30 000 meditujúcich ľudí, začne to nový cyklus manifestácie, prostredníctvom ktorého sa začne prejavovať pozitívnejšia budúcnosť, a to od tej chvíle začne posúvať časovú os pre Spojené štáty pozitívnejším smerom ďalej.

Debra: Takže určite chceme dosiahnuť kritické množstvo, takže povzbudzujeme každého, aby sa zúčastnil a zdieľal čo najviac s ostatnými ľuďmi, aby sme 8. apríla mohli dosiahnuť kritické množstvo 30 000 ľudí.

Poďme si teraz povedať niečo o histórii Spojených štátov. Jedným skrytým aspektom je úloha, ktorú Svätý German zohral pri vytváraní Spojených štátov a pri vývoji ústavy. Počas tejto meditácie ho budeme vzývať, aby nám pomohol v tomto prechode. Teraz veľa ľudí nepozná Svätého Germana. Možno vedia o jeho inkarnácii ako Comte de Saint Germain (Gróf zo Saint Germain) v roku 1700, kde získal veľkú slávu v európskej vysokej spoločnosti, ale nemusia si byť vedomí toho, že je Vzostúpeným Majstrom, ani si neuvedomujú dôležitú úlohu, ktorú zohral pri vytváraní Spojených štátov. Podelili by ste sa o informácie o úlohe Svätého Germana v tomto? A je pravda, že spolu s Benjaminom Franklinom vytvorili ústavu?

Kobra: Dobre. V 18. storočí bol vo Francúzsku dosť aktívny a medzi Francúzskom a Spojenými štátmi existovalo pomerne silné spojenie a vo francúzskej vysokej spoločnosti bola veľká podpora pre vytvorenie nezávislých Spojených štátov. A boli niektorí ľudia, ktorí boli v tom čase umiestnení vo francúzskych slobodomurárskych lóžach. Niektorí z nich mali veľký vplyv aj na vznik Spojených štátov a na tvorbu ústavy. A jedným z nich bol Benjamin Franklin, ktorý bol členom pomerne významnej francúzskej slobodomurárskej lóže a mal kontakt so Svätým Germanom. Svätý German sa skutočne objavil raz alebo dvakrát v období formovania Spojených štátov na fyzickej úrovni a dal inšpiráciu pre vytvorenie ústavy a pre vytvorenie Deklarácie nezávislosti. Vedel, že Spojené štáty ako krajina majú veľký potenciál. A budem o tom hovoriť neskôr počas tohto rozhovoru.

Debra: Dobre, dobre. Áno, Svätý German vyhlásil, že „Amerika je klenotom môjho srdca“ a že má pre Ameriku mimoriadnu záľubu. Prečo je toto, myslím, také dôležité na Spojených štátoch?

Kobra: Spojené štáty ako nezávislá krajina sú vlastne projektom, súčasťou projektu Svätého Germana s názvom Nová Atlantída. Jeho cieľom bolo znovu vytvoriť civilizáciu Svetla, ktorá existovala na tejto planéte v čase starej Atlantídy pred desiatkami tisíc rokov. A jeho poslaním bolo a stále je znovu vytvoriť civilizáciu Svetla. A keďže sa Spojené štáty formovali ako nezávislá krajina, bol to obrovský potenciál priniesť voľnosť a slobodu svojmu obyvateľstvu, a tak vytvoriť základ, na ktorom sa môže zrodiť táto nová spoločnosť. Toto bol jeho projekt a stále je jeho projekt, a preto boli pre neho Spojené štáty také dôležité a sú stále také dôležité.

Debra: Je účelom nadchádzajúcej meditácie pri zatmení obnoviť Spojené štáty ako Novú Atlantídu? A ako to prospeje zvyšku sveta?

Kobra: V skutočnosti je jedným z účelov tejto meditácie reaktivovať tento archetyp a potom znova aktivovať tento plán, takže by som povedal, že najprebudenejší ľudia v Spojených štátoch môžu začať ukotvovať Svetlo pre Novú Atlantídu a znovu sa spájať s týmto archetypom a začať budovať civilizáciu Svetla, ktorá mala byť v Spojených štátoch. A mala byť vzorom pre celý svet. To bol pôvodný účel.

Debra: Ach, vzor. To je zaujímavé. Aká je teda teraz úloha Svätého Germana pre USA aj pre planétu?

Kobra: Dobre. To, čo robí, je, že reaktivuje svetelnú mriežku okolo planéty. Povedal by som, že existuje sieť éterických prúdov, ktoré obklopujú planétu a udržiavanie tejto Svetelnej mriežky a stabilizácia Svetelnej mriežky môže zabezpečiť tú najpozitívnejšiu časovú os pre planétu. A tiež inšpiruje tých, ktorí sú pripravení na jeho inšpiráciu, aby znovu vytvorili civilizáciu Svetla, aby znovu vybudovali civilizáciu Svetla na planéte.

Debra: Ako by ste najlepšie navrhli, aby sme sa spojili so Svätým Germanom, aby sme to urobili?

Kobra: Prvá vec je, aby sa každý lepšie oboznámil s tým, kým bol a kým je, a aby meditoval o jeho prítomnosti, vzýval jeho prítomnosť a on odpovie.

Debra: Zaujímavé, ďakujem. Ako tomu rozumieme, Svätý German tiež vytváral nový finančný systém, zbieral peniaze na špeciálnom účte s názvom Saint Germain Trust a tieto peniaze sa nahromadili na 40 až 50 biliónov dolárov a že budú uvoľnené pre celé ľudstvo po Udalosti, ktorá zvrhne kabalu. Môžete nám o tom povedať trochu viac? A tiež, je nejaká šanca, že by sa niektoré z týchto peňazí mohli uvoľniť ešte predtým?

Kobra: Dobre. Svätý German vytvoril tento trust v 18. storočí a o tieto peniaze nahromadili, samozrejme, veľa úrokov, a teraz dosahujú, v tejto chvíli, viac ako 50 biliónov dolárov. A tieto peniaze budú uvoľnené, keď bude predstavený nový finančný systém, a tieto budú poskytnuté ľudstvu, povedal by som, ako počiatočný štartovací fond pre Novú Atlantídu.

Debra: Dobre, dobre. A tak sa Vás ešte raz spýtam, je nejaká šanca, že by niečo z toho mohlo byť uvolnené pred Udalosťou?

Kobra: Je to mimoriadne nepravdepodobné.

Debra: Dobre, ďakujem. Chcela som mať v tom jasno. Poďme diskutovať o druhom rozhodujúcom čase pre SŠA v roku 2024, ktorým sú prezidentské voľby 5. novembra. Prečo sú tieto nadchádzajúce voľby tiež významným časom na načrtnutie smeru pre Spojené štáty a čo je najdôležitejšie, aby ľudia v tejto veci pochopili?

Kobra: Povedal by som, že toto je moment veľkého potenciálu; veľký potenciál pre dobro a tiež veľký potenciál pre temnotu, v závislosti od toho, o akej časovej osi sa rozhodne a čo ľudia s touto situáciou urobia. Temné sily majú v pláne rozdeliť krajinu viac a viac a Sily Svetla majú v tej chvíli plány priniesť viac jednoty a viac inšpirácie. Takže ešte nie je rozhodnuté, čo sa stane, ale bude to jeden z kľúčových momentov pri rozhodovaní o osude Spojených štátov.

Debra: Bude mať meditácia pri zatmení, ak dosiahneme kritické množstvo, vplyv na pomoc situácii odteraz do volieb?

Kobra: Samozrejme, ak sa dosiahne kritické množstvo, potom Spojené štáty začnú priťahovať najpozitívnejšiu časovú os.

Debra: Dobre. Môžete nám poskytnúť ďalšie predstavy o tom, čo by sme tu v USA mohli očakávať pred, počas alebo po voľbách 5. novembra?

Kobra: Je to čas epického boja medzi svetlom a tmou. A tento boj sa ešte zintenzívni. Polarizácia bude čoraz väčšia, ale sú možné aj dosť dôležité prelomy. Astrológia pre Spojené štáty je v skutočnosti oveľa lepšia, ako sa očakávalo, takže nie je taká zlá, ako to prezentuje väčšina médií. V skutočnosti je to oveľa lepšie, takže v zákulisí sa deje veľa dobrých vecí a túto energiu možno použiť na udržanie svetla pre najpozitívnejšiu časovú os, na jej vizualizáciu, na udržanie vízie pre pozitívnu časovú os a pre pozitívny výsledok tejto skúsenosti.

Debra: Dobre, veľmi dobre. Presne to, o čom chcem ďalej hovoriť, je astrológia tejto doby práve teraz. Takže sme už predtým diskutovali o význame cesty Pluta do Vodnára a von z neho v týchto časoch. Pluto sa teraz presunulo späť do Vodnára, čo robí len približne každých 250 rokov. A keď k tomu dôjde, je to vo všeobecnosti čas monumentálnych zmien a transformácií. Aký je teda význam vstupu Pluta do Vodnára teraz, najmä preto, že Pluto bolo vo Vodnárovi v rovnakej pozícii ako pri zrode Spojených štátov pred takmer 250 rokmi?

Kobra: Dobre. Jedným z aspektov archetypu Pluta v Vodnárovi je prinesenie nového veku, prinesenie Veku Vodnára. Je to moment duchovnej renesancie. A v tomto konkrétnom cykle, v ktorom sa teraz nachádzame, energia Pluta vo Vodnárovi prináša Prvý Kontakt. Prináša kontakt medzi povrchovým ľudstvom a mimozemskými civilizáciami, tak či onak. A keďže Pluto tento rok vstupuje do Vodnára, zostane vo Vodnárovi dve desaťročia a tieto dve desaťročia budú časovým rámcom, počas ktorého sa tento kontakt musí uskutočniť.

Debra: Počas tohto roka 2024 sa Pluto naposledy nakrátko vráti do Kozorožca od 1. septembra do 19. novembra. A potom, ako ste povedali, sa presunie späť do Vodnára na ďalších 20 rokov. Takže, keď je Pluto v Kozorožcovi, znamená to tiež zmenu, ale často to, čo je v tieni, vyjde najavo. Ako teda vyzerá toto posledné obdobie, keď sa Pluto tento rok vráti na pár mesiacov do Kozorožca, a ako sa naň pripraviť? A mimochodom, je zaujímavé, že voľby v SŠA spadajú do tohto časového okna. Bude to mať nejaký vplyv, a ak áno, aký?

Kobra: Pluto v Kozorožcovi prináša transformáciu, alebo skôr by som povedal zničenie starých riadiacich systémov. Pluto v Kozorožcovi za posledné, povedal by som, asi dve desaťročia, prinieslo na svetlo veľa korupcie a veľa anomálií, ktoré existujú v riadiacom systéme na planéte. A práve obdobie medzi 1. septembrom a 19. novembrom je obdobím, kedy príde k ľudstvu posledný impulz na zničenie starého, toto prebudenie toho, čo skutočne existuje v riadiacom systéme. A keďže sú voľby v tomto časovom horizonte, veľa z toho, čo bolo predtým skryté, vyjde najavo. Ukáže sa veľa negatívnych aspektov riadiaceho systému a je to aj obdobie najväčšej polarizácie. Takže ten čas je plný potenciálu a tiež možnosti zničenia. Takže musíme držať Svetlo a vizualizovať najlepší možný výsledok pre daný časový rámec.

Debra: Dobre, ďakujem za túto informáciu. V tom čase by sa teda potenciálne mohlo objaviť oveľa viac informácií. Hovorme znova o Plutu vo Vodnárovi. V histórii to bolo aj obdobie rebélií, revolúcií a významných spoločenských zmien. Myslím, že to bolo pred 248 rokmi, keď nastala americká revolúcia. Bude potrebný nejaký druh revolúcie na vnuknutie zmien do Spojených štátov a aká je pravdepodobnosť, že sa to v nejakej miere stane?

Kobra: Dobre. Pluto vo Vodnárovi tentoraz premení ľudstvo na povrchu Zeme ako celok. Nebude to obmedzené len na Spojené štáty. Takže spoločenská zmena sa stane všade a povedal by som, že presiahne rámec revolúcie, ako ju ľudia chápu. Bude to úplná premena, pri ktorej nezostane kameň na kameni.

Debra: Dobre, wow. Preto je dôležité, aby ľudia pochopili masovú infiltráciu temnoty, ku ktorej došlo na planéte. A jedna z najefektívnejších taktík, ktoré používa temnota, je rozdeliť a polarizovať ľudí, ako ste už spomenuli, vytváraním príležitostí, aby medzi sebou bojovali, čo odvádza pozornosť od toho, čo sa v skutočnosti deje, čo v prípade Spojených štátov je demontáž samotnej republiky. Čo môžu občania urobiť, aby to vyriešili?

Kobra: Dobre, toto je svojím spôsobom zložitá otázka, pretože väčšina ľudí zabúda na to, čo je tu naozaj dôležité. Každý je ľudská bytosť. Temné sily vytvorili umelú priepasť medzi demokratmi a republikánmi v mentálnej rovine a zameriavajú pozornosť ľudí na mentálnu rovinu. A ľudia zabúdajú, že v každom človeku je duša. A zamerať sa na túto ľudskú dušu je oveľa dôležitejšie ako akákoľvek politická nálepka, ktorú môže mať ktokoľvek. A so zameraním na to, ľudstvo prinesie potrebnú zmenu na povrchu planéty.

Debra: Dobre, dobre. Takže možno len byť viac v kontakte so svojou dušou a srdcom a cítiť viac súcitu s inými ľuďmi?

Kobra: Áno, môžete to povedať takto.

Debra: Dobre. Mnoho ľudí sa prebúdza do reality hanebných bytostí, ktoré preberajú všetky aspekty vlády, ako aj iné oblasti nášho života, nielen tu v SŠA, ale aj celosvetovo. A veľa ľudí to nazýva „Veľké Prebudenie“, ktoré sa deje na emocionálnej, duchovnej a intelektuálnej úrovni. Časť toho bude zahŕňať zverejnenie informácií o kabale, o mimozemskom živote a uvoľnenie výrazne vylepšenej technológie. Takže keď sa zverejní viac informácií, prebudí sa viac ľudí a ako ste spomenuli, môže nastať ďalší chaos, na čo by sme sa mali po 8. apríli zamerať do volieb?

Kobra: Dôraz by sa mal klásť na to, aký druh spoločnosti chcete vytvoriť, akú spoločnosť by sme chceli mať. Mať pozitívnu víziu do budúcnosti.

Debra: Dobre, takže skôr ako sa sústrediť, viete, byť založený na strachu a sústrediť sa na to, čo je zlé alebo čo by sa potenciálne mohlo pokaziť, držte sa vízie spoločnosti a života, ktorý chcete mať.

Kobra: Presne tak, pretože veľa ľudí si už uvedomuje, čo je zlé. Samozrejme, je dobré mať toto vedomie, ale v tomto bode musíme ísť ďalej.

Debra: Dobre. S týmto Veľkým Prebudením ľudia robia svoj vlastný výskum, aby sa lepšie informovali o pravde našej reality, čo je dobrá vec, ale dúfajme, že používajú svoje vlastné rozlišovanie, keďže tam je tiež veľa dezinformácií. Môžete nám povedať, akú úlohu v tomto procese zohráva spiritualita a sebareflexia? A ako by ste odporučili ľuďom lepšie rozoznať a popasovať sa s niektorými tvrdými pravdami, ktoré vyjdú na povrch?

Kobra: Kľúčom je používať zdravý rozum v kombinácii s intuíciou a vyšším vedením. Pretože je tam toľko dezinformácií, je veľmi dôležité používať zdravý rozum, používať rozumnú myseľ a tiež používať svoju intuíciu a trénovať ju každý deň a bude to stále lepšie a lepšie a presnejšie.

Debra: Napriek Veľkému Prebudeniu bohužiaľ stále veľa ľudí spí, najmä v Spojených štátoch. Ako môžeme prinútiť týchto ľudí, aby milovali Ameriku, a nepracovali na jej zničení? A je v tejto krajine dostatok prebudených ľudí, ktorí dokážu čeliť energii negatívnych účinkov, ktoré majú spiaci?

Kobra: Nemôžete zobudiť niekoho, kto sa prebudiť nechce. Ak teda chcete mať pozitívny účinok, šírte Svetlo tým, ktorí sú ochotní ho prijať. A žiaľ, teraz nie je dosť prebudených ľudí, ale to sa môže v budúcnosti zmeniť.

Debra: Dobre, ďakujem. Takže o dni zatmenia Slnka sa toho toľko hovorilo. Každý deň sa zvyšuje v bežných médiách, ako aj v niektorých alternatívnych médiách, kde ľudia hovoria o potenciálnej katastrofe a naliehajú na ľudí, aby sa pripravili na jeden až dva týždne zásob a že môžu vypadnúť telefóny a internet. Prečo je toto? Je v hre hanebná agenda, ako napríklad biologický útok na vytvorenie ďalšej pandémie? Mali by sa ľudia obávať? Musíme sa na niečo pripraviť?

Kobra: Nie, nie, nie. Toto je úplne prehnané. Počas zatmenia bude veľa ľudí cestovať do zóny totality a veľa ľudí sa bude presúvať na iné miesta. Takže dôjde k extrémnemu preťaženiu dopravy, čo môže viesť k menším narušeniam dodávateľského reťazca. Niektoré štáty sa tiež spoliehajú na slnečnú elektrinu, čo môže v deň zatmenia spôsobiť narušenie elektrickej siete. Nič vážne, ale môžu nastať menšie prerušenia, pretože jednoducho bude príliš veľa ľudí robiť to isté v rovnakom čase. Takže niet sa čoho obávať. Ide len o praktickú starosť, priveľa ľudí, ktorí v ten deň migrujú do zóny totality.

Debra: Dobre, ďakujem za to. Mám pocit, že mnohým ľuďom sa uľaví, keď to budú počuť, takže ďakujem. Takže nemôžeme viesť diskusiu o Amerike bez toho, aby sme hovorili o domorodých Američanoch. Existujú temné a bolestivé obdobia americkej histórie, ktoré je potrebné vyniesť na svetlo a vyliečiť, najmä pokiaľ ide o tie, ktoré sa odohrali s kmeňovými a domorodými národmi. A uznávame, že sa to stalo aj globálne. Takže, z vášho pohľadu, čo je najdôležitejšia vec, ktorú môžeme práve teraz urobiť, aby sme vyriešili súčasné a minulé utrpenie, ktoré sa rozpútalo? Existuje nejaký odkaz, ktorý máte pre kultúry, ako sú domorodí Američania, ktorí trpeli, boli vyvražďovaní, bola im ukradnutá pôda?

Kobra: V tejto chvíli by bolo najdôležitejšie, aby sa ľudia dozvedeli o bohatej kultúre, ktorú títo domorodí Američania majú – legendy, mýty, silná a bohatá kultúra – na ktorú sa takmer zabudlo, pretože to je sila, ktorá sa skrýva za tým všetkým. Toľko z toho bolo zničeného, ale dá sa to oživiť a toto bude sila novej regenerácie. A z toho môže nastať skutočné odpustenie a skutočné uzdravenie.

Debra: Dobre, super. Myslím si, že by bolo prospešné aj pre pôvodných obyvateľov Ameriky, keby sa skutočne snažili vrátiť ku svojim koreňom a hlbokej spiritualite. A mám pocit, že by to mohlo ukotviť aj veľa pozitívnej energie v Spojených štátoch. Súhlasíte?

Kobra: Áno, absolútne.

Debra: V meditácii pri zatmení, okrem nášho zámeru obnoviť ústavu Spojených štátov, máme tiež v úmysle začať novú éru Veku Vodnára. Spomenuli ste to už skôr, ale pre tých ľudí, ktorí o Veku Vodnára veľa nevedia, môžete vysvetliť trochu viac o tom, čo to je? Hovorili sme o vizualizácii budúcnosti a o tom, čo chceme, a mohli by ste viac vysvetliť, ako to vyzerá?

Kobra: Dobre. Vek Vodnára je, povedal by som, nový vek, ktorý príde po dokončení toho súčasného a znamená znovuzrodenie novej spoločnosti, ktorá bude založená na skutočnej duchovnosti a povedal by som, že oveľa harmonickejšej ľudskej spoločnosti. A toto je niečo, čo si môžeme predstaviť, a to je to, prečo sme sa narodili, aby sme v tomto živote vytvorili.

Debra: Dobre, dobre. Chápeme to správne, že sme sa už začali presúvať do Veku Vodnára?

Kobra: Áno, práve sme v prechodnom období.

Debra: Rozkvitne naplno až po Udalosti?

Kobra: Presne tak.

Debra: Dobre. Posunie nás k tomu bližšie obnovenie Ústavy SŠA? Ako vidíte reakciu ostatných krajín, ak sú SŠA schopné obnoviť našu vlastnú Ústavu, najmä ak to dokážeme urobiť v krátkom čase?

Kobra: Myslím si, že ak by sa to stalo, iné národy by mali oveľa väčší rešpekt voči Spojeným štátom.

Debra: Áno, teraz by sme mohli použiť trochu viac rešpektu. A tak predpokladám, že obnovenie našej Ústavy SŠA nás posunie ďalej do Veku Vodnára.

Kobra: Áno, je to súčasť toho istého procesu.

Debra: Dobre. A už skôr sme diskutovali o význame, ktorý Svätý German pripisuje Spojeným štátom, ale môžete ešte vysvetliť, aká je zamýšľaná úloha SŠA pred a počas Udalosti, nasledujúceho Zlatého Veku a celkovo v Planetárnom vVzostupe? Zdá sa, že dôležitosť Spojených štátov je veľkým dôvodom, prečo sa práve teraz tak zameriavajú na zničenie republiky. Je to pravda?

Kobra: V skutočnosti veľký potenciál Spojených štátov naplno rozkvitol v 80. rokoch a do určitej miery v 90. rokoch, keď v Spojených štátoch došlo k veľkému duchovnému prebudeniu. A potom bolo toto prebudenie silne potlačené temnými silami. A povedal by som, že potenciál tu stále je, no nie je plne využitý.

Debra: Dobre, ďakujem. A keď sa blížime ku koncu tohto rozhovoru, rada by som hovorila o energii Bohyne, najmä pokiaľ ide o Spojené štáty. Najprv si teda rozoberieme Sochu slobody. Socha je postavou Libertas, Bohyne voľnosti a slobody. V pravej ruke drží pochodeň. A vľavej má tabuľku s nápisom „4. júl 1776“, dátum Deklarácie nezávislosti SŠA. A sochu dostali SŠA ako dar z Francúzska. Môžete hovoriť o spojení s Francúzskom? Hovorili ste o tom trochu skôr. A skutočný význam tejto ikonickej sochy, ktorá sa nachádza v Newyorskom prístave?

Kobra: Dobre. Táto socha bola darom francúzskych slobodomurárskych lóží Spojeným štátom. Ale tu by som povedal, že by som zdôraznil pozitívne slobodomurárske lóže. Táto socha je veľmi silnou kotvou Bohyne Libertas. Libertas bola rímska Bohyňa voľnosti a slobody a táto energia je zakotvená v Newyorskom prístave a toto je, povedal by som, vstupný bod pre túto energiu. A je to veľmi dôležitá pozitívna kotva, ktorú sa temné sily snažili zneužiť, no nepodarilo sa im to. Takže pokiaľ tam tá socha bude stáť, bude tam ukotvovať energiu voľnosti a slobody.

Debra: Dobre, ďakujem. To bola moja ďalšia otázka...zakotvila socha niekedy energiu Bohyne v SŠA a aký je jej súčasný stav?

Kobra: Áno, áno, ukotvuje túto energiu už viac ako 100 rokov a bude v tom pokračovať.

Debra: Úžasné, ďakujem. A len na vysvetlenie, energia Bohyne je Božská ženskosť reprezentujúca kvality lásky, súcitu, mieru a viac. Ale vieme, že táto ženská energia bola u nás, ale aj na celom svete tak dlho potláčaná. A sme v bode, kde je tá liečivá energia Božskej ženskosti veľmi, veľmi potrebná. Aká je teda v súčasnosti úloha a dôležitosť ukotvenia energie Bohyne v Spojených štátoch?

Kobra: Dobre, toto je súčasť globálneho procesu, pretože na celom svete je potrebnej oveľa, oveľa viac tejto energie. A keďže ťažisko procesov planetárneho oslobodenia je pre tento rok v Spojených štátoch, toto je ústredný bod pre reaktiváciu tejto energie, najmä počas tohto obdobia.

Debra: Dobre, ďakujem. A rada by som využila túto príležitosť a spomenula, že veľmi účinný spôsob, ako pomôcť ukotviť energiu Bohyne, je zapojiť sa do Sesterstva Ruže. Zoznam skupín, ktoré sa stretávajú po celom svete, môže nájsť každý na našej webovej stránke: sisterhoodoftherose.network. A tak ste Kobra počas nedávnej konferencie vo Phoenixe vyhlásili, že zatmenie Slnka aktivuje rovník Bohyne, ktorý v Spojených štátoch prebieha takmer paralelne s líniou nadchádzajúceho zatmenia. Môžete vysvetliť tým, ktorí si nie sú vedomí toho, čo je rovník Bohyne, ako aj význam týchto dvoch línií, ktoré sú si tak blízke a také podobné?

Kobra: Dobre. Rovník Bohyne je starý rovník, ktorý mala Zem v časoch Atlantídy v čase starej Atlantídy pred polárnym posunom. A pozdĺž tohto rovníka boli veľmi mocné chrámy Bohyne, ktoré v tom čase ukotvovali energiu Bohyne. A jedna časť tohto rovníka Bohyne prechádza Spojenými štátmi takmer paralelne s líniou nadchádzajúceho zatmenia. Takže tieto dve línie budú spolu komunikovať a interagovať spolu v momente zatmenia a bude to veľmi silná energetická dynamika, ktorá prinesie super silné energie cez Spojené štáty.

Debra: To je naozaj dobré vedieť, že sa budú navzájom posilovať. Je to náhoda, že tieto dve línie sú si tak podobné?

Kobra: Samozrejme, že nie. Toto je časť, povedal by som, skvelého plánu Božského plánu, časť plánu Novej Atlantídy.

Debra: Páči sa mi to, ďakujem. A predtým, ako skončíme, by som rada poďakovala vlastencom, ktorí sú nadšení z obnovy Ústavy a ktorí tvrdo pracujú, aby prebudili masy. Veľmi dúfame, že sa všetci zúčastnia meditácie pri zatmení, pretože obnovenie Ústavy je jedným z hlavných cieľov meditácie a skutočne dúfame, že sa o to podelia so svojimi poslucháčmi. Ako vieme, čím viac ľudí sa zúčastní, tým silnejšie budú výsledky. A rada by som povedala, že niektorí vlastenci nie sú nevyhnutne meditujúci, takže Kobra, ako ich môžeme najlepšie osloviť a inšpirovať ich k účasti na meditácii? Ak by neinklinovali k synchronizovanej meditácii, bolo by pre nich stále prospešné vizualizovať si slobodu, ktorú chcú pre SŠA počas meditácie?

Kobra: Myslím si, že pre mnohých ľudí bude jednoduchšie zapojiť sa do meditácie, ak si uvedomia, že mnohé vedecké štúdie dokázali, že hromadné meditácie majú vplyv na spoločnosť, a to môže byť dobrá motivácia pre tých, ktorí by sa inak nepridali… pripojiť sa k tomuto času a obetovať tomu 20 minút svojho času. Ak sa nechcú riadiť oficiálnymi pokynmi pre meditáciu, môžu samozrejme použiť svoju vlastnú vizualizáciu alebo svoj vlastný spôsob, ako to urobiť, aj keď to nebude také efektívne, pretože musíme sústrediť zámer. Každá účasť je vítaná a bude veľmi ocenená.

Debra: Úžasné, ďakujem. Máte pre nás nejaké ďalšie odporúčania a slová na záver?

Kobra: Dobre, v momente tohto rozhovoru máme do zatmenia o niečo viac ako dva týždne. Chcel by som vyzvať všetkých, aby sa o to podelili s tými, ktorí by boli otvorení, ktorí by mali záujem, a aby zdieľali Svetlo a ukotvili Svetlo počas týchto dvoch týždňov, pretože sa blížime k jednému z kľúčových momentov, ktoré nám môžu pomôcť rozhodnúť sa a vytvoriť lepšiu budúcnosť. Takže ďakujem vám všetkým a Víťazstvo Svetla.

Debra: Áno, Víťazstvo Svetla. Ďakujem veľmi pekne za túto inšpiráciu. Odporúčame ľuďom, aby si pozreli váš blog na adrese 2012portal.blogspot.com, ako aj webovú stránku We Love Mass Meditation na adrese welovemassmeditation.com, kde nájdete ďalšie informácie a aktualizácie. Chcela by som poďakovať tímu meditácie zatmenia v SŠA a tímu We Love Mass Meditation za ich podporu pri tomto rozhovore a hlavne tebe, Kobra, za to, že ste sa k tomuto rozhovoru pripojili. Ceníme si informácie, ktoré zdieľate, a to, ako naďalej držíte Svetlo pre ľudstvo. Ďakujem ešte raz.

Kobra: Ďakujem a dovidenia.

Debra: Dovidenia. Víťazstvo Svetla!

Kobra: Víťazstvo svetla!

Je dôležité, aby sa 8. apríla zúčastnilo čo najviac ľudí, tak to prosím šírte ďalej!

Viac informácií o tejto dôležitej meditácii nájdete na stránke

https://www.welovemassmeditation.com/2024/02/meditation-for-united-states-total-solar-eclipse-on-monday-april-8th-2024-at-6-18-pm-utc.html

a

https://slovenskyportalsvetla.blogspot.com/2024/03/meditacia-na-uplne-zatmenie-slnka-v.html

Kliknite sem pre vedenú meditáciu 8. apríla:

https://bit.ly/4aBMbjb

 

Zdroj: https://www.sisterhoodoftherose.network/post/sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra-usa-solar-eclipse

https://www.welovemassmeditation.com/2024/03/sisterhood-of-rose-interview-with-cobra-usa-solar-eclipse.html

https://www.youtube.com/watch?v=GfBZo-sKk4g

 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023