Súrna meditácia pre mier medzi Izraelom, Libanonom a Iránom každé 4 hodiny

27. júla došlo k vystupňovaniu násilia medzi Izraelom a Libanonom. Izraelské obranné sily zaútočili na utečenecký tábor v pásme Gazy a zabili viac ako 30 žien a detí. Potom bolo na futbalovom štadióne na Golanských Výšinách zabitých 11 detí a dospievajúcich.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/this-morning-israel-hits-gaza-30-dead-this-afternoon-hezbollah-hits-golan-heights-50-dead-israelis-war-cabinet-convening-invasion-of-lebanon-begins-tonight

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

V dôsledku toho je veľmi pravdepodobné, že medzi Izraelom a Libanonom vypukne vojenský konflikt.


Ak by Izrael podnikol v Libanone vojenskú akciu, Hizballáh by reagoval neľútostne a mohol by vyvolať rozsiahlu vojnu.

Napriek možným dôsledkom sa Izrael chystá na vojenskú akciu v Libanone proti Hizballáhu.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/10-35-am-edt-sunday-israel-war-cabinet-convenes-in-30-minutes-to-approve-attack-plans-against-lebanon

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

V súčasnosti prebiehajú na oboch stranách mnohé aktivity zamerané na prípravu vojenského konfliktu, čo môže situáciu ešte viac vyhrotiť.

30. júla sa Izrael zameral na veliteľa Hizballáhu, ktorý bol podľa neho zodpovedný za útok na futbalový štadión na Golanských Výšinách.

Izraelský útok bol zameraný aj na obývanú oblasť v libanonskom Bejrúte. Vyžiadal si najmenej dve obete a viac ako 20 zranených vrátane 6 detí.

31. júla Izrael zavraždil aj politického šéfa Hamasu v Iráne. To môže viesť k nebezpečnej eskalácii, ktorá hrozí vyvolaním rozsiahlej konfrontácie v regióne.

V súvislosti s oboma incidentmi sa objavili správy, že Hizballáh a Irán sa chystajú začať rozsiahlu eskaláciu.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/flash-iran-to-carry-out-special-military-operation-against-israel

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

 

AKTUALIZÁCIA 2024-08-01:

Objavujú sa správy, že Irán sa pripravuje na odvetu proti Izraelu z viacerých frontov. Začne sa v piatok 2. augusta po pohreboch politického šéfa Hamasu.

Medzitým Izrael pokračuje v úderoch na Libanon po atentáte v Bejrúte.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/iran-issues-notams-military-action-irgc-commanders-all-no-shows-at-prayer-ceremony

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

 

AKTUALIZÁCIA 2024-08-02:

Izrael zabil ďalšieho vysokého predstaviteľa Hizballáhu. K útoku na auto, ktoré úradník šoféroval, bol použitý letecký útok.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/another-cold-blooded-premeditated-murder-by-the-only-democracy-in-the-middle-east

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

To by mohlo ešte viac postrčiť Hizballáh do vážnych odvetných opatrení.

Existujú správy, že Hizballáh už vypálil rakety na severný Izrael a po najnovšom atentáte by mohli prísť ďalšie.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/hezbollah-chief-vows-new-phase-war-during-slain-commanders-funeral

(Odkaz na článok s automatickým prekladom do slovenského jazyka)

Preto budeme každé štyri hodiny organizovať meditáciu za mier medzi Libanonom, Iránom a Izraelom a predstavovať si čo najrýchlejšie mierové vyriešenie situácie.

Budeme pokračovať v meditácii každé 4 hodiny v nasledujúcich časoch:

04:15 SELČ

08:15 SELČ

12:15 SELČ

16:15 SELČ

20:15 SELČ

00:15 SELČ

Túto meditáciu môžete vykonávať aj vo svojom voľnom čase tak často, ako sa cítite byť vedení.

Tu sú aktualizované pokyny pre túto meditáciu z 1. augusta: (Odporúčaný čas pre túto meditáciu je 15 minút)

1. Použite vlastnú techniku, ktorá vás privedie do uvoľneného stavu vedomia

2. Vyjadrite svoj zámer priniesť mier a upokojenie medzi Libanon, Irán a Izrael.

3. Privolajte fialový plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh počas meditácie a aj po nej. Požiadajte ho, aby utíšil všetko, čo neslúži Svetlu.

4. Predstavte si stĺp ružového Svetla vychádzajúceho z Galaktického Centrálneho Slnka, ktorý zostupuje cez vaše telo hlboko do stredu Zeme.

5. Predstavte si, ako toto Svetlo prúdi cez vaše srdce a potom cez vaše ruky priamo ku všetkým, ktorých sa týkajú spory medzi Libanonom, Iránom a Izraelom, harmonizuje všetkých a prináša mier. Nechajte ružové Svetlo potom prúdiť ďalej a upokojovať všetky ostatné konflikty na celom svete. Predstavte si, ako fialový plameň očisťuje celý región Blízkeho Východu a odstraňuje všetky príčiny vojny.

6. Potom požiadajte prítomnosť Bohyne (Božskej Ženskosti), aby nasmerovala energie mieru a harmónie na všetky nevyriešené spory medzi Izraelom, Libanonom a Iránom a na všetkých, ktorí sú do týchto sporov zapojení, najmä na ochranu civilistov pred vojenskými konfliktami v Libanone, Iráne a Izraeli. Nechajte potom tieto energie ďalej prúdiť a upokojovať všetky ostatné konflikty na celom svete. Dovoľte týmto energiám, aby ešte niekoľko minút prúdili cez vaše srdce a potom cez vaše ruky do týchto konfliktov.

Bohyňa chce mier a mier bude.

 

Vedenú meditáciu v slovenskom jazyku nájdete tu:

https://youtu.be/jtO6PmbXUqU


 

Viac informácii nájdete na: https://www.welovemassmeditation.com/2024/07/urgent-meditation-for-peace-in-lebanon-every-4-hours.html

Telegram kanál: https://t.me/slovenskyportalsvetla

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozhovor Sesterstva Ruže s Kobrom “Zatmenie Slnka v Spojených Štátoch Amerických (SŠA)”

Aktualizácia situácie v súvislosti s Udalosťou (Event) 3.12.2023

Seminár Novej Atlantídy v Sedone 04.04.2024