Týždenná Mierová Meditácia v nedeľu o 16h SELČ


V súčasnosti prebiehajú dva hlavné konflikty na Blízkom východe a na Ukrajine.

Na Blízkom východe prebieha konflikt medzi Izraelom a Iránom/Hamasom/Hizbaláhom. Izrael zavraždil niekoľko vysokopostavených predstaviteľov Hizbaláhu. To by mohlo donútiť Hizbaláh k vážnej odvete.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/hezbollah-chief-vows-new-phase-war-during-slain-commanders-funeral

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

V konflikte medzi Ruskom a Ukrajinou existuje možnosť, že USA a Spojené kráľovstvo schvália použitie presných zbraní dlhého doletu západnej výroby proti ruskému územiu.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/breaking-news-u-s-and-uk-to-officially-approve-long-range-attacks-into-pre-war-russia

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russia-informs-un-security-council-direct-war-nato-assured-if-us-approves-long-range

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Keďže letové riešenia pre tieto raketové systémy môžu naprogramovať len jednotky NATO, pretože Ukrajina túto schopnosť nemá, krajiny NATO by boli priamo zapojené do vojenského konfliktu.

A ako naznačil Putin, výrazne by to zmenilo charakter konfliktu.

Bude to znamenať, že krajiny NATO, Spojené štáty a európske krajiny budú vo vojne s Ruskom.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/putin-direct-warning-allowing-ukraine-to-use-long-range-missiles-supplied-by-the-west-means-nato-is-at-war-with-russia

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Ak by sa niektorý z týchto konfliktov ešte viac vystupňoval, mohlo by dôjsť k tretej svetovej vojne, ktorá by mohla prerásť do jadrovej vojny.

Preto budeme každú nedeľu o 16:00 SELČ vykonávať meditáciu za mier, aby sme tieto situácie/konflikty zmiernili.


Túto meditáciu môžete vykonávať tak často, ako je to možné, ako sa cítite byť vedený.

Pokyny (odporúčaný čas pre túto meditáciu je 20 minút):

1. Použite vlastnú techniku, ktorá vás privedie do uvoľneného stavu vedomia

2. Vyjadrite svoj zámer priniesť mier a upokojenie do konflitktu medzi Ruskom, Ukrajinou a NATO a do konfliktu medzi Izraelom a Iránom, Hamasom a Hizbaláhom.

3. Privolajte fialový plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh počas meditácie a aj po nej. Požiadajte ho, aby utíšil všetko, čo neslúži Svetlu.

4. Predstavte si stĺp ružového Svetla vychádzajúceho z Galaktického Centrálneho Slnka, ktorý potom zostupuje cez vaše telo hlboko do stredu Zeme.

5. Predstavte si, ako toto Svetlo prúdi cez vaše srdce a potom cez vaše ruky priamo ku každému, kto je zapojený do konfliktu medzi Ruskom, Ukrajinou a NATO a do konfliktu medzi Izraelom a Iránom, Hamasom a Hizbaláhom, harmonizuje všetkých a prináša mier. Predstavte si, ako sa tieto konflikty rýchlo a čo najlepšie upokujujú, riešia a uzdravujú. Teraz si predstavte, ako sa humanitárna pomoc dostáva k ľuďom v Gaze a ich situácia sa rieši najlepším možným spôsobom. Nechajte potom ružové Svetlo prúdiť ďalej, aby upokojovalo všetky ostatné konflikty na celom svete.

6. Požiadajte prítomnosť Bohyne (Božskej Ženskosti), aby zabránila použitiu akýchkoľvek jadrových zbraní v konflikte medzi Ruskom, Ukrajinou a NATO.

7. Teraz požiadajte prítomnosť Bohyne (božskej ženskosti), aby nasmerovala energie mieru a harmónie na všetky nevyriešené konflikty týkajúce sa situácie medzi Ruskom, Ukrajinou a NATO a do konfliktu medzi Izraelom a Iránom, Hamasom a Hizbaláhom a ku všetkým, ktorí sú zapojení do jedného alebo oboch konfliktov, najmä na ochranu civilistov pred vojenským konfliktom na Ukrajine a v Izraeli. Predstavte si rokovania o vyriešení oboch týchto konfliktov, ktoré by viedli k trvalému mieru v týchto oblastiach.

8. Nechajte tieto energie prúdiť ďalej a upokojovať všetky ostatné konflikty na celom svete. Dovoľte týmto energiám, aby ešte niekoľko minút prúdili cez vaše srdce a potom cez vaše ruky k týmto konfliktom.

Bohyňa chce mier a mier bude.

 

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

https://youtu.be/HJKSxXsdP-U 


Viac informácii nájdete na: https://www.welovemassmeditation.com/2024/09/weekly-peace-meditation-on-sunday-at-2-pm-utc.html

Telegram kanál: https://t.me/slovenskyportalsvetla

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024