Čo znamená AN

… Čo je AN?

AN sa vyslovuje Ahhn alebo On.

AN je Slnko a Mesiac zlúčené do jednej bytosti. Rod AN je na Zemi od úplného začiatku. Staroveké civilizácie Egypťanov, Druidov a Inkov pochádzali z rodokmenu AN. Prví vládcovia týchto civilizácií sa zrodili zo Slnka a Mesiaca.

AN neskôr zmizli zo známej histórie a len nedávno sa znovu objavili, hlavne vďaka úsiliu tých, ktorí si pamätajú svoj rod AN. Teraz je čas, aby sa AN stal plne viditeľným.

AN poznajú aj tí Polynézania, ktorí uchovávali nažive spomienky príchodu na túto planétu z hviezd na nebeských kanoe. AN je spojené so strednou hviezdou v páse Orionu známou ako Al Nilam a je hlboko zarovnaná s bránou 11:11. Je to preto, že naša cesta 11:11 nás vedie cez centrálnu hviezdu AN ako JEDEN (v JEDNOTE).

Po planéte sú roztrúsené Veže Svetla AN, hoci väčšina z nich sa nachádza v pohorí Ánd v Južnej Amerike. Starovekí Egypťania písali o týchto Vežiach Svetla AN v „Egyptskej knihe mŕtvych“ alebo „Papyruse Ani“. Akonáhle je Srdce AN založené vo fyzickom, začne aktivácia týchto Veží Svetla AN.

AN je spomienka na Jednotu, z ktorej sme všetci prišli. Hrá vedúcu úlohu na začiatku Nového MUA (hlavný nový evolučný cyklus), ktorý oficiálne začal 11.11.11. Teraz sa rodí Nový svet.

Na začiatku tohto Nového Cyklu sa Svety vo Svetoch prestavia na Nový Pravý Základ. AN je prejavom tejto Pravdivosti. AN je rozkvet nášho večného Nekonečného príbehu, odkiaľ môžeme byť TÍ, KTORÍ SKUTOČNE SME, stelesňovať Pravdu a prejavovať ju na všetkých úrovniach vo všetkých Svetoch. Srdce AN je jadrom manifestácie do Jednoty. Je to šablóna, ktorá sa odtiaľto rozšíri do sveta a obnoví Pravdivosť na všetkých úrovniach.

AN spája prvky, ktoré boli predtým vnímané ako oddelené.

 AN je spojenie medzi tým, čo bolo a čo bude.

Aktivácia Srdca AN je ďalším krokom po dokončení našej cesty cez bránu 11:11.

A už sa to začalo....

 

Preklad z anglického originálu: https://anvisible.com/introduction/an/

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023