Objavte svoje kozmické korene: Nájdite svoj pôvod Hviezdneho semienka preskúmaním tajomstiev vo farbe vašich očí!

Ponorme sa do ďalších znakov, ktoré by mohli naznačovať, že ste Hviezdne semienko. Chystáme sa odhaliť charakteristické farby očí, objaviť spomienky z planét za nimi a rozpliesť metafyzické vlákna, ktoré by vás mohli spojiť s hviezdami.


Niektoré Hviezdne semienka vykazujú nezvyčajné alebo výrazné farby očí, ktoré vynikajú ako fialová, strieborná alebo tyrkysová. Farby ich očí sa tiež môžu meniť alebo kolísať pri rôznom osvetlení, čo je znakom toho, že ich duše pochádzajú z vysoko vyvinutých mimozemských civilizácií alebo ríš vyšších dimenzií. Pôvod rôznych farieb očí možno často hľadať v špecifických hviezdnych systémoch alebo mimozemských rasách, napríklad jasná modrá je spojená s hviezdnym systémom Plejád, zelená s Orionom, zatiaľ čo odtiene purpurovej a fialovej môžu naznačovať spojenie so Síriusom alebo Andromedou. Lýrania sú spájaní s tyrkysovými očami. Vzácnejšie farby očí predstavujú starodávnu galaktickú DNA a spomienky duše prenesené z minulých inkarnácií na iných planétach. Výrazné modré, strieborné, fialové alebo tyrkysové odtiene sú odrazom pokročilej mimozemskej genetiky a vyšších frekvenčných energií, ktoré tieto duše nesú vo svojich aurách. Posunujúca sa alebo premenlivá farba očí môže znamenať schopnosť Hviezdneho semienka naladiť sa na rôzne vibrácie a dimenzie. Ich oči sú ako portály, ktoré poskytujú pohľad do mnohých životov, ktoré ich večná podstata zažila v Multivesmíre. Pre niektoré Hviezdne semienka je ich výrazná farba očí pripomienkou ich kozmického pôvodu a nekonečnej duchovnej cesty cez vedomie.

 

Spomienky na minulé životy z iných planét:

Mnoho Hviezdnych semienok uvádza, že majú živé spomienky alebo sny o živote na iných planétach a svetoch. Tieto spomienky sa často zdajú skutočnejšie ako len imaginárny sen. Niektorí opisujú, ako si spomínajú na konkrétne detaily o prostredí, spoločnosti, kultúre a dokonca aj o vzťahoch z minulého života mimozemskej bytosti. Zdá sa, že niektoré hviezdne systémy volajú po niektorých Hviezdnych semienkach. Cítia nevysvetliteľnú známosť a pocit domova pri pohľade na hviezdy ako Plejády, Arktúr, Sírius alebo galaxiu Andromeda. To môže naznačovať spojenie s tým, že ste mali minulé životy v týchto nebeských ríšach mimo Zeme. Spomienky môžu zahŕňať architektúru a krajinu ich minulých mimozemských domovov. Môžu tam byť spomienky na pokročilé technológie, jedinečné jedlá, politické systémy, hodnoty, duchovné praktiky a vzťahy, ktoré zažili. Niektorí si možno dokonca pamätajú, ako vyzerali vo svojej mimozemskej inkarnácii, vrátane nezvyčajných farieb pleti, výšky, tvarov hlavy a štýlov oblečenia, ktoré naznačujú tieto mimozemské druhy a kultúry. Aj keď môže byť prekvapujúce poznať tieto fakty, tieto záblesky z hlbín duše rezonujú ako pravda pre mnohé Hviezdne semienka. Spomienky ich motivujú dozvedieť sa viac o hviezdnych predkoch, s ktorými sa cítia byť zložito prepojení v čase, priestore a dimenziách.

 

Metafyzické sklony:

Hviezdne semienka majú často vrodený záujem o spiritualitu, mystiku a ezoterickú múdrosť už od mladosti. Cítia sa priťahovaní k dosiahnutiu vyšších stavov vedomia, osvietenia a vnútorného rastu. Niektoré bežné metafyzické záujmy a aktivity medzi Hviezdnymi semienkami zahŕňajú:

  • Praktiky meditácie a všímavosti na dosiahnutie vnútorného pokoja, prítomnosti a spojenia s energiou Zdroja. To umožňuje prístup k vyšším stavom vedomia.

  • Štúdium mystických a starovekých tradícií ako šamanizmus, mysticizmus, gnosticizmus a hermetizmus. Obsahujú stelesnené poznatky o duchovných spojeniach ľudstva.

  • Hľadanie holistickej pohody a transformácie prostredníctvom alternatívnych liečebných modalít, ako je práca s energiou, kryštálové liečenie, reiki a astrológia.

  • Metafyzický pohľad na vesmír, ktorý vidí všetky veci ako zásadne prepojené a posvätné.

  • Viera v existenciu jemných energetických systémov v tele, ako sú čakry a meridiány. Zameriavajú sa na vyváženie týchto energií.

  • Otvorenosť paranormálnym javom a zážitkom, ktoré nie je možné vysvetliť mainstreamovou vedou. Psychické schopnosti, synchronicita, lucidné snívanie a mimotelové zážitky.

  • Túžba prekonať obmedzujúce systémy viery, opustiť myslenie založené na strachu a odomknúť svoj najvyšší potenciál.

  • Intuitívne chápanie kozmických zákonov, vyšších právd a skrytej podstaty reality. Pre Hviezdne semienka je metafyzická cesta o spomienke na svoju božskú podstatu a vrodené duchovné dary. Umožňuje človeku žiť plnohodnotnejšie a jedinečným spôsobom prispieť ku kolektívnemu vývoju.

 

Keď zaťahujeme kozmické závesy na tomto prieskume, bola to jazda pri objavovaní znamení, ktoré by z vás mohli urobiť Hviezdne semienko. Od farieb očí, ktoré vynikajú až po spomienky, ktoré vyzerajú ako z iného sveta, a lásku ku všetkému metafyzickému, sme pokryli niekoľko zaujímavých oblastí. Či už spájate body vo svojom vlastnom živote, alebo si len užívate vesmírne príbehy, pamätajte, že vesmír je taký rozsiahly, ako možnosti vo vás. Takže, ako sme dospeli k záveru, majte oči na hviezdach, a to ako na oblohe hore, tak aj vo vašom vnútri. Kto vie, aké nebeské dobrodružstvá sa môžu odohrať ďalej? Dovtedy nech sú vaše dni naplnené kozmickými zázrakmi a vaše sny posypané hviezdnym prachom! Vrúcne vás milujeme, sme tu s vami, sme vaša Rodina Svetla, sme Galaktická Federácia.

A'HO Aurora Ray, veľvyslanec Galaktickej federácie

 

Zdroj: Aurora Ray, https://www.youtube.com/watch?v=yG5hLZgp9Go

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024