Seminár Novej Atlantídy v Rochestri 08.04.2024

Upozornenie: Toto je prepísaná verzia rukou písaných poznámok, ktoré autor urobil počas konferencie New Atlantis (Nová Atlantída) v Sedone, Arizona. Autor netvrdí, že presnosť týchto poznámok je 100% pravdivá. Použite svoj vlastný vnútorný úsudok a kritické myslenie. Niektoré obrázky a grafy nemusia byť totožné s tými, ktoré ste videli na konferencii. Obsah poznámok NIE JE presnou zhodou s tým, o čom hovoril Kobra. V procese môže dôjsť k nesprávnemu počúvaniu, chybám v rukopise alebo vynechaniu. Otázky týkajúce sa obsahu tohto dokumentu nebudú akceptované.

Poznámka autora: Zhromažďujeme finančné prostriedky na “zasadenie” kameňov Galaktických čintamáni v Los Angeles! Ak by ste chceli prispieť, navštívte stránku FundRazr page pre tento projekt. Ďakujem!

Vitajte na seminári v Rochestri. Uistite sa, že ste všetci podpísali dohodu o mlčanslivosti a že máte vypnuté mobilné telefóny. Môžete si robiť ručne písané poznámky, ale nezdieľajte ich s tými, ktorí nie sú otvorení prijímať takéto informácie.

Keďže sme všetci prišli z rôznych energetických prostredí, musíme zosúladiť naše energetické polia pomocou krátkej meditácie.

 

Vdýchnite do svojho fyzického tela biele svetlo a vydýchnite z neho všetky toxíny.

Potom vdýchnite biele svetlo a pri výdychu vyžiarte biele svetlo von všetkými smermi. Urobte to zo svojho fyzického tela.

Opakujte vyššie uvedené kroky pre svoje plazmové, éterické, astrálne (emocionálne), mentálne telá. Nakoniec zopakujte vyššie uvedené kroky pre celú vašu bytosť.

Teraz si uvedomíme, že JA SOM bytosť Svetla. Túto skutočnosť potvrdíme spoločným spievaním posvätnej mantry ‚ÓM‘.

V tejto skupine sme všetci bytosťami svetla a sme spolu prepojení ako bytosť svetla. SME bytosť svetla. Túto skutočnosť potvrdíme spoločným zaspievaním posvätnej mantry ‚ÓM‘.

Sme spojení s inými bytosťami svetla. Túto skutočnosť potvrdíme vyslovením posvätného slova ÓM (3-krát zaspievajte ÓM).

 

Teraz sme pripravení začať seminár.

Toto zatmenie Slnka je priesečníkom línií priestoru a času.

Rochester bol vybraný pre tento seminár, pretože sa nachádza na križovatke:

1.Dráhy úplného zatmenia Slnka a

2.Starého Aatlantského rovníka/ rovníka Bohyne

Zatmenie aktivuje energiu Novej Atlantídy práve Tu a Teraz.

Čiastočné zatmenie sa začne o 14:00 a skončí o 16:40. Totalita bude o 15:20 a potrvá približne 3,5 minúty. Totalita je najdôležitejší moment. Bude to veľmi intenzívna skúsenosť a počas nej môžete mať silné duchovné uvedomenia, najmä ak ste v zóne totality.

Urobili sme meditáciu na vizualizáciu jasného neba pre Rochester na moment totality. Zavreli sme oči a vdychovali žiarivé biele svetlo. Potom sme si všetci predstavili obrovský fialový plameň (v priemere stovky míľ), ktorý sa otáčal proti smeru hodinových ručičiek a úplne vyparil/odstránil všetky oblaky nad Rochesterom v momente totality. Robili sme to asi 10 minút, potom sme pomaly otvorili oči.

Kobra povedal, že momentom rozhodnutia je totalita a vtedy je otvorený portál.

Otázka: Pred niekoľkými dňami (5. apríla okolo 10:30) došlo v New Jersey k zemetraseniu. O čo tu išlo?

Kobra: V dôsledku tohto zemetrasenia sa niečo vyčistilo.

Kobra povedal, že lúče otvárajú váš centrálny kanál. Cvičením lúčov 1. úrovne môžete využiť túto energiu vo svojom živote a praktizovaním lúčov 2. úrovne môžete liečiť ostatných.

Bola tu otázka o význame Rochesterského víru. Kobra odpovedal, že Rochester sa nachádza na starom rovníku Bohyne (starý Atlantský rovník). Rochester má obrovský potenciál priniesť energiu Bohyne na planétu. Ľudia tu môžu začať pracovať s energiou.

Otázka o oblasti 51, ktorá sa nazýva „Dreamland“ (Krajina snov). Kobra odpovedal, že Dreamland je kódové označenie pre podzemné základne v juhozápadnej časti USA.

Bola tu ďalšia otázka o zemetrasení v New Yorku 5. apríla, či to súvisí s pohybom tektonických dosiek. Kobra odpovedal, že energetické pole v oblasti NYC (New York City) bolo dosť husté.

Otázka o Reiki. Kobra odpovedal, že Reiki je staroveký japonský systém. Konečný výsledok zasvätenia do Reiki a zasvätenia Kobrom do lúčov je podobný. Prístup je však odlišný. Zasvätenie Kobrom do lúčov mu dal Metatron. Neskôr Kobra odpovedal, že jóga je tiež ďalšou formou práce s energiou.

Kobra povedal, že Plejáďania mu dali pokyn, aby postavil tachyonové komory. Tachyóny sú subatomárne častice, ktoré sa pohybujú rýchlejšie ako Svetlo. Sú prvou hmotou stvorenou po stvorení Vesmíru. Temné sily majú závoj, ktorý obklopuje Zem. Tento závoj je prítomný v ionosfére a pohlcuje tachyóny a bráni im dostať sa na povrch Zeme. Tachyónová energia je potrebná pre harmóniu a rovnováhu. Ľudia si môžu počas prestávky kúpiť od Kobry Tachyónové produkty.

Nová Atlantída, ktorú sa tu v Spojených štátoch snažíme vytvoriť, bude treťou fázou Atlantídy. Prvá Atlantída bola v hviezdnom systéme Plejády. Bol to prvý pokus vybudovať harmonickú civilizáciu Svetla. Bolo to veľmi krásne, ale bohužiaľ explodovala, keď sa ju Plejáďania pokúsili presunúť z éterickej roviny do fyzickej roviny. Druhá Atlantída bola ostrovom v Atlantickom oceáne. Bola tam vybudovaná silná a harmonická civilizácia. Temné sily infiltrovali druhú Atlantídu v jej neskorších fázach. To viedlo ku karanténnej situácii, v ktorej sa práve nachádzame. Experimentovalo sa s prírodnými silami a experimentovalo sa s implantátmi. To viedlo k nerovnováhe, ktorá viedla k ponoreniu celého ostrova.

Tretia Atlantída bude znovuzrodením pozitívnej civilizácie Svetla, ktorá existovala počas druhej Atlantídy. Tretia Atlantída je projekt Svätého Germana. Svätý German na tomto projekte pracuje už mnoho životov. Napríklad vo svojej inkarnácii ako Francis Bacon napísal knihu s názvom „Nová Atlantída“. Táto kniha obsahovala jeho víziu znovuvytvorenia Atlantídy, ale bola samozrejme prispôsobená predstavám ľudí tej doby. Vo svojej najslávnejšej inkarnácii ako Compte de Saint Germain (Gróf zo Saint Germain) bol aktívny pri spájaní Francúzska a Spojených štátov. Zohral významnú úlohu pri vzniku Spojených štátov. Zamýšľal, aby Spojené štáty boli miestom, kde môžu ľudia slobodne rásť a skúmať svoju spiritualitu, aby mohli nakoniec vybudovať novú civilizáciu Svetla. Svätý German mal veľa priateľov a veľa ľudí ho podporovalo. V slobodomurárskych lóžach bolo v 18. storočí veľa ľudí, ktorí sa riadili jeho pokynmi. Slobodomurárske lóže v 18. storočí neboli ako dnešné slobodomurárske lóže, boli oveľa viac zo Svetla. Vďaka slobodomurárskym lóžam existovala veľká komunikácia medzi ľuďmi vo Francúzsku a SŠA. Súviselo to s hnutím za nezávislosť SŠA od Britov, ktoré Francúzi podporovali.

Ústavu SŠA vytvorili aj ľudia zo slobodomurárskych lóží.

V 20. storočí bol v SŠA čiastočný úspech, pokiaľ ide o duchovný rast ľudí. V SŠA bolo veľa prebudení. SŠA mohli byť spúšťacím bodom Novej Atlantídy v prvej polovici 20. storočia alebo v 80. a 90. rokoch 20. storočia s hnutím New Age. Sily Svetla pripravovali víry na juhozápade SŠA. Potom v januári 1996 došlo k invázii Archonov. Temné sily zničili tieto víry. Toto náhle zastavilo proces prebúdzania/Vzostupu ľudstva. Odvtedy na povrchu planéty nebolo žiadne skutočné Svetlo. Projekt Nová Atlantída musel byť pozastavený na posledné 3 desaťročia. Posledné 3 desaťročia bol intenzívny boj medzi Svetlom a Temnotou a teraz sme v záverečnej fáze tohto boja. Minulý týždeň došlo k významným prelomom. Popoludní 3. apríla sa Silám Svetla podarilo ukotviť Svetlo na fyzickej rovine v Sedone prvýkrát za posledné 2 desaťročia. To bol obrovský úspech. (*potlesk davu*). V rovnakom čase bolo vidieť, že Socha slobody bola zasiahnutá bleskom presne do jeho pochodne. Bolo to spôsobené plazmovým výbojom, ktorý aktivoval archetyp Víťazstva Svetla.

Zemetrasenie v New York City/New Jersey 5. apríla bolo začiatkom veľmi intenzívneho procesu čistenia. Vyčistilo sa všetko, čo bolo potrebné vyčistiť v NYC/NJ New York City/New Jersey pred zatmením.

Zatmenie Slnka bude bodom aktivácie Novej Atlantídy. Znova stlačíme tlačidlo prehrávania na projekte Nová Atlantída. Pôvodný program Novej Atlantídy bude dnes (t.j. 8. apríla) reaktivovaný.

Kobra povedal, že tí, ktorí si mysleli, že zažili prebudenie, v skutočnosti ešte nezažili skutočné prebudenie. Takíto ľudia sa do určitej miery len uvedomili, ale skutočné prebudenie sa môže uskutočniť len vtedy, keď je prítomné skutočné Svetlo. Skutočné prebudenie bude opäť možné a Sily Svetla pomôžu každému, kto chce byť toho súčasťou.

Nová civilizácia Svetla sa prejaví po Udalosti.

Stará Atlantída/2. Atlantída (ktorá bola prítomná v Atlantickom oceáne) mala veľa liečebných chrámov. Bola to civilizácia, kde technológia a príroda spolu existovali v harmónii. Všetci ľudia nasledovali svoje vnútorné vedenie. Neexistoval žiadny konflikt, žiadna súťaž, žiadne vykorisťovanie. Teraz musíme vybudovať túto verziu Atlantídy v našej mysli predtým, ako sa bude môcť prejaviť vo vonkajšom svete.

Urobili sme cvičenie, vzali sme si pero a papier a napísali esej s názvom „Nová Atlantída“. Každý bol požiadaný, aby napísal esej v rozsahu aspoň 1 strany. Dostali sme na to asi 10 minút.

Niektorí ľudia zdieľali to, čo napísali. Príklady:

  • V mojej Novej Atlantíde je slobodná vôľa, harmónia a láska k celej prírode.
  • Neexistuje žiadne utrpenie, každý pracuje na tom, aby pomáhal druhým, neexistuje ubližovanie cítiacim bytostiam, žiadne toxíny/jedy v jedle. Všetci sme plne napájané ľudské bytosti a žijeme v harmónii so slnkom.
  • Temné sily sú preč. Ľudia si plne uvedomujú, kým sú. V každom mužovi a žene je energia Bohyne a tiež sexuálna energia. Neexistujú žiadne deformované budovy. Všade je krásna architektúra. Ľudia si uvedomujú všetky svoje minulé životy. Neexistuje žiadna choroba.
  • V mojej Novej Atlantíde je pokročilá technológia a je súčasťou nášho každodenného života. Spriaznené duše a dvojplamene sú tiež všade. Ľuďom je dovolené existovať vo fyzickej rovine tak dlho, ako chcú. Neexistujú žiadne prostriedky na to, aby temnota ešte niekedy existovala.
  • Moja Nová Atlantída je nádherná. Je svieža zelená. Všade je tanec a hudba a sú tu anjeli a architektúra, ktoré majú vyšší poriadok a štruktúru. Je tu hojnosť pre všetkých. Ľudia majú múdrosť vytvárať to, čo je ich najvyšším cieľom. Neexistujú žiadne školy na vysávanie duší, žiadna vláda/predpisy. Všade sú milenci a milenci a milenci. Je tam zlaté slnko a dúha.
  • V mojej Novej Atlantíde sú všade kryštály. Neexistuje žiadna zápcha. Je tu priestor pre každého a dostatok výživy pre každého. Ľudia sa neboja iných. Existuje bezpodmienečná láska Zdroja a každý sa cíti v bezpečí a milovaný. Všade je pokoj. Ľudia môžu slobodne rásť a vyvíjať sa. Existuje telepatia a ľudia si uvedomujú proces manifestácie. Ľudia existujú v stave jednoty a súdržnosti. Je tam oveľa lepšie zdravie a tak ľudia žijú oveľa dlhšie. Každý má spomienky na svoje minulé životy. Existuje veľa múdrosti a milosti a všetci sú navzájom v pohode. Každý je milovaný. Lídri nás podporujú. Existuje veľa kreativity a slobody byť kreatívny. Existuje kontakt s ľuďmi z iných planét a všetci sme súčasťou galaktickej komunity.
  • V mojej Novej Atlantíde existuje technológia a príroda v mieri. Energia je pokojná a ľudia milujú byť v teple. Existujú osvietené bytosti. Novorodenci nám ukazujú, že Svetlo je tu. Populácia sa udžuje, aby jej nebolo je príliš veľa. Priestoru je dostatok. Husté mestské prostredie je nahradené živými ekosystémami. Zvieratá nie sú kŕmené násilným jedlom. Ľudia cítia jednotu s okolím. Existuje veľa božskej ženskej energie a čistej energie Bohyne na večnosť. Existuje čistá energia. Existujú rôzne úrovne vedomia. Sú tam bujné polia. Mechanika života je vyriešená a ľudia žijú zdravo a zomierajú zdravou smrťou.

Meditácia pre Novú Atlantídu

S Kobrom sme potom urobili meditáciu, aby sme cítili energiu Novej Atlantídy Tu a Teraz. Môžete prejsť do meditačného stavu a privolať svoje Vyššie Ja a Svätého Germana. Potom si môžete predstaviť, že ste v Novej Atlantíde. Premýšľajte o svojom bežnom dni v Novej Atlantíde v živých detailoch. Premýšľajte o tom, čo robíte hneď po prebudení, až po to, čo robíte do konca dňa. Prezrite a precíťte každý detail toho dňa. Urobte to na niekoľko minút. Potom si túto víziu udržujte v sebe, zostane vo vás ukotvená. Potom otvorte oči, keď budete pripravení.

Urobili sme túto meditáciu a potom sa niekoľko ľudí podelilo o svoje skúsenosti:

  • Jeden povedal, že jeho myseľ nie je pripravená. Necíti sa dostatočne sebavedomý na to, aby prejavil takýto deň. Cítil som sa ako by som mal konflikt.
  • Niekto povedal, že boli na Havaji v krásnom dome. Všetko bolo zosúladené. Bol v prírode. Potom bol v lese Redwood na západnom pobreží SŠA. Potom sa teleportoval do Európy, kde sa stretol s ľuďmi a mali duchovný rozhovor. Potom odišiel do sveta, kde pocítil hlboký pocit mieru. Cítil sa tam normálne a pokojne. Potom sa vrátil na Zem.
  • Ďalšia osoba plávala s delfínmi vo vodných plochách v mestských centrách. Mala diskusiu o tom, či sa inkarnovať ako človek alebo ako zviera. Cítila sa, akoby mala podporné vzťahy a privádzala na svet nových ľudí.

Kobra povedal, že túto meditáciu môžeme používať pravidelne. Ukotví energiu Novej Atlantídy v našich fyzických, éterických, plazmových, emocionálnych a mentálnych telách. Niekoľkominútovou meditáciou prenesieme energiu Novej Atlantídy do Tu a Teraz.

Otázkya a odpovede

Otázka: Aký je stav karantény? Kobra odpovedal, že je to stále to isté.

Otázka o hypotéze kontinua. Existujú dva typy nekonečna: spočítateľné nekonečno a nespočítateľné nekonečno. Existuje aj stredné nekonečno, ktorého existenciu nemožno dokázať ani vyvrátiť. Kobra povedal, že v súčasnom chápaní môže byť nejaký nedostatok a v určitom bode bude podaný dôkaz.

Autor položil doplňujúcu otázku o karanténe. Vo Phoenixe autor videl, 14 hviezd, ktoré sa pomaly pohybovali hore a dole a zo strany na stranu rovnakou rýchlosťou a smerom. Autor si je istý, že to neboli hviezdy, ale vesmírne lode. Autor sa teda spýtal – ako sa dá povedať, že karanténna situácia je rovnaká? Kobra odpovedal, že v súvislosti s karanténou možno niečo nie je rovnaké.

Otázka o povodniach na konci 19. storočia, ktoré viedli k zničeniu Tartárie. Kobra odpovedal, že väčšina informácií o Tartarii je nepravdivá. Ruskí vedci majú inú historickú časovú os.

Otázka o 5 kométach, ktoré boli naplánované počas úplného zatmenia Slnka. Kobra odpovedal, že tieto kométy sa nezbiehajú.

Otázka o fyzickom prvom kontakte. Kobra povedal, že sme oveľa bližšie k fyzickému kontaktu.

Otázka o živote pred rokom 1996. Osoba povedala, že si nepamätá, že život pred rokom 1996 bol úžasný, a zaujímalo ju, či sa jej myseľ zmenila. Kobra odpovedal, že závisí od životnej cesty jednotlivca, či bol preňho život pred rokom 1996 úžasný alebo nie. Povedal tiež, že ľudia zabudli, ako sa vtedy žilo.

Otázka o tom, ktoré hviezdne rasy budú súčasťou Novej Atlantídy. Kobra odpovedal, že budú Sírania, Plejáďania, Aldebarania, Androméďania.

Otázka, odkiaľ má Kobra informácie. Kobra povedal, že na to sa nedá odpovedať.

Otázka o tom, že Kobra hovorí, že zatmenie Slnka a voľby v SŠA boli dve najdôležitejšie udalosti tohto roka. Kobra odpovedal, že čo je dôležité, pokiaľ ide o voľby, je nezapájať sa do polarizácie. Mali by sme sa sústrediť len na ukotvenie Svetla. Čo sa má vo voľbách stať, to sa stane.

Otázka týkajúca sa získania ďalších informácií o Svätom Germanovi. Kobra povedal, že Svätý German je bytosť Svetla, ktorá sa inkarnovala na Zemi mnohokrát. Jeho najslávnejšia inkarnácia bola v 18. storočí vo Francúzsku, kde bol súčasťou francúzskej šľachty. Intenzívne pracuje na tom, aby nastolil nový vek pre túto planétu.

Otázka o P Diddy. Bol prepadnutý a je v správach kvôli obchodovaniu s ľuďmi a obetiam detí. Kobra odpovedal, že hudobný priemysel sa len začína odhaľovať, toto je len začiatok.

Otázka o tom, kde sú Dračie energetické línie mimo Japonska. Kobra odpovedal, že sú v Číne, Japonsku, Thajsku.

Otázka o tom, ako sa spojiť s pozitívnym Drakom. Kobra odpovedal, že nie všetci Draci sú negatívni, najmä tí z hviezdneho systému Thuban. Kobra povedal, že pomocou nefritového kameňa sa možno spojiť s energiou Draka.

Otázka o Teórii grúp a Božom hlase. 196,883 je najmenší rozmer euklidovského priestoru, ktorý má najväčšiu sporadickú jednoduchú grupu (Monster grupa) ako podskupinu svojich symetrií. Matematici ju považujú za mimoriadne krásnu pre jej symetriu. Otázka o odporúčaní spojenia s týmto objektom. Kobra vtipne odpovedal „ak si to viete predstaviť“.

Otázka o pohľade priamo do Slnka. Kobra povedal, aby sme sa nepozerali do Slnka po dlhú dobu. Existuje hnutie nazývané “Sungazing at sunset” (Pozorovanie Slnka pri západe). Toto sa odporúča, pretože UV lúče slnka sú pri západe (a východe) menej silné. Na okuliaroch na zatmenie sa píše, aby sa nepozeralo do slnka ani s okuliarmi nasadenými dlhšie ako 4 minúty v kuse.

Otázka o tom, či Ripple (https://sk.wikipedia.org/wiki/Ripple) je súčasťou nového kvantového finančného systému. Kobra povedal, že Ripple nebude súčasťou nového finančného systému. Hnutie Odporu ho nepoužije, pretože bolo kompromitované. Nie je známa žiadna kryptomena, ktorá bude súčasťou nového kvantového finančného systému. Kobra povedal, že ak chceme, môžeme zbierať bitcoiny.

Otázka o zlate, Kobra povedal áno, môžete zbierať zlato.

Otázka o ľuďoch v pozadí, ktorých spomína Dolores Cannon. Kobra povedal, že takýchto ľudí je veľmi málo, sú veľmi vzácni.

Otázka o Antarktíde. Kobra odpovedal, že tam sú ruiny starých rás. Antarktída nebola vždy plná ľadu. Kedysi bola oveľa menšia. Pod tým ľadom je veľa skutočného odhalenia. Veľa sa uvoľní, keď bude správny čas. Existujú mimozemské artefakty z minulých civilizácií.

Otázka o vzhľade Aldebaranov. Kobra povedal, že sú humanoidi. Sú o niečo väčší ako povrchoví ľudia. Sú trochu robustnejší a majú trochu viac mužských čŕt.

Otázka o Konfuciovi. Kobra odpovedal, že je Vzostúpený Majster a že sa angažuje hlavne v pevninskej Číne.

Koniec otázok a odpovedí.

V tejto dobe je dôležité priviesť späť spomienku na Atlantídu. Takže si spolu zaspievame nejaké mantry, ktoré sú z čias Atlantídy.

 

Tulay ayy ayyy

Boli sme požiadaní, aby sme vytvorili malé kruhy (aspoň 3 ľudia v kruhu). Keď sme vytvorili tieto kruhy, boli sme požiadaní, aby sme zdvihli ruky približne na úroveň ramien. Ruky všetkých ľudí by sa mali takmer dotýkať, to znamená, že kruh musí byť tesný. Potom sme túto mantru spievali spolu niekoľko minút nahlas. Potom boli ľudia požiadaní, aby sa podelili o svoje skúsenosti.

  • Jedna osoba cítila, že jej hlas je čoraz jasnejší. Mala pocit, že cez ňu prúdi čokoľvek, čo sme v miestnosti vytvárali. Vyčistilo to zvyškové pozostatky tejto osoby
  • Jedna osoba si všimla, ako rýchlo sa energia v miestnosti zjednotila
  • Iná osoba mala pocit, že má ťažké ruky, a v poslednej minúte spievania mantry pocítila, ako cez ňu fúka veľmi teplý vietor
  • Jedna osoba sa nedokázala prestať chvieť a triasť sa
  • Jedna osoba cítila veľa energie Bohyne. Až do konca recitácie mantry mala pocit, že niečo držia v ruke
  • Jedna osoba mala pocit, že sa všetci spolu prepletáme ako kvet života
  • Autor osobne mal pocit, že sa znovu spája s dávno stratenou energiou. On a ostatní v jeho kruhu začali pri spievaní mantry plakať

Kobra povedal, že táto mantra bola stará 200 000 rokov. Je to mantra Starej Atlantídy. Názov Starej Atlantídy bol „Tulant Lapalan“ a Tu Lay je pre to skrátená forma. Spoločným spievaním tejto mantry v skupinách môžeme mnohonásobne zosilniť jej energiu. Kobra nám odporučil praktizovať túto mantru počas krátkych prestávok a počas obedňajšej prestávky.

Potom sme mali krátku prestávku. Po tejto prestávke sme boli požiadaní, aby sme zavreli oči a vdýchli žiarivé biele svetlo a vydýchli žiarivé biele svetlo. A potom sme mohli pomaly otvoriť oči.

Otázka o Dračích energetických líniách v Severnej Amerike. Kobra odpovedal, že ide o veľmi staré línie, ktoré boli vytvorené ešte pred Dračími líniami. Kobra povedal, že ešte nie je čas ich aktivovať. Ich aktivácia by bola super silná. Môžu byť aktivované umiestnením Galaktických čintamáni kameňov alebo obyčajných čintamáni v ich blízkosti.

Otázka o používaní vltavínov v Atlantíde. Kobra povedal, že vltavíny sú spojené s Plejáďanmi. Atlantída bola veľmi plejádskou spoločnosťou. Vo vykopávkach, ako je Venuša z Willendorfu, sa našli malé kamene vltavínov staré viac ako 25 000 rokov. Vltavín a líbyjské sklo sa používali aj na oltároch v chrámoch Bohyní. Kobra povedal, že domorodí Američania tiež používali hviezdne kamene na výrobu hrotov oštepov a iných predmetov moci. Člen publika vytiahol „Biele vltavíny“, ktoré majú úplne čistú farbu. Kobra povedal, aby poslali ich vzorky.

Kobra odpovedal, že 3. apríla Svetlo zostúpilo do fyzickej roviny cez všetky vrstvy karantény. Úder blesku do Sochy slobody bol súčasťou toho istého procesu.

Kobra povedal, že teraz aktivujeme Novú Atlantídu. Toto už nemôže nič narušiť.

Kobra odpovedal, že najlepší spôsob, ako sa spojiť so Sochou slobody, je zasadiť tam galaktický čintamáni kameň.

Autor sa Kobry opýtal, či toto bude navždy koniec temnoty, keď nastane Udalosť. Kobra odpovedal, že toto bude skutočne koniec temnoty navždy a všade. V dave sa ozval potlesk.

Niekto položil otázku, čo by sme mali robiť v okamihu zatmenia Slnka. Kobra povedal, aby sme použili svoje vnútorné vedenie. Povedal tiež, že o 14:18 bude hromadná meditácia, ktorú by sme mohli robiť, keď sa cítime byť vedení.

Kobra povedal, že budeme mať prestávku na obed do 16:30, aby sme mohli pracovať s energiami zatmenia.

Niekto sa opýtal, čo by mali robiť, keby vynašli zariadenie na voľnú energiu. Kobra povedal, že vynálezcovia takýchto zariadení stále nie sú úplne v bezpečí, z jeho osobných skúseností. Ak máme funkčný prototyp zariadenia na voľnú energiu, môžeme kontaktovať Kobru na adrese cobraresistance@gmail.com.

Kobra odpovedal, že vojna medzi Svetlom a Temnotou sa ešte neskončila, ale sme v jej záverečnej fáze. Po Udalosti sa temná energia úplne rozpustí a premení.

Kobra odpovedal, že pri užívaní doplnkov ako Ormus a atómové zlato máme použiť čisto svoje vnútorné vedenie.

V momente totality môžeme očakávať, že uvidíme korónu slnka, ako aj slnečné erupcie. Bude to skoro ako noc. Energia bude extrémne silná, taká silná, že možno na ňu „ešte nie sme pripravení“. Z tohto zatmenia môže vzísť len dobro. Objavilo sa obrovské množstvo dezinformácií, napríklad sa hovorilo, že počas zatmenia na nás budú striekať chemtrails. Medzi ďalšie dezinformácie patrili výroky, že ľudia by počas zatmenia mali ísť pod stôl a nevychádzať von. Kobra povedal, že každý, kto sa počas zatmenia pozerá do slnka, by sa naň nemal pozerať priamo, ale radšej by mal používať špeciálne okuliare na slnko. Moment totality bude energeticky veľmi intenzívne pozitívnym momentom. V tejto chvíli môžeme robiť veľké životné rozhodnutia. Môžeme začať nové cykly manifestácie a tvorivosti. Môžeme spustiť cyklus manifestácie Novej Atlantídy.

Kobra nám potom dal mantru, ktorú môžeme recitovať, aby sme zjednotili rôzne časti nás samých a vyliečili naše vnútorné dieťa. Mantra znela takto:

 

TriaCho Ra Ko Fa Ro

Túto mantru sme recitovali nahlas niekoľko minút. Potom sa ľudia podelili o svoje skúsenosti:

  • Jedna osoba mala pocit, že to bolo veľmi uzemňujúce
  • Iná osoba sa cítila ako bábätko, ktoré roztvára svoje končatiny. Kobra povedal, že táto mantra môže otvoriť srdcovú čakru a aktivovať vnútorné dieťa

Potom nám Kobra dal mantru, ktorú možno použiť na vyvolanie energie Zdroja:

 

Yō Dā 

HaYō Hā 

Wo-ay Yā

HaYō Hā

Túto mantru sme recitovali nahlas niekoľko minút.

Kobra povedal, že o 15:20 (t. j. v momente totality) by sme mali urobiť rozhodnutie pre svoj život a pre planétu. Toto bol koniec semináru.

 

Preklad z anglického originálu: https://votl628.blogspot.com/2024/04/personal-notes-from-rochesters-new.html

 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023