Meditácia na stabilizáciu finančného systému (aktualizovaná v máji 2023)

Pred niekoľkými dňami jedna z frakcií čiernej šľachty využila JP Morgan na vyvolanie kolapsu banky SVB, 18. najväčšej banky v USA:

https://www.zerohedge.com/markets/record-bank-run-drained-quarter-or-42-billion-svbs-deposits-hours-leaving-it-negative-1bn

Je to veľmi podobné vývoju vo finančnom systéme, ktorý prebiehal tesne pred vypuknutím epidémie koronavírusu:

http://2012portal.blogspot.com/2019/12/financial-system-update.html

Kolaps SVB už spôsobil oneskorenie platieb na Etsy:

https://www.nbcnews.com/business/business-news/etsy-delays-payments-sellers-due-silicon-valley-bank-collapse-rcna74475

A hromadné výbery vkladov vo First Republic Bank, ktorá by sa mala v najbližších dňoch ocitnúť pod vodou, a v ďalších bankách:

https://www.zerohedge.com/markets/never-seen-over-40-years-svb-collapse-sparks-bank-runs-people-wait-lines  

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/intel-fdic-has-entered-the-corporate-hq-of-another-bank-failing-fast

V ére mobilných telefónov sa nákaza bankovými bankrotmi môže šíriť naozaj rýchlo a môže potenciálne narušiť finančný systém už zajtra (v pondelok 13. marca), keď sa táto správa dostane do masmédií a masy ľudí si uvedomia potenciálnu vážnosť situácie:

https://www.zerohedge.com/markets/should-scare-hell-out-bankers-regulators-worldwide

Sily Svetla nechcú tvrdý krach systému, chcú postupné a vyvážené zrútenie systému v kombinácii so zvýšeným povedomím, ktoré by viedlo k pozitívnemu finančnému obnoveniu.

Sily svetla žiadajú tých, ktorí sa cítia byť tak vedení, aby pokračovali v tejto meditácii každý deň o 17.00 SELČ. Účelom tejto meditácie NIE je umelo udržiavať starý finančný systém, ale vniesť doň Svetlo, aby sa zabezpečilo, že keď dôjde k zrúteniu, prebehne čo najpozitívnejším spôsobom a že ho temné sily NEzneužijú na zavedenie CBDC (digitálne euro a pod.). Krach starého systému URČITE nastane, a keď nastane, musí sa uskutočniť tým najlepším možným spôsobom.

Pokyny:

1. Použite vlastnú techniku, aby ste sa dostali do uvoľneného stavu vedomia.

2. Vyjadrite svoj zámer použiť túto meditáciu ako nástroj na prinesenie Svetla do globálneho finančného systému a na jeho stabilizáciu.

3. Predstavte si stĺp žiarivého bieleho Svetla vychádzajúceho z Kozmického Centrálneho Slnka, ktorý sa potom rozdeľuje do Centrálnych Sĺnk všetkých galaxií v tomto vesmíre. Potom si predstavte, ako toto svetlo vstupuje cez Galaktické centrálne slnko, potom prechádza našou Galaxiou, potom vstupuje do našej Slnečnej sústavy a prechádza cez všetky bytosti Svetla v našej Slnečnej sústave a potom cez všetky bytosti na planéte Zem a tiež cez vaše telo do stredu Zeme.

4. Predstavte si St Germainov fialový plameň, ktorý očisťuje všetkých ľudí a inštitúcie zapojené do súčasného finančného systému, najmä JP Morgan, Federálny rezervný systém, komerčné banky, ktoré majú v súčasnosti problémy, a všetky ľudské masy, pričom fialový plameň upokojuje ich strach. Predstavte si krach starého systému a zavedenie nového pozitívneho finančného systému tým najlepším možným spôsobom.

5. Predstavte si žiarivé biele svetlo, ktoré svieti na všetkých, na každú finančnú inštitúciu a na všetky situácie v súčasnom finančnom systéme.

Víťazstvo svetla!

 

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

 https://youtu.be/zZqxLhNEiqc?si=S4hT6VG77OSJOU6a

 


Viac informácii nájdete tu:

https://2012portal.blogspot.com/2023/03/urgent-meditation-to-stabilize.html

a tu:

https://www.welovemassmeditation.com/2023/03/urgent-meditation-to-stabilize-the-financial-system-every-4-hours.html

 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024