Rozuzlenie 04.07.2024

Temné atlantské siete boli úplne odstránené. To má ďalekosiahle následky.

V dôsledku toho sa konečne začal proces oddeľovania Lurkera od povrchovej populácie. Prvý mesiac tohto procesu bude testovacia fáza, kde Sily Svetla vyhodnotia reakciu povrchovej populácie na proces rozuzlenia a podľa toho ju upravia. Po ukončení testovacej fázy sa začne pravé rozuzlenie.

Preklad textu z obrázku: Výzva pre všetkých Pracovníkov Svetla a Nebeských Anjelov na Zemi

Tento proces môžete vnímať ako planetárny exorcizmus. Temnota, ktorá bola doteraz kvantovo a subkvantovo zapletená s ľudskými osobnosťami, konečne začne odchádzať. Priemerná ľudská bytosť je viac ako 90% infikovaná Lurkerom a priemerný Pracovník Svetla je stále infikovaných približne 80%. Ako sa proces rozvinie, percento infekcie začne klesať a ľudské bytosti začnú byť viac zosúladené so Svetlom a budú mať tendenciu začať sa cítiť lepšie.

Medzi augustom a októbrom budeme v centre tohto procesu. Toto bude čas hlbokej vnútornej práce a čas posilňovania vnútorného spojenia so Svetlom.

Tiež sa odstránilo dostatok anomálií na spustenie konečného procesu zosúladenia tejto Slnečnej sústavy s Galaktickým oceánom Lásky. Slnečná plazma je stále do značnej miery pod kontrolou Lurkera, ale v heliopauze sa proces zosúlaďovania už začal. Mnoho rôznych hviezdnych rás, so svojimi flotilami umiestnenými tesne za heliopauzou, posielajú lúče Svetla do Slnečnej sústavy a oddeľujú ju od Lurkera. S týmto procesom si môžete pomôcť meditáciou s čintamáni alebo rôznymi tektitmi a spojením s hviezdou, kde tieto tektity vznikli, s touto slnečnou sústavou s vláknami Svetla.

Galaktická centrálna rasa (Stavitelia) masívne vstúpila do Slnečnej sústavy a aktivuje mnoho starých portálových hviezdnych brán na rôznych mesiacoch, asteroidoch a na Marse.

Pomôže to aktivovať spomienky na pozitívnu Atlantídu a začať pripravovať ľudské vedomie na zrod Novej Atlantídy:

https://sacred-texts.com/atl/soa/index.htm

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

https://www.unariunwisdom.com/atlantis-the-sons-of-the-law-of-one-the-sons-of-belial/

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

https://www.lulu.com/shop/frank-alper/exploring-atlantis/ebook/product-1yz4mmvm.html?page=1&pageSize=4

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

https://www.amazon.com/Children-Law-Lost-Teachings-Atlantis/dp/0966001532

https://www-museodelaesmeralda-com-co.translate.goog/el-misterio-de-la-tabla-esmeralda/?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc (automatický preklad do slovenského jazyka)

Sieť Agarta pokračuje v aktivácii energetických portálov Svetla na povrch planéty, čím pomáha v procese oslobodenia. S Agartou sa môžete spojiť so smaragdovou meditáciou:

https://youtu.be/5_0g43LroPY

Na povrchu planéty sa pomaly buduje sieť chrámov Bohyne. Táto sieť bude energeticky pomáhať pri vyrovnávaní procesu planetárnej transformácie:

https://goddess-temple.earth/en/temple-list/

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)


Aj na povrchu planéty sa energeticky aktivujú rôzne pozitívne skupiny drakov. Ak sa chcete zúčastniť tohto procesu, ste viac než vítaní a pripojte sa k nášmu semináru Vzostup Drakov (Rise of the Dragons) na Taiwane:

https://taiwanworkshop.com/

Alebo v Malajzii:

https://malaysiaworkshop.com/

Víťazstvo Svetla!

 

Zdroj: https://2012portal.blogspot.com/2024/07/disentanglement.html

 

 

 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024