Meditácia na úplné zatmenie Slnka v Spojených štátoch v pondelok 8. apríla 2024 o 20:18 SEČ (stredoeurópsky čas)

Rozšírte to každému v USA! Pošlite to ďalej priateľom, uverejnite príspevky na sociálnych sieťach, upozornite ľudí, ktorých poznáte a ktorí majú veľké zoznamy adresátov, a pošlite ľuďom s veľkým počtom divákov!

Dve udalosti v roku 2024 budú mať najväčší vplyv na budúcnosť Spojených štátov amerických. Jednou je úplné zatmenie Slnka v pondelok 8. apríla 2024. Druhou sú prezidentské voľby v utorok 5. novembra 2024.

Energia nadchádzajúceho zatmenia Slnka 8. apríla predstavuje príležitosť na moment rozhodnutia pre občanov Spojených štátov, keď sa ľudia v Spojených štátoch môžu rozhodnúť, aká bude naša budúcnosť.

Aby sme využili tento silný moment, v pondelok 8. apríla 2024 o 20:18 SEČ (stredoeurópsky čas) sa uskutoční 20-minútová synchronizovaná meditácia na vrchole zatmenia Slnka. Zámerom tejto meditácie je obnoviť ústavu Spojených štátov amerických tak, ako ju napísali a zamýšľali otcovia zakladatelia, a nastoliť novú éru Veku Vodnára.

Tu sú časy pre každé časové pásmo v USA: Honolulu o 8:18, Anchorage o 10:18, Los Angeles o 11:18, Denver o 12:18, Chicago o 13:18 a New York o 14:18.

Aj keď je veľmi dôležité, aby túto meditáciu vykonalo čo najviac ľudí v Spojených štátoch, ľudia v iných krajinách ju môžu tiež podporiť! Pokyny pre túto meditáciu nájdete nižšie.

 

VYHLÁSENIE NEZÁVISLOSTI, ÚSTAVA A LISTINA PRÁV

Deklarácia nezávislosti, ratifikovaná 4. júla 1776, Ústava USA, ratifikovaná 21. júna 1788, a Listina práv, ratifikovaná 15. decembra 1791, sú tri dokumenty, ktoré kodifikovali suverénne práva jednotlivcov a oprávnenú úlohu novej vlády Spojených štátov amerických pri ochrane týchto práv. Tieto dokumenty dali Spojeným štátom nezávislosť od Británie – a dali ľuďom Spojených štátov právo na sebaurčenie a samosprávu.

Niektoré z najznámejších a najvplyvnejších viet v anglickom jazyku sú z Deklarácie nezávislosti, ako napríklad:

"Považujeme tieto pravdy za samozrejmé, že všetci ľudia sú stvorení sebe rovní, že ich Stvoriteľ obdaril určitými neodňateľnými právami, medzi ktoré patrí Život, Sloboda a Hľadanie Šťastia."

Táto pasáž začala predstavovať morálny štandard, o ktorý by sa Spojené štáty mali snažiť.

 

ZJAVENIE SVÄTÉHO GERMANA 2. JÚLA 1776

Vzostúpený majster Svätý German sa úžasne objavil v miestnosti, keď sa 56 signatárov zhromaždilo v Independence Hall vo Philadelphii, aby podpísali Deklaráciu nezávislosti 2. júla 1776.

Zo strany 56 mužov v miestnosti bolo zaváhanie, pretože vedeli, že budú prenasledovaní za zradu, no Svätý German im dodal odvahu a povzbudil ich, aby to podpísali. Deklarácia nezávislosti bola ratifikovaná o dva dni neskôr, 4. júla 1776.

Svätý German pracuje od roku 1700 na vytvorení Spojených štátov amerických, predurčených stať sa „Novou Atlantídou“, krajinou, ktorá by mohla viesť svet a umožniť každému občanovi spojiť sa so svojou vlastnou dušou a vyšším ja, ako sa o to snažíme individuálne a ako kolektív vytvoriť utopickú spoločnosť mieru, spolupráce a porozumenia.

Deklarácia nezávislosti a Ústava USA s Listinou práv sú dokumenty napísané na vytvorenie základu návratu Atlantídy na Zem. Viac o zaujímavom pláne pre Novú Atlantídu a ľuďoch za ním si môžete prečítať tu:

https://2012portal.blogspot.com/2017/01/new-atlantis.html

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

 

SÚČASNÝ STAV SPOJENÝCH ŠTÁTOV

Teraz, 248 rokov po podpísaní Deklarácie nezávislosti, a teraz v roku 2024, keď je Pluto v rovnakej pozícii vo Vodnárovi, ako bolo pri zrode Spojených štátov pred 248 rokmi, Spojené štáty čelia doteraz nevídanému ekonomickému a morálnemu úpadku. Spojeným štátom hrozí implodácia.

Krajina je zaťažená nekontrolovateľnou infláciou a dlhom, úpadkom vzdelávacích a obchodných podnikov, eróziou rodín a morálky, zhoršujúcim sa zdravím, zhoršujúcimi sa mestami, prílevom nelegálneho prisťahovalectva, klesajúcimi štandardmi vo výrobe, poľnohospodárstve, vzdelávaní a správe vecí verejných, ako aj poklesom vojenskej sily.

Okrem toho je tu výrazná politická korupcia. Zvolení predstavitelia Spojených štátov sú takmer všetci vinní z prijímania úplatkov a sú vystavení vydieraniu. Členovia Kongresu a sudcovská vláda mlčky ignorujú americkú ústavu. Členovia Kongresu Spojených štátov pokračujú v hlasovaní o financovaní zahraničnej vojny jednu za druhou.

S meditáciou v pondelok 8. apríla, na energetickom vrchole úplného zatmenia Slnka, a prezidentskými voľbami o sedem mesiacov neskôr, majú americkí občania dve obrovské príležitosti prebudiť sa, prevrátiť krajinu a získať späť suverenitu, ktorá je naša.

Ako už bolo povedané, je dôležité, aby túto meditáciu robilo 8. apríla čo najviac ľudí súčasne, aby bola čo najprospešnejšia. Vedecké štúdie potvrdili pozitívne účinky masových meditácií na ľudskú spoločnosť, o ktorých sa tu hovorí:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

 https://worldpeacegroup.org/washington-project-full-article/

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Pripojte sa k synchronizovanej meditácii, ako je uvedené nižšie, a začnite v správnom čase vo vašom časovom pásme. Ucítite, že občania Spojených štátov sedia s vami. Môžeme opraviť našu krajinu a v skutočnosti ju urobiť ešte lepšou ako predtým!

 

MEDITUJTE DOMA ALEBO PRICESTUJTE NA CESTU TOTALITY


Tu sú časy na meditáciu v každom z časových pásiem v USA. V Los Angeles: 11:18; Denver: 12:18; Chicago: 13:18; New York: 14:18. V Honolulu to bude o 8:18 a v Anchorage o 10:18. Cesta totality zahŕňa viac ako jedno časové pásmo, takže 8. apríla nezabudnite meditovať v správnom čase pre vašu polohu.

Táto tabuľka zobrazuje čas meditácie pre rôzne časové pásma:


Môžete pridať na sile svojej meditácie, ak pricestujete na miesto pozdĺž „Cesty totality“, kde je zatmenie 100% viditeľné pre ľudí na zemi. Väčšie mestá na ceste totality zahŕňajú San Antonio, Austin a Dallas v Texase; Little Rock, Arkansas; Bloomington a Indianapolis v Indiane; Dayton a Cleveland v Ohiu; Erie, Pensylvánia; Buffalo, Rochester a Plattsburgh v New Yorku. Medzi týmito mestami je veľa miest pozdĺž 100% cesty úplného zatmenia Slnka 8. apríla.

Tu je ďalšia mapa, ktorá ukazuje cestu totality:


Pre mapu kliknite na tento odkaz:

https://www.timeanddate.com/eclipse/map/2024-april-8

Ak kliknete na znamienko + na mape, môžete priblížiť, aby ste videli menšie mestá a diaľnice po celej ceste.

 

PROPAGAČNÉ VIDEÁ

Tu je anglické propagačné video pre meditáciu 8. apríla:

VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=spswGBXKFXo

Tu je zoznam všetkých doteraz vyrobených propagačných videí:

https://bit.ly/43fW3fW

 

KROKY K MEDITÁCII V PONDELOK 8. APRÍLA 2024


Tu je facebooková stránka pre túto meditáciu:

https://www.facebook.com/events/1583627772373091

Toto je 20-minútová meditácia. Nižšie sú uvedené kroky pre meditáciu, ktoré si môžete vytlačiť a postupovať podľa nich.

Sprievodný zvuk pre túto meditáciu, ktorý zahŕňa tieto kroky, bude čoskoro k dispozícii a bude uverejnený tu.

1. Použite svoju vlastnú techniku, aby ste sa dostali do uvoľneného stavu vedomia.

2. Vyjadrite svoj zámer použiť túto meditáciu na obnovenie Ústavy Spojených štátov amerických tak, ako ju napísali a zamýšľali otcovia zakladatelia, a na otvorenie novej éry Veku Vodnára.

3. Privolajte Fialový Plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh počas meditácie a aj po nej. Požiadajte ho, aby premenil všetko, čo neslúži Svetlu.

4. Predstavte si stĺp nebesky modrého svetla vyžarujúceho z Kozmického Centrálneho Slnka, ktorý sa potom šíri do Centrálnych Sĺnk všetkých galaxií v tomto vesmíre. Potom si predstavte, že toto svetlo vstupuje cez Galaktické Centrálne Slnko, potom prechádza cez našu galaxiu a potom prechádza cez Pluto vo Vodnárovi; teraz si predstavte, že toto svetlo prechádza cez zatmenie Slnka, potom cez všetky bytosti na povrchu a pod povrchom a tiež cez vaše telo do stredu Zeme.

5. Trikrát nahlas zopakujte nasledujúce vyhlásenie a požiadajte Svätého Germana o pomoc pri tejto premene:

V mene JA SOM, KTO SOM z večného svetla, vzývam Svätého Germana.

Svätý German, prosím, plne obnov a implementuj Ústavu Spojených štátov amerických tak, ako ju napísali a zamýšľali otcovia zakladatelia, a veď Zem do novej éry Veku Vodnára.

V mene JA SOM, KTO SOM z večného svetla, vzývam Svätého Germana.

Svätý German, prosím, plne obnov a implementuj Ústavu Spojených štátov amerických tak, ako ju napísali a zamýšľali otcovia zakladatelia, a veď Zem do novej éry Veku Vodnára.

V mene JA SOM, KTO SOM z večného svetla, vzývam Svätého Germana.

Svätý German, prosím, plne obnov a implementuj Ústavu Spojených štátov amerických tak, ako ju napísali a zamýšľali otcovia zakladatelia, a veď Zem do novej éry Veku Vodnára.

6. Teraz si predstavte, že Fialový Plameň premieňa všetku temnotu v Amerike, kým nezostane len Svetlo. Predstavte si, ako Fialový Plameň plynie vpred a pokrýva celú planétu a premieňa všetku temnotu na Zemi.

7. Predstavte si úplné odhalenie globálnej kabaly a mimozemského života v masmédiách.

8. Predstavte si plnú implementáciu Ústavy Spojených štátov amerických.

9. Teraz si predstavte nový, veľký kozmický cyklus začiatku Veku Vodnára, ktorý prináša čisté Svetlo, Lásku a Šťastie všetkým bytostiam na Zemi.

 

POSILŇUJÚCA MEDITÁCIA V PONDELOK 25. MARCA 2024

Naša posilňujúca meditácia bude slúžiť ako nástroj, ktorý nám pomôže dosiahnuť kritickú masu 30 000 ľudí zo Spojených štátov 8. apríla a stane sa tak v okamihu polotieňového zatmenia Mesiaca 24. a 25. marca.

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2024-march-25

Presný čas meditácie bude 25. marca o 8:13 SEČ a čas pre vaše časové pásmo je zverejnený tu:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=US+SOLAR+ECLIPSE+BOOSTER+MEDITATION&iso=20240325T0713&p1=1440&am=20


Táto tabuľka zobrazuje čas posilňujúcej meditácie pre rôzne časové pásma:


Tu je odkaz na facebookovú udalosť pre posilňujúcu meditáciu:

https://www.facebook.com/events/1122085712156857

Keď budú pripravené, zoznam videí s vedenou meditáciou pre posilňujúcu meditáciu bude zdieľaný tu.

Čoskoro tu bude zdieľaný aj odkaz na vysielanie posilňujúcej meditácie.

Návod na posilňujúcu meditáciu:

1. Použite svoju vlastnú techniku, aby ste sa dostali do uvoľneného stavu vedomia.

2. Vyjadrite svoj zámer použiť túto meditáciu ako nástroj na dosiahnutie kritického množstva 30 000 ľudí zo Spojených štátov meditujúcich v momente zatmenia Slnka. 

3. Privolajte Fialový Plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh počas meditácie a aj po nej. Požiadajte ho, aby premenil všetko, čo neslúži Svetlu.

4. Predstavte si stĺp nebesky modrého svetla vyžarujúceho z Kozmického Centrálneho Slnka, ktorý sa potom šíri do Centrálnych Sĺnk všetkých galaxií v tomto vesmíre. Potom si predstavte, že toto svetlo vstupuje cez Galaktické Centrálne Slnko, potom prechádza cez našu galaxiu a potom prechádza cez Pluto vo Vodnárovi; teraz si predstavte, že toto svetlo prechádza cez zatmenie Slnka, potom cez všetky bytosti na povrchu a pod povrchom a tiež cez vaše telo do stredu Zeme.

5. Vizualizujte si toto svetlo, ako aktivuje hviezdne čakry Duší miliónov a miliónov ľudí, čím im dáva možnosť pripojiť sa k meditácii Zatmenia Slnka. Predstavte si tých, ktorí sa cítia byť takto vedení, že sa skutočne zúčastňujú, ich počet ďaleko presahuje kritické množstvo a samotná aktivácia má obrovský pozitívny liečebný účinok na každého v Spojených štátoch, pričom obnovuje ústavu Spojených štátov amerických tak, ako bola napísaná a zamýšľaná zakladateľmi a ohlasuje novú éru Veku Vodnára.

Telegramový kanál a skupina na rozhovory „Eclipse USA“ boli vytvorené pre tých, ktorí by sa chceli pripojiť:

Telegramový kanál Zatmenie USA: https://t.me/+8U9K3mf1grg2ZWI5

Zatmenie USA skupina na rozhovory: https://t.me/+hhfrLQ0ZG5k2ZjEx

Víťazstvo Svetla!




Zdroj: https://www.welovemassmeditation.com/2024/02/meditation-for-united-states-total-solar-eclipse-on-monday-april-8th-2024-at-6-18-pm-utc.html


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Konferencia Vzostupu v Chiang Mai, Thajsko - prvý deň 11.11.2023