Seminár vzostupu v Ázii – Vzostup Drakov

Poznámky zaznamenal IGAG

Vylúčenie zodpovednosti

Tento dokument je prepisom poznámok z júlového semináru vzostupu s Kobrom v Ázii – Vzostup Drakov (Rise of the Dragons). Seminár sa konal v Taipei (13.7.2024) a Kuala Lumpur (17.7.2024). Prečítajte si to s úžitkom a s porozumením, že nesprávne počutie, chyby v prepise a opomenutia sú bežné a že nie sú 100 % presné. Podrobnejšie informácie nájdete v prepisoch poznámok z predchádzajúcich konferencií s Kobrom v Paríži, Taipei a Phoenix City.

 

Pád Lurkera (Číhača)

Prvý vesmír sa zrodil, keď Zdroj premietol časť seba do nepredvídaných skutočností. Zdroj to urobil, pretože chcel pochopiť, čo presne je nepredvídaná skutočnosť. V tom čase sa zrodil aj Lurker (Číhač). Lurker je ako kozmický parazit.

Teraz celý vesmír prechádza detoxikačným procesom na odstránenie tohto parazita. Náš vesmír a multivesmír čistia tohto parazita. Ide o rozsiahly dezinfekčný proces a povrchový svet Zeme je stredobodom odstraňovania infekcie. Na Zemi prebiehajú veľmi intenzívne dekontaminačné práce.

Pred niekoľkými týždňami sa na povrchovom svete začalo rozuzlenie s Lurkerom a proces odstraňovania parazitov.

Sily Svetla a Zdroj vyčistia kvantové zapletenie medzi povrchovou populáciou a Lurkerom. Budú tiež eliminovať subkvantové anomálie u ľudí.

Naše ľudské telo, myseľ a duch sú v súčasnosti prepletené subkvantovými anomáliami. Sily Svetla nám pomáhajú vyčistiť tieto subkvantové anomálie z celej našej bytosti

Tieto operácie odstránenia odhalili viac negatívnych vecí. Keď sa odstraňujú subkvantové anomálie, niektorí ľudia sa správajú zvláštne. Postupne sa začnú odhaľovať veci dovtedy nevídané.

Proces dezinfekcie zažijeme počas nasledujúcich 1-2 mesiacov. Toto bude testovacia fáza, v ktorej budú Sily Svetla pozorovať reakcie ľudstva na tento proces čistenia. Keďže je to prvýkrát, čo sa takáto operácia uskutočnila od stvorenia vesmíru, ide o najväčšie očistné dielo v histórii vesmíru.

Sily Svetla v súčasnosti upravujú frekvenciu planetárnej mriežky Svetla na éterickej rovine, astrálnej rovine a mentálnej rovine.

Ako súčasť projektu Nová Atlantída mnohé hviezdne rasy používajú tektity na vyčistenie Lurkera. Napríklad Kolumbianit je meteorit z hviezdneho systému Sírius. Po prílete Kolumbianitov na Zem ich Sily Svetla použili na vytvorenie hyperdimenzionálnej červej diery spájajúcej hviezdny systém Sírius a Zem. Tieto hyperdimenzionálne červie diery môžu ovplyvniť Zem na subkvantovej úrovni, takže Sily Svetla ich môžu použiť na vyčistenie Lurkera.

Keď meditujete a držíte medzihviezdne meteority, môžu pomôcť Silám Svetla vyčistiť Lurkera.

Kamene Čintamáni aj Kolumbianity prišli z hviezdneho systému Sírius. Galaktické kamene čintamáni pochádzajú z miesta veľmi blízko Galaktického Centrálneho Slnka, takže môžu priniesť energiu Galaktického Centrálneho Slnka.

Súčasťou projektu Nová Atlantída je zakopávanie galaktických kameňov čintamáni pozdĺž starého atlantského rovníka. Účelom tejto práce je stabilizovať planetárnu mriežku Svetla a tým aj kôrovú štruktúru Zeme, takže keď dôjde k polárnemu posunu, povrchový svet podstúpi nadchádzajúce zmeny čo najharmonickejšie a najhladšie.

Lurker zmizne z multivesmíru. Musíme odstrániť tohto kozmického parazita, aby sme zastavili všetko utrpenie a temnotu. Táto parazitická entita žije v subkvantovom svete. Subkvantový svet je mimo normálneho časopriestorového kontinua a žiadna metóda z normálnej časopriestorovej úrovne sa nemôže dotknúť subkvantového sveta. Z pohľadu kvantovej mechaniky sa Lurkera nemôžeme vôbec dotknúť. Existuje však riešenie, ktorým je spojenie so Zdrojom. Keď sa spojíme so Zdrojom, môže zasahovať do nášho povrchového sveta a subkvantového sveta, čím odstráni Lurkera. Proces eliminácie Lurkera sa nazýva sublimácia.

Ide o počítačovú simuláciu kvantových fluktuácií. Kvantová fluktuácia je interakcia medzi Lurkerom a časopriestorovým kontinuom. Tieto výkyvy sa vyskytujú vo veľmi malom rozsahu, pri Planckovej dĺžke. Lurker môže ovplyvniť všetku formovanú hmotu prostredníctvom kvantových fluktuácií. Môže ovplyvniť interakcie na kvantovej úrovni a tok plazmy. Môže tiež ovplyvniť tok emocionálnej a myšlienkovej energie. Prostredníctvom tejto metódy môže napadnúť tých, ktorí sú pre neho nebezpeční.

Kvantové výkyvy možno považovať za kožu Lurkera. Lurker má určité množstvo energetických zásob, ale tieto zásoby sú obmedzené. Svoje zásoby ukladá v subkvantovom svete. Keď Lurker interaguje s normálnym časopriestorovým kontinuom, stráca časť svojej energie, podobne ako vybíjanie batérie. Keď Lurker interaguje so skutočným vesmírom, Zdroj ho začne čistiť, potom malá časť Lurkera zmizne v ničote. Proces eliminácie Lurkera sa nazýva sublimácia.

Energia nasledujúceho kozmického cyklu je veľmi silná a môže Lurkera úplne rozložiť, čím odstráni všetky súvisiace problémy.

Smaragdy obsahujú stopové množstvá chrómu a vanádu. Sily Svetla v súčasnosti používajú chróm v smaragdoch na odstránenie kvantových anomálií.

 

Dynamika portálu 2025


V rámci miestnej skupiny sa deje niečo zvláštne. Udalosti, ktoré sa teraz vyskytujú vo vesmíre, sú veľmi dôležité pre situáciu na povrchu Zeme, najmä interakcie medzi našou Mliečnou dráhou a galaxiou Andromeda.

Naša Mliečna dráha a galaxia Andromeda sú pár dvojčiat v rámci miestnej skupiny. Naša Mliečna dráha predstavuje ženský aspekt tejto dvojitej duše, zatiaľ čo galaxia Andromeda predstavuje mužský aspekt. Naša Mliečna dráha ukotvuje božskú ženskú energiu, zatiaľ čo galaxia Andromeda ukotvuje božskú mužskú energiu.

Okolo našej Mliečnej dráhy a galaxie Andromeda sú ďalšie menšie galaxie, ktoré spolu tvoria mandalu s dvanástimi cípmi hviezdy, ktorá premení všetku temnotu vo vesmíre.

Sily Svetla používajú veľmi špeciálne metódy na aktiváciu nášho Galaktického Centrálneho Slnka a Galaktického Centrálneho Slnka galaxie Andromeda. Naše Galaktické Centrálne Slnko sa aktivovalo pred niekoľkými desaťročiami, ale ešte nedosiahlo svoj najaktívnejší stav.

Účelom aktivácie nášho Galaktického Centrálneho Slnka je prebudiť energiu bohyne, čo umožní Galaktickej Vlne Lásky šíriť sa po celej našej galaxii. Centrálne Slnko galaxie Andromeda dostane pokyny od Zdroja, aby aktivovalo svoju energiu. Galaktické centrálne slnko galaxie Andromeda vyžaruje božskú mužskú energiu, konkrétne energiu božského hrdinu. Tento proces sa začal pred niekoľkými týždňami.

To je dôvod, prečo organizujem semináre v Taipei a Malajzii. Tieto semináre majú prebudiť niekoľko veľmi starých dračích línií na povrchu Zeme. Od 11. júla do tohto splnu (poznámka: je to 21. júla, CST) musíme počas tohto 10-dňového okna aktivovať energiu draka.

Galaxie v mandale s dvanásť-cípou hviezdou vysielajú veľmi vysokofrekvenčné svetelné energie do našej Mliečnej dráhy a galaxie Andromeda. Tieto vysokofrekvenčné energie spustia galaktické centrálne Slnká oboch galaxií, aby vyslali veľmi vysokofrekvenčné svetlá do našej slnečnej sústavy. Tieto veľmi vysokofrekvenčné energie aktivujú dračie línie na povrchovom svete.

Po aktivácii povrchových dračích línií dôjde k významným zmenám v povrchovej mriežke Svetla. Aktivácia povrchových Dračích línií pomôže upraviť energiu kôrovej štruktúry Zeme. Toto je jedna časť našej prípravy na polárny posun. Keď k tomu skutočne dôjde, celý proces bude plynulejší.

„Týchto 10 dní bude veľmi intenzívnych. Týchto 10 dní určí časový plán na druhú polovicu roka do novembra. To, čo urobíme počas týchto 10 dní, prinajmenšom rozhodne o smerovaní udalostí na ďalšie štyri mesiace.

Okrem Mliečnej dráhy a galaxie Andromeda je v našej miestnej skupine ešte jedna galaxia – Galaxia Triangulum. Galaxia Triangulum je dozorcom v mene Zdroja. Je zodpovedná za monitorovanie a reguláciu energií vyžarovaných Mliečnou dráhou a galaxiou Andromeda. Triangulácia tvorená Mliečnou dráhou, galaxiou Andromeda a galaxiou Triangulum dokáže vyčistiť temnotu z celého vesmíru.

Pluto zostane vo Vodnárovi do 1. septembra tohto roku. Pluto vo Vodnárovi znamená, že vyčistíme Lurkera a podstúpime energickejšie transformácie.

1. septembra sa Pluto nakrátko vráti späť do Kozorožca. Kabala plánuje v tento deň vykonať škaredý temný rituál. Druhá svetová vojna vypukla 1. septembra 1939.

Časovú os druhej svetovej vojny chcú využiť na spustenie tretej svetovej vojny. Dňa 1. septembra uplynie 85 rokov od vypuknutia druhej svetovej vojny. Aj keď sa môžeme vyhnúť vypuknutiu tretej svetovej vojny, bude si to vyžadovať kolektívne úsilie. 1. september až 9. september tohto roku je obdobím, kedy Kabala urobí všetko pre to, aby manifestovali 3. svetovú vojnu. Dúfame, že počas toho času sa každému podarí zorganizovať a zapojiť sa do masových mierových meditácií toľkokrát, koľkokrát je to možné.

Od dnešného dňa (13. júla) musíme zvoliť pozitívnejšiu časovú os. Pluto začne ísť retrográdne 1. septembra a krátko sa vráti do Kozorožca až do 19. novembra. Počas posledného retrográdneho Pluta sa objavia ďalšie odhalenia o Hlbokom štáte (Deep State). Sily Svetla budú intenzívne čistiť kvantové spletence medzi povrchovými populáciami a Lurkerom.

Obdobie od 1. septembra do 19. novembra je vhodné na vnútornú prácu. Ľudia by sa mali začať spájať so svojím vyšším ja a opustiť minulosť. Toto obdobie nie je ideálne na veľké vonkajšie aktivity, ale je vhodnejšie na vnútornú očistu a sebakultiváciu.

Prvé dva týždne tohto novembra budú kritickým obdobím. Temné sily sa počas týchto dvoch týždňov pokúsia spôsobiť čo najväčšie zničenie.

Tieto dva týždne sa zhodujú s prezidentskými voľbami v USA. Sily Svetla už pripravili plány na zmarenie Kabaly. Dlhodobým výsledkom týchto opatrení bude porážka Kabaly.

Temné sily urobia v tomto období veľmi vážnu strategickú chybu. Táto chyba povedie k ich pádu. Ide o veľmi náročný proces. Temné sily nebudú porazené okamžite, ale postupne stratia všetko.

Temné sily vstúpia do pasce nastraženej Silami Svetla a musia do tejto pasce padnúť. Zložitosť tejto pasce presahuje ich chápanie. Dá sa to prirovnať k päťrozmernej šachovej hre. Hoci tento proces nebude jednoduchý, konečným výsledkom bude víťazstvo Svetla.

Po 19. novembri zostane Pluto vo Vodnárovi 20 rokov. Akonáhle Pluto plne vstúpi do Vodnára, prinesie na Zem energiu oslobodenia. Budeme svedkami ďalších nových technológií a Prvého Kontaktu, ktorý umožňuje Zemi pripojiť sa ku galaktickej komunite.

 

Vzostup Drakov

Dračia energia je prastarý archetyp pochádzajúci z niekoľkých prastarých pozitívnych dračích rás. Pôvodná dračia energia pochádzala z galaxie Andromeda.

Tieto dračie rasy sa vyvinuli v rôznych galaxiách pod vedením niekoľkých pokročilých hviezdnych rás. Pozitívne dračie rasy chránia ľudstvo a strážia galaktickú sieť Svetla. Bránia tiež celú Mliečnu dráhu a bránia našu slnečnú sústavu pred temnými inváziami.


Pozitívne dračie rasy sa vyvíjajú v dvoch hviezdnych systémoch. Prvým je Antares, hviezda červeného obra. Má susednú modrú hviezdu Antares B. Antares je pôvodom Červených a Modrých drakov.

Červení draci sú viac fyzicky orientovaní. Sú zodpovední za stráženie fyzického sveta. Modrí draci majú na starosti duchovnú sféru. Chránia autentické duchovné poznanie.

Okrem Antares je tu aj Aldebaran. Bytosti z Aldebaranu cvičia niektorých drakov, aby nasledovali svetlo a chránili tento sektor galaxie.

Aldebaran zohral kľúčovú úlohu pri založení dynastie Tang v Číne. Mnoho tajných dračích skupín bolo založených počas dynastie Tang. Thuban (Alpha Draconis) zanechal v Číne mnoho dôležitých stôp. Dračia rasa Thuban prišla do Číny počas dynastie Han.

Navyše, niektorí draci zo súhvezdia Veľká medvedica majú hlboké spojenie s Čínou. Mnoho drakov pochádza z Veľkej medvedice. Títo draci budú aktivovať dračiu energiu v povrchových aj podzemných svetoch.

Aktivovať dračiu energiu znamená prebudiť pozitívnu božskú mužskú energiu. V roku 2012 sme vstúpili do pozitívneho cyklu s cieľom iniciovať božskú ženskú energiu. Tento 12-ročný aktivačný proces bol nevyhnutný na zosúladenie následnej transformácie. Teraz potrebujeme božskú mužskú energiu, aby sme dosiahli viac prielomov a podnikli fyzické akcie.

Dračia energia predstavuje archetyp božského hrdinu. Je to energia božského mužstva, prielomu a Udalosti. Je to energia vykonávania konkrétnych akcií vo fyzickom svete.

Je to energia Mjolniru. Je to energia hrdinov stúpajúca k akcii. Môže tiež aktivovať ľudskú energiu kundalíni. 

Mnoho tajných dračích skupín využíva časové okno medzi dneškom a 22. júlom na aktiváciu dračej energie na povrchovom svete. Aktivujú dračiu energiu na Taiwane, v Číne, Indonézii, na Filipínach a v ďalších ázijských krajinách. Temné sily sa snažili zo všetkých síl zastaviť tieto udalosti. Takmer sa im to podarilo, no napokon zlyhali. Aktivácia dračej energie začala 11. júla a doteraz bola veľmi úspešná. Tieto práce budú pokračovať niekoľko týždňov.

 

Nový finančný systém

Aspektom aktivácie dračej energie je spustenie nového finančného systému. Súčasný finančný systém vytvorený temnými silami sa v budúcnosti zrúti. Keď sa pokúsia všetko digitalizovať, najskôr zrútia globálny bankový systém. Niečo podobné sa stalo vlani v apríli, keď mnohé banky skrachovali. Toto bol test Kabaly. Spôsobia krach mnohých bánk. V súčasnosti je veľa bánk v zlej finančnej kondícii, takže vlna zatvárania bánk by sa mohla rozšíriť do celého sveta.

Temné sily čelia novému problému. Ak sa banky zatvoria, ľudia si dva alebo tri dni nebudú môcť nič kúpiť. Žiadne jedlo znamená hlad. Ak sú ľudia hladní po dlhú dobu, budú robiť šialené veci. Keď ľudia hladujú, nebudú sa starať o Svetové ekonomické fórum ani o udržateľnosť životného prostredia. Temné sily nedokážu ovládať každého hladujúceho. Keď sa starý finančný systém zrúti, Draci zavedú nový finančný systém. Tento nový finančný systém sa pripravoval desaťročia a neustále sa rozširuje.

Základným kameňom nového finančného systému je zlato Yamashita. Počas druhej svetovej vojny, keď Japonsko napadlo Čínu, japonská cisárska armáda ulúpila značné množstvo zlata z Číny, Malajzie a juhovýchodnej Ázie. Všetky miesta, kde sídlila Dračia rasa, vyplienila japonská cisárska armáda. Túto lúpežnú operáciu viedol generál Tomoyuki Yamashita. Generál Yamashita konal na priamy rozkaz cisára Hirohita, ktorý bol ovládaný zlou frakciou zelených drakov z Tibetu. Tento zlý zelený drak ovládal aj Hitlera.

Všetko zlato mali v úmysle prepraviť do Japonska. Po incidente v Pearl Harbor japonská cisárska armáda presunula všetko ulúpené zlato, diamanty a rôzne poklady na Filipíny. Na vybudovanie podzemných bunkrov použili nútenú prácu a v týchto bunkroch potom ukryli zlato. Po dokončení bunkrov boli všetci robotníci zabití. Len generál Yamashita poznal umiestnenie týchto bunkrov.

Vodič generála Yamashita si ponechal mapu pokladu. Keď Američania zajali vodiča, zobrali mapu pokladu. Po znovuzískaní Filipín americká armáda previezla zlato do USA a Švajčiarska. Vláda USA potom vložila toto zlato do obchodného systému, čím sa vytvorilo obrovské množstvo peňazí. Americká armáda použila tento majetok na vybudovanie siete podzemných základní v Spojených štátoch a na celom svete. Táto sieť bola dokončená v roku 1996.

Americká armáda podpísala dohodu s negatívnymi Drakmi (Dracos), čo im umožnilo využívať tieto podzemné základne počas invázie Archonov. Niektoré z týchto podzemných základní mali klonovacie zariadenia a Drakoniáni používali klony na infiltráciu povrchovej spoločnosti.

V roku 2012 Hnutie Odporu napadlo Federálny rezervný systém a ďalšie banky, aby získalo späť toto zlato. Toto zlato bolo odvtedy premiestnené na bezpečné podzemné miesto.

Od roku 2012 neexistuje žiadne fyzické zlato, ktoré by podporovalo bankový systém Kabaly. Súčasný globálny finančný systém je plne podporovaný ľudskou dôverou. Vo Fort Knox nie je žiadne zlato, ale iba pozlátené volfrámové prúty. Ľudia môžu stále používať hotovosť v obchodoch, pretože dôvera medzi ľuďmi stále existuje.

Hnutie Odporu tiež používa zlato získané v roku 2012 na vybudovanie nového finančného systému. Toto zlato je uložené na bezpečných podzemných miestach. Malá časť zlata Yamashita zostáva ukrytá v bunkroch na Filipínach.

 

Šalamúnov kódex

Pozitívny nový finančný systém vynašiel kráľ Šalamún pred 2500 rokmi. Kráľ Šalamún bol spojený s pozitívnymi Zelenými Drakmi v arabskom regióne. V tom čase islám neexistoval a v arabskom regióne existovali súfistické rády. Súfijský poriadok viedol kráľa Šalamúna k tomu, ako vybudovať pozitívny nový finančný systém.

Kráľ Šalamún mal spojenie s kráľovnou zo Sáby z Etiópie. Etiópia mala veľké ložisko smaragdov známe ako bane Shakiso. Tieto etiópske smaragdy boli prenesené na dvor kráľovnej zo Sáby. Kráľ Šalamún a kráľovná zo Sáby mali obchodnú dohodu.

Etiópske smaragdy tvoria jadro nového finančného systému a sú tiež ústredným prvkom pokladu kráľa Šalamúna. Nový finančný systém bude podporovaný zlatom, pričom jeho základom budú okultné znalosti a etiópske smaragdy.

Kráľ Šalamún patril k veľmi starodávnej galaktickej šľachte, rodine Anuttara. Táto rodina je strážcami Svätého grálu a odovzdala niektoré kódy svätého grálu kráľovi Šalamúnovi.

Kráľ Šalamún vytvoril obchodnú cestu medzi juhovýchodnou Áziou a Etiópiou. Založil tiež obchodnú cestu v arabských, juhovýchodných ázijských a čínskych regiónoch. Niektoré skupiny drakov strážili túto obchodnú cestu.

Pozitívna mimozemská bytosť sa kedysi inkarnovala do čiernej šľachty. Účelom tejto osoby bolo čeliť negatívnemu finančnému systému.

Temné sily využívajú manželstvá blízkych príbuzných, aby zabezpečili, že svoje bohatstvo môžu mať vždy pod kontrolou. V 20. storočí sa Ilumináti pokúsili centralizovať kontrolu nad globálnym finančným systémom prostredníctvom zmiešaných manželstiev medzi rodinami pokrvnej línie. Po desaťročiach zmiešaných manželstiev vytvorili Ilumináti predstaviteľa s pokrvnými líniami všetkých iluminátskych rodín. Táto osoba má kódové označenie M1, ktorá môže ovládať globálny finančný systém. Bývalý filipínsky prezident Ferdinand Marcos bol kedysi M1.

Biela šľachta má v pláne aj manželstvá blízkych príbuzných, najmä sobáš s dračími rodinami. Ich cieľom je pôsobiť proti finančnému systému temných síl.

Pozitívne dračie rodiny žijú na povrchovom svete, zatiaľ čo niektoré žijú v podzemí. Sú strážcami nového finančného systému. Na ochranu tohto systému vymysleli veľmi zložitý systém kódov a vstupného protokolu.

Okrem fyzických strážcov existujú aj strážcovia v energetickom svete. Títo strážcovia v energetických rovinách sa stále skrývajú v zákulisí, aby sa vyhli odhaleniu temnými éterickými sieťami. Poznajú kódy na odomknutie trezorov v tých filipínskych bunkroch.

Na svete je dostatok hojnosti a bohatstva na to, aby sa o to delilo celé ľudstvo. Skutočný problém je v tom, ako distribuovať toto bohatstvo ľudstvu a zároveň zabrániť tomu, aby ho zachytila ​​Kabala.

Energetická príprava na nový finančný systém je rozdelená do dvoch etáp. Prvou fázou bola aktivácia Silver Trigger (Strieborný spúšťač) v roku 2019. Strieborné mince, ktoré ľudia v ten deň získali, môžu ukotviť energiu nového finančného systému. Keď nastane správny čas, skryté bohatstvo sa bude ľahšie distribuovať ľuďom na celom svete.

Druhá fáza zahŕňa distribúciu smaragdov, pretože sú základnou súčasťou nového finančného systému. Rozdávanie smaragdov ukotví viac energií kráľa Šalamúna. Jedným z aspektov aktivácie dračej energie počas týchto 11 dní je urýchliť vytvorenie nového finančného systému.

Sily Svetla majú v pláne použiť zlato Yamashita ukryté na Filipínach a iných miestach na nákup bitcoinov a potom tieto bitcoiny distribuovať pracovníkom svetla po celom svete. Na to však nemáme znalosti a infraštruktúru.

Ak existuje jedna metrická tona zlata, mala by hodnotu približne 70 miliónov USD. Pri nedávnej cene bitcoinu 64 485,99 USD si za 70 miliónov USD možno kúpiť približne 1 087 bitcoinov.

Musíme nájsť spôsob, ako distribuovať tieto bitcoiny všetkým pracovníkom Svetla.

Toto je spôsob, ako si každý zarobí malé bohatstvo pred finančným resetom. Táto príprava je stále v počiatočnom štádiu. Nemôžem zaručiť úspech tohto plánu kvôli mnohým faktorom. Ak máte nejaký nápad, môžete mi poslať e-mail.

Americká vláda použila kolaterálne dlhopisy na výmenu za zlato od ázijskej kráľovskej rodiny. Tieto takzvané dlhopisy sú vlastne bezcenné papiere. Dôvodom mnohých konfliktov medzi Dračou rodinou a západným svetom je to, že západné krajiny vzali drakom veľa zlata a ani ho nemajú v úmysle vrátiť. Dračia rodina bola trpezlivá pri vyjednávaní so Západom, no s aktiváciou dračej energie sa situácia mení.

Tí, ktorí ovládajú podzemné bunkre, nerozumejú situácii mimo Zeme. Majú veľa zlata a diamantov, ktoré nie sú vo vesmíre vzácne.

Pás asteroidov je plný obrovského množstva zlata. Jediný asteroid môže obsahovať desaťtisíce ton zlata a miliardy ton platiny. Niektoré asteroidy majú milióny ton zlata. Pás asteroidov medzi Jupiterom a Marsom má nespočetné množstvo zlata a diamantov. Úprimne povedané, nie sú cenné. Zlato je vzácny kov na povrchovom svete, ale vo vesmíre je bežné. Na niektorých planétach môžu ľudia použiť zlato na stavbu celých miestností. Zlato symbolizuje materiálne aj duchovné bohatstvo, pretože môže priniesť energiu slnka.

Smaragdy sú však vo vesmíre pomerne zriedkavé. Je ťažké nájsť vysokokvalitné smaragdy na iných planétach kvôli špeciálnym geologickým podmienkam a vzácnym prvkom ako chróm a vanád, ktoré sú potrebné na vytvorenie smaragdov.

Smaragdy sú niekoľkonásobne vzácnejšie ako zlato či diamanty. Sú skutočným nástrojom na zachovanie hodnoty v galaktickej ekonomike. To je dôvod, prečo galaktické rasy dali smaragdy kráľovi Šalamúnovi.

Keď sa Zem stane členom galaktickej ekonomiky, budú existovať tri nástroje na zachovanie hodnoty: prvým je smaragd, druhým vzácne umenie a tretím je vysokokvalitný organický olej z tekvicových semien.

Zdieľam tieto informácie teraz, pretože počas týchto 11 dní aktivujeme dračiu energiu spolu s niektorými zákulisnými aktivitami. Prostredníctvom týchto aktivít sa snažíme urýchliť zavádzanie nového finančného systému.

 

Nebesá smaragdových jaskýň

Nebesá jaskýň - označuje portály založené tajnými taoistickými skupinami v Číne pred stovkami alebo tisíckami rokov. Tieto portály vedú do siete Agarta.

Taoistické chrámy po celej Číne boli postavené pozdĺž hlavných dračích línií. Pozdĺž týchto dračích línií je veľa známych hôr, ako napríklad Mt.Huashan. Tieto chrámy majú tajné chodby, ktorými môžu ľudia vstúpiť do siete Agarta.

Niektorí taoistickí praktizujúci dosiahli nesmrteľnosť prostredníctvom vnútornej a vonkajšej alchýmie. Keď vstúpili do siete Agarta, vytvorili podzemnú civilizáciu. Táto civilizácia udržiava Svetlo pre povrchový svet. Táto staroveká podzemná sieť sa rozprestiera po celom svete.

Teraz aktivujú „Zelené dvere“. Zelené dvere - je kód pre prístup do sveta Agarta. Predtým, ako môžeme fyzicky vstúpiť, musia byť dvere otvorené na energetickej úrovni. Od mája tohto roku členovia siete Agarta otvárajú dvere na energetických rovinách. Seminár v Kolumbii v máji znamenal začiatok tejto energickej práce. Na prípravu na Udalosť používajú svoje vlastné metódy.

Všetky oblasti ťažby smaragdov po celom svete sú vstupmi do siete Agarta. Kolumbia má jeden takýto vchod, rovnako ako Brazília, Spojené štáty americké, Rakúsko, Etiópia, Nigéria, Rusko, Austrália, Pakistan, Afganistan a Čína.

Smaragdové bane po celom svete majú vstupy do sietí Agarta. Ich členovia v zákulisí od tohto mája odštartovali sériu energických prác, ktoré majú otvoriť bránu. Prielom sa očakával tento rok v júli, ale zatiaľ sa to nepodarilo pre nedostatočné svetlo na povrchu.

Povrchové Dračie rasy a Agarťania chystajú tento júl niečo zaujímavé.

Teraz máme povolené vstúpiť do siete Agarta prostredníctvom energetickej meditácie. Túto meditáciu smaragdovej brány nájdete v poznámkach zo semináru v Kolumbii.

Členovia sietí Agarta budú prostredníctvom tejto meditácie komunikovať s povrchovou populáciou. Použijú telepatiu na interakciu s ľuďmi a poskytovanie správ čo najpresnejšie. V prípade úspechu bude táto komunikácia pokračovať; inak prestanú.

Počas tejto energetickej výmeny budú ponúkať energetické liečenie a vedenie. Ak máte kolumbijský smaragd, bude pre vás jednoduchšie spojiť sa so vstupom v Kolumbii. Sieť Agarta teraz komunikuje s tajnými skupinami drakov v Číne.

V Agarte majú niektoré jazerá dná pokryté smaragdom. Ľudia môžu tieto jazerá využívať na liečenie.

Dračie línie na celom svete rastú pozdĺž veľkých pohorí. Hory predstavujú Zemských Drakov. Pod týmito horami sú podzemné rieky a jazerá. Tieto vodné plochy predstavujú Vodných Drakov. Na éterickej rovine týchto hôr sú Veterní Draci. Niektoré z týchto hôr majú sopečnú činnosť, takže existujú Ohniví Draci. Agarťanskí Draci upravujú a stabilizujú aktivitu zemskej kôry.


Toto je mapa Dračích línií v Číne. V pravej hornej časti tejto mapy je línia draka nazývaná línia draka prosperity. Pochádza z ostrova Sachalin v Rusku, prechádza cez Japonsko, Taiwan a rozširuje sa na Filipíny. Dlhá, ľavá horná časť je línia draka Tianshan. Spája sa s čínskym tajným vesmírnym programom. V Tibete existuje aj Dračia línia súvisiaca s okultným poznaním. Táto línia tibetského draka pochádza z pohoria Pamír. Prechádza cez Himaláje, Tibet a siaha až po Bali v Indonézii.

Pred tisíckami rokov bola v Tibete okultná vojna. Sily Svetla a temné sily zúrivo bojovali, aby získali kontrolu nad touto oblasťou. Sily Svetla pracujú na znovuzískaní tejto Dračej línie.

Pozitívne bytosti z galaxie Andromeda vybudovali mnoho základní pod tibetskou dračou líniou. Keď sa aktivujú povrchové dračie línie, božská mužská energia z galaxie Andromeda vstúpi do povrchového sveta cez tibetskú dračiu líniu.

Negatívna frakcia Zeleného draka ovládala Japonsko a nacistické Nemecko počas druhej svetovej vojny. Sú to negatívni draci z Andromedy alebo iných vesmírov. Ovládali väčšinu povrchových kláštorov a používali ich na vykonávanie negatívnych rituálov.

Sily Svetla ukotvujú toľko Svetla, koľko je len možné pozdĺž tejto dračej línie. Na tejto línii liečia minulé konflikty. Naším budúcim plánom je pochovať čo najviac galaktických kameňov čintamáni pozdĺž tejto dračej línie.

Zatiaľ môžeme organizovať meditácie na vyliečenie tejto dračej línie, pretože musíme počkať, kým sa situácia schladí. Počas tohto 11-dňového časového okna bude aktivovaná väčšina dračích línií. V súčasnosti skupiny povrchových drakov aj podzemné skupiny Agarta vykonávajú energetické aktivácie pre tieto dračie línie. Účelom aktivácie týchto dračích línií je pripraviť sa na konečné oslobodenie a prebudenie ľudskej energie Kundalíni.

Najdôležitejšou časťou operácie aktivácie dračích línií je Udalosť. Na masovom zatýkaní sa zúčastnia pozitívne armády a hviezdne rasy. Do tohto procesu bude zapojených mnoho dračích skupín. V súčasnosti je na svete veľa dračích skupín. Každá čínska štvrť v Spojených štátoch môže mať skupinu drakov. Mnoho dračích skupín pracuje za školami Kung Fu a skupinami bojových umení. Spoločnosti Triád a Hongmen zahŕňajú aj skupiny drakov. Keď dôjde k Udalosti, dostanú signál na akciu.

 

Otázky, ktoré stoja za zmienku

 

Otázka: Môže meditácia s číslom osem pomôcť vyriešiť naše zapletenie s Lurkerom?

Odpoveď: Áno, môže. Dôrazne sa odporúča, aby ľudia používali túto meditáciu na prerušenie zapletenia medzi nimi a Lurkerom.

 

Otázka: Aká je skutočná identita Poseidona, boha mora v gréckej mytológii?

Odpoveď: Poseidon je veľkňaz Atlantídy. Atlantída je oceánska civilizácia. Poseidon je zodpovedný za koordináciu vzťahu medzi atlantskou civilizáciou a oceánom.

 

 

Preklad z anglického originálu: https://www.golden-ages.org/2024/08/05/2024-july-cobra-ascension-workshop-in-asia-rise-of-the-dragons-workshop-note-by-igag-2/

 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024