Meditácia Víru Bohyne

Vír Bohyne je špičková technológia síl Svetla, ktorá nakoniec rozpustí Matrix na astrálnych a éterických rovinách okolo našej planéty.

Vír Bohyne je dúhová špirála energie, ktorá zahŕňa všetky možné kombinácie Svetla. Je to prítomnosť anjelskej bytosti, ktorá premieňa všetku temnotu na čisté Svetlo cez osemrozmernú hviezdnu bránu Antarionskej konverzie. Je to vír prítomnosti Jednoty, ktorý absorbuje všetky anomálie duality a vystupuje do Jednoty prostredníctvom procesu mikrotriangulácie.

Všetky Víry Bohyne vytvárajú sieť Svetla na éterických a astrálnych rovinách, ktoré vytvárajú morfogenetické pole Jednoty, ktoré slúži ako nástroj božského zásahu na tejto planéte. Táto sieť Svetla v konečnom dôsledku premení všetku temnotu na astrálnej a éterickej úrovni a odstráni všetky negatívne entity, kým posledný plaz nezmizne navždy a všetky nefyzické úrovne okolo Zeme sa stanú ríšami Svetla. Tým sa nastavia správne podmienky pre Udalosť.

Vír Bohyne je Anjelská Prítomnosť, ktorá prechádza cez naše telá a ukotvuje sa do fyzickej roviny. Budete môcť cítiť ten Vír Bohyne vo svojom tele. Archonti sú alergickí na energiu Bohyne. To je dôvod, prečo katolícka cirkev potláčala ženy. Nefyzickí archóni sú na to veľmi alergickí. Zakaždým, keď akákoľvek žena alebo muž nasmeruje tento Vír Bohyne, tisíce plazov sú navždy odstránené.

Meditujeme každý deň o 15.30 SEČ (Stredoerópsky čas). Vír Bohyne môžete aktivovať kedykoľvek inokedy, keď sa k tomu budete cítiť vedení, a to posilní planetárnu sieť Svetla a urýchli proces čistenia nefyzických rovín, ktorý nakoniec povedie k Udalosti.

Tu sú pokyny na ukotvenie Víru Bohyne:

1. Zdvihnite ruky nad hlavu a začnite sa otáčať v smere hodinových ručičiek.

2. Pritom spievajte mantru »iiii« tak, aby rozvibrovala celým vaším telom, a predstavte si, ako sa vaše telo mení na žiarivý stĺp Svetla s miliónmi dúhovo sfarbených hviezdičiek rozptýlených v tomto stĺpe Svetla.

3. Pokračujte v spievaní mantry a točení. Po niekoľkých minútach spustite ruky k telu a pokračujte v otáčaní v smere hodinových ručičiek.

4. Pritom začnite spievať mantru »eeeaaa«  tak, aby vibrovala vaším telom, a predstavte si dúhový vír Svetla, ktorý vyžaruje z vášho srdca smerom von cez celú planétu. Privolajte prítomnosť svojich duchovných sprievodcov, vzostúpených majstrov, Plejáďanov, anjelov, delfínov, dvojplameňov, spriaznených duší, rodín duší a ďalších bytostí Svetla.

5. Pokračujte v spievaní mantry, točení sa a zostaňte chvíľu v prítomnosti všetkých týchto bytostí Svetla.

Bohyňa chce mier a mier bude!

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

https://www.youtube.com/watch?v=C2V5SUeh4lg

Víťazstvo Svetla!

 

Zdroj: https://www.welovemassmeditation.com/2017/11/goddess-vortex.html

 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024